ویزای مسافرتی پرتغال یکی از پرمخاطب ترین ویزاها به منظور گذراندن تعطیلات در حوزه شنگن می باشد و متقاضیان فراوانی را داراست. پایتخت کشور پرتغال لیسبون میباشد که یکی از زیباترین شهرهای این کشور میباشد اما به دلیل اینکه با اخذ ویزای مسافرتی اولین نکته ای که به ذهن آفیسر ویزا میرسد، پناهندگی می باشد افراد باید دقت نمایند که حتما مدارکی به سفارت ارائه دهند که حد الامکان پناهندگی از ذهن آفسیر دور شود که در این میان میتوان مدارکی مانند دعوت نامه از پرتغال، بیمه نامه مسافرتی به ارزش 30 هزار یورو، تمکن مالی قوی، انگیزه نامه مبتنی بر دلیل سفر به پرتغال و رزرو هتل را ارائه داد.