کاریابی در اتریش و شرایط آن

کاریابی در اتریش و شرایط آن

کاریابی در اتریش و شرایط آن همواره مورد توجه بسیاری از هم وطنانمان که به دنبال مهاجرت به یک

کشور خارجی از طریق کار در آن کشور هستند، بوده است.

اتریش نیز به عنوان یک کشور درجه یک اروپایی همیشه بسیار پر طرفدار بوده است.

اتریش که به طور رسمی جمهوری اتریش نامیده می شود با حدود 9 میلیون نفر جمعیت در اروپای مرکزی

می باشد.

این کشور همسایه کشورهایی مثل آلمان و مجارستان است و زبان رسمی اش نیز آلمانی می باشد.

آمار بیکاری در این کشور 5.7 در صد است یعنی شرایط کاری این کشور بسیار ایده آل می باشد.

و نسبت به کشوری هم چون یونان با آمار بیکاری 23 در صد و اسپانیا با آمار بیکاری 21  در صد در گروه

بهترین های اتحادیه اروپا قرار می گیرد.

هر چند باز هم به عنوان یک فرد خارجی پیدا کردن شغل در این کشور کار راحتی نخواهد بود.

در مقاله ای که پیش روی شما عزیزان قرار دارد به  موضوع کاریابی در اتریش و شرایط آن پرداخته

شده است و تیم ترجمه موسسه سفیران سروش سعادت با دانش مهاجرتی خود شما را در این راستا

راهنمایی کرده اند.

 

کار در اروپا

شما برای مشغول شدن به کار در اکثر کشورهای اروپایی می بایست از یک کارفرما در آن کشور پیشنهاد

شغلی داشته باشید .

کارفرمای مربوطه برای این منظور که بتواند برای شما که تبعه کشوری خارج از اتحادیه اروپا هستید قرارداد

کاری ارسال کند.

می بایست ابتدائا کار را سه ماه در کشور خودش و سپس سه ماه در حوزه اتحادیه اروپا آگهی کند.

و اگر در این فاصله کسی پیدا نشد می تواند استخدامتان کند و شما مستقیما با ویزای کاری به کشور مورد

نظر خود بروید.

چنین فرآیندی تقریبا غیر ممکن است در نتیجه باید تمرکز خود را روی کشورهایی که به دلیل شرایط کاری

خیلی خوب ویزای جست و جوگر کار را دارند، بگذارید.

در حال حاضر دو کشور آلمان و اتریش هستند که ویزای شش ماهه جست و جوگر کار را دارند.

 

کاریابی در اتریش و شرایط آن

سخت ترین مرحله این فرآیند، اخذ ویزای جست و جوگر کار می باشد زیرا شرایط کاری موجود در اتریش

بسیار خوب است.

و در صورتی که رزومه قابل قبولی داشته باشید در همان یکی دو ماه اول می توانید به کار برسید.

این ویزا در صورتی به شما داده می شود که امتیازات لازم را کسب کنید.

( و این مسئله و امتیازات مربوطه به طور مفصل در مقاله دیگری برایتان توضیح داده شده است )

اما شرایط کلی ای که با داشتن آن احتمالا امتیازتان به حد نصاب می رسد به شرح ذیل است :

  • سن زیر 40
  • داشتن حداقل مدرک لیسانس در رشته های مورد نیاز کشور اتریش از جمله مهندسی برق و

مهندسی کامپیوتر

  • داشتن حداقل یک سال سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی
  • مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی

پس از اخذ ویزا با داشتن شرایط مذبور نوبت به کاریابی در اتریش می رسد.

 

کار در اتریش

هر چه تحصیلات آکادمیک و تجربه کاری مرتبط شما بهتر و بیش تر باشد،

شانس پیدا کردن کارتان نیز افزایش پیدا می کند.

البته لازم به ذکر است که اگر چه دانش زبان انگلیسی بسیار مفید و حتی برای متخصصان حوزه IT و …

کافی نیز می باشد اما با توجه به حساسیت های موجود در کشورهای اتریش و آلمان نسبت به زبان

رسمی شان یعنی زبان آلمانی، طبیعتا اگر حتی در حد متوسط یعنی B1 با این زبان آشنایی داشته

باشید، شانس پیدا کردن کارتان چندین برابر خواهد شد.

هم چنین لازم به ذکر است که در صورتی که در کنار انگلیسی و آلمانی بتوانید به زبان های رایج در

اروپای شرقی مثل زبان مجاری یا اسلوونیایی صحبت کنید.

برایتان خالی از فایده نخواهد بود زیرا زبان های مذکور، در واقع زبان رسمی تعدادی از استان های

اتریش می باشند.

 

شغل های پرطرفدار در اتریش

می توان با قطعیت گفت که هر نوع شغلی در بازار کاری کشور اتریش وجود دارد ولی یک سری صنایع

خاص شرایط کاری خیلی بهتری دارند.

کشور اتریش به سمتی می رودکه کم کم خدمات محور شود زیرا در سال های اخیر حوزه های معدن

و جنگل بانی کم تر شده اند.

به لحاظ حوزه کاری، رشته های فنی مهندسی شرایط کاری بسیار بهتری دارند

و به لحاظ نقطه جغرافیایی، شهر وین شرایط کاری مناسب تری دارد.

این شهر هم چنین 7 سال است که به طور مداوم به عنوان شادترین و زنده ترین شهر دنیا انتخاب

می شود.

این شهر به علاوه پنجمین شهر ثروتمند اروپا می باشد و GDP آن 63 هزار دلار آمریکا می باشد.

بسیاری از شرکت های بین المللی نیز به دلیل موقعیت خاص کشور اتریش قرارادادرند

که پل ارتباط بین اروپای شرقی و اروپای غربی است، شعبه یا شعباتی در این کشور قرار داده اند.

 

کاریابی در اتریش 

وقتی بحث پیدا کردن شغل باشد، کاریابی اینترنتی با ویزای کاری اتریش همیشه جزو ساده ترین

روش ها بوده است.

در کنار بسیاری از سایت های جهانی کاریابی از جمله لینکدین، یک سری سایت های کاریابی

محلی نیز وجود دارند

که صرفا تمرکزشان روی فرصت های شغلی موجود در کشور اتریش می باشد.

از جمله این موسسات می توان معروف ترین ها را خدمت شما عزیزان معرفی کرد:

“شغل های موجود در وین” که برای کسانی است که می خواهند با تکیه بر دانش زبان انگلیسی شان

شغلی پیدا کنند،

“کار در وین” که مجدد موسسه کاریابی دیگری برای افرادی است که آشنایی شان با زبان انگلیسی

می باشد.

اما در صورتی که زبان آلمانی تان سطح خوبی دارد می توانید برای موسسه “جایگاه های شغلی

اتریش” رزومه ارسال کنید.

 

نحوه ارسال رزومه

شما می بایست رزومه خود را به زبان انگلیسی و آلمانی تهیه نمایید و توجه داشته باشید:

تمام مواردی که در آن ذکر کرده اید به روز، درست و دقیق باشد.

و سپس آن را برای موسسات کاریابی بین المللی یا آن موسساتی که صرفا مختص کشور اتریش

هستند ارسال نمایید.

توجه داشته باشید که رزومه شما نباید بیش از دو، سه صفحه باشد.

رزومه تان هم چنین باید در برگیرنده سابقه تحصیلات آکادمیک و سال ها و زمینه شغلی شما نیز

باشد.

به علاوه میبایست بیوگرافی خود را به همراه ملیت و وضعیت تاهل خود در رزومه درج نمایید.

کاریابی در اتریش و شرایط آن از جمله موضوعاتی است که پیچیدگی ها و دشواری های خاص

خود را دارد.

خصوصا پروسه های ویزایی این کشور که در میان کشورهای اروپایی در زمره سخت ترین ها قرار

می گیرد.

پیشنهاد ما به شما این است که جهت بررسی شرایطتان به طور تخصصی و انجام تصمیم گیری

نهایی مطابق آخرین قوانین مهاجرتی دنیا، با مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت

تماس حاصل فرمایید.