مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در اسلوونی

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در اسلوونی

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در اسلوونی بستگی به رشته و دوره تحصیلی شما در اسلوونی دارد.

مهاجرت به اسلوونی یکی از راه های تحقق یافتن رویا های شما می باشد.

داشتن اطلاعات به شما کمک خواهد کرد تا بهترین روش را برگزینید تا به موفقیت برسید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در اسلوونی به بخش های مختلفی تقسیم می شوند.
اگر متقاضی مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در اسلوونی را به صورت کامل تحویل ندهد، پرونده وی
دچار مشکلاتی خوهد شد و حتی ممکن است مهاجرت او کنسل شود.

متقاضیان می توانند برای تحصیل در اسلوونی، به دو نوع مرکز آموزشی مراجعه کنند.

اولین مورد، دانشگاه های معتبر کشور اسوونی می باشند.
دومین مورد، مراکز آموزشی غیر دانشگاهی مانند کالج های می باشند.

این کقاله جهت ارتقاع اطلاعات شما در مورد مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیش تحصیلی در اسلوونی می باشد.

 

دوره های تحصیلی در اسلوونی

اگر می خواهید در کشور اسلوونی ساکن شوید، باید کمی به زبان این کشور مسلط باشید.

دوره های تحصیلی در کشور اسلوونی به دو زبان اسلوونیایی و انگلیسی ارائه و تدریس می شوند.

دانشجویانی که متقاضی دوره های تحصیلی به زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی می باشند، نیاز به مدرک خاصی ندارند.

اتباع اسلوونی می توانند بدون وجود محدودیت خاصی در دوره ی دکترا مشغول به تحصیل شوند.
اما متقاضیان بین المللی، برای تحصیل در دوره دکترا در اسلوونی، حتما باید دوره های قبلی را نیز در
این کشور سپری کردن باشند.

ساکنین کشور اسلوونی به زبان انگلیسی نیز مسلط می باشند؛ این امر باعث ارائه دروس به زبان انگلیسی
در مراکز تحصیلی کشور اسلوونی شده است.

متقاضیان تحصیل در اسلوونی، می توانند در سه مقطع زیر در این کشور مشغول به تحصیل شوند:

٭ دوره ی لیسانس.

٭ دوره ی فوق لیسانس.

٭ دوره ی تحصیلات تکمیلی و دکترا.

دانشجویان هر سه دوره بایستی مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در اسلوونی را به صورت کامل ارائه دهند.

 

برجسته ترین رشته های تحصیلی در دانشگاه های اسلوونی عبارتند از:

تحصیل در رشته های پزشکی.

تحصیل در رشته های مرتبط با زیر گروه مهندسی

تحصیل در رشته های زیر گروه علوم انسانی .

دانشجویان کشور اسلوونی می توانند مدارک تحصیلی خود را به وارد سیستم هوشمند ملی این کشور کنند.

کالج در اسلوونی

کالج ها درواقع همان مراکز تحصیل غیر دانشگاهی می باشند.

این مراکز به متقاضیانی که دوره ی متوسطه خود را به پایان رسانده اند و می خواهند مشغول به تحصیل
در مراکز غر دانشگاهی شوند، اجازه ی ادامه تحصیل می دهد.

نخستین مرکز تحصیلی غیر دانشگاهی ( کالچ ) در سال 1376 شمسی تاسیس شد.

تا سال 1384 شمسی، بیش از چهل کالج در کشور اسلوونی تاسیس شد.

لازم به ذکر است مراکز تحصیلی غیر دانشگاهی، زیر نظر آموزش پرورش اسلوونی فعال می باشند.

متقاضیانی که قصد تحصیل در کالج را دارند، باید دو سال تحصیلی در این مراکز آموزشی سپری کنند.

پس از پایان دوره ی تحصیلی در کالج، دانشجو باید پایان نامه ای مطلوب ارائه دهد و مدافع آن باشد.

 

بهترین مراکز آموزشی و تحصیلی غیر دانشگاهی در کشور اروپایی اسلوونی

.University of Nova Gorica ←

. UNIVERSITY OF LJUBLJANA ←

.GEA College ←

بهترین دانشگاه های تحصیلی در کشور اروپایی اسلوونی

دانشگاه لیوبلیانا. ←

دانشگاه ماریبور. ←

دانشگاه پری مورسکا. ←

تحصیلات عالی در اسلوونی

تحصیلات عالی در کشور اروپایی اسلوونی به سه بخش تقسیم می شوند:

بخش اول

 برنامه علمی و تحصیلی حرفه ای گراست. این بخش برای دوره لیسانس تعیین شده است.

Magisterij  بخش دوم

این بخش برای دوره ی تحصیلی فوق لیسانس تعیین شده است.

Doktorat znanostبخش سوم

این بخش برای دوره ی تحصیلی فوق لیسانس تعیین شده است.

 

تعداد دانشجویان محصل دانشگاه های کشور اسلوونی در دوره دکترا طبق آخرین آمار، بیش از دو هزار نفر می باشد.

دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا به زبان انگلیسی تحصیل می کنند.
دانشجویان این مقاطع باید در نظر داشته باشند که مدارک تحصیلی قبلی آن ها بسیار مهم می باشد.

اشخاص باید برای اخذ ویزای  مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در اسلوونی را به صورت کامل ارائه دهند.

متقاضیان در نظر داشته باشید که سال تحصیلی در کشور اسلوونی، مشابه سال تحصیلی در کشور ایران می باشد.

مدت سال تحصیلی نه ماهه می باشد. این مدت، از مهر ماه تا خرداد ماه می باشد.

مدت زمان تحصیل در دوره های مختلف در دانشگاه های معتبر کشور اروپایی اسلوونی

  • لیسانس: دوره ی سه تا چهار سال.

کارشناسی ارشد: یک تا دو سال تحصیلی. •

دکترا: دو تا چهار سال. •

تعطیلات تابستانه در کشور اسلوونی از خرداد ماه تا شهریور ماه می باشد.

 

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در اسلوونی

موارد لازم برای ورود به دانشگاههای اسلوونی

موارد و اسناد و مدرکهای ضروری که برای پذیرفته شدن در دانشگاههای اسلوونی نیاز دارید، به صورت زیر میباشند:

تحویل مدرک دوره متوسطه دیپلم و پیش دانشگاهی همراه با ریز نمرات ترجمه ی رسمی.

تحویل سایر مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات و ترجمه ی رسمی ( در صورت وجود ).

داشتن پاسپورت معتبر و رسمی و قانونی.

 

موارد لازم کسب روادید تحصیلی

موارد لازم جهت کسب روادید تحصیلی کشور اسلوونی برای ادامه ی تحصیل در این کشور به صورت زیر میباشند:

داشتن پاسپورت معتبر و رسمی و قانونی.

تکمیل کردن فرم درخواست نامه و امضای آن توسط متقاضی مهاجرت.

دو الی شش عدد عکس برای پرونده.

داشتن توان مالی و ثابت کردن این موضوع با ارائه مدارک بانکی به همراه ترجمه رسمی از دفتر های رسمی.

ارائه اسناد لازم برای اثبات داشتن سلامت کامل.

ارائه مدارک شناسایی به طور کامل و بدون عیب.

نداشتن سوابق کیفیری و اثبات این موضوع با ارائه اسناد و مدارک لازم به همراه ترجمه رسمی.

به یاد داشته باشید که همانطور که گفته شد، تمامی مدارک لازم باید به زبان انگلیسس یا اسلوونیایی ترجمه شوند.

همچنین شایان ذکر است که به علت عدم وجود سفارت و کنسولگری کشور اسلوونی در ایران،
مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در اسلوونی باید به سفارت ترکیه ارائه شوند.

نتیجه گیری کلی

دانشجویان می توانند بعد از اتمام دوره های تحصیلی در اسلوونی، به فکر
اقامت بعد از تحصیل در اسلوونی باشند.

در کل اگر قصد مهاجرت تحصیلی به کشور اسلوونی را دارید، ما با افتخار اعلام می کنیم که موسسه مهاجرتی
سفیران سروش سعادت
و کارشناسان ما آماده ی خدمت به شما هموطنان عزیز می باشند.