اخذ اقامت اتریش از طریق کار

اخذ اقامت اتریش از طریق کار

اخذ اقامت اتریش از طریق کار ، یکی از روش‌های اخذ روادید و ویزا برای سفر و مهاجرت به کشور اتریش است.

 

اخذ ویزای کار اتریش، یکی از راه­های اخذ اقامت دائم اروپا می­باشد. متقاضی به وسیله آن می­تواند به کشورهای اتحادیه اروپا سفر کرده و براحتی به کار و زندگی بپردازد.

 

یکی از بهترین راه­های کسب درآمد و زندگی ایده آل در کشورهای اروپایی، اخذ ویزای کار اتریش است.

 

پس از اتمام دوره مدرسه در کشور اتریش، از سن 15 سالگی می‌توان مشغول به کار شد.

 

در ادامه به معرفی کشور اتریش و اخذ اقامت اتریش از طریق کار خواهیم پرداخت.

 

معرفی کشور اتریش

کشور اتریش در مرکز و قلب اروپا قرار دارد. همسایگان این کشور، کشورهای آلمان، سوئیس، جمهوری چک، اسلوونی، اسلواکی، ایتالیا، مجارستان و لیختن اشتاین می­باشند.

 

کشور اتریش در سال 2008 به عنوان سوین کشور امن جهان معرفی شد. اتریش در بین کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شینگن با حدود 8 میلیون جمعیت، کمترین جمعیت را دارد.

 

زبان مردم کشور اتریش، زبان آلمانی می­باشد و یکی از کشورهای ثروتمند اروپا محسوب می­شود.

 

یکی از زیباترین مناطق اروپا از نظر طبیعت به دلیل میزان بارندگی زیاد، کشور اتریش می­باشد. همچنین آب و هوا در اتریش بسیار دلپذیر است.

 

این کشور از لحاظ مراتع فراوان، داشتن کوه‌ها و طبیعت سرسبز زبانزد خاص و عام است. یکی از ویژگی‌های مهم این کشور، وجود جنگل‌های انبوه در کنار کوه‌ها است.

 

نرخ تورم و بیکاری و همچنین هزینه اجاره مسکن در این کشور، بسیار پایین می­باشد. هزینه زندگی در کشور اتریش نیز بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.

 

بر اساس یک گزارش در کشور اتریش، میزان جرم، سرقت، جنایت و غیره آمار بسیار پایینی دارد. که این امر باعث محبوبیت این کشور در نزد کشورهای اروپایی شده است.

 

 

اخذ اقامت اتریش از طریق کار

اخذ اقامت و ویزا در کشور اتریش از طریق کار، بسیار سریعتر از روش­های اخذ اقامت در کشورهای ذیل می باشد:

 

کشورهای کانادا، آمریکا، انگلستان، استرالیا و … که اخذ اقامت در این کشورها حدود 2 الی 4 سال به طول می­انجامد.

 

جمعیت بسیاری از مردم در شهر وین را غیر اتریشی ها تشکیل می­دهند. که این نکته مهم سبب شده است که تبعیض نژادی در این شهر اتریشی بسیار پایین باشد.

 

تسلط به زبان آلمانی برای متقاضیان کار، امتیاز ویژه­ای برای سهولت در پیدا کردن شغل مناسب است.

 

 

روش­های اخذ اقامت اتریش از طریق کار

داشتن مدرک لیسانس و یک پیشنهاد شغلی از جمله شرایط اخذ ویزای کار می­باشد.

 

برای اخذ اقامت کشور اتریش از طریق کار ، نیاز به یک پیشنهاد کاری از سوی کارفرما، یک کمپانی یا شرکت اتریشی می‌باشد.

 

برای جذب نیرو ابتدا باید به مدت سه ماه در اتریش، اگهی شود. در صورت عدم جذب نیرو به مدت سه ماه دیگر در اتحادیه اروپا آگهی شود. اگر باز هم نیروی جذب نشد، شرکت یا سازمان مورد نظر این بار می‌تواند خارج از اتحادیه برای جذب نیرو اقدام نماید.

 

کشور اتریش بخاطر داشتن دانشگاه­های رایگان، شرایط مناسبی را برای تحصیل در این کشور برای دانشجویان بین­المللی فراهم آورده است.

بر اساس قانون کشور اتریش، متقاضی دانشجو بعد از پایان تحصیلات، به مدت یک سال فرصت دارد به جست و جوی کار مناسب بپردازد.

 

درصورت پیدا کردن کار و شغل مناسب، متقاضی می‌تواند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار تبدیل نماید و براحتی در کشور اتریش مشغول به کار شود.

 

ویزای جست و جوی کار در اتریش از طریق سیستم امتیاز بندی PBS و به مدت شش ماه است.

برای بدست آوردن این ویزا، متقاضی باید از 100 امتیاز ممکن، 70 امتیاز کسب نماید. بعد از کسب امتیاز کافی می‌تواند وارد کشور اتریش شود و مشغول به کار شود.

 

 

مدارک لازم برای اخذ اقامت اتریش از طریق کار

برای اخذ اقامت از طریق کار، مدارک مورد نیاز به شرح زیر می­باشد:

  • تکمیل فرم تقاضای کار
  • عکس، شناسنامه، پاسپورت
  • بیمه نامه
  • سوابق کاری
  • مدرک تحصیلی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • پرینت تمکن مالی
  • ترجمه مدارک به زبان آلمانی یا انگلیس

 

 

شرایط امتیاز بندی اخذ اقامت اتریش از طریق کار

امتیاز دهی بر اساس سن، مدرک تحصیلی، مدرک زبان و سابقه تحصیلی می­باشد.

امتیاز دهی بر اساس سن:

  • سن 20 تا 35سال تمام : 20 امتیاز
  • 35 تا 40 سال تمام : 15 امتیاز
  • 40 تا 45 سال تمام : 10امتیاز

امتیاز دهی بر اساس مدرک تحصیلی:

  • مدارک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد : 20 امتیاز
  • مدرک تحصیلی دکترا : 40 امتیاز
  • فارغ التحصیلان رشته­های فنی و مهندسی، کامپیوتر : 30 امتیاز
  • فارغ التحصیل کارشناسی یا کارشناسی ارشد از دانشگاه­های اتریش : 10 امتیاز
  • داشتن کارهای تحقیقاتی و ثبت اختراع : 20 امتیاز

امتیاز دهی بر اساس مدرک زبان:

  • داشتن مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی بصورت مبتدی یا پیشرفته : 5 تا 10 امتیاز

امتیاز دهی بر اساس سابقه کاری:

  • سوابق کاری به ازای هر سال : 2 امتیاز (حداکثر 20 امتیاز)
  • اگر حداقل شش ماه سابقه کار در کشور اتریش داشته باشید : 10 امتیاز

 

کارت قرمز سفید قرمز

در سال 2011 قانونی مبنی بر اعطای امکانات و امتیازاتی برای اقامت یا کار به افراد با شرایط خاص، تصویب شد.

 

همچنین بر طبق این قانونی کارتی تحت عنوان قرمز سفید قرمز به این افراد تعلق گیرد. مدت اعتبار این کارت 24 ماه است.

 

کارت قرمز سفید قرمز به افراد واجد شرایط زیر تعلق می‌گیرد:

  • نیروی کار ماهر و متخصص
  • نیروی کار متخصص در مشاغل خاص و کمیاب
  • نیروی کار در مشاغل مهم و کلیدی
  • فارغ التحصیلان دانشگاه­ها و کالج­های خارج از اتریش

 

فرد متقاضی با داشتن شرایط زیر نیز می‌تواند خواستار این کارت باشد:

  • در صورت فارغ التحصیل شدن در دانشگاه‌ها، کالج‌ها و مراکز آموزش عالی در کشور اتریش با رشته مرتبط
  • در سال حقوق دریافتی وی معادل حقوق مدیر ارشد باشد.
  • سابقه پروژه‌های تحقیقاتی داشته و همچنین برنده جوایز معتبر علمی باشد.
  • تجربه کاری داشته باشد و همچنین تسلط کافی به زبان آلمانی یا انگلیسی داشته باشد.

در صورت اخذ اقامت کشور اتریش از طریق کار و دریافت کارت قرمز سفید قرمز، متقاضی برای اخذ اقامت خانواده خود هیچ مشکلی نخواهد داشت.

درخواست کارت قرمز سفید قرمز پلاس برای خانواده همراه در صورت ورود به کشور اتریش، امکان پذیر خواهد بود.

 

نتیجه گیری:

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت اتریش از طریق کار و دیگر راه‌های اخذ ویزا و روادید کشور اتریش می‌توانید با وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.