اخذ اقامت از طریق ازدواج در فرانسه

اخذ اقامت از طریق ازدواج در فرانسه

طبق آمار بررسی شده در این روزها، درخواست برای اخذ اقامت از طریق ازدواج در فرانسه از سمت افراد

بالا رفته است،

زیرا که فرانسه کشوری در منطقه اتحادیه اروپا و شنگن بوده و دارای جاذبه های توریستی بالا و سطح

زندگی خوبی می باشد.

اما نکته ای که در این میان مهم می باشد این است که آیا اخذ اقامت از طریق ازدواج در فرانسه به

صورت مستقیم امکان پذیر هست یا نه؟

زیرا ممکن است فرد برای ورود به فرانسه و ازدواج با فرد فرانسوی مجبور باشد از راه های دیگر مهاجرت

که مرسوم ترین آن تحصیلی یا توریستی می باشد، رمز ورود خود را ایجاد نمایید که پیشنهاد می شود

برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزای تحصیلی فرانسه و ویزای توریستی فرانسه به مقاله مرتبط با این

موضوع به سایت ما مراجعه نمایید.

 

دلیل انتخاب کشور فرانسه

این کشور فرانسوی زبان به پایتختی شهر زیبای پاریس در اروپای غربی واقع شده است و دارای مناطق

و قلمروهای زیادی در آن سوی دریاها می باشد و دارای سواحلی در دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس

می باشد، این کشور سومین کشور بزرگ در قاره اروپا می باشد.

از نظر جاذبه، فرانسه چهارمین کشور دارنده میراث جهانی یونسکو در جهان بوده که هر ساله ۸۳ میلیون

گردشگر خارجی به این کشور وارد می شوند در نتیجه این نکته یکی از دلایل مهم انتخاب کشور فرانسه

از سوی مردم می باشد.

 

اخذ اقامت از طریق ازدواج در فرانسه

اگر شخصی قصد دارد بیش از مدت ۳ ماه (۹۰روز) در کشور فرانسه بماند، ازدواج با شهروند فرانسوی یکی

از راه هایی می باشد که به فرد اقامت طولانی مدت ارائه می دهد.

 

شهروندی از طریق ازدواج در فرانسه

فرد می تواند شهروندی فرانسه را با تمامی حقوق شهروندی حتی داشتن حق رای در انتخابات فرانسه از

طریق ازدواج با شهروند فرانسوی اخذ نماید به شرطی که حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد و همچنین قبل

از اخذ شهروندی (پاسپورت فرانسه) در فرانسه زندگی کرده باشد، در اصل اقامت داشته باشد.

(نکته: فرد با اخذ تابعیت فرانسه نیازی نیست تابعیت قبلی خود را از دست داده باشد و فرانسه دو تابعیتی

را می پذیرد.)

اگر شخصی قصد اخذ شهروندی از طریق ازدواج را دارد باید فرم Reception and Integration Contract (CAI)

را پر و امضا نماید، این فرم به مدت ۱۲ ماه معتبر است و بعد از آن فرد را ارزیابی می کنند که بفهمند آیا فرد

برای پارامترهایی که  مد نظرشان هست مورد تایید می باشند یا خیر.

 

شرایط اخذ تابعیت در فرانسه

اگر بعد از ۴ سال ماندن در فرانسه قصد اخذ پاسپورت فرانسوی را داشته باشد باید:

  • شما همچنان در عقد هم هستید و زندگی متاهلی دارید
  • همسر شما (مرد یا زن) هنوز شهروندی فرانسوی خود را حفظ کرده است
  • شما دارای دانش زبان فرانسه هستید

طول مدت ۴ سال ممکن است به دلایل زیر به مدت ۵ سال یا بیشتر افزایش بیاید اگر:

اینکه زوجین (شخص خارجی با تبعه فرانسوی) نتوانند اثبات کنند که حداقل به مدت سه سال از عروسی

و زندگی متاهلی مستمر خود از فرانسه نگذشته باشد

اینکه زوجین (شخص خارجی با تبعه فرانسوی) در خارج از کشور فرانسه قبل از کسب تابعیت ازدواج کرده اند

و اسم آن ها باید در French civil registry ثبت شود.

 

روند ثبت ازدواج در فرانسه

گرفتن قانونی ازدواج در فرانسه تنها از طریق یک مراسم شهری انجام می شود که در دفاتر شورا (ماری) صورت

می گیرد. (از سال ۲۰۱۳ ازدواج همجنسگراها نیز در فرانسه قانونی شد و مراحل این ازدواج با ازدواج غیر هم

جنس ها یکسان می باشد)

 

اجازه والدین برای ازدواج در فرانسه

بسیاری از اشخاص از کشورهای خارجی  به فرانسه می آیند تا ازدواج کنند با این حال، کارهای اداری

برای برگزاری عروسی فرد خارجی با شهروند فرانسوی بر أساس قانون  مدنی  فرانسه کمی پیچیده

است.

افرادی که قصد اخذ اقامت از طریق ازدواج در فرانسه را دارند و والدین آن ها خارج از کشور فرانسه

زندگی می کنند، نیازمند اجازه از والدین خود برای ازدواج می باشند، که این پروسه اجازه والدین عمدتا

دیده شده که از پیچیدگی خاصی برخوردار بوده به همین منظور بسیاری از زوج ها ترجیح می دهند

ازدواج و روسی مدنی را در کشور مبدا محل اقامتشان انجام دهند و مراسم دوم  که به صورت مراسم

مذهبی در کلیسا می باشد را در فرانسه انجام دهند، اما این پروسه برای زوج های مقیم بسیار آسان

می باشد.

 

حالات ازدواج و شهروندی فرانسه

دو حالت برای ازدواج با شهروند فرانسوی وجود دارد

الف: ازدواج با شخص تبعه فرانسه که در فرانسه اقامت دارد که از راحت ترین و آسان ترین راه می باشد

و پروسه حدود ۶ ماه زمان می برد و…

  • شخص باید رابطه واقعی بین خود و همسرش را با اسناد م مدارکی مانند عکس و فیلم ثابت نماید
  • وضعیت مالی شخصی که تبعه فرانسه هست باید برای شروع زندگی حداقل دو نفر کافی باشد و

شخص فرانسوی باید مواردی مانند مسکن و نامه تمکن مالی و فیش حقوقی کافی برای زندگی دو نفر را

ارائه دهد.

 

ب: ازدواج شخص خارجی با شخص غیر تبعه فرانسوی که دارای اقامت دائم فرانسه می باشد اما اقامت

از این طریق حتی تا ۴ سال به طول می انجامد، در این مورد هم شخص باید موارد ۲ گانه ای که در بالا

ذکر شد را رعایت نماید.

 

مدارک مورد نیاز

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت از طریق ازدواج در فرانسه عبارتند از:

  • ترجمه فرانسوی و یا انگلیسی فرم درخواست اخذ روادید کوتاه
  • دو قطعه عکس رنگی با زمینه روشن به اندازه ۳.۵ در ۳.۵
  • اصل گذرنامه که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد
  • کپی از مهرهای ورود و خروج شنگن فرد (در صورت امکان)
  • اصل و ترجمه از گواهی ازدواج که سه ماه از آن گذشته باشد
  • کپی و ترجمه از شناسنامه زوجین
  • شواهد مربوط به اثبات رابطه واقعی بین زوجین
  • ارائه پیرینت از نامه تمکن بانکی
  • مدرکی که ثابت کند فرد دارای دانش کافی زبان فرانسه است (مانند مدرک کالج زبان در فرانسه)
  • نامه عدم سو پیشینه در ۱۰ سال گذشته
  • گواهی از ازدواج های قبلی یا طلاق شخص
  • اثبات اینکه شما حداقل 3 سال از زمان ازدواجتان در فرانسه اقامت داشته اید
  • گواهی سلامت پزشکی
  • بیمه نامه
  • ارائه مدرکی مبتنی بر محل اقامت فرد در فرانسه
  • ارائه ثبت نام در شهرداری و اداره پلیس

 

در نوشتار بالا سعی بر این شد تا به شما عزیزان به صورت کامل در مورد نحوه اخذ اقامت از طریق ازدواج در فرانسه توضیحاتی داده شود.

در نهایت پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی برای مهاجرت به تمامی کشورهای دنیا با وکلای خبره و کارشناسان ارشد موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید تا از مشاوره رایگان ما برخوردار شوید.