اخذ اقامت از طریق ازدواج در قبرس

اخذ اقامت از طریق ازدواج در قبرس

این رزوها دیده شده که بسیاری از افراد راه مهاجرت از طریق ازدواج را برای اخذ اقامت و تابعیت انتخاب می کنند و اخذ اقامت از طریق ازدواج در قبرس هم یکی از موارد ویزای ازدواج می باشد که دارای مخاطبین زیادی است.

ما در مقاله زیر که متعلق به موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می باشد، به ابهامات و سوالات شما عزیزان در ارتباط با اخذ اقامت از طریق ازدواج در کشور قبرس توضیح داده ایم تا شما متوجه شوید که آیا اخذ اقامت از طریق ازدواج در قبرس به صورت مستقیم اتفاق می افتد؟ یا اینکه فرد باید از طرق دیگر مهاجرت مانند ویزای تحصیلی در  قبرس، ویزای سرمایه گذاری در قبرس، ویزای توریستی در قبرس و… وارد کشور قبرس شود سپس در آن جا ازدواج کند.

 

دلیل انتخاب کشور قبرس از سوی افراد

جمهوری قبرس کشوری جزیره ای در شرق دریای مدیترانه به پایتختی نیکوزیا به هر دو زبان یونانی و

ترکی می باشد. این کشور بعد از جزایر سیسیل و ساردنی، سومین جزیره بزرگ در دریای مدیترانه

است و به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم می شود که بخش جنوبی در اختیار یونانی ها و جز

اتحادیه اروپا و بخش شمالی آن دست ترک نشین ها می باشد.

انتخاب اکثر افراد قبرس جنوبی می باشد به علت اینکه جز اتحادیه اروپا می باشد.

 

اخذ اقامت از طریق ازدواج در قبرس و مراحل آن

الف) به عنوان قدم اول افرادی که علاقه مند به اخذ اقامت از طریق ازدواج در قبرس هستند باید دارای

مدارک قانونی مانند گذرنامه و شناسنامه برای ورود به قبرس باشند و باید درخواست مشترک خود را

به منظور ازدواج با یکدیگر به اطلاع کشور قبرس و افسر ازدواج برسانند.

در این راستا پر کردن فرم مشترکی معروف به فرم اطلاعات ازدواج بر اساس اطلاعات هویتی از ملزومات

میباشد.

ب) سپس زوجین باید قبل از ازدواج مدارکی مانند سوگندنامه و تاییدیه از اینکه هیچ مانع و اکراهی بر

سر راه ازدواجشان نیست را با ارائه یک رضایت نامه و علاقه مندی کامل در خصوص ثبت ازدواجشان

در خاک کشور قبرس را تحویل دهند.

ج) زوجین باید یک گواهی رسمی از اینکه اکنون متاهل نیستند و یا اینکه قبلا با هم ازدواج نکرده اند

را نشان دهند اما با این حال اگر افسر ازدواج هیچ گونه شک و تردیدی در مورد صحت یا حقیقت گواهی

ارائه شده از سوی زوجین به منظور علاقه ازدواج خود در خاک قبرس پیدا نکند و زوجین نتوانند چنین

مدارکی را ارائه دهند (مانند شهروندان بریتانیا) خودش شروع به تحقیق و بررسی می کند و از زوجین

میخواهد که هدف از ازدواجشان در خاک قبرس را با حضور در دادگاه محلی نسبت به درستی و صحت

ادعای عدم ازدواج قبلی، سوگند یاد کنند.

د) افراد مطلقه باید طلاق نامه خود، و افراد بیوه باید گواهی مرگ همسر خود را به منظور ازدواج مجدد

با فرد قبرسی به اداره پلیس و افسر ازدواج تحویل دهند.

 

توصیه ها

  • توصیه می کنیم برای ارائه هر گونه توضیحات و دریافت اطلاعات به منظور اخذ اقامت از طریق ازدواج

در قبرس به افسر ازدواج انتخابی واقع در شهرداری منطقه زندگی خود رجوع کنید.

  • هنگامی که این مصوبه ها و شرایطی که در بالا ذکر شد تکمیل شود، ازدواج باید در 15 روز پس از

تحویل مدارک و یا در عرض 3 ماه از تاریخ اعلام شده جشن گرفته شود.

اگر به هر دلیلی، ازدواج در عرض 3 ماه جشن گرفته نشود، اطلاعیه داده شده و تمام جلسات ناشی از آن

به صورت غیرقانونی محسوب می شوند.

در واقع افراد علاقه مند به منظور ازدواج مدنی با اخطار باید در حدود 20 روز در قبرس بمانند.

  • در صورتی که تمایل به ثبت ازدواج خود در خاک کشور قبرس در مدت زمان کوتاهتری دارید، می توانید

با پرداخت هزینه ای معادل ۲۸۱.۹۰ یورو به افسر ازدواج، درخواست ثبت ازدواج ظرف مدت ۲ الی ۳ روز کاری را

نمایید.

 

ازدواج افراد زیر ۱۸ سال

اگر زوجین مایل به ازدواج در خاک قبرس باشند و سنشان زیر ۱۸ سال باشد، نیازمند اجازه کتبی از پدر یا

اگر که پدر زوج یا زوجه فوت کرده یا ناتوان باشد نیاز به اجازه از مادر می باشند و اگر باز هم پدر و مادر فرد

هر دو فوت کرده و یا ناتوان باشند، نیاز به اجازه از قیم قانونی معرفی شده از سمت دادگاه و افسر قانونی

ازدواج خواهند بود.

 

مجازات در نظر گرفته شده برای بیانیه های دروغ

لازم به ذکر است که هر شخصی با هر گونه اعلامیه، گواهینامه یا اسناد و مدارک دیگری که به موجب قانون

دروغ شناخته شود، ارائه دهد به حکم قانون به زندان محکوم می شود.

 

مراسم مذهبی

یک ازدواج مدنی می تواند به وسیله مأمور ازدواج یا توسط یک وزیر ثبت شده در کلیسا جشن گرفته شود.

اما قبل از جشن در کلیسا این مورد ازدواج باید در اداره شهرداری ثبت شود، اما مراسم مذهبی را میتوان

در یک کلیسا برگزار کرد.

لازم به ذکر است که وزیران هر مذهب یا فرقه یا هر نامی باید در دفتر ثبت ویژه در وزارت کشور ثبت شوند.

 

هزینه های ازدواج در قبرس

پر کردن فرم ازدواج برای هر نفر ۱۰ پوند قبرس

بررسی مدارک ازدواج برای هر فرد پ۰ پوند قبرس

کپی برابر با اصل کردن مدارک ۴ پوند قبرس

ثبت ازدواج توسط مامور ازدواج در شهرداری ۱۰ پوند قبرس

 

سوالات مصاحبه کنسولگری

سوالاتی که زمان مصاحبه توسط کنسولگری از متقاضی ازدواج پرسیده می شود

خلاصه ای از شرایط زندگی فرد از ابتدای تولد، دوران تحصیلی در مقاطع مختلف، وضعیت شغلی، درآمد

ارائه گواهی طلاق در صورت ازدواج قبلی

پیرینت حساب بانکی برای اثبات تمکن مالی

ارائه گواهی از محل اقامت – همانند مبحث اقامت ترکیه – زوجین در قبرس

آشنایی با زبان انگلیسی یا ترکی یا یونانی

اطلاعاتی از دوران آشنایی و ارتباط فرد با شهروند قبرسی با ارائه مدارکی مانند فیلم، عکس و …

شغل و میزان درآمد زوجین

 

پس از مصاحبه در سفارت

پس از قبولی اسناد و مدارک فرد از سوی سفارت و کنسولگری و همچنین قبولی فرد در سفارت ویزای ازدواج برای مدت ۲ سال به متقاضی ارائه می شود.

در نوشتار بالا سعی بر این شد تا اطلاعات مختصری در مورد کشور قبرس و چگونگی اخذ اقامت از طریق ازدواج در قبرس به شما عزیزان داده شود اما قبل از هر اقدامی پیشنهاد می شود برای اطلاعات دقیق تر با موسسه حقوقی سفیران سروش سعاد ت با سال ها تجربه و تعداد بالای ویزا مشاوره رایگان داشته باشید.