اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج

اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج

شرایط اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج در سال 2019 چیست و چه کسانی می توانند این اقامت را بدست آورند؟

برای اطلاع از نحوه اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج، ابتدا باید شرایط و قوانین مربوط به ازدواج در اسپانیا را مورد مطالعه و بررسی قرار داد. سپس به اقامت این کشور پرداخت.

اینکه در اسپانیا شرایط اقامت با ازدواج مهیا هست یا خیر را بایستی در این مقاله مطالعه نمایید.

اگر شما نیز مشتاق هستید بدانید که می توان اقامت اسپانیا را از این طریق بدست آورد یا خیر به شما پیشنهاد می کنیم که در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

در ابتدا برای بررسی نحوه اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج، به شرایط مربوط به ازدواج در این کشور می پردازیم

مراسم ازدواج در کشور اسپانیا:

به طور کلی مراسم عروسی در اسپانیا به یکی از این سه دسته تقسیم می شود:

  • ازدواج مدنی: زوج ها در اسپانیا ممکن است به طور قانونی در یک مراسم شهری بدون یک مراسم مذهبی ازدواج نمایند.

این ازدواج حقوقی را برای اموال، ارث و بازنشستگی را فراهم می کند.

  • مشارکت مدنی
  • ازدواج های مذهبی: ازدواج های رومی کاتولیک، پروتستان، ازدواج های یهودی و مسلمان در اسپانیا را ازدواج های مذهبی می گویند. این ازدواج ها دارای شرایط قانونی مشابه ازدواج مدنی هستندکه به طور قانونی مجاز به انجام وظایف مربوط به ازدواج هستند.

ازدواج های مذهبی در اسپانیا:

الزامات برای ازدواج های مذهبی با توجه به حوزه و قلمرویی که متقاضی زندگی می کند متفاوت است.

ازدواج مذهبی به عنوان رویه ای تحت قانون اسپانیا به رسمیت شناخته شده است اما برای کسب گواهی ازدواج، باید با مقامات اداره های مدنی ارتباط برقرار شود و ثبت گردد.

اسناد و مدارک لازم برای ازدواج های مذهبی در اسپانیا:

زوج هایی که در یک مراسم پروتستان، اسلامی یا یهودی ازدواج می کنند ابتدا باید از مقامات مدنی اجازه بگیرند.

برای ازدواج های کاتولیک، اسناد ذکر شده در زیر باید به کشیش انجام مراسم ارائه شود. اگر می خواهید یک مراسم کاتولیک داشته باشید و فردی از اتباع کشورهای دیگر هستید باید اسقف اعظم در منطقه ای که در آن قصد ازدواج دارید را با خود ببرید.

زمان لازم برای ازدواج یک کاتولیک معمولا 1 تا 3 هفته به طول می انجامد و اسناد زیر مورد نیاز است:

  • فرم گواهی تولد با ترجمه اسپانیایی تائید شده
  • گواهی تعمید: که باید 6 ماه قبل از عروسی صادر شده و توسط اسقف اعظم تایید شود. در ضمن ترجمه اسپانیایی نیز باید ضمیمه شود.
  • اثبات این که هر دو طرف امکان ازدواج کردن دارند.

ازدواج در اسپانیا: مراحل و روند گام به گام

مرحله اول:

آماده نمودن اسناد مورد نیاز که شامل:

  • گواهی و فرم تولد و ترجمه آن به اسپانیایی
  • داشتن پاسپورت معتبر و 4 نسخه کپی از آن
  • گواهی وضعیت زناشویی
  • گواهی عدم منع ازدواج که می تواند از دفتر ثبت ملی کشور بدست می آید
  • گواهی طلاق در صورت موجود بودن
  • فرم درخواست که سه نسخه از آن پرینت شده باشد.

مرحله دوم: ارسال مدارک

هنگام ثبت نام برای ازدواج در دفتر رجیستر محلی، یک فتوکپی گذرنامه همراه با اسناد لازم تهیه کنید. شما همچنین به یکی از دو شاهد خود نیاز خواهید داشت که همراه شما باشد و گذرنامه خود را به او بدهید.

مقامات اطلاعات شما را پردازش می کنند و شما را در سیستم خود ثبت می کنند. قصد ازدواج پس از 21 روز در هیئت مدیره اطلاع رسانی عمومی می شود. پس از 10 روز، می توانید با دفتر تماس بگیرید تا تاریخ مصاحبه را درخواست نمایید.

در روند ثبت ازدواج در صورتی که اسپانیایی صحبت نمی کنید بهتر است وکیلی اسپانیایی استخدام نمایید یا کسی که به زبان اسپانیایی صحبت می کند کمک کند تا در روند ثبت ازدواج به شما کمک نماید.

مرحله سوم: انتظار و رفتن به مصاحبه

پس از گذشت 10 روز می توانید برای انجام مصاحبه تماس بگیرید. این روند ممکن است تا 6 هفته به طول انجامد.

در مصاحبه از شما سوالات متعددی پرسیده می شود تا اطمینان حاصل کنند که شما متقاضی اصلی هستید.

اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج:

شهروند خارجی پس از ازدواج با تبعه اسپانیایی و پس از گذراندن یک سال در اسپانیا می تواند درخواست شهروندی اسپانیا را ارائه دهد. این بدین معنی است که در زمان درخواست برای تابعیت اسپانیا، مجبور خواهید بود که ثابت نمایید حداقل یک سال اقامت قانونی در اسپانیا داشته اید.

بعد از ازدواج اقامت به طور خودکار به شما اعطا خواهد شد زیرا شخص با یک شهروند اسپانیایی ازدواج کرده است. اگرچه این روند حداقل 3 ماه به طول می انجامد.

درخواست برای ملیت اسپانیا از طریق ثبت احوال محل اقامت شما ( به عنوان محل اقامت در اسپانیا پس از ازدواج ) به وزارت دادگستری ارسال می شود:

  • گواهی تولد
  • گواهی قضایی صادر شده توسط مقامات کشور مقصد
  • گواهی محل سکونت در اداره خدمات عمومی شهری که در آن زندگی می کنید
  • مدرکی که نشان دهد این مدت را در اسپانیا اقامت داشته اید
  • گواهی ازدواج مجاز که به ثبت رسیده باشد

پس از اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج برای درخواست شهروندی اسپانیا باید اسناد زیر را جمع آوری نمایید:

  • ارائه درخواست برای تابعیت اسپانیا
  • اجازه اقامت، اصل و کپی از آن
  • اصل و کپی از گذرنامه بین المللی
  • نشان دادن سند ثبت نام مشترک با همسر (empadronamiento)
  • گواهی تولد
  • گواهی ازدواج
  • گواهی تولد همسر
  • گواهی تولد کودکان ( فرزندان متقابل یا ازدواج های دیگر )
  • گواهی ثبت نام در کنسولگری کشور مبداء
  • گواهی رفتار خوب از کشور مبدا ( گواهی عدم سوء سابقه ی کیفری )
  • فرم تاییدیه مالی که نشان می دهد بودجه کافی برای زندگی در اسپانیا را خواهید داشت که معمولا با داشتن قرارداد کاری، گواهی بیکاری یا آخرین مالیات بر درآمد مشخص می شود.
  • گواهی موسسه سروانتس به عنوان مدرک موفقیت در گذراندن آزمون زبان و آزمون یکپارچه سازی که نشان دهنده یادگیری فرهنگ مردم اسپانیا توسط متقاضی است.

اگر یک متقاضی برای تابعیت اسپانیا پس از ازدواج به زبان اسپانیایی صحبت کند دیگر نیازی به ارائه این گواهینامه نخواهد بود.

در انتها ضمن تشکر از مطالعه مقاله اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج امیدواریم مطالب مفیدی را دراختیار شما دوستان عزیز قرار داده باشیم. ضمنا مفتخریم عنوان نماییم که موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با داشتن پرسنل مجرب در زمینه امور مهاجرت همواره در تلاش است تا آخرین اخبار مربوط به مهاجرت را در اختیار شما عزیزان قرار دهد.

لذا صمیمانه دعوت می نماییم تا در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی بیشتر با موسسه ما تماس بگیرید تا مشاورین ما پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشند.