اخذ اقامت اسکاتلند از طریق ازدواج

اخذ اقامت اسکاتلند از طریق ازدواج

همواره یکی از پرطرفدارترین راههای مهاجرت اسکاتلند، اخذ اقامت اسکاتلند از طریق ازدواج می باشد.

اخذ اقامت اسکاتلند از طریق ازدواج در کل انگلستان برمبنای ویزای همسر Spouse Visa می باشد.

هدف از این نگارش تمرکز بر روی موضوع اخذ اقامت اسکاتلند از طریق ازدواج با توجه به شرایط و ضوابط قانونی می باشد.
ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت امیدواریم مطالب این مقاله بتواند راهنمای متقاضیان و علاقه مندان مهاجرت به اسکاتلند باشد.

 

ازدواج در اسکاتلند

ازدواج در اسکاتلند می تواند ساده و عاری از استرس باشد، اگر شما برای این پروسه آماده باشید و بدانید چه انتظاری دارید.

بطور خلاصه، افراد از کل دنیا می توانند به آسانی در اسکاتلند ازدواج بکنند، اما معیارهایی ر ا هم باید رعایت کنند.

  • شما و شریک تان بایست که هر دو مجرد، مطلقه یا از قبل طلاق گرفته باشید.
  • سن تان بایست بالای 16 سال باشد.
  • شما بایست که رابطه زناشویی با هم داشته باشید.
  • شما بایست که تعهد ازدواج را درک کنید.

انواع مراسم ازدواج در اسکاتلند عبارتند از:

  • مراسم مذهبی- انجام شده توسط یک شخص مذهبی که مسئول اجرای ازدواج ها معمولا در کلیساها می باشد.
  • مراسم اومانیستی- انجام شده توسط فرد معروف اومانیست که اجازه برگزاری ازدواج ها را دارد.
  • مراسم شهری- انجام شده توسط ثبت کننده از اداره ثبت.

اگر شما از کشور خارجی عیر از EU باشید، شما قبل از هر چیز به ویزای بازدیدکنندگان و یک گواهی نیاز دارید.

شما می توانید از 3 ماه قبل از تاریخ ازدواج مورد نظرتان درخواست ویزا دهید.

 

اخذ اقامت اسکاتلند از طریق ازدواج

اگر شما در اسکاتلند زندگی می کنید، هر کسی می تواند توسط درخواست ویزای بازدید کننده عمومی شما را تا 6 ماه ببیند.

اگر آن شخص همسرتان باشد، او می تواند ویزا جهت اقامت برای بیش از 6 ماه را درخواست دهد.

اگر شما نامزد کرده اید یا وارد شراکت مدنی در اسکاتلند شده اید، نامزدتان می تواند تا 6 ماه به شما ملحق شود.

اما وقتی پای ازدواج پیش می آید، همسرتان می تواند تقاضای ویزای بیش از 6 ماه را بدهد.

 

تعریف “وابسته” و “کفیل”

نامرد یا شریک تان بر مبنای حق تان جهت اقامت در اسکاتلند به شما ملحق میشود که “وابسته” نامیده میشود و شما “کفیل” نامیده میشوید.

هر شریکی می تواند بیرون از اسکاتلند درخواست ویزا دهد.

آنها می توانند از داخل اسکاتلند هم درخواست دهند مادامیکه آنها:

  • بیش از 6 ماه در انگلستان مانده باشند.
  • با ویزای بازدید در اسکاتلند نباشند.
  • متقاضی به عنوان نامزد نباشند.

شما بایستی که جهت راهنمایی کامل در این مورد، از مشاورین مهاجرتی متخصص موسسه سفیران سروش سعادت بهره ببرید.

 

 

کدام نوع ویزا؟

ویزایی که شریک تان (نامزد یا همسر) نیاز دارد به شرایط شما به عنوان شهروند اسکاتلندی بستگی خواهد داشت:

شرایط تان ویزایی که شریک تان نیاز دارد.
شما شهروند بریتانیی باشید، یا مجوز تابعیت داشته یاشید. ویزای خانواده.
شما شخص ساکن/ مقیم اسکاتلند باشید. ویزای خانواده.
شما ملیت EEA داشته و در اسکاتلند زندگی بکنید و وابسته تان از EEA نباشد. روادید خانواده EEA
 شما ازدواج کنید یا وارد مشارکت مدنی در انگلستان شوید و هر دو قصد زندگس در اسکاتلند را داشته باشید. ویزای خانواده.
شما داری وضعیت پناهندگی یا حفاظت بشر دوستانه باشید. تجدید دیدار خانواده.
شما دارای ویزای (عمومی)Tier 2 باشید. درخواست به عنوان وابسته دارنده ویزای (عمومی) Tier2

 

شرایط ویزای خانواده

به منظور صلاحیت جهت اخذ ویزای خانواده/ازدواج، شما بایست که شرایط قانونی را تامین بکنید:

  • شما و همسرتان بایست 18 ساله یا بیشتر باشید.
  • همدیگر را دیده و قانونا ازدواج کنید- این بند مانع ازدواج های صوری می باشد.

 

مدارک لازم

چه مدارکی برای درخواست ویزای خانواده لازم است؟

مدارک لازم برای همسر خارجی عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر با حداقل یک صفحه خالی به منظور الصاق ویزا.
  • پاسپورت های قبلی.
  • 2 قطعه عکس رنگی در اندازه پاسپورت.
  • مدرک زبان انگلیسی.
  • مدرک ابزارهای مالی.
  • مدرکی از رابطه به صورت عکس دو نفری کنارهم، غیره.

 

مدارک لازم برای شهروند اسکاتلندی عبارتند از:

  • پاسپورت انگلیس.
  • مدارک اقامت دایمی در اسکاتلند.
  • 2 قطعه عکس رنگی در اندازه پاسپورت.
  • مدرکی از رابطه به صورت عکس دو نفری کنارهم، غیره.

 

ویزای همسر

شما می توانید همچنین درخواست ویزای همسر بکنید اگر شما با تبعه ای از اسکاتلند ازدواج بکنید.

این ویزا به طور اولیه ای به مدت دو و نیم سال صادر میشود.

در آخر دوره زمانی دو و نیم سال، شما لازم است تا ویزای تان را به مدت دو و نیم سال دیگر تمدید بکنید.

پس از گذراندن مجموعا 5 سال، شما بایست مدارک و شواهدی را به اداره ثبت دال بر زندگی 5 ساله در اسکاتلند ارایه دهید.

بدین ترتیب صلاحیت درخواست اقامت دایمی اسکاتلند را کسب می کنید.

نیازمندی ها برای درخواست ویزای همسر

  • همدیگر را ببینید.
  • قانونا باهمدیگر ازدواج کرده باشید.
  • قصد زندگی دایمی باهمدیگر به عنوان زن و شوهر را داشته باشید.
  • مطمئن باشید که شهروند اسکاتلندی نیازمندی مالی قید شده توسط ویزاهای انگلستان و اداره مهاجرت را تامین می کند.

شما همچنین ممکن است که درخواست ویزا به عنوان وابسته در هر کدامیک از شرایط زیر را بدهید:

  • شما با کسی که دارای یک ویزای خانوادگی هست، ازدواج کرده یا رابطه بلند مدتی داشته باشید.
  • شما با کسی که دارای یک ویزای تحصیلی هست، ازدواج کرده یا رابطه بلند مدتی داشته باشید.
  • شما با کسی که دارای یک روادید کار هست، ازدواج کرده یا رابطه بلند مدتی داشته باشید.
  • شما با کسی که دارای یک ویزای Tier 1 هست، ازدواج کرده یا رابطه بلند مدتی داشته باشید.

در همه این موارد، شما بایست که خارج از اسکاتلند، معمولا در کشور خود شریک تان، درخواست ویزا دهید.

 

مراحل درخواست ویزای همسر

مرحله 1- تعریف ویزای همسر: ویزای همسر به افراد درخواست دهنده امکان الحاق به شریک اسکاتلندی(کفیل) را در اسکاتلند به مدت 33 ماه می دهد.

مرحله2- نیازمندی ها “تناسب” که متقاضی ویزای همسر بایستی برآورده کند.

مرحله3- نیازمندی های رابطه اسکاتلندی ویزای همسر 2018 و 2019.

مرحله 4- گردآوری و تحویل مدارک شخصی.

مرحله 5- نیازمندی زبان انگلیسی اسکاتلندی ویزای همسر 2018-2019.

مرحله 6- شرط تست بیماری سل ویزای همسر اسکاتلند.

مرحله 7- تهیه مدرک دال بر وجود منزل .

مرحله 8- نیازمندی های مالی ویزای همسر اسکاتلند 2018/2019.

 

مزایای ویزای همسر

  • این ویزا امکان کار بدون محدودیت در اسکاتلند و کل انگلستان را به شما می دهد.
  • شما با این ویزا به مدت کلا 5 سال، صلاحیت کسب درخواست روادید اقامت دایمی اسکاتلند زرا کسب می کنید.

 

هزینه اخذ ویزای همسر

هزینه اداره ثبت برای ویزای همسر £1,523 می باشد.

 

نتیجه گیری

اصولا اخذ اقامت از طریق ازدواج در کل دنیا، یکی از راههای مهاجرتی زودبازده می باشد که طرفدارن خودش را دارد.

اخذ اقامت اسکاتلند از طریق ازدواج، روشی در ظاهر ساده ولی پیچیده می باشد.

ویزای همسر/خانواده، نتیجه نهایی اخذ اقامت اسکاتلند از طریق ازدواج می باشد.

تامین اسناد و مدارک و شرایط  لازم برای اخذ اقامت اسکاتلند از طریق ازدواج نیازمند دقت است.

در هر موضوع مهاجرتی،ما به شما توصیه می کنیم که از مشاوره رایگان با بهترین وکلای کشور در  موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بهره ببرید..