تحصیل در مدارس شبانه روزی اتریش

تحصیل در مدارس شبانه روزی اتریش

 متقاضیان طرفدار تحصیل در اتریش فراوان می باشند. بسیاری از متقاضیان برای نداشتن دغدغه محل زندگی، تحصیل در مدارس شبانه روزی اتریش را انتخاب می نمایند. تحصیل در مدارس شبانه روزی اتریش مزایای دیگری نیز دارد که در ادامه به آن پرداخته خواهد شد.

در مقاله تحصیل در مدارس شبانه روزی اتریش به پرسش های زیر پاسخ داده می شود:

ü   تحصیل در مدارس شبانه روزی اتریش به چهه صورت می باشد؟

ü   شرایط تحصیل در مدارس شبانه روزی اتریش چگونه است؟

ü   تحصیل در مدارس شبانه روزی اتریش در چه مدارسی امکان پذیر است؟

ü   انواع مدارس برای تحصیل در مدارس شبانه روزی اتریش چیست؟

 

تحصیل در مدارس شبانه روزی

 

در اتریش کودکان از سن 6 سالگی مجبور به آغاز تحصیل می باشند.

تحصیل تا دوره 9 به صورت اجباری برای تمام کودکان باید صورت گیرد.

برای دانش آموزانی که دور از مدرسه بودند؛ امکان تحصیل در مدارس شبانه روزی اتریش فراهم گردیده است.

سیستم آموزش در مدارس شبانه روزی در اتریش، سازمان مستقلی ندارد.

امکان زندگی دانش اموزان این مدارس در ساختمانی فراهم گردیده است.

همچنین این دانش آموزان روزها در مدارس روزانه به تحصیل می پردازند.

در تعداد زیادی از این مدارس نیز دانش آموزان در فضای دانشگاهی زندگی و تحصیل می نمایند.

 

هزینه تحصیل مدارس شبانه روزی

 

هزینه تحصیل در این مدارس به نوع مدرسه و منطقه مدرسه بستگی دارد.

مسئولیت تحصیلات اجباری کودکان با سرپرست آنها می باشد.

برای هزینه های تحصیل در مدارس شبانه روزی اتریش کمک هزینه پرداخت می گردد.

 

آموزش در مدارس شبانه روزی

 

والدین مدارس شبانه روزی را به عنوان چالشی برای مقطع دانشگاه انتخاب می نمایند.

این مدارس اطمینان می دهند که دانش آموزان در محیطی کاملا آموزشی هستند.

در این مدارس دانش آموزان به فکر نمودن و اشتراک گذاشتن آموخته های خود مشغول می باشند.

در این مدارس دانش آموزان بطور فعالانه در یادگیری شرکت می نمایند.

معلمان در این مدارس پس از اتمام ساعت آموزشی برای کمک بیشتر در مدرسه حضور دارند.

 

نام تعدادی از مداس شبانه روز ی در اتریش به صورت زیر می باشد:

·   مدرسه بین المللی آمریکایی، سالزبورگ

·   Höhere Internatsschule des Bundes Wien (به آلمانی) ، وین

·   مدرسه بین المللی Gilgen

·   مدرسه Theresianum، وین

 

تحصیل در مدارس شبانه روزی

 

در اتریش سیستم آموزشی یکسان تدوین گردیده است. مقاطع تحصیلی در اتریش در حال توسعه می باشند.

کلیه مدارس دراتریش مستقل از دولت می باشند. ولیکن بر اصول ویژه ای تمرکز می نمایند.

این اصول در دروسی همچون موارد زیر می باشد:

·   زبان های خارجی

·   موسیقی

·   ورزش

·   محیط زیست

·   رایانه

 

امکان تحصیل کودکان در اتریش از 3 سالگی وجود دارد. ولیکن از سن 6 سالگی اجباری می باشد.

این تحصیلات اجباری تا کلاس 9 ادامه دارد.

پس از 12-13 سال بسته به نوع مدرسه، شخص مدرک تحصیلی Matura را دریافت می نماید.

 

انواع مدارس در اتریش

 

انواع مدارس شبانه روزی در اتریش به شرح زیر می باشند:

·   مدرسه های حرفه ای

·   مدرسه های راهنمایی

·   مدرسه های متوسطه پایین ( کلاس ها ی ۵- ۹)

·   مدرسه های متوسطه

·   مدرسه های ویژه

·   مدرسه های ابتدایی

 

سیستم آموزشی اتریش در مدارس شبانه روزی این کشور تحت اسپانسرهای زیر طبقه بندی می شوند:

در کشور اتریش مدارس شبانه روزی با اسپانسر های خاصی سیستم آموزشی را ارائه می دهند.

این مدارس با اسپانسرهای مربوطه به صورت زیر دسته بندی می شوند:

 

·   مدرسه های دولتی عمومی با سرویس

·   مدرسه های متوسطه

·   مؤسسات آموزش عالی کاتولیک با سواد آموزی

·   مدرسه های عالی دیگر با سواد آموزی عمومی

·   مدرسه های دولتی اجباری با سرویس

·   دبیرستان های دولتی با شبانه روزی (کلاس ها ۵- ۹)

·   مدرسه های دولتی ویژه با سرویس

·   مدرسه های اجباری خصوصی با سرویس

·   مدرسه های ابتدایی کاتولیک با سرویس

·   دبیرستان کاتولیک با شبانه روزی (کلاس ها ۵- ۹)

·   مدرسه های ویژه کاتولیک با سرویس

 

مدارس شبانه روزی اتریش

 

مدارس متنوعی به لحاظ اقتصادی و مالی در اتریش وجود دارد.

امکانات این مدارس به منطقه و نوع مدرسه مرتبط می باشد.

در اتریش قانونی وجود دارد که طبق آن مسئولیت آموزش ابتدایی با والدین یا سرپرستان کودک می باشد.

در مدارس شبانه روزی خدمات پشتیبانی ارائه می گردد.

این خدمات پشتیبانی عبارتند از:

·   بورسیه تحصیلی

·   پرداخت اقساط

به منظور آگاهی از این بورسیه ها و خدمات به سایت آموزش و پرورش در اتریش رجوع نمایید.

به عنوان یارانه های دانش آموزی موارد زیر به دانش آموزان پرداخت می گردد. این موارد عبارتند از:

·   هزینه های  مدرسه و هزینه های اقامت در خانه

·   هزینه های  حوادث مدرسه

·   کاهش هزینه های مراقبت در مدارس روزمره

·   خانه های دانش آموز

·   بیمه دانش آموزان

 

تحصیل در مدارس شبانه روزی اتریش

 

قابلیت استفاده از این مدارس باید برای تمام دانش آموزان بین المللی فراهم گردد.

مشکلی که در این امر وجود دارد حضور کودکان زیر 18 سال در اتریش با قیم قانونی می باشد.

به همین خاطر دانش آموزان بین المللی بدون سرپرست نمی توانند برای تحصیل به اتریش بروند.

امکان تحصیل در مدارس شبانه روزی در شرایط خاصی برا دانش آموزان بین المللی بدون حضور والدین وجود دارد.

این شرط انتخاب مدرسه شبانه روزی است که سرپرستی دانش آموزان بین المللی را قبول نماید.

جهت آگاهی از شرایط مهاجرت تحصیلی «شرایط مهاجرت تحصیلی به اتریش» مقاله مناسبی برای مطالعه می باشد.

چنانچه هدف شما در نهایت تحصیل در دانشگاه های این کشور می باشد برا اخذ پذیرش تحصیلی اقدام نمایید.

به منظور آگاهی از نحوه اخذ پذیرش دو مقاله «اعزام دانشجو به اتریش» و « اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش» را مطالعه نمایید

قطعا برا اقدام از این راه ها اطلاع از سطح هزینه های تحصیل در اتریش اهمیت دارد.

برای اطلاع از سطح هزینه های تحصیل «هزینه های تحصیل در اتریش» به شما کمک شایانی خواهد نمود.

لازم به ذکر است که با تحصیل در مقاطع دانشگاه از مزایا بیشتری بهره مند خواهید شد.

این مزایا عبارتند از اخذ بورسیه تحصیلی و امکان کار ضمن تحصیل می باشد.

ضمن این که نیاز به همراهی والدین نیز ندارد.

به منظور اطلاع از این دو مزیت مقالات زیر را مطالعه نمایید:

مقاله «شرایط بورسیه تحصیلی اتریش»

مقاله «کار ضمن تحصیل در اتریش»

 

کلام پایانی

 

بطور کلی اگر قصد تحصیل در این کشور را دارید از راه های مختلفی قادر به اقدام می باشید.

همچنین این امکان در مقاطع تحصیلی مختلف برای محصیلین متقاضی وجود دارد.

در هر نقطه از مسیر تحصیلی هستید؛ برای ادامه تحصیل در اتریش به موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه نمایید.

وکیلان و مشاورین خبره موسسه سفیران سروش سعادت توانایی راهنمایی و همراهی شما در این مسیر را دارند.

اخذ اقامت سرمایه گذاری در اتریش

اخذ اقامت سرمایه گذاری در اتریش

یکی از راه‌های اخذ اقامت،  اخذ اقامت سرمایه گذاری در اتریش است. بسیاری از کشورهای دنیا برای پیشرفت اقتصاد خود از سرمایه گذاران خارجی استفاده می‌نمایند. سرمایه گذاران در این صورت می‌توانند تابعیت یا اقامت کشور مورد نظر را اخذ نمایند.

کشور اتریش در قبال اعطای پاسپورت، سرمایه لازم را از سرمایه گذار اتخاذ می‌نماید.

اخذ اقامت سرمایه گذاری در کشور اتریش ، کاملا قانونی است و در قانون اساسی این کشور وجود دارد.

 

شرایط سرمایه گذاری در اتریش

سرمایه گذاری در اتریش کاملا نقدی است و امکان پرداخت غیر نقدی به هیچ وجه وجود ندارد. پرداخت نقدی از سوی سرمایه گذار برای مصرف در پروژه‌های دولت استفاده می‌شود.

در صورت سرمایه گذاری، متقاضی می‌تواند برای اخذ اقامت کشور اتریش اقدام نماید. سرمایه لازم برای سرمایه گذاری باید کاملا قانونی و مشخص باشد از چه راهی بدست آمده است.

مثلا فروش ملک، تجارت، ارث و … باید کاملا قانونی باشد، دولت اتریش به سرمایه‌های غیر قانونی پاسخ منفی خواهد داد.

حداقل مبلغ اهدای سرمایه، 3 میلیون یورو است که در قبال آن اقامت اعطا می‌شود. هزینه‌های کارشناسی و قانونی، ترجمه، پست، تمبر و … جزو مخارجی هستند که به هیچ وجه قابل برگشت نیستند.

در صورت ردی درخواست تابعیت از سوی دولت فقط سرمایه اولیه عودت داده می شود. منظور از سرمایه اولیه مبلغ سه میلیون یورو است.

 

اخذ اقامت سرمایه گذاری در اتریش

برای استفاده از پروژه‌های دولت اتریش، حساب تضمین شده دولت راه اندازی شده است. پول واریزی متقاضی اخذ اقامت سرمایه گذاری در اتریش ، در حساب دولت مسدود می‌شود . کسی حق برداشت این پول را نخواهد داشت.

در صورت اخذ تابعیت و دریافت پاسپورت، حساب مورد نظر برای استفاده در پروژه‌های دولت باز و قابل استفاده می‌شود. در صورت رد درخواست تابعیت، حساب ذکر شده برای فرد باز می‌شود و قابلیت بازگشت به شخص متقاضی خواهد داشت.

حدود 4 الی 12 ماه، انجام پروسه سرمایه گذاری به طول می‌انجامد. مدت زمان انجام کارها به ارسال مدارک در زمان تعیین شده و بسته به پیگیری موارد خواسته شده از متقاضی سرمایه دارد.

مجوز زندگی در کشور اتریش پس از دریافت پاسپورت جدید به شما اعطا می‌شود. ( به عنوان یک شهروند اتریشی)

اما با داشتن تابعیت و اخذ اقامت سرمایه گذاری در اتریش ، شما هیچ اجباری برای زندگی در این کشور ندارید.

با اخذ اقامت و تابعیت اتریش، متقاضی یک شهروند اتریشی محسوب می‌شود. فرد متقاضی حق کار، حق تحصیل و هر نوع فعالیت تجاری با اخذ تابعیت در کشور اتریش را بدست می­آورد. به عنوان یک تبعه اتریشی، حق خرید و فروش ملک و هر کار قانونی دیگر را به طور کاملا آزاد دارد.

 

شرایط شهروند اتریشی بودن

متقاضی می‌تواند در هر بانک اتریش یا در بانک های سرتاسر جهان، حساب یا کارت اعتباری باز نماید. برای صدور چک و کارت اعتباری در بانک‌های متخلف، شرایط متفاوتی وجود دارد.

متقاضی با اخذ اقامت سرمایه گذاری در اتریش، برای همیشه شهروند یا تبعه این کشور خواهد بود. این نوع تابعیت و اخذ اقامت هرگز باطل نمی‌شود. پاسپورت که مدرک مسافرت است هر سال فقط با 45 دلار تمدید می‌شود، بنابراین همیشه حق دریافت پاسپورت اتریشی وجود دارد.

مهاجرت به کشور ایران در چنین حالتی هم با پاسپورت اتریشی و هم با پاسپورت ایران، امکان پذیر خواهد بود. متقاضی در صورت مهاجرت با پاسپورت اتریشی به ایران، به عنوان یک فرد خارجی باید ویزای ایرانی را اخذ نماید.

اخذ ویزای ایرانی یک روزه است و در چنین حالتی، متقاضی تحت حمایت کشور اتریش خواهد بود. اما در صورت مهاجرت با پاسپورت ایرانی به کشور ایران، نیازی به اخذ ویزا نیست. در چنین شرایطی فرد به عنوان یک ایرانی تحت حمایت دولت جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

 

صنعت گردشگری کشور اتریش

هر ساله میلیون ها گردشگر به کشور اتریش مهاجرت و از امکانات رفاهی، گردشگری و تفریحی این کشور استفاده  می‌نمایند.

اسکی یا کوهنوردی در رشته کوه آلپ، شرکت در جشنواره‎ها و نمایشگاه‌ها، هنر و موسیقی و … از جذابیت‌های کشور اتریش می‌باشند.

به دلیل ثروتمند بودن کشور اتریش در بین کشورهای اروپایی، این کشور مقصد مورد علاقه بسیاری از سرمایه گذاران خارجی است. کشور اتریش دارای یک بازار سرمایه اجتماعی همراه با سطح و کیفیت بالای زندگی است.

صنعت گردشگری حدود 9 درصد از اقتصاد کشور را تشکیل می‌دهد. تولید ناخالصی داخلی همراه انرژی‌های آبی، انرژی باد و انرژی خورشیدی دیگر بخش‌های اصلی اقتصادی را تشکیل می‌دهند.

 

سرمایه گذاری در اتریش و اخذ شهروندی اتریش

یک بیگانه یا مسافر خارجی برای تبدیل شدن به یک شهروند اتریشی، باید به طور مداوم به مدت ده سال در این کشور اقامت داشته باشد. سرمایه گذاران خارجی می‌توانند با دور زدن این قانون، اخذ تابعیت کشور اتریش را اخذ نمایند.

سرمایه گذاری در اتریش می‌تواند به صورت‌های مختلف باشد، مثلا تشکیل یک شرکت بازرگانی در خاک اتریش، یکی از روش‌ها است. مبلغ دقیقی برای سرمایه گذار تعیین نشده است اما به طور کلی حدود 2 میلیون یورو برای تأیید درخواست، لازم است.

درخواست شهروندی در اتریش با توجه به مقایسه با سایر کشورهای عضو اتحادیه، آسان و ساده است. این درخواست نیازی به ارائه مدرک زبان آلمانی یا دانش امتحان آزمون دولتی ندارد.

اما برای تأیید درخواست شهروندی نیاز به مدارک و ارائه فرم‌های تکمیل شده است. متقاضی باید اطلاعات بیوگرافی در مورد سرمایه گذار و خانواده، مدارک عدم سابقه کیفری و غیره را باید ارائه نماید.

تأیید درخواست توسط وزیر دولت اتریش انجام می‌شود و باید متقاعد شود که سهم اقتصادی برای اهمیت ملی اتریش واجب است.

 

مزایای گرفتن پاسپورت اتریشی

یکی از مزایای اخذ اقامت سرمایه گذاری در اتریش ، اخذ اقامت همراه برای خانواده ( همسر و دو فرزند غیر مجرد ) است.

دیگر مزایای گرفتن پاسپورت اتریشی:

  • سفر به تمامی کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن با اخذ اقامت اتریش و بدون داشتن ویزا
  • تحصیل رایگان در کشور اتریش
  • اشتغال به کار در کشور اتریش
  • افتتاح حساب بانکی در کشور اتریش
  • عدم محدودیت در تجارت
  • استفاده از تسهیلات بانکی تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا
  • استفاده از امکانات رایگان پزشکی و رفاهی
  • امکان خرید املاک در اتریش
  • سهولت در اخذ ویزا برای کشورهای آمریکا، انگلستان و کانادا

 

 

نتیجه گیری:

اخذ اقامت سرمایه گذاری در اتریش یکی از راه‌های قانونی اخذ اقامت کشور اتریش است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه و دیگر راه‌های اخذ اقامت می‌توانید با وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاص نمایید.