اخذ اقامت سنگاپور

اخذ اقامت سنگاپور

اخذ اقامت سنگاپور کار آسانی نمی باشد؛ اما ممکن است.

متقاضیان زیادی برای اخذ اقامت سنگاپور به این کشور سفر میکنند.
اما به یاد داشته باشید که این کشور کشور بسیار گرانیست و هزینه های زندگی در سنگاپور بالا می باشند.

اخذ اقامت سنگاپور از راه های مختلفی ممکن است.
شما با در نظر گرفتن شرایط خود، باید یکی از راه های مهاجرت به سنگاپور را انتخاب کنید.
سپس برای دریافت روادید باید مدارک لازم را ارائه دهید.

برای شروع پروسه اخذ اقامت سنگاپور، کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت آماده ی ارائه
خدما به شما هموطنان عزیز می باشند.

درباره سنگاپور

کشور سنگاپور در آسیای شرقی واقع شده است.
در سال های اخیر، سنگاپور پیشرفت چشمگیری داشته است.
صنایع این کشور همواره در حال توسعه می باشند و شرایط اقتصادی خوبی در سنگاپور برقرار است.

به دلیل وجود وضعیت مطلوب اجتماعی و بازرگانی، افراد زیادی خواستار مهاجرت به سنگاپور می باشند.

نرخ بیکاری در سنگاپور مقدار ناچیزی می باشد. این کشور آسیایی بسیار کوچک است اما در عین حال
ثروت باور نکردنی دارد.
اکثر مردم این کشور به زبان های انگلیسی مسلط می باشند و دین بودائی دارند.

واحد پول پایتخت اقتصادی آسیا (سنگاپور) دلار سنگاپور می باشد.

سنگاپور در زمینه ی جذب گردشگر نیز بسیار موفق می باشد.
وجود جاذبه های گردشگری بی نظیر باعث سفر توریست های زیادی به این کشور می شود.

 

 

 

 

 

 

مهاجرت به سنگاپور

 

مهاجرت به سنگاپور از روش های متفاوتی ممکن است.
راه های مهاجرت به سنگاپور به صورت زیر می باشند:

تحصیل به سنگاپور.
سرمایه گذاری در سنگاپور.
ثبت شرکت در سنگاپور.

نکات مهم درباره اخذ اقامت در سنگاپور عبارتند از:

٭ متقاضیان می توانند برای خانواده خود نیز تقاضای اقامت کنند.

٭ افرادی که در این کشور به هجده سال سن می رسند، باید دو سال به سربازی بروند.

٭ اخذ اقامت کشور سنگاپور موجب بهره مند شدن از خدمات و حقوق شهروندی می شود.


موارد لازم برای دریافت اقامت سنگاپور

موارد لازم برای اخذ اقامت سنگاپور در قسمت پایین شرح داده شده اند:

والدین یا همسر فرد تابعیت سنگاپور را داشته باشد. •

اولاد متقاضی به سن قانونی نرسیده باشند یا دارای اقامت سنگاپور باشند. •

باشد.P, Q, S متقاضی دارای روادید •

فرد درخواست کننده در سنگاپور سرمایه گذاری کرده باشد. •

 

دریافت اقامت کاری سنگاپور

 

کارکنان و متخصصان در صورتی که بخواهند در سنگاپور مشغول به کار شوند، باید اقدام به اخذ اقامت سنگاپور کنند.

 

 

شرایط دریافت انواع روادید برای متقاضیان مختلف به صورت زیر می باشد:

 

 

٭ روادید کارآفرینان

این روادید برای کارآفرینانی که قصد ایجاد کسب و کار را دارند مناسب می باشد.
معمولا درآمد این افراد بیش از دو هزار و هشتصد دلار می باشد.

 

٭ روادید کار آزاد

این روادید برای افرادی که مهارت و توانایی بالایی دارند اما بدون کارفرما میخواهند وارد بازار کار شوند مناسب است.
تایم اعتبار این روادید پنج سال است و معمولا درآمد متقاضیان این روادید باید بالای هشت هزار دلار باشد.

 

٭ روادید افراد ماهر-نیمه ماهر

این روادید برای افراد ماهر و نیمه ماهر که دارای شرایط مختلف می باشند مناسب می باشد.
سطح مهارت این افراد توسط درآمد، میزان تحصیلات، توانایی های کاری، و تجربه تعیین می شود.
این افراد دست کم دو هزار و دویست دلار درآمد باید داشته باشند.

 

٭ روادید کاری افراد نیمه ماهر

این روادید برای متقاضیان نیمه ماهر مناسب است.
معمولا رشته های کاری این افراد ساخت کشتی، ساخت و ساز و همچنین امور دریایی می باشد.

 

٭ روادید کوتاه مدت

این روادید برای افرادی که می خواهند در مدت کوتاه کسب و کار ایجاد کنند مناسب است.
تایم اعتبار این روادید دو ماهه می باشد و برای کارآفرینان خارجی ایجاد شده است.

 

٭ روادید کار افراد ماهر

این روادید برای افرادی که در امور رستوران های شبانه، هتل و مراکز توریستی-تفریحی ماهر هستند مناسب است.

 

٭ روادید پرستاری کودک

این روادید برای پرستاری کودکان اهل مالزی مناسب می باشد.
تایم اعتبار این روادید چهار ماه می باشد.

 

٭ روادید دانشجویی

این روادید برای دانشجویانی که قصد ورود به دانشگاه های دوره لیسانس را دارند مناسب می باشد.
دانشجویان با این روادید باید در شغل مرتبط با رشته تحصیلی خود مشغول به کار شوند.
این دانشجویان باید بیش از سه هزار دلار درآمد داشته باشند.

 

Multiple Visa٭

این روادید برای برای موسسان و مدیران مناسب می باشد که همیشه در حال رفت آمد هستند.

 

EP Visa٭

برای متخصصان و مدیران در زمینه های مختلف مناسب میباشد.
معمولا درآمد این افراد بیش از سه هزار و پانصد دلار است.

 

 

 

دریافت اقامت تحصیلی سنگاپور

دانشگاه های سنگاپور در جهان از لحاظ کیفیت معروف می باشند و رنکینگ بالایی دارند.
متقاضیان با دریافت روادید تحصیلی این کشور می توانند اقدام به اخذ اقامت سنگاپور کنند.

تقتضای اقامت با این روش، پس از فارغ التحصیلی صورت می گیرد.
با گذشت دوره ی پنج ساله، اخذ اقامت سنگاپور ممکن خواهد بود.

 

 

 

 

دریافت اقامت سرمایه گذاری سنگاپور

 

سرمایه گذاری در سنگاپور با روش های زیر ممکن است:

← تاسیس کمپانی.

← سرمایه گذاری در صندوق دولت.

← سرمایه گذاری در کسب و کار.

شرایط دریافت اقامت سرمایه گذاری سنگاپور:

← درخواست اقامت همیشگی و تابعیت پس از سپری کردن دوره دو ساله بعد از سرمایه گذاری.

← داشتن مبلغ دو و نیم میلیون دلار برای سرمایه گذاری.

← با انجام سرمایه گذاری برای اولاد (سیصد هزار دلار)، والدین می توانند تقاضای اقامت کنند.

 

دریافت اقامت ازدواج سنگاپور

شما می توانید با ازدواج با یک فرد سنگاپوری، مقیم این کشور شوید.

شرایط دریافت اقامت ازدواج سنگاپور:

← کامل کردن فرم درخواست ازدواج.

← تحویل فرم ها به اداره مهاجرت سنگاپور.

← پرداخت چهل هزار دلار برای دریافت روادید.

 

نتیجه گیری

به صورت کلی مهاجرت به سنگاپور جهت اخذ اقامت سنگاپور کار آسانی نیست.
متقاضیانی که قصد دریافت روادید این کشور را دارند، باید مرتبط با شرایط خود، روش دریافت روادید سنگاپور
را انتخاب کنند.

مهاجرت به کشور ثروتمند سنگاپور از راه های مختلفی امکان پذیر است اما پیش از شروع کار های مهاجرتی،
بدست آوردن و کسب آگاهی و اطلاعات کامل درباره اخذ اقامت سنگاپور، مهاجرت به سنگاپور، تابعیت سنگاپور
و سایر موارد بسیار مهم و ضروری می باشد.

متخصصان ما در موسسه سفیران سروش سعادت در خدمت شما عزیزان برای شروع پروسه مهاجرت می باشند.