اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج

اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج

اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج یکی از راه های مهاجرت به این کشور محسوب می شود.

ما در این مقاله تلاش خود را بر این مبنا قرار داده ایم که کلیه اطلاعات را در این خصوص خدمتتان ارائه دهیم.

 

اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج

فرانسه از آن جهت که عضو اتحادیه اروپا می باشد، متقاضیان زیادی را برای مهاجرت جذب می نماید.

ممکن از بعضی از افراد هدفشان از مهاجرت به این کشور دریافت شهروندی باشد.

یک شهروند فروانسوی اجازه دارد در این کشور زندگی کند، کار کند، رأی بدهد و از مزایای عمومی دولت

بهره مند گردد.

شهروندی کشور فرانسه به دلیل عضو اتحادیه و همچنین عضو شنگن بودن این کشور، به شما این امکان

را می دهد که حق کار و زندگی در کشورهای دیگر را بدون اخذ ویزا دریافت نمائید.

قبل از اینکه بتوانید شهروندی این کشور را دریافت نمائید باید بتوانید از طرق مختلفی که به شما این امکان

را می دهد، ویزا و مجوز حضور در این کشور را دریافت نمائید.

راه های متفاوتی برای مهاجرت و اخذ ویزای این کشور وجود دارد،

یکی از این راه ها اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج می باشد. شما در صورت ازدواج با یک شخصی

که شهروند فرانسه است، می توانید اقامت کشور فرانسه را دریافت نمائید.

در صورت ازدواج با یک شهروند فرانسوی شما باید درخواست خود را برای دریافت شهروندی بعد از 4 سال

به اداره مهاجرت (CAI) ارسال نمائید.

البته شما برای دریافت شهروندی باید شرایط لازم را احراز نمائید.

به طور مثال شما باید خودتان را برای آزمونی که جهت تعیین سطح زبان فرانسوی شما (که در کالج زبان

در فرانسه آموخته اید)، دانش مدنی شما و اطلاعات عمومی شما اخذ می شود، آماده نمائید.

 

مراحل و مدارک لازم جهت اخذ ویزای ازدواج

برای اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج شما باید مدارک لازم را جهت اخذ ویزا ارئه دهید.

این مدارک شامل موارد زیر می باشد:

  • گذرنامه و شناسنامه
  • گواهی تولد
  • گواهی ازدواج
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی سلامت پزشکی

شما همچنین نیاز دارید درخواست خود را به کنسولگری و یا سفارت فرانسه ارسال نمائید.

نکته حائز اهمیت این است که شما قبل از ارسال درخواست خود باید حداقل یک سال در کشور

فرانسه زندگی کرده و همچنین شخص مورد نظر شما باید تابعیت کشور فرانسه را داشته باشد.

 

نحوه دریافت شهروندی فرانسه با ازدواج

شما در صورت ازدواج با یک شهروند فرانسوی می توانید اقامت کشور را دریافت نمائید و بعد از 4

سال می توانید برای دریافت شهروندی اقدامات لازم را انجام دهید.

برای اخذ شهروندی باید شرایط لازم را احراز نمائید. به صورت کلی این شرایط شامل موارد زیر

می باشد:

  • بعد از گذشت 4 سال، ازدواج شما با شهروند فرانسوی به اتمام نرسیده باشد.
  • همسر شما نیز دارای تابعیت فرانسوی باشد و به هر دلیلی این تابعیت را از دست نداده باشد.
  • شما دانش خوبی از زبان فرانسوی طی این مدت کسب نموده باشید.

در موارد خاص ممکن است به مدت زمان 4 سال افزوده شود.

به طور مثال اگر شما در طی 3 سال متوالی در این کشور زندگی نکرده باشید ممکن است از شما

مدت زمان بیشتری را انتظار داشته باشند که در این کشور با تبعه فرانسوی مزدوج باشید.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ شهروندی از طریق ازدواج

در صورتی که شما شرایط لازم را احراز نمائید میتوانید در صورت اخذ اقامت کشور فرانسه از طریق

ازدواج بعد از گذشت 4 سال درخواست خود را برای دریافت تابعیت فرانسه ارسال نمائید.

در این صورت شما باید مدارک زیر را جهت دریافت تابعیت ارائه دهید:

  • دو نسخه از فرم درخواست خود که دارای امضا و تاریخ معتبر باشد.
  • کپی شناسنامه متقاضی و همسر
  • ارائه آدرس محل زندگی خود در فرانسه
  • گواهی تولد خود و همسرتان
  • گواهی ازدواج که در سه ماه اخیر به دست آمده باشد
  • شواهد مربوط به زندگی زناشویی مانند گواهی تولد فرزندان همسر، قرارداد وام مسکن و ….
  • گواهی که اثبات نماید همسرتان تابعیت و شهروندی کشور فرانسه را دارا می باشد.
  • گواهی مبنی بر اینکه متقاضی دارای دانش زبان فرانسوی می باشد.
  • شواهدی مبنی بر این که نشان دهد شما هیچ سابقه کیفری ندارید.
  • اثبات اینکه شما حداقل 3 سال از زمان ازدواجتان در فرانسه اقامت داشته اید.
  • شما همچنین باید مدارکی را ارائه دهید که نشان دهد همسر شما اشتغال دارد و میتواند

شما را از نظر مالی حمایت نماید.

درخواست شما توسط پلیس، اداره شهرداری و سایر ادارات دولتی مورد ارزیابی قرار میگیرد و شما

نیز ممکن است با یک پلیس مصاحبه ای داشته باشید که این فرایند می تواند دو سال طول بکشد.

مگر اینکه گواهی رسمی زبان ارائه نمائید، معلولیت داشته باشید یا بیش از 60 سال سن داشته باشید.

در این صورت این امکان برای شما وجود دارد که شهروندی خود را در مدت زمان کمتری دریافت نمائید.

 

در پایان

همانطور که مطالعه فرمودید برای اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج شما باید با یک شخصی که تبعه

کشور فرانسه می باشد ازدواج نمائید و قبل از ارسال درخواست خود برای دریافت اقامت باید حدود 1

سال در این کشور زندگی نمائید.

شما این امکان را دارید که از طریق ازدواج با یک شهروند فرانسوی بعد از 4 سال اقامت در این کشور

برای درخواست شهروندی اقدام نمائید.

شهروندی را شما در صورتی می توانید به دست بیاورید که شرایط لازم را احراز نمائید.

شما باید حداقل سه سال متوالی در این کشور حضور داشته باشید و همچنین از دانش کافی زبان

فرانسوی و اطلاعات عمومی راجب کشور فرانسه بهره مند باشید.

در این مقاله تمام تلاش خود را بر این مبنا قرار داده ایم که کلیه اطلاعات را در خصوص اخذ اقامت

فرانسه از طریق ازدواج خدمتتان ارائه دهیم.

شما راه های متفاوتی برای ورود به کشور فرانسه دارید.

راه هایی از جمله اخذ ویزا از طریق ویزای تحصیل در فرانسه، اخذ ویزا جهت تحصیل در دوره زبان فرانسه،

امکان کار در فرانسه، امکان سرمایه گذاری در فرانسه و… که در صورت نداشتن شخصی جهت ازدواج

می توانید از این طرق اقدام نمائید و اقامت کشور را به دست بیاورید.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با وکلا و کارشناسان خبره ما در موسسه حقوقی سفیران

سروش سعادت تماس حاصل فرمائید و کلیه اطلاعات را در خصوص مهاجرت به کشور فرانسه و سایر

کشورها دریافت نمائید.