اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری

این روزها دیده شده که افراد به دنبال راه های سریع، بی دغدغه برای اخذ اقامت و تابعیت خود و خانواده خود هستند، اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری یکی از راه هایی می باشد که این روزها در میان مردم، مقصدی امن برای مهاجرت، اقامت و همچنین تابعیت است.

نکته ای که افراد برای اقدام از طریق ویزای سرمایه گذاری باید به آن دقت نمایند این است که چون سرمایه گذاری با مبالغ بالای سرمایه و پول اتفاق می افتد اگر موفقیت آمیز نباشد فرد ریسک زیادی کرده و تمکن مالی زیادی را از دست خواهد داد، پس در نتیجه پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی با وکلای خبره و کارشناسان ارشد مشورت نمایید تا راهی درست را انتخاب نمایید که موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در ارتباط با اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذای در خدمت شما می باشد.

 

 کشور مالتا را بشناسیم

کشور مالتا از مجمع الجزایر کوچکی تشکیل شده و پایتخت این کشور والتا می باشد و مردم این کشور به

زبان مالتی و انگلیسی صحبت می کنند، این کشور در قسمت جنوبی اروپا در اصل در قسمت جنوبی ایتالیا

قرار دارد و با جمعیتی کمتر از ۴۵۰ هزار نفر یکی از کوچک ترین و همچنین پر تراکم ترین کشورها در جهان

می باشد.

 

اقتصاد کشور مالتا

اقتصاد کشور مالتا وابسته به بازرگانی بین المللی و تولیدات عمده پارچه، سبزی، میوه و فراورده های

دامی همچنین در صنعت در صنایع کشتی سازی، جهانگردی و لوازم الکترونیکی و در واردات نفت و

خودرو بسیار قوی می باشد به همین دلایلی که ذکر شد این روزها کشور مالتا دارای مخاطبین زیادی

برای سرمایه گذاری می باشد.

کشور مالتا به خوبی توانسته از پس بحران مالی و اقتصادی بر بیاید و همین موضوع باعث شده این

کشور تحت تاثیر کشورهای صنعتی مانند آلمان که قوی ترین کشور از نظر اقتصادی در منطقه یورو

می باشد را به خود جلب کند.

بانک های کشور مالتا که ارائه دهنده سهام و اوراق قرضه به افراد خارجی می باشند در رتبه پنج

جهانی قرار دارند.

 

برنامه شهروندی مالتا از طریق سرمایه گذاری

اولین برنامه شهروندی سرمایه گذاری در مالتا توسط کمیسیون اروپا معروف به IPP در سطح جهانی

ارائه و به رسمیت شناخته شد، مجری اجرایی اتحادیه اروپا به طور رسمی قانونی بودن برنامه را

برای مسیر موفقیت خود به رسمیت شناخته است،

شهروندی مالتا با فرآیند درخواست سرمایه گذاری بسیار کارآمد است و دولت مالتا متعهد به بالاترین

استانداردهای رسیدگی و ارزیابی متقاضیان سرمایه گذار است که اطمینان حاصل می کند تنها

افرادی که از اعتبار و جایگاه بی عیب و نقص برخوردار هستند، پذیرفته می شوند.

از سال ۲۰۱۸ مالتا با برنامه سرمایه گذاری خود به بیش از  ۱۰۰۰ نفر از ۴۰ تا کشور که درخواست

سرمایه گذاری در مالتا را داشته اند ویزا داده است.

 

شرایط اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری

داشتن حداقل سن ۱۸ سال

فرد باید ملیت یک کشور ثالث داشته باشد (ملیت غیر اتحادیه اروپا)

داشتن سندی معتبر برای سفر و ورود به کشور

داشتن بیمه درمانی و بهداشتی

فرد باید مطابق با الزامات برنامه ریزی شده توسط برنامه اقامت از طریق تمکن مالی مالتا پیش برود

داشتن درآمد سالیانه حداقل ۱۰۰.۰۰۰ یورو در خارج از کشور مالتا و یا سرمایه ای به مبلغ ۵۰۰.۰۰۰ یورو داشته باشد

عدم سو سابقه کیفری

 

بعد از داشتن شرایط بالا فرد واجد شرایط جهت اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری خواهد شد و

برای او گواهی تحت نظر برنامه GRP صادر خواهد شد.

 

الزامات واجد شرایط شدن برای اخذ اقامت مالتا

۱-مشخص بودن هدف فرد از سرمایه گذاری در مالتا

زمانی که فرد برای اخذ ویزای سرمایه گذاری به سفارت و یا کنسولگری در مالتا – همانند اقداماتی که

برای سرمایه گذاری در کانادا انجام می دادیم – مراجعه می کند دلیل انتخاب مالتا از میان کشورهای

دیگر و انگیزه سرمایه گذاری او در مصاحبه او تاثیر زیادی برای اعطای ویزا دارد

 

۲-تاییدیه سلامتی

متقاضی باید نشان دهند که عاری از هرگونه بیماری مسری هستند

 

۳-هزینه های مالی

فرد اصلی و خانواده او به عنوان ویزای همراه که درخواست برای اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری

را دارند باید سهم قابل توجه پول را به صندوق توسعه ملی و اجتماعی که توسط دولت مالتا مشخص و تنظیم

شده است و توسط هیئت امنا اداره می شود را پرداخت نماید، این مبالغ مربوط به هزینه های دولتی برای

سرمایه گذاری، بهداشت عمومی، آموزش پرورش، ایجاد شغل و… خواهد بود.

 

Main applicant – €650,000  (نفر اصلی)
Spouse – €25,000  (همسر)
Minor children – €25,000 each  (فرزندان غیر رشید)
Children 18-26 (unmarried) – €50,000 each  (فرزندان بین سن ۱۸ تا ۲۶ سال مجرد)
Dependent parents & grandparents – €50,000 each (پدر و مادر وابسته به شخص اصلی و پدربزرگ و مادربزرگ)
Adult children (physically or mentally challenged) – €50,000 each (فرزندان رشید که از لحاظ جسمی یا روحی مشکل دارند)

 

۴-سرمایه گذاری از طریق خرید و فوش املاک و مستغلات

متقاضی اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری باید حداق به مدت ۵ سال به صورت ثابتدر مالتا اقامت نماید

که این اقامت می تواند با خرید ملک در مالتا به مبلغ 350،000 یورو و حفظ مالکیت به مدت حداقل ۵ سال یا

بیشتر با حداقل اجاره سالیانه به مبلغ 16،000 یورو اتفاق بیفتد و متقاضی باید تمامی اسناد و مدارک مبتنی

بر ارزش ملک و اجاره را ظرف مدت ۴ ماه از دریافت نامه شهروندی فراهم کند.

 

۵-سرمایه گذاری از طریق خرید اوراق قرضه

دراین مورد فرد متقاضی باید حداقل به مبلغ 150،000 یورو را از بانک های معتبر در کشور مالتا اوراق قرضه

خریده و به مدت حداقل ۵ سال سرمایه گذاری کند.

 

شرایط اقامتی

بعد از طرق مختلف سرمایه گذاری مانند خرید املاک و مستغلات و اجاره نامه در کشور مالتا، برای متقاضی

و خانواده او یک سند هویت مالتایی به نام eResidence صادر خواهد شد، در دست داشتن این کارت به معنای

آغاز اقامت در مالتا می باشد، پس از ۱۲ ماه از اعطای کارت به افرادی که اقامت خود را حفظ نموده اند اعطای

پاسپورت (شهروندی مالتا) می شود که معمولا  اقامت به مدت ۱۸۳ روز در مالتا برای اعطای شهروندی کافی

می باشد.

 

شرایط اقامتی برای افرادی که در مالتا ساکن نیستند

اقامت و شهروندی برای افرادی که در کشور مالتا ساکن نیستند به صورت می باشد که به آن ها پیشنهاد

می شود حداقل به مدت ۱۲ ماه در این کشور سکونت یابند و هرچه سریعتر کارهای شهروندی خود در مالتا

را آغاز کنند و پس از شروع اقامت متقاضی اصلی باید برای خود به مبلغ 5000 یورو و برای خانواده اش به

مبلغ 1000 یورو در حساب صندوق توسعه اجتماعی و ملی به عنوان سهمی از دولت قرار دهد.

 

در نهایت همانطور که در بالا گفته شد ویزاهای سرمایه گذاری به دلیل مصرف مبالغ بالا از ریسک قابل توجهی

برخوردار هستند و پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی اول راه های مهاجرت و همچنین راه های ارزان مهاجرت

مانند ویزای کالج زبان به مالتا که از نوع ویزای تحصیلی در مالتا می باشد را بشناسید

در این زمینه می تونید از مشاوره رایگان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سال ها تجربه مهاجرت

و تعداد بالای ویزاهای کشورهای برتر دنیا برخوردار شوید.