دریافت تابعیت روسیه از طریق ازدواج

دریافت تابعیت روسیه از طریق ازدواج

بسیاری در اندیشه بدست آوردن تابعیت یک کشور هستند و ازدواج ساده ترین راه های رسیدن به این هدف است. دریافت تابعیت روسیه از طریق ازدواج نیز تحت شرایط خاص و مراحل قانونی امکان پذیر است. در حقیقت می توان گفت که ازدواج در روسیه به خرید یک حلقه ساده ختم نخواهد شد.

شما باید مدارک خود را برای دریافت تابعیت روسیه از طریق ازدواج آماده کنید.

البته این بستگی به خواسته ی شما دارد و شما می توانید تابعیت کشور خود را حفظ کنید.

اگر قصد دارید تابعیت روسیه را بدست آورید برای رسیدن به این هدف باید مسیر قانونی آن را طی کنید.

در ادامه توضیح خواهیم داد که دریافت تابعیت روسیه از طریق ازدواج چگونه امکان پذیر خواهد بود.

 

مکان ازدواج با شهروند روسیه

دریافت تابعیت بسیاری از کشور ها از طریق ازدواج فراهم شده است.

با این وجود هر یک شرایط قانونی مربوط به خود را دارند. در کشور روسیه نیز شرایط به همین صورت است.

یکی از شرایطی که در دریافت تابعیت شما از طریق ازدواج بی اهمیت است، محل ثبت قانونی آن است.

با این وجود این مسئله می توانید دریافت تابعیت شما از کشور روسیه را با مشکل روبرو کند.

قوانین در ایالت های مختلف کشور روسیه، اگرچه تابع قوانین کلی کشور است، اما در جزئیات متفاوت است.

زمانی که شما در یک کشور دیگر ازدواج می کنید، به مراحل قانونی بیش تری برای نشان دادن رسمی بودن ازدواج خود نیاز خواهید داشت.

برای مثال اگر بر اساس قوانین مسحیت ازدواج کنید، همسر روس شما، ابتدا باید ثابت کند که مسیحی است.

پس از آن باید روند ثبت ازدواج شما در کلیسا مشخص شود و سایر مراحل قانونی آن را طی کنید.

در حقیقیت می توان گفت که تنها گواهی ثبت ازدواج رسمی شما برای دریافت تابعیت کافی نخواهد بود.

 

مدارک مورد نیاز برای ازدواج در روسیه

نکته ی اول در این پروسه دریافت اجازه ورود شما به خاک روسیه است.

شما باید از طریق یک راه قانونی وارد کشور روسیه شوید؛ ویزای توریستی روسیه نیز می تواند مورد پذیرش باشد.

در مرحله بعد شما باید اثبات کنید که مجرد هستید. در کشور روسیه، ازدواج مجدد افراد متاهل به طور کامل ممنوع است.

در صورتی فرد خارجی سابقه ازدواج دارد باید ثابت کند که در تعهد قبلی قرار ندارد.

راه اثبات این مسئله، ارائه گواهی نامه فوت همسر یا طلاق قانونی از اوست.

در گام بعدی شما باید همه مدارک خود را به تایید رسمی برسانید.

بسیاری از شهروندان کشور های اروپایی از انجام این کار معاف هستند. پس از تایید مدارک خود زمان سفر به روسیه فرا خواهد رسید.

پس از ورود به کشور روسیه باید ویزای خود را به مقامات قانونی محل اقامت خود تحویل دهید.

در صورتی که در هتل ساکن شوید، مسئولین هتل این کار را برای شما انجام خواهند داد.

در غیر این صورت شما باید به اداره مهاجرت کشور روسیه مراجعه کنید.

حال باید همه ی مدارک خود را در دفتر اسناد رسمی در کشور روسیه، ترجمه و ثبت کنید. صفحه ی اول گذرنامه شما نیز باید به زبان روسی ترجمه شود.

توجه داشته باشید که همه ی این مراحل باید توسط یک وکیل قانونی انجام شود.

 

ازدواج در روسیه

اگر مراحل گفته شده را انجام داده اید، شما در آخرین مراحل ثبت ازدواج خود قرار دارید. شما باید مجددا به دفتر ثبت رسمی که امور اتباع خارجه را انجام می دهند مراجعه کنید.

این دفاتر یک شماره حساب در اختیار شما قرار خواهند داد تا هزینه ثبت ازدواج  (350 روبل) را پرداخت کنید.

پس از پرداخت هزینه به دفتر ثبت اسناد برگردید و فرم درخواست ثبت ازدواج را پر کنید.

شما در این فرم تاریخ رسمی ازدواج خود را نیز مشخص خواهید کرد. توجه داشته باشید که تاریخ مورد نظر شما باید حداقل یک ماه بعد از ثبت درخواست باشد.

ازدواج در فصل تابستان کمی سخت است چرا که تعداد در خواست در این فصل بسیار زیاد است.

اگر قصد اقامت در کشور دیگری را دارید، حتما تاییدیه ثبت رسمی ازدواج خود را از کشور روسیه دریافت کنید. این کار به شما کمک خواهد کرد تا ازدواج شما در کشورهای دیگر قانونی قلمداد شود.

 

دریافت تابعیت روسیه از طریق ازدواج

ازدواج شما با شهروند روس، شما را فورا قادر به دریافت تابعیت روسیه از طریق ازدواج نخواهد کرد.

شما تنها می توانید اجازه اقامت موقت در این کشور را بدست آورید. پس از گذشت یک سال می توانید اجازه اقامت خود را تمدید کنید.

در صورتی که قصد دارید تابعیت کشور روسیه را بدست آورید، باید کمی صبور باشید. شما باید حداقل سه سال در کنار همسر خود زندگی مشترک داشته باشید.

اگر در این مدت جدا از هم زندگی کرده باشید قادر به دریافت تابعیت روسیه از طریق ازدواج نخواهید بود.

دریافت تابعیت روسیه از طریق ازدواج پس از گذشت سه سال نیز قطعی نخواهد بود.

این امکان وجود دارد که درخواست شما بنا بر دلایل مختلف رد شود. توجه داشته باشید در صورت مخالفت با درخواست شما، باید یک سال برای ثبت درخواست مجدد صبر کنید.

 

مزایای دریافت تابعیت کشور روسیه

از جمله مزایای دریافت تابعیت کشور روسیه می توان به موارد زیر اشاره کرد؛

* استفاده از گذرنامه کشور روسیه.

* اجازه کار دائم در کشور روسیه.

* اجازه کار در همه ی نهاد های دولتی و قانون گذاری روسیه.

* اجازه استفاده از خدمات بیمه درمانی.

* اجازه استفاده از کلیه خدمات اجتماعی در کشور روسیه.

* از بین رفتن کلیه محدودیت های زمانی زندگی در کشور دیگر.

* امکان شرکت در انتخابات رسمی کشور روسیه.

 

سخن پایانی

در این مقاله دانستیم که امکان دریافت تابعیت روسیه از طریق ازدواج امکان پذیر است.

برای آن که به این مهم دست پیدا کنید، بهتر است ازدواج خود را در خاک کشور روسیه رسمی کنید.

این کار بسیاری از مشکلات قانونی احتمالی را از پیش روی شما بر خواهد داشت.

دریافت تابعیت روسیه از طریق ازدواج حداقل سه سال پس از زندگی مشترک با همسر روس امکان پذیر است.

توجه داشته باشید که شما در طول این مدت باید به ازدواج خود پایبند باشید.

در صورتی که از همسر اول خود جدا شده و مجدد ازدواج کنید، باید سه سال دیگر صبر کنید.

مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، از آمادگی کافی برای همراهی شما در مسیر مهاجرت برخوردار هستند.