اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری به چه صورت ممکن می باشد؟ اگر شما هم تمایل به دانستن اطلاعاتی در زمینه اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری هستید با خواندن این مقاله می توانید به اطلاعات زیادی در موضوع اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری دست یابید.

 

 نحوه سرمایه گذاری در پرتغال

 جالب است که بدانید که  گرفتن اقامت دائم قاره  اروپا با اقدام به  سرمایه گذاری نمودن  در این کشور ویژه علاقه مندان مهاجرت  به  قاره اروپا و  امکان زندگی کردن  و هم چنین داشتن  فعالیت به صورت  آزادانه در کشورهایی که عضو  حوزه شنگن باشد را  را فراهم می کند . می تواند  با کمترین میزان  سرمایه در برنامه  ویزای طلایی  این کشور و از روش خرید نمودن ا ملاک یا شرکت نمودن درکلیه پروژه های ساختمانی  می توان اقامت به صورت  دائم قاره  اروپا را دریافت نمایند.

 

بررسی مزیت های کلی  ویزای طلایی کشور پرتغال

مزیت اول :

 سرمایه گذاری در این کشور  و یا بر طبق بر نامه  ویزا ی طلایی این کشور که به وسیله مسئولین ومقامات  رسمی کشور پرتغال درراستای سرمایه گذاری اشخاصی که دارای تابعیت خارجی می باشندو درکشورهایی که به عضویت اتحادیه اروپا در نیامده اند و با هدف گرفتن مجوز اقامتی که توسط این صادر شده می باشد .

   مزیت دوم :

اقدام به سرمایه گذاری کردن این کشور و در راستای  برنامه ویزای این کشور ،  به شهروندانی که کشورشان  عضو اتحادیه قاره اروپا نباشد ، این اشخاص می توانند برای  سرمایه گذاری نمودن در این کشور اقدام نمایند و هم چنین شرایط زندگی نمودن خود این شخص و اعضای خانوده این اشخاص دراین کشور رافراهم نمایند .

 مزیت سوم :

 سرمایه گذاری در  این کشور و هم چنین گرفتن  ویزای طلایی این کشور ، توانسته  برنامه ای بسیار ساده و دارای انعطاف به همراه  الزاماتی که به صورت  قانونی ساده و روشن در راستای   بدست آوردن سرمایه گذاری در  این کشور می باشد . این برنامه  که منجر به کاهش و به حداقل رساندن شرایط اقامت در این کشور می باشد ، به روشنی  وضوح  کامل می توان گفت که یکی ازپر مخاطب ترین و  جذاب ترین برنامه های ویژه  اقامت برای تمامی  سرمایه گذاران در سر تاسر  جهان می باشد.

 

بررسی اعتبار ویزای طلایی کشور پرتغال  

سرمایه گذاری در  این کشور و هم چنین گرفتن ویزای طلایی این کشوربعد از  اقدام به صادر شدن این نوع مجوز و ویژه یک دوره که دارای اعتباری یک ساله می باشد و  بعد از گرفتن این نوع ویزا برای دوره های با مدت زمان دو سال تمدید خواهد شد.

 

  الزامات کلی لازم برای سرمایه گذاری با ویزای طلایی

 ویژگی برنامه سرمایه گذاری در این کشور  و هم چنین ویزای طلایی  پرتغال علاوه بر آسانی بیشتر  این می باشد که قوانین کمی ویژه  سرمایه گذاران و جود خواهد داشت . بر اساس برنامه ویزای طلایی این کشور شخصی که اقدام به سرمایه گذاری در این کشور می کند ملزم به اجرای الزامات عمومی از  همه روش های سرمایه گذاری می شود.

به  صورت کلی، همه سرمایه گذاران  ملزم به اجرای شرایط زیر می باشند که عبارتند از :

  • اقدام به حفظ نمودن  سرمایه گذاری حداقل  برای مدت ۵ سال
  • شخص ملزم به این می باشد که منابع سرمایه گذاری را در  خارج از کشور  به کار ببرد.
  • شخص ملزم به ورود به  این کشور و با یک ویزای دارای اعتبار شنگن می باشد.
  • شخص ملزم به مراجعه نکردن به مهاجرت پرتغال و هم چنین خدمات شنگن می باشد.
  • نداشتن محکومیت در  جرایم  دارای ارتباط

زمان مورد نیاز برای حداقل اقامت دراین کشور : ۷ روز در اولین  سال و ۱۴ روز در دوره بعدی برای مدت زمان  دو سال می باشد.

 مزایای اصلی ویزای طلایی پرتغال  

 از جمله مزیت هایی که  برنامه ویزای طلایی این کشور ، برای  اشخاص سرمایه گذار دارد عبارتند از :

مزیت اول: با گرفتن این نوع ویزا دیگر نیازی  به گرفتن ویزا برای ورود به پرتغال نمی باشد.

مزیت دوم: با گرفتن این نوع ویزا دیگر نیازی  به گرفتن ویزا برای سفر در اروپا  و هم چنین منطقه شنگن نمی باشد.

مزیت سوم: با گرفتن این نوع ویزا می توان شرایط  زندگی و کار در این کشور را فراهم نمود، و یا حتی با اقامت در یک کشور دیگر را فراهم کند.

مزیت چهارم: با گرفتن این نوع ویزا می توان  امکان اقامت برای کلیه  اعضای خانواده را فراهم کرد.

مزیت پنجم: با گرفتن این نوع  ویزا می توان به حداقل دوره اقامت دست یافت.

مزیت ششم: با گرفتن این نوع  ویزا شخص ملزم به پرداخت مالیات با میزان  کمی می باشد.

مزیت هفتم: با گرفتن این نوع ویزا شخص می تواند اقامت دائم خود را  پس از سپری نمودن  ۵ سال بگیرد.

مزیت هشتم: با گرفتن این نوع ویزا شخص می تواند حق شهروندی را  بعد از سپری نمودن ۶ سال بگیرد.

 

 کشورهای عضو منطقه شنگن

این منطقه که در بر گیرنده  یک گروه از ۲۶ کشور قاره  اروپا می باشدکه اقدام به لغو کردن گذرنامه و هم چنین لغو نمودن  کنترل مهاجرت در مرزهای مشترک خودکرده اند.

 قابلیت های ویزای شنگن

 با مجوز لازم برای گرفتن اقامت  این کشور ، کلیه سرمایه گذاران  حق دارند که  آزادانه و در سراسر کشورهای این  منطقه وارد شوند  وبه صورت  آزادانه اقدام به سفر کردن نمایند.

 

 

کشورهای عضو منطقه شنگن

 کشور هایی که عضو  منطقه شنگن می باشند عبارتند از : کشور اتریش، کشور بلژیک، کشور جمهوری چک، کشور  دانمارک، کشور استونی، کشور فنلاند، کشور فرانسه، کشور آلمان، کشور یونان، کشور مجارستان، کشور ایسلند، کشورایتالیا، کشورلتونی، کشور لیختن اشتاین، کشور لیتوانی، کشور لوکزامبورگ، کشورمالت، کشور هلند، کشور نروژ، کشور لهستان، کشور پرتغال، کشور اسلواکی، کشور اسلوونی، کشور اسپانیا، کشور سوئد، کشورسوئیس.

 لازم به ذکر است که کشوررومانی،کشور بلغارستان و کشورکرواسی هم اکنون کاندید کشورهای عضو اتحادیه  شنگن می باشند.

 

توصیه موسسه ما

در صورتی که شما هم با خواندن این مقاله به موضوع اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری علاقه مند شدید و متمایل به داشتن اطلاعات دقیق و جامع تر در رابطه با موضوع اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری هستید می توانید با مراجعه به سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از اطلاعات بیشتری در این زمینه بهره مند شوید.