اخذ بورسیه تحصیلی کشور پرتغال

اخذ بورسیه تحصیلی کشور پرتغال

اخذ بورسیه تحصیلی کشور پرتغال به دانشجویان دانشگاه های این کشور فرصت ادامه ی تحصیل با هزینه های بسیار
ناچیز را می دهد.
اخذ بورسیه تحصیلی برای دانشجویان دارای شرایط ویژه ای می باشد. افرادی که قصد تحصیل در دانشگاه های معتبر کشور پرتغال را
دارند، در نظر داشته باشند که می توانند در کنار تحصیل، مشغول به کار پارت تایم شوند.

شرایط جوی کشور پرتغال بسیار مطلوب می باشد؛ به همین دلیل هر ساله گردشگران و متقاضیان زیادی به این کشور
سفر می کنند.
مهاجرت به پرتغال می تواند دلایل مختلفی مانند سرمایه گذاری، تحصیل، کار، امور پزشکی و غیره داشته باشد.
شابان ذکر است که کشور پرتغال از مقرون به صرفه ترین کشور هایی می باشد که متقاضیان می توانند برای ادامه ی
تحصیل به این کشور مهاجرت کنند؛ اما همانطور که می دانید، کمک هزینه های تحصیلی می توانند باعث تحصیل رایگان
در این کشور شوند.

درباره کشور اروپایی پرتغال

پرتغال از پیشرفته ترین کشور های اروپایی به شمار می رود که در قسمت غربی این قاره قرار گرفته است.
لیسبون، پایتخت پرتغال می باشد. این کشور دارای حکوت جمهوری می باشد. اکثر مردم پرتغال به زبان های
انگلیسی و پرتغالی مسلط می باشند.

تقریبا یازده میلیون نفر در کشور پرتغال زندگی می کنند و نزدیک به چهارصد هزار مهاجر قانونی به این کشور سفر کرده اند.

اکثر مردم این کشور پیرو دین کاتولیک می باشند. اگر قصد سفر به این کشور را دارید، لازم به ذکر است که از بهترین
کشور های گردشگری در جهان می باشد.

انواع بورسیه در اروپا

به طور کلی بورسیه در اروپا به دو بخش تقسیم می شود:

بورسیه اساتید.
بورسیه دانشگاه.

شرایط دریافت بورسیه دانشگاهی در پرتغال به صورت زیر می باشد:

ارائه پرونده سوابق تحصیلی.
داشتن ثبات علمی و دانش بالا.
داشتن معدل بالای هفده در صورت دریافت مدرک فوق لیسانس خارجی.
شایان ذکر است که دولت پرتغال بورسیه های دانشگاهی را فقط به دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا ارائه می دهد.

 

کمک هزینه های تحصیلی همه ی مخارج دانشجو را کاور می کند. گرچه هزینه های تحصیلی در دانشگاه های معتبر
کشور پرتغال بسیار کم می باشد.

افرادی که در مرحله اول موفق به دریافت بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی نشدند، می توانند با گرفتن نمرات
خوب در دانشگاه مربوطه اقدام به دریافت بورسیه کنند.

در صورت داشتن معدل بالای هفده و همچنین نمرات بسیار عالی، می توانید به صورت مستقیم بورسیه و کمک
هزینه های تحصیلی دریافت کنید. پرتغال از جمله کشور هایی می باشد که به متقاضیان تحصیلی خود روادید شنگن
ارائه می دهد تا بتوانند در کشور های مختلف سفر کنند و پروژه های تحصیلی و تحقیقاتی مختلفی تهیه کنند.

دانشگاه های پرتغال

کشور پرتغال دارای دانشگاه های معتبر زیادی می باشد که برخی از آن ها عبارتند از:

دانشگاه لیسبون.
دانشگاه پورتو.
دانشگاه کویمبرا.
دانشگاه مینهو.

موارد مورد نیاز برای دریافت روادید تحصیلی

کامل کردن فرم های درخواست سفارت.
ارائه عکس به تعداد لازم.
گذرنامه معتبر.
ارائه روادید های قبلی (شنگن).
ترجمه رسمی مدارک شناسایی.
ارائه مدارک زبان های انگلیسی و پرتغالی.
مدارک تحصیلی به همراه ترجمه رسمی.
خرید بلیط هواپیما.
رزرو اتاق هتل.
پرداخت مخارج.
و سایر موارد جزئی.

موارد لازم برای دریافت بورسیه دکترا پرتغال

جهت دریافت بورسیه تحصیلی دوره دکترا، ارائه موارد زیر الزامیست:

مدرک تحصیلی فوق لیسانس همراه با ریز نمرات.
مدرک تحصیلی لیسانس همراه با ریز نمرات.
داشتن مدرک معتبر زبان.
پروژه های تحقیقاتی.
ارائه توصیه نامه از استاد مربوطه

موارد لازم برای دریافت بورسیه فوق لیسانس پرتغال

جهت دریافت بورسیه تحصیلی دوره فوق لیسانس، ارائه موارد زیر الزامیست:

مدرک تحصیلی لیسانس همراه با ریز نمرات.
داشتن مدرک معتبر زبان.
پرونده سوابق.
اهداف نامه.

مخارج تحصیل بدون بورسیه در پرتغال
مخارج تحصیلی بدون دریافت بورسیه در دانشگاه های معتبر کشور پرتغال به صورت زیر می باشند: 

هزینه تحصیل مقطع لیسانس: پنج تا هفت هزار یورو در سال.
هزینه تحصیل مقطع فوق لیسانس: چهار تا پنج هزار یورو در سال.
هزینه تحصیل در مقطع دکترا: دو تا سه هزار یورو در سال.

لازم به ذکر است که دانشجویان دوره دکترا شانس بیشتری جهت دریافت بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی دارند.

بورسیه معمولا به دانشجویان ممتاز و نخبه تعلق می گیرد.

مخارج زندگی دانشجویی در پرتغال

از لحاظ مخارج زندگی، کشور پرتغال از ارزان ترین کشور های اروپا برای دانشجویان به شمار می رود. حداقل مخارج
دانشجویان در این کشور شش هزار یورو و حداکثر آن هشت هزار یورو در سال می باشد.

دریافت گذرنامه پرتغال

دریافت گذرنامه کشور پرتغال بسیار ساده می باشد. یکی از روش های دریافت گذرنامه این کشور، تحصیل در پرتغال می باشد.

مزایای تحصیل در پرتغال

تحصیل در پرتغال مانند سایر کشور های جهان دارای موارد مثبتی می باشد که عبارتند از:

امکان تحصیل به زبان انگلیسی در دانشگاه های پرتغال وجود دارد.
امکان انتخاب رشته ی مورد نظر در دوره فوق لیسانس.
نبود محدودیت سنی برای ادامه ی تحصیل.

دانشگاه های پرتغال

اگر قصد ادامه ی تحصیل در دانشگاه های پرتغال را دارید، ارائه مدارک زیر الزامی می باشد:

کامل کردن تقاضا نامه دانشگاه مربوطه.

کامل کردن تقاضا نامه بورسیه تحصیلی.

دریافت قبولی از دانشگاه مربوطه در پرتغال.

ارائه تمام صفحات گذزنامه ( نسخه اصلی و کپی ).

داشتن عکس خوب برای گذرنامه.

اثبات سلامت کامل با ارائه مدارک پزشکی.

ارائه مدارک حساب بانکی.

شما تنها پس از چهار ماه می توانید راهی پرتغال شوید. پروسه ی مهاجرت تحصیلی به کشور پرتغال تنها چهار
ماه به طول می انجامد؛ اما به یاد داشته باشید که تمام مدارک و اسناد مورد نیاز را باید به صورت دقیق ارائه دهید.

با اخذ روادید دانشجویی پرتغال می توانید به تمام کشور های حوزه شنگن و اتحادیه اروپا بدون وجود محدودیت سفر کنید
تجربه های جدیدی کسب کنید.

اخذ اقامت و تابعیت در پرتغال

دانشجویانی که برای ادامه ی تحصیل به کشور اروپایی پرتغال مهاجرت می کنند، با سپری کردن پنج سال تحصیلی در این
کشور، می توانند به راحتی مقیم یا تابع پرتغال شوند. لازم به ذکر است که داشتن شغل مناسب با درآمد کافی و همچنین
تسلط داشتن بر زبان رسمی این کشور و زبان انگلیسی نیز از مهم ترین فاکتور های اخذ اقامت و تابعیت در پرتغال می باشد.

مقیم یا تابع کشور پرتغال شدن، باعث دریافت روادید شنگن می شود. روادید شنگن به شما اجازه می دهد تا بدون
محدودیت به کشور های مانند انگلیس، آمریکا و برترین کشور های اروپا سفر کنید.

پرتغال دارای جاذبه های توریستی زیادی می باشد؛ این موضوع باعث سفر گردشگران بین المللی بسیاری به
این کشور زیبا شده است.

دانشگاه های پرتغال هزینه های بسیار کمی دارند و شهریه این دانشگاه های نسبت به شهریه سایر دانشگاه های اروپا
ناچیز می باشد.

همچنین با دریافت بورسیه در کشور پرتغال، می توانید مخارج تحصیلی خود را به صفر برسانید.

همکاران ما در موسسه بین المللی سفیران سروش سعادت آماده ی خدمت به هموطنان عزیز و گرامی در زمینه های
مهاجرتی می باشند.