اخذ تابعیت از طریق ازدوج در هلند در سال 2019

اخذ تابعیت از طریق ازدوج در هلند در سال 2019

اخذ تابعیت از طریق ازدوج در هلند در سال 2019  یکی از راه های دریافت اقامت در این کشور است. زمانی که شما می خواهید در هلند ازدواج کنید، باید شرایط کافی داشته باشید. یکی از مهم ترین شرایط شما اجازه اقامت قانونی در این کشور است. در همین راستا می توان گفت که نه تنها اخذ تابعیت از طریق ازدواج در هلند میسر است، بلکه از طریق شراکت نیز امکان پذیر است.

اجازه اقامت در هلند

اخذ تابعیت از طریق ازدواج تنها در صورتی ممکن است که فرد اجازه اقامت در هلند را داشته باشد. همه ی افرادی که هدف مشخصی برای زندگی در هلند دارند، می توانند اجازه اقامت در هلند را بدست آورند. این اجازه اقامت در صورتی به افراد داده خواهد شد که تمام مراحل قانونی را انجام دهند. شما همچنین باید تمام شرایط لازم را در اختیار داشته باشید. در صورتی که شرایط شما تغییر کند باید نوع اجازه اقامت خود را نیز تغییر دهید.

برای مثال؛ اگر از طریق ویزای دانشجویی اجازه اقامت دریافت کرده باشید، باید پس از فراغت از تحصیل، ویزای خود را تغییر دهید. راه های مختلفی برای دریافت اجازه اقامت در کشور هلند وجود دارد. این راه ها عبارتند از؛

* اجازه اقامت برای زندگی در کنار خانواده یا خویشاوندان

* اجازه اقامت برای اهداف تحصیلی

* اجازه اقامت برای اهداف کاری

هر یک از شرایطی که به آن اشاره کردیم، دارای شرایط خاص است. این شرایط نیاز به ارائه ی توضیحات بسیار زیادی دارد که در این بحث نمی گنجد.

اخذ تابعیت هلند

افرادی که قصد دریافت این تابعیت دارند باید شرایط کافی برای بدست آوردن آن را در دست داشته باشند. از جمله راه های اخذ تابعیت هلند می توان به راه های زیر اشاره کرد؛

*به صورت خودکار: زمانی که فرد از والدین هلندی متولد شود.

* فرد از طریق پناهندگی تابعیت هلند را بدست آورد.

* یکی از شرایط اخذ تابعیت کشور هلند را داشته باشد. در این بخش به بررسی این شرایط می پردازیم؛

■ کسانی که بیش از 18 سال سن دارند و در کشور هلند متولد شده اند. این افراد باید در طول این مدت در کشور هلند زندگی کرده باشند.

■ کسانی که در کشور هلند متولد شده اند و ملیت مشخصی ندارند. در صورتی که این افراد برای سه سال با اجازه قانونی در این کشور زندگی کرده باشند.

■ شما به سن قانونی نرسیده اید اما یک قیم هلندی دارید. سه سال قبل از این اتفاق نیز در کشور هلند زندگی قانونی کرده اید.

■ در حال حاضر یک فرد با سن قانونی هستید و از روزی که 4 ساله شده اید به هلند سفر کرده اید. در طول این مدت شما باید اجازه قانونی زندگی در هلند را داشته باشید.

■ شما پیش تر شهروند هلند بوده اید. در حال حاضر به کشور هلند برگشته اید و حداقل یک سال در این کشور زندگی کرده اید.

■ شما با یکی از شهروندان هلندی ازدواج کرده اید.

■ شما بیش از 65 سال سن دارید و 15 سال گذشته در هلند زندگی کرده اید.

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در هلند

یکی از راه های اخذ تابعیت کشور هلند، ازدواج در این کشور است. توجه کنید همسر شما باید حتما ملیت هلندی داشته باشد. محل ازدواج شما در این حالت اهمیت ندارد. تنها نکته مهم آن است که شما ازدواج خود را به صورت قانونی به ثبت برسانید.

توجه داشته باشید امکان اخذ تابعیت از طریق ازدواج در هلند بلافاصله بعد از ثبت قانونی آن میسر نخواهد شد. کشور هلند شرایطی را در نظر گرفته است تا از این راه ازدواج های غیر واقعی را بی اثر کند. برای آن که بتوانید تابعیت هلند از طریق ازدواج را بدست آورید باید یکی از شرایط زیر را فراهم آورید؛

* باید با یکی از شهروندان کشور هلند به صورت رسمی ازدواج کنید. طول مدت زندگی مشترک شما باید سه سال به طول بیانجامد. توجه داشته باشید که در طول این مدت سه ساله تنها می توانید یک همسر داشته باشید. در واقع اگر در طول این مدت از همسر خود جدا شوید و مجدد ازدواج کنید، از واجدین شرایط نخواهید بود. شما همچنین پیش از ثبت درخواست خود باید حداقل 15 سال به صورت قانونی در کشور هلند زندگی کرده باشید.

* شما قبل از اول ژانویه 1985 تابعیت کشور هلند را داشته اید. و قبل از تاریخ ذکر شده با شهروند کشور دیگری ازدواج کرده اید. در این حالت شما شهروندی کشور هلند را از دست داده اید. در صورتی که از همسر خود جدا شوید، پس از یک سال می توانید برای باز پس گیری شهروندی کشور هلند اقدام کنید.

شرایط دریافت تابعیت هلند

برای دریافت تابعیت هلند شما باید یکی از شرایطی که قبلا به آن اشاره کرده ایم را داشته باشید. علاوه بر آن وضعیت شخصی شما نیز در اخذ تابعیت هلند دارای اهمیت بسیار زیادی است. برای اخذ تابعیت، شما باید؛

*در طول پنج سال گذشته به زندان محکوم نشده باشید. همچنین بنا به ارتکاب جرمی در هلند به انجام کارهای عام المنفعه محکوم نشده باشید.

* در طول پنج سال گذشته مجموع جرایم در نظر گرفته شده برای شما از 810 یورو تجاوز نکرده باشد.

* در طول پنج سال گذشته دو جریمه سنگین نداشته باشید. منظور از جریمه سنگین، 405 یورو برای هر جریمه است. همچنین مجموع جرایم شما نباید از 1215 یورو تجاوز کند.

* شما در طول این مدت اجازه ازدواج با بیش از یک نفر به صورت همزمان را نخواهید داشت.

* باید به صورت رسمی اعلام همبستگی خود با دولت هلند را اعلام کنید.

* شما باید ملیت اولیه خود را رد کنید. این شرایط برای کسانی است که از 4 سالگی در کشور هلند زندگی کرده اند.

مدارک لازم برای اخذ تابعیت از طریق ازدواج در هلند

برای آن که بتوانید تابعیت کشور هلند را بدست آورید باید مدارک زیر را ارائه دهید؛

*گذرنامه یا هر مدرک معتبر مسافرتی دیگر.

* گواهی اجازه اقامت یا هر گواهی دیگر که نشان می دهد اقامت شما قانونی است.

* گواهی تولد یا شناسنامه که از طرف کشور اصلی شما صادر شده است.

* گواهی ثبت رسمی ازدواج شما

* گواهی عدم سوء پیشینه

جمع بندی نهایی

در صورتی که با یکی از شهروندان رسمی کشور هلند ازدواج کنید، می توانید تابعیت این کشور را بدست آورید. اخذ تابعیت از طریق ازدواج در هلند یک پروسه زمان بر است. شما تنها در صورتی می توانید تابعیت خود را تغییر دهید که حداقل 15سال در کشور هلند زندگی کرده باشید. همچنین باید سه سال از شروع زندگی مشترک شما نیز گذشته باشد.

برای کسب اطلاعات تکمیلی در این زمینه با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید.