اخذ تابعیت اسلوونی

اخذ تابعیت اسلوونی

اخذ تابعیت اسلوونی بعد از سکونت مستمر چند ساله و داشتن شرایط مناسب و مورد نیاز، امکان پذیر است.

اخذ تابعیت اسلوونی موجب بهره مند شدن متقاضیان ایرانی از حقوق شهروندی در این کشور خواهد شد.

ممکن است بخواهید مقیم و تابع کشور اسلوونی شوید، پس در نظر داشته باشید که برای انجام این کار
باید مدت مشخصی را در اسلوونی سپری کنید.

تابع شدن در کشور اسلوونی می تواند از روش های مختلفی صورت گیرد.

شایان ذکر است که زندگی در اسلوونی بسیار آسان می باشد و اگر شغل مناسبی داشته باشید،
می توانید از عهده تمام هزینه های زندگی برآیید و همچنین اندکی پس انداز داشته باشید.

مقیم شدن در کشور اروپایی اسلوونی، مزایای بسیار زیادی به همراه دارد که یکی از آن ها
سفر به تمام کشور های حوزه اتحادیه اروپا و شنگن بدون نیاز به روادید می باشد.

مهاجرت به اسلوونی و سکونت پنج ساله در این کشور یکی از مهم ترین موارد برای اخذ اقامت
و سپس اخذ تابعیت اسلوونی می باشد.

 

کسب تابعیت اسلوونی

کسب تابعیت کشور اروپایی اسلوونی برای از راه تولد فرزند شرایط خاصی دارد.

برای دریافت تابعیت از این راه، یکی از والدین فرزند متولد شده باید اهل اسلوونی باشد.

اگر هم پدر و هم مادر فرزند متولد شده اهل اسلوونی باشند اما فرزندشان خارج از اسلوونی به
دنیا بیاید، باز هم امکان دریافت تابعیت وجود دارد.

اما به یاد داشته باشید که اخذ تابعیت اسلوونی با داشتن ارتباط واقعی با دولت اسلوونی
و رعایت تمامی مقررات و قوانین این کشور و همچنین سپری کردن مدت مشخص در خاک اسلوونی،
امکان پذیر خواهد بود.

برای انجام این امر باید فرم تقاضا نامه توسط متقاضی تکمیل شود.

 

 

 

شرایط تابع شدن در اسلوونی

در صورتی که بخواهید تابع کشور اسلوونی شوید، باید شرایط زیر را داشته باشید.

مقیم شدن در اسلوونی به مدت پنج سال و بیشتر.

استفاده درست از حقوق شهروندی و داشتن رفتار مناسب.

در نظر گرفتن شرایط منفعت عمومی و منفعت شخصی شما.

کسب امتیاز های علمی، تحصیلی، ملی، تجاری و یا غیره.

داشتن سن قانونی.

نداشتن سوابق کیفری.

داشتن توان مالی کافی.

داشتن ده سال سابقه سمونت در اسلوونی ( پنج سال به صورت مستمر ).

داشتن تسلط بر زبان رسمی کشور اسلوونی.

پرداخت عوارض مورد نظر.

ارائه تمامی سوابق تحصیلی و همچنین شرایط زندگی.

 

نکات مهم

نکات مهمی درباره اخذ تابعیت اسلوونی وجود دارد که باید به آن ها اشاره کرد.

در صورتی که متقاضیان بیش از ده سال در خاک اسلوونی اقامت داشته باشند، می توانند تابعیت
ساده این کشور را بدست آورند.

ترک تابعیت اسلوونی همانند اخذ تابعیت اسلوونی ممکن می باشد.

برای انجام کار های اخذ تابعیت اسلوونی متقاضیان باید به وزارتخانه این کشور مراجعه کنند.

اخذ تابعیت اسلوونی فقط با تکمیل فرم اولیه ممکن خواهد بود.

 

 

 

موارد مثبت کشور اسلوونی

کشور اسلوونی دارای آب و هوای فوق العاده ای می باشد.

مهاجرت تحصیلی به اسلوونی در سال های اخیر افزایش یافته است؛ زیرا این کشور
دانشگاه های با کیفیتی دارد.

همچنین بورسیه تحصیلی در اسلوونی نیز یکی از دلایل بالا رفتن تعداد متقاضیان تحصیل در این
کشور می باشد.

با مقیم شدن در اسلوونی، می توانید راهی کشور های اروپایی عضو اتحادیه اروپا . شنگن شوید.

رفاه اجتماعی نیز از مهم ترین موارد زندگی در اسلوونی می باشد.

 

تولد در اسلوونی

تولد در اسلوونی از والدین اهل اسلوونی در خارج یا داخل اسلوونی موجب کسب اقامت و تابعیت این
کشور خواهد شد.

در صورتی که تنها یکی از والدین اهل اسلوونی باشد، شرایط کسب اقامت و تابعیت تغییر خواهد کرد.

 

تاسیس کمپانی در اسلوونی

سرمایه گذاری و تاسیس کمپانی در اسلوونی یکی از روش های مقیم و یا تابع شدن در این کشور
می باشد که می تواند به طور فردی یا با خانواده باشد.

شرایط تاسیس کمپانی در اسلوونی

کسب کد شناسایی.

کسب کد مالیاتی شرکت.

داشتن وکیل.

پرداخت هشت هزار یورو جهت شروع پروسه تاسیس کمپانی.

 

 

 

استخدام افراد اهل اسلوونی

استخدام افراد اهل اسلوونی در کمپانی و پرداخت حقوق و مالیت به طور منظم می تواند باعث
کسب تابعیت و اقامت در اسلوونی شود.

پروسه استخدام افراد اهل اسلوونی برای کار در کمپانی از دو تا شش ماه طو می کشد.

 

کارت آبی اروپا

در صورتی که حقوق ماهانه شما پنج برابر افراد عادی و سایر کارکنان کمپانی باشد، شما می توانید
کارت آبی دریافت کنید.

به یاد داشته باشید که سمت شما در شرکت نیروی کار می باشد نه مدیر عامل یا کارفرما.

همچنین شایان ذکر است که کارت آبی دو سال معتبر خواهد بود.

پس از سپری کردن یک سال کاری، بستگان شما میتوانند به کشور اسلوونی سفر کنند و با شما زندگی کنند.

اقامت تحصیلی

اقامت تحصیلی در کشور اسلوونی

دانشجویان بین المللی می توانند با اخذ پذیرش در اسلوونی وارد دانشگاه های این کشور اروپایی
شوند و سپس بعد از اتمام دوران تحصیلی در دانشگاه های این کشور، مقیم اسلوونی شوند.

برای انجام پروسه ی اقامت بعد از تحصیل در اسلوونی تغییر روادید الزامی می باشد.

روادید دانشجویان باید از نوع تحصیلی به نوع کاری تبدیل شود.

پس از سپری کردن پنج سال، امکان دریافت اقامت و سپس اخذ تابعیت اسلوونی ممکن خواهد بود.

ازدواج در اسلوونی

ازدواج در اسلوونی نیز ممکن است موجب دریافت اقامت و همچنین اخذ تابعیت اسلوونی شود.

پروسه ی این روش با ارسال دعوت نامه از فرد اهل اسلوونی به فرد خارجی صورت می گیرد.

در این روش، متقاضیان باید با ارائه مدارک بانکی، نشان دهند که توان مالی کافی دارند.

همچنین مسلط بودن به زبان رسمی کشور اسلوونی و خانه ی مناسب در این کشور ضروری می باشد.

لازم به ذکر است که در سال دو هزار و پانزده ازدواج همجنسگرایان در کشور اروپایی اسلوونی
تایید و قاونی شد.

متقاضیان این نوع ازدواج نیز می توانند با انجام امور کسب اقامت و اخذ تابعیت
اسلوونی، موفق به مقیم شدن در این کشور و یا تابع شدن در اسلوونی شوند.

اخذ تابعیت اسلوونی

به طور کلی همانطور که در این مقاله گفته شد، اخذ تابعیت اسلوونی و مقیم شدن در این کشور
از راه های مختلفی ممکن می باشد.

تابع شدن در اسلوونی به متقاضیان مجوز سفر به تمام کشور های اروپا بدون نیاز به
روادید را می دهد.