اخذ تابعیت از طریق تولد در دانمارک

اخذ تابعیت از طریق تولد در دانمارک

موضوع قابل بررسی در این مقاله اخذ تابعیت از طریق تولد در دانمارک می باشد. شرایط اخذ تابعیت از طریق تولد در دانمارک اندکی پیچیده می باشد. برای آگاهی از شرایط اخذ تابعیت از طریق تولد در دانمارک تا انتها این مطلب را دنبال نمایید.

 

مقاله اخذ تابعیت از طریق تولد در دانمارک به موارد زیر می پردازد:

  • نحوه مهاجرت به دانمارک از طریق تولد
  • نحوه اخذ تابعیت از طریق تولد در دانمارک
  • شرایط اخذ تابعیت از طریق تولد در دانمارک

 

مهاجرت از طریق تولد فرزند

براساس مهاجرت از طریق تولد تنها بهه فرزند متولد شده تابعیت و اقامت اعطا می گردد.

این موارد به والدین با تولد فرزند اعطا نمی گردد. والدین باید از طرق دیگر برای این اخذ این موارد اقدام نمایند.

 

سیستم مهاجرتی در دانمارک

  • اخذ تابعیت از طریق خاک
  • اخذ تابعیت از طریق خون

 

اخذ اقامت از طریق خاک

با تولد فرزند در خاک و داخل مرزهای یک کشور تابعیت کشور به فرزند متولد شده داده می شود.

 

اخذ تابعیت از طریق خون

تنها در صورتی که یکی از والدین تابعیت کشور را داشته باشد این تابعیت به فرزند منتقل می شود.

در این سیستم کشور محل تولد زیاد با اهمیت نمی باشد.

اکثر کشورهای اروپایی تابعیت براساس خون اعطا می نمایند. دانمارک نیز یکی از این کشورها می باشد.

 

شرایط اخذ تابعیت دانمارک

 

شرایط تولد و اخذ تابعیت
  • چنانچه یکی یا هر دو والدین دانمارکی باشند؛ فرزند براساس خون تابعیت دانمارکی را اخذ می نماید.
  • چنانچه پدر فرزند دانمارکی و مادرش غیر دانمارکی باشد فرزند براساس خون تابعیت دانمارک را اخذ می نماید.
  • طبق قانون دانمارک در صورتی که ازدواج انجام نشده باشد هم با شرط بالا فرزند تابعیت دانمارکی دارد.
  • حتی با طلاق والدین چنانچه فرزند کمتر از 18 سال و مجرد باشد؛ تابعیت دانمارک قابل اخذ می باشد.
  • در مورد کودکان نامشروع چنانچه مادر دانمارکی باشد فرزند قادر به اذ تابعیت دانمارکی می باشد.

 

شرایط اقدام برای اخذ تابعیت
  • برای اخذ تابعیت دانمارک و حق شهروندی حضور مداوم در دانمارک حائز اهمیت می باشد.
  • بدین منظور متقاضی باید به مدت معینی در دانمارک اقامت داشته باشد.
  • برای اخذ اقامت دائم متقاضی باید از طریق دفاتر خدمات مهاجرتی اقدام نماید.
  • برای اقدام به اخذ تابعیت باید متقاضیان غالبا 9 سال در دانمارک زندگی نموده باشند.
  • در صورت پناهندگی زندگی بطور مداوم برای 8 سال و حضور 6 ماه در دانمارک مکفی می باشد.
    • همچنین پناهندگان باید اقامت دائم دانمارک را داشته باشند.
    • ضمن این که نسبت به وفاداری به دولت و کشور و قوانین آن تعهد دهند.
    • با این شرایط پناهندگان می توانند تابعیت دانمارک را اخذ نمایند.

البته پناهندگی برای مهاجرت به سبب شرایط سختی که دارد پیشنهاد نمی گردد.

به منظور آشنایی با شرایط و سختی های این روش مهاجرت مقاله «پناهندگی در دانمارک» را مطالعه نمایید.

 

مجوز اقامت کودکان در دانمارک

  • کودکان متولد شده از والدین غیر دانمارکی برای اجازه اقامت در دانمارک باید شرایط زیر را داشته باشند:
  • یکی از والدین حداقل دارای مجوز اقامت موقت دانمارک یا اقامت دائم دانمارک باشد.
  • والدین سامن در دانمرک باید سرپرستی کودک را داشته باشند.
  • والدین باید به مدت 15 سال در دانمارک سکونت داشته باشند.
  • در صورت اعطای مجوز اقامت به کودک می توان نام فرزند را در ثبت احوال دانمارک ثبت نمود.
  • والدین پس از تولد فرزند باید اطلاعات هویتی و تقاضای تابعیت را اینترنتی در فرم ثبت نمایند.
  • کودکانی که تا 16 سالگی بطور مستمر در دانمارک زندگی نموده اند قادر به اخذ تابعیت دانمارک می باشند.
    • این افراد تا سن 21 سالگی فرصت برای اقدام جهت اخذ تابعیت با گواهی تولد خود را دارند.
  • در صورت تولد فرزند پیش از ازدواج، پدر قادر به اخذ مجوز اقامت و مسئول فرزند می باشد.

 

  • اخذ کارت اقامت ثابت کننده مجوز اقامت کودک در دانمارک می باشد. برای اخذ این کارت باید ویژگی های بیومتریک به مدت 14 روز با تقاضا ثبت گردد.

 

چنانچه والدین براساس کار یا تحصیل دارای اقامت موقت در دانمارک هستند باید فرمی به آژانس دانمارکی ارسال نمایند.

چنانچه والدین مطابق قوانین اتحادیه اروپا مجوز اقامت داشته باشند؛ باید فرم ها به اداره دولتی منطقه ارسال شود.

فرم های مذکور نباید به اداره خدمات مهاجرتی دانمارک ارسال گردد.

 

شرایط اخذ اقامت دائم دانمارک

شرایط لازم برای اخذ اقامت دائم دانمارک به شرح زیر می باشد:

  • متقاضی از شهروندان اروپای شمالی و حوزه اسکاندیناوی باشد.
  • متقاضی همسر یک شهروند دانمارکی باشد.
  • متقاضی از سن کم و در دوران کودکی برای تحصیل در دانمارک اقامت داشته باشد
  • متقاضی جهت ادامه تحصیل یا شرکت در دوراه های فنی حرفه ای وارد دانمارک شده باشد.
  • فرزند والدین غیر دانمارکی که اقامت دائم دانمارک را داشته باشند. این فرزند با حضور تا 18 سالگی در دانمارک قادر به اخذ تابعیت دانمارک می باشد.

 

به منظور آگاهی از شرایط ذکر شده در بالا برای اقدام می توانید به مقالات زیر مراجعه نمایید:

مقاله «ازدواج در دانمارک»

مقاله «مهاجرت تحصیلی به دانمارک»

 

شرایط کلی اخذ تابعیت

  • چنانچه یکی از والدین کودک دارای اقامت دائم با موقت دانمارک باشد. یا در شرایطی که اقامت دائم بدون محدودیت به آنها اعطا گردیده باشد.
  • چنانچه والدین حق ولایت کودک را داشته و سرپرست او محسوب شوند.
  • والدین دارای فرزند کمتر از 12 سال قادر به اخذ تابعیت دانمارک برای فرزند خود هستند.
  • چنانچه کودکی والدینش مشخص نباشد دولت دانمارک او را دانمارکی محسوب می نماید.
  • والدین دارای فرزند زیر 12 سال و اقامت موقت، با شرایط خاصی می توانند برای فرزندشان تابعیت اخذ نمایند.

 

اخذ تابعیت از طریق تولد در دانمارک

همانطور که گفته شد اخذ تابعیت از طریق تولد در دانمارک تنها برای فرزند متولد شده است.

والدین برای اخذ اقامت تابعیت این کشور باید از طرق دیگر اقدام نمایند.

اگر هر دو والدین غیر دانمارکی باشند؛ برای اخذ تابعیت دانمارکی برای فرزندشان باید در دانمارک اقامت داشته باشند.

اگر قصد آگاهی از این طرق را دارید؛ مقاله «بهترین راههای اقامت و مهاجرت به دانمارک» را مطالعه نمایید.

 

نتیجه گیری:

پیش از اقدام از این طریق باید بطور دقیق همه موارد را بررسی نمود . برای بررسی دقیق تر شرایط بهتر است به وکیل یا مشاور مراجعه نمایید

 موسسه سفیران سروش سعادت با وکیلان بی نظیری که در امر مهاجرت دارد؛ قادر به همراهی  شما در این مسیر می باشد.

برای حل مسائل و مشکلات خود می توانید با مشاورین موسسه سفیران سروش سعادت مشورت نمایید.

اخذ تابعیت اوکراین از طریق ازدواج

اخذ تابعیت اوکراین از طریق ازدواج

همان طور که می دانید  از جمله روش های اخذ اقامت در این کشور روش اخذ تابعیت اوکراین از طریق ازدواج می باشد.

در صورتی که شما هم تمایل به کسب اطلاعاتی در زمینه اخذ تابعیت اوکراین از طریق ازدواج هستید با خواندن این مقاله این فرصت را دارید تا از اطلاعات جامعی در این زمینه دست یابید.

یکی از روش های  اخذ حق اقامت یا حق  تابعیت کشورها ی مختلف  ازدواج نمودن  با اشخاصی می باشد که دارای حق تابعیت در میان این کشورها می باشند, هست.

بررسی قواننین ازدواج در اوکراین

در این کشور به ازای هر سال  هزاران  مجوز اقامت اقامت از روش  ازدواج نمودن  صادر می شود با این توضیح که .ازدواج بین اشخاصی که دارای حق شهروندی در این کشور می باشند.

اشخاصی که  می خواهند با یک  یک شهروند خارجی ازدواج کنند، باید طبق قوانین ازدواج کشور پیش روند.

و  هم چنین صدور اقامت دائم به یک شخص دارای تابعیت  خارجی از روش ازدواج با شهروندان این کشور  بر اساس قانون این کشور و در خصوص وضعیت حقوقی اشخاصی که دارای  تابعیت خارجی می باشند تنظیم می می گردد

قوانین و هم چنین اصول حاکم بر روابط خانوادگی با اشخاص  خارجی  در ماده ۲۶ قانون اساسی این کشور  بیان شده است

با این توضیح که  تصریح می دارد که اشخاصی که دارای تابعیت  خارجی  به روش ر قانونی در این کشور را دارند,

و  همچنین حق اقامت در این کشور را دارند از حقوق و آزادی های مشابه و همین طور از مسئولیت های مشابه با شهروندان اوکراینی برخوردار می باشند

با در نظر گرفتن مواد قانونی  این کشور دررابطه با  وضعیت حقوقی  اشخاصی که دارای تابعیت خارجی می باشند و اشخاصی که بدون تابعیت باشند.

و هم چنین اشخاصی که دارای حق تابعیت ،خارجی می باشند  در زمیته  ازدواج نمودن  و داشتن روابط خانوادگی  از حقوق و  هم چنین مسئولیت های مساوی باشهروندان این کشور  برخوردار می باشند.

 

 

 مزیت های ازدواج نمودن با شهروندان اوکراین

 

از جمله ویژگی و مزیتهای ازدواج نمودن  یا شهروندان این کشور می توان به موراد زیر اشاره نمود:

  • داشتن حق عبور و مرورو هم چنین داشتن حق اقامت آزادانه در خاک این کشور
  • داشتن حق تحصیل و هم چنین آموزش مانند فراهم نمودن آموزش و پرورش به صور ت مجانی و رایگان ویژه خردسالان
  • داشتن حق گرفتن تابعیت این کشور
  • داشتن حق برخورداری از خدمات ویژه مالی در این کشور  مانندداشتن کارت بانکی ،داشتن  حساب بانکی و  اعتباری
  • مورد احتیاج نبودن گرفتن مجوز اشتغال مانند مجوز برای کار موقت و هم چنین مجوز برای کار ثابت و دارای نظم
  • داشتن حق برخورداری از کلیه شرایط کاری مناسب مانند ساعات کار، استانداردهای ایمنی و بهداشت، حقوق تعطیلات
  • داشتن حق ملحق شدن به  اعضای خانواده مانند همسر، فرزندان و پدر و مادر این اشخاص
  • مورد احتیاج نبودن گرفتن ویزا، و هم چنین تکمیل نمودن کارت های مخصوص  مهاجرت و اقدام به  ثبت نام نمودن و پرداخت کردن  هزینه های کنسولی
  • داشتن حق ورود به انضمام داشتن حق معافیت از تمامی حقوق گمرکی ویژه  وسایل نقلیه  در راستای استفاده نمودن از نوع  شخصی
  • داشتن حق گرفتن ویزا به کشورهای ثالث از جانب دولت این کشور
  • داشتن حق برخورداری از کلیه حقوق بازنشستگی،پرداخت نمودن کمک هزینه برای  خانواده وداشتن امنیت اجتماعی

مدارک لازم برای ازدواج در اوکراین

کلیه این مدارک عبارتند از:

  • به همراه داشتن گذرنامه خارجی با این توضیح که این گذرنامه می بایست  برای مدت زمانی به میزان حداقل یک سال دارای اعتبار باشد

و هم چنین به زبان اوکراینی ترجمه شود و در دفترخانه اسناد رسمی مورد تمدید قرار بگیرد.

  • به همراه داشتن گواهی تولدکه بیانگر  احراز هویت اشخاص که بر (طبق قانون کشور خودشان باشد و ملزم می باشند

که  به زبان اوکراینی ترجمه کنند و اقدام به تایید کردن به وسیله  دفتر اسناد رسمی در این کشور نمایند.

  • به همراه داشتن مدرک و سندی که بیانگر  وضعیت تاهل  این اشخاص باشد با این توضیح که این گئاهی بتواند اثبات نماید که  شخص مجرد بوده
  • به همراه داشتن گواهی ترجمه شده مبتنی بر نبود موانع ازدواج وبرای این که بتواند  این امر را اثبات نماید .

مدت زمان لازم برای اثبات ازدواج در اوکراین

مدت معمول انتظار برای ثبت ازدواج در این کشور  یک ماه  می باشد با این حال این امکان وجود دارد که اشخاصی که دارای تابعیت خارجی می باشند

پیش از زمان انقضای این مدت می توانند در ظرف مدت  یک ماه اقدام به  درخواست نمودن  مجوز مورد نیاز برای ثبت ازدواج  نمایندکه این عذر موجهی محسوب می شود.

 

اشخاص متقاضی اخذ تابعیت اوکراین از طریق ازدواج ملزم به توجه نمودن این نکته مهم می باشند که مدت زمان  اعتبار کلیه مدارک  بالا به  غیر از گذرنامه ۶ ماه  می باشد .

مدت زمان لازم برای کسب تابعیت اوکراین

هم واره سریع ترین راه برای اشخاص متقاضی اخذ تابعیت اوکراین از طریق ازدواج به دست آوردن حق  شهروندی این کشور از طریق ازدواج می باشد .

با این توضیح که بر اساس قانون وضع شده این کشور  یک شخص با تابعیت خارجی   ملزم می باشد برای مدت زمانی به اندازه حداقل ۵ سال متوالی در خاک این کشور اقدام به  زندگی  کردن نمایند

تا این که بتواند تقاضای حق  شهروندی دهند ولی  در صورتی که موفق به  ازدواج با شهروند این کشور شوند و زندگی با او در خاک این کشور را تا مدت زمان ۲ سال کاهش دهد

و بعد از سپری نمودن  دو سال  این شخص می تواند حق  شهروندی این کشور را بدست آورد.

مکان ثبت ازدواج در اوکراین

به طور معمول ازدواج دراین کشور  در دفاتر ثبت مدنی انجام می شود

ولی در صورتی که اشخاص متقاضی اخذ تابعیت اوکراین از طریق ازدواج  تمایل به ثت ازدواج خود در مکان دیگری باشند می توانند در جای دیگری  اقدام به انجام این کار نمایند .

در صورتی که با مکان مورد تقاضای این اشخاص مورد تاید قرار بگیرد

این اشخاص می توانند در مکان هایی مانند به محل اقامت زن و شوهر یا در بیمارستان یا  سایر مکان های  دیگر  البته با این شرط که زن و شوهر  بنا به عذر موجهی  نتوانند به در دفتر  ثبت ازدواج حضور یابند  اقدام به ثبت ازدواج خود نمایند.

سخن پایانی

در صورتی که شما هم با خواندن مقاله اخذ تابعیت اوکراین از طریق ازدواج تمایل به داشتن اطلاعاتی بیشتر و جامعتری  در زمینه اخذ تابعیت اوکراین از طریق ازدواج هستید

این فرصت را دارید تا با مراجعه به سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به اطلاعات جامع تری در رابطه با این موضوع و هم چنین موضوعاتی دیگر در زمینه گرفتن اقامت کشورهای مختلف و کلیه امور مهاجرتی به دست آورید.