اخذ تابعیت فرانسه از طریق ازدواج

اخذ تابعیت فرانسه از طریق ازدواج در سال های اخیر محبوبیت زیادی در بین مهاجران بین المللی پیدا کرده است.
اما به طور کلی، اخذ تابعیت فرانسه از طریق ازدواج، برای همه متقاضیان شرایط یکسانی ندارد و برای افراد مختلف،
شرایط متفاوتی برقرار می باشد.

با انتخاب اقامت دائم فرانسه و یا تابعیت این کشور، هر دو به شما مجوز سکونت و زندگی برای مدت طولانی در فرانسه را به شما می دهند؛ اما دارای شرایط مختلفی هستند و کاملا متفاوت می باشند. متقاضیان عزیز می بایست بر اساس در نظر گرفتن شرایط خود، یکی از این دو گزینه را انتخاب کنند.

متقاضیانی که موفق به گرفتن گذرنامه و اقامت فرانسه می شوند، از حقوق شهروندی این کشور اروپایی برخودار می شوند
لازم به ذکر است که دریافت گواهی تابعیت این کشور باعث بهره مند شدن از مزایای کشور های حوزه اتحادیه اروپا
نیز می شود؛ برای مثال کار کردن در این کشور ها، تحصیل و یا زندگی آن ها نمونه هایی از مزایای مشترک شهروندان
اروپایی می باشند.

 

روش های اخذ تابعیت فرانسه از طریق ازدواج

اخذ تابعیت فرانسه از طریق ازدواج از چهار روش ممکن است:

زندگی کردن به مدت چهار سال با همسر فرانسوی.

اگر زوجین در خارج از فرانسه زندگی کرده باشند، همسر درخواست کننده می بایست در اداره فرانسویان خارج از کشور ثبت نام کرده باشد.

اگر زوجین در کشوری غیر از فرانسه ازدواج کنند، می بایست حتما ازدواج خود را در اداره ملی فرانسه ثبت کنند.

اگر درخواست کننده نتواند با مدارک قانونی و معتبر اثبات کند که در فرانسه سه سال زندگی کرده است
مدت زمان ۴ ساله که ذکر شد می تواند به ۵ سال نیز افزایش یابد.

 

روش های اخذ اقامت دائم فرانسه از طریق ازدواج

ازدواج با فردی که اقامت موقت فرانسه را دارد و می خواهد به عنوان همراه، برای همسر خود نیز برای ورود به فرانسه اقدام کند.

ازدواج با فردی که اقامت همیشگی فرانسه را دارد

ازدواج با فردی که تابع فرانسه می باشد.

 

مهاجرت به کشور فرانسه

فرانسه از کشور های قاره اروپا، یکی از اعضای اتحادیه اروپا و کشور های حوزه شنگن می باشد که دارای فرهنگ غنی
و جاذبه های تورستی بسیاری می باشد. دلایل مختلفی باعث می شوند توریست های کشور فرانسه برای سکونت در این
کشور از راه های مختلف اقدام کنند.

سیستم خون و سیستم خاک، دو معیار تعیین اتباع در کشور های جهان می باشند.
برخی از کشور ها از سیستم خون و سایر کشور های دنیا از سیستم خاک برای تعیین اتباع افراد مختلف به کار می برند.
سیستم خون برای تعیین اتباع، برای کسانی می باشد که از والدین او نژاد آن کشور را داشته باشند و این موضوع توسط آزمایش خون اثبات شود.
سیستم خاک برای تعیین اتباع، بر اساس محل تولد شخص می باشد. برای مثال اگر فردی در خاک فرانسه به دنیا بیاید،
می تواند تابعیت این کشور را بر اساس سیستم خاک بدست بیاورد.

 

اخذ تابعیت فرانسه بهتر است یا اقامت همیشگی فرانسه؟

افرادی که اقامت دائمی کشور فرانسه را دریافت می کنند، می توانند به مدت ده سال در این کشور زندگی کنند و در صورت
نیاز، مجوز اقامت خود را می توانند تمدید کنند. این افراد از تمام حقوق شهروندی بجز رای دادن و کاندید شدن در حزب های
مختلف بهره مند می شوند.

انتخاب تابعیت فرانسه یا اخذ اقامت دائم این کشور بستگی به شرایط و اهداف متقاضیان دارد.

 

اخذ تابعیت فرانسه از طریق ازدواج

متقاضیانی که قصد اخذ تابعیت فرانسه از طریق ازدواج را دارند، می بایست مراحل مورد نظر را به طور قانونی پشت سر بگذارند.
ازدواج با فرد فرانسوی دلیل کافی برای اخذ تابعیت این کشور نمی باشد؛ بلکه زوجین می بایست با ارائه مدارک لازم، زندگی مشترک خود را اثبات کنند.

 

موارد لازم جهت اخذ تابعیت فرانسه از طریق ازدواج

موارد لازم برای اشخاصی که قصد ازدواج با اتباع فرانسوی دارند عبارتند از:

داشتن زندگی مشترک همراه با فرد فرانسوی. (4 سال)

اگر زوجین در خارج از فرانسه زندگی کرده باشند، همسر درخواست کننده می بایست در اداره فرانسویان خارج از کشور ثبت نام کرده باشد.

اگر زوجین در کشوری غیر از فرانسه ازدواج کنند، می بایست حتما ازدواج خود را در اداره ملی فرانسه ثبت کنند.

اگر درخواست کننده نتواند با مدارک قانونی و معتبر اثبات کند که در فرانسه سه سال زندگی کرده است
مدت زمان ۴ ساله که ذکر شد می تواند به ۵ سال نیز افزایش یابد.

 

CAI فرم

فرم CAI  برای اخذ تابعیت کشور فرانسه از طریق ازدواج، متقاضیان محترم می بایست این فرم را امضا کنند.
این فرم یک سال پس از ارائه شما سنجیده می شود و مواردی مانند نیاز متقاضی به کلاس های زبان فرانسوی،
میزان آشنایی متقاضی با جامعه فرانسه و غیره را مشخص می کند.

در سال 1387، کنسولگری فرانسه به همسران افراد فرانسوی ویزای اقامت یکساله ارائه می دهد.
در بعضی از موارد مدت زمان اعتبار این ویزا می تواند کم تر باشد.

در طول مدت اعتبار روادید اقامت، متقاضی می تواند به کشور های حوزه شنگن نیز سفر کند.

 

مدارک مورد نیاز برای ازدواج با یک فرانسوی

  • اثبات توان مالی با ارائه مدارک لازم.
  • داشتن فرم تقاضای ویزای کوتاه مدت امضا و تاریخ خورده به زبان فرانسوی یا انگلیسی.
  • داشتن عکس با زمینه سفید.
  • پاسپورت.
  • پاسپورت دارای اعتبار باشد و همراه با کپی صفحه شناسایی صاحب پاسپورت ارائه می شود.
  • داشتن نسخه کپی از روادید اخذ شده در سال های قبل. (شنگن)
  • داشتن مدرک لازم از شهرداری برای تایید ازدواج.
  • فتوکپی مدارک و اسناد شناسایی فرد فرانسوی.
  • ارائه مدارک و اسناد جهت ثابت کردن داشتن شغل.
  • چاپ کردن وضعیت حساب بانکی.
  • اثبات داشتن محل سکونت با مدرک و اسناد.
  • داشتن بیمه درمانی و پزشکی.
  • خرید بلیت برای سفر و بازگشت.
  • 60 یورو نقد برای ایجاد پرونده.

دریافت روادید کوتاه مدت موجب اقامت همیشگی در کشور اروپایی فرانسه نمی شود.

 

درخواست تابعیت فرانسه

مدارک لازم جهت درخواست تابعیت فرانسه عبارتند از:

گواهی تولد همراه با ترجمه رسمی به زبان فرانسوی.

دو کپی از فرم تقاضا با تاریخ و امضاء.

نسخه فتوکپی از مدارک شناسایی زوجین.

ثابت کردن مطابقت مشخصات شخصی با محل سکونت.

اسناد ازدواج. ( 3 ماه قبل )

اثبات وقعی بودن ازدواج به سازمان.

اثبات زندگی مشترک با مدارک لازم.

ثابت کنید که همسرتان از اول تابع فرانسه بوده است.

داشتن مدرک زبان فرانسوی جهت اثبات تسلط بر این زبان.

اثبات نداشتن سابقه کیفری با ارائه مدرک از کشور مبدا.

داشتن مدرک جهت اثبات توان مالی.

پروسه اخذ تابعیت فرانسه ممکن است دو سال طول بکشد زیرا مدارک شما نیاز به چک شدن در ارگان های مختلف دارند.

 

اخذ تابعیت فرانسه از طریق ازدواج

در کشور فرانسه برای ارائه تابعیت به متقاضیان، از سیستم خون استفاده می شود.

لازم به ذکر است که ازدواج با اتباع فرانسوی یکی از بهترین روش های دریافت گواهی سکونت در این کشور می باشد.
ازدواج با فرد فرانسوی، نسبت به روش های دیگر، روش بهتری می باشد زیرا دولت فرانسه به کسانی که قصد تشکیل خانواده
در این کشور را دارند خوشبین تر می باشد.

 

به صورت کلی به سه روش می‌توان موفق به اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج شد:

اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج با اتباع فرانسوی

بهترین روش برای اخذ اقامت همیشگی فرانسه می باشد که از شش تا یک سال طول می کشد.
مدارک لازم برای ارائه به دولت فرانسه در این روش عبارتند از:

اثبات واقعی بودن ازدواج و رابطه با داشتن مدارک کافی.

اثبات داشتن توان مالی کافی با ارائه مدارک مربوطه

 

ازدواج با فردی که دارای اقامت دائم کشور فرانسه می باشد

این روش، مجوز اقامت همیشگی را به فرد می دهد اما ممکن است چهار سال طول بکشد.

مدارک لازم برای ارائه به دولت فرانسه در این روش عبارتند از:

اثبات واقعی بودن ازدواج و رابطه با داشتن مدارک کافی.

اثبات داشتن توان مالی کافی با ارائه مدارک مربوطه

 

ازدواج با فردی که دارای اقامت موقت می باشد

در این روش شما با گذشت زمان می توانید اقامت دائمی را همراه با همسر خود کسب کنید.
این روش کمتر از شش ماه به طول می انجامد.
مدارک لازم برای ارائه به دولت فرانسه در این روش عبارتند از:

اثبات واقعی بودن ازدواج و رابطه با داشتن مدارک کافی.

اثبات داشتن توان مالی کافی با ارائه مدارک مربوطه.

خرید خانه در فرانسه.

داشتن اسپانسر و پشتیبان.

 

لازم به ذکر است که ازدواج صوری در فرانسه غیر قانونی می باشد؛ پس این روش غیر ممکن ست.

به طور کلی، اخذ تابعیت فرانسه از طریق ازدواج، اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج و مهاجرت به این کشور دارای روش
های مختلفی می باشند و از راه های متفاوتی ممکن هستند. همواره برای انتخاب درست و دقیق مشاوران موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در خدمت شما عزیزان هستند.