اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور

اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور

با اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور می توان اقامت این کشور را بدست آورد. اگر شما هم تمایل به داشتن اطلاعاتی در این زمینه می باشید با خواندن این مقاله می توانید به اطلاعات زیادی در این موضوع دست یابید.

همواره  این کشور  با این که از وسعت کوچکی  بر خوردار می باشد از دانشگاه هایی  با اعتبار و هم چنین با سطح علمی بالا  می باشد و برای اشخاصی  که قصد دارند در کشوری با هم سطح  امکانات و با  هزینه مناسب شروع به  تحصیل نمایند. این کشور که یک مکان مرغوب و ایده آل در زمینه  تحصیل  به شمار می رود.

اشخاص متقاضی اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور برای شروع نمودن به تحصیل  نیازمند گرفتن ویزای تحصیلی  این کشور می باشند.

اشخاصی که هدفشان این می باشد که در زمینه مهاجرت از نوع تحصیلی به  این کشور اقدام  نمایند مستلزم این می باشند که بدانند علاوه بر فرصت  امکان تحصیل نمودن در دانشگاه های  دارای اعتبار، امکان کار کردن و هم چنین تجارت نمودن  در زمینه های مختلف و  گوناگون نیز وجود دارد. در ادامه  این مقاله قصد داریم که شرایط لازم برای اخذ ویزای تحصیلی سنگاپوررا بررسی کنیم.

شرایط دریافت ویزای تحصیلی سنگاپور

برای این که اشخاص متقاضی اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور بخواهند  ویزای تحصیلی  این کشور را بدست آورند ملزم می باشند که این  مراحل را  طی کرده باشند.

  مرحله اول :

به این صورت می باشد که  یک دانشجو که  دارای تابعیت  بین المللی باشد  از  دانشگاه های این دانشگاه در این کشور موفق به گرفتن  پذیرش  شوند.

مرحله دوم :

در صورتی که این اشخاص  موفق به  گرفتن پذیرش از جانب  یک دانشگاه در این کشور  شوند.

ملزم به دریافت نمودن  یک نامه مبنی بر تایید و مورد قبول واقع شدن پذیرش مربوط به خود می باشند.

با موفقیت در این مراحل  اشخاص متقاضی اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور با به همراه داشتن این نامه قادر می باشند که برای گرفتن  ویزا اقدام نمایند .

به صورت کلی می توان گفت که شرایط موفقیت درزمینه پذیرش در دانشگاه های این کشور به موارد معین و هم چنین  مشخصی بستگی دارد.

که با رعایت این موارد شخص این فرصت را دارد که به راحتی موفق شود که در رشته مورد علاقه خود به تحصیل نمودن  مشغول باشند.

تحصیل نمودن در میان دانشگاه های این کشور و در میان تمام مقاطع وهم چنین رشته های گوناگون امکان پذیر می باشد.

مدارک لازم برای صدور ویزای تحصیلی سنگاپور

  • به همراه داشتن نامه ای که بیانگر موفقیت در زمینه پذیرش از دانشگاه باشد.
  • به همراه داشتن مدرکی که بیانگر تسلط به زبان انگلیسی شخص باشد.
  • به همراه داشتن گذرنامه ای که دارای اعتبار باشد حداقل برای شش ماه از زمان اعتبار این اشخاص وجود داشته باشد.
  • به همراه داشتن مدارکی که مبنی بر هویت اشخاص باشد.
  • به همراه داشتن مدرکی که مبتنی بر داشتن تمکن توانایی مالی اشخاص باشد.

نکات مهم در زمینه اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور

نکته اول:

بعضی از دانشگاه های موجود در این  کشور به دانشجویانی که دارای رزومه قوی می باشند اقدام به دادن  بورسیه تحصیلی می کنند.

در این  حالت مخارج و هزینه تحصیل و برخی از  مواقع هزینه زندگی فرد را تامین می کنند.

نکته دوم :

با دریافت نمودن بورسیه تحصیلی این کشور دیگر نیازی به ارائه دادن مدرکی که بیانگر تمکن  مالی شخص باشد. نخواهد بود.

هم چنین دانشجویان می توانند مجوز ساعاتی کار در هفته را خواهند داشت که می تواند به تامین نمودن بخشی از هزینه ها کمک نماید.

اشخاص متقاضی اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور ملزم می باشند که  برای درخواست نمودن ویزا مدارکی که بیان خواهد شد را به اداره مهاجرت این کشور  ارسال نمایند .

برای موفقیت در زمینه دریافت نمودن  ویزای تحصیلی این کشور اسخاص متقاضی  اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور  ملزم می باشند.

که برای حداقل دو ماه قبل از شروع نمودن  ترم تحصیلی اقدام نمایند  تا  با مشکل کمبود زمان رو به رو نشوند.

با این که امکان  گرفتن مدرک زبان انگلیسی در  این کشور وجود دارد اما پیشنهاد می شود که  در کشور خودمان اقدام به گرفتن مدرک مربوطه کنند.

درخواست ویزای تحصیلی نیز دارای هزینه  می باشد که اشخاص متقاضی اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور  ملزم به پرداخت نمودن این هزینه ها می باشند.

مدارک لازم برای پذیرش دانشگاه های سنگاپور

 

  • به همراه داشتن آخرین مدرک تحصیلی شخص متقاضی به انضمام تمام ریز نمرات شخص
  • به همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی که بیانگر تمکن مالی شخص باشد.
  • به همراه داشتن گواهی سلامت شخص مه بیانگر توانی شخص برای زندگی کردن در این کشور باشد.
  • به همذاه داشتن گواهی عدم سوء پیشینه شخص که بیانگر نداشتن سوئ سابقه شخص باشد.
  • به همراه داشتن مدارک مورد نیاز برای شناسایی شخص.

لازم به ذکر می باشد که این امکان وجود دارد که هر دانشگاه  به غیر از موارد ذکر شده در قسمت بالا اقدام به در خواست نمودن موارد بیشتری از اشخاص متقاضی  اخذ ویزای تحصیلی سنگاپورکنند .

مرحل لازم برای ثبت نام در دانشگاه سنگاپور

 مرحله اول :

اشخاص متقاضی اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور ملزم می باشند که مدارک ذکر شده در پاراگراف  فوق را را به دانشگاه ارسال  نمایند.

مرحله دوم :

اشخاص متقاضی اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور ملزم به پرداخت نمودن هزینه رسیدگی به درخواست خود می باشند.

مرحله سوم:

پس از گذراندن مراحل فوق دانشگاه  اقدام به بررسی نمودن مدارک کرده و به این اشخاص  پاسخ می دهد .

درصورتی که درخواست این اشخاص مورد تایید و  پذیرش قرار بگیرد می توانند نامه پذیرش خود را دریافت  نمایند. سپس با داشتن این نامه ملزم می باشند که  به سفارت خانه این کشور  مراجعه  نموده و  اقدام به تقاضای ویزای تحصیلی  این کشور نمایند.

فراموش نشود که  نامه پذیرش از دانشگاه شرط  پیش نیاز  برای اشخاص متقاضی ویزای تحصیلی خواهد بود .

بعضی از دانشگاه های موجود این کشور توانسته اند که مورد تایید وزارت علوم و بهداشت کشورخودمان قرار بگیرند.

اشخاص متقاضی اخذ ویزای تحصیلی سنگاپور  قادر می باشند که قبل از اقدام به ثبت نام نمودن ملزم می باشند مورد تایید بودن این دانشگاه ها را مورد بررسی قراردهند .

همواره دانشگاه های این کشور به این علت که اقدام به تدریس دروس  به زبان انگلیسی می کنند در نتیجه  با تقاضای زیادی رو به رو می شوند.

سخن پایانی

در صورتی که شما هم متمایل به داشتن اطلاعات بیشتری در رابطه با سایر امور مهاجرتی هستید این فرصت را دارید تا با مشاوره بامشاورین موسسه ما به  اطلاعات جامع تری دست یابید.