اخذ ویزای کاری گرجستان

برای اخذ ویزای کاری گرجستان در سال 2019 چه شرایط نیاز است فراهم آوریم؟ اتباع کشور های خارجی که تمایل به اشتغال در کشور گرجستان را دارند لازم است برای دریافت اجازه کار در این کشور درخواست نماید.

یک تبعه خارجی می تواند فعالیت های کاری در گرجستان را ادامه دهد اگر دارای ویزا باشد اما مهم است که بدانید شهروندان برخی از کشورها حق ورود به کشور را بدون اخذ ویزا نخواهند داشت.

ما قصد داریم در این مقاله به شما عزیزان کمک نماییم تا در مورد اخذ ویزای کاری گرجستان اطلاعات مفیدی کسب نمایید لذا در ادامه با ما همراه باشید.

ویزای گرجستان به طور کلی یک مجوز فرم ثبت شده به عنوان سند مسافرت یک فرد خارجی است که به صورت الکترونیکی صادر می شود.

برای صدور ویزای گرجستان، فرد خارجی می تواند از طریق شهروند گرجستان  به این کشور دعوت شود. دعوت نامه یک سند رسمی و دارای یک توصیه کتبی است که هدف از سفر تبعه خارجی به گرجستان را مشخص می کند.

 

ویزای کاری کشور گرجستان

گرجستان شرایط ویزای جدیدی را در سال 2014 پذیرفت.  افرادی که می خواهند در این کشور کار کنند نیاز به یک ویزای بلند مدت دارند که به آنها اجازه می دهد مجوز اقامت در گرجستان را بدست آورند.

ویزای بلند مدت به دست آمده توسط خارجی ها را نیز می توان به عنوان یک اجازه کار در هنگام جستجو برای ورود به گرجستان به حساب آورد. خوب است بدانید که صدور ویزای کوتاه مدت مانند ویزای توریستی نخواهد توانست در این کشور به کار مشغول شود.

همانطور که قبلا بیان شد اتباع کشورهایی چون کشور های اتحادیه اروپا نیازی به اخذ ویزای کاری گرجستان نخواهند داشت.

با این حال حتی در چنین موردی نیز شهروندان تنها می توانند در این کشور برای مدت یک سال اقامت داشته باشند.

این مقررات برای همه شهروندانی که به عنوان یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و شهروندان متعلق به 64 کشور دیگر قابل اجرا است.

همان طور که در قانون گرجستان آمده است این مقررات نیز برای افرادی که دارای وضعیت پناهندگی در گرجستان هستند نیز رعایت می شود. همچنین افرادی که دارای گذرنامه دیپلماتیک از کشورهای چین، مصر، پرو و اروگوئه هستند نیز  این مقررات در مورد آنها قابل اجرا می باشد.

 

درخواست ویزا در گرجستان

شهروندان کشورهای خارجی که خواهان سرمایه گذاری در گرجستان با ثبت کردن یک شرکت در گرجستان و کار در بازار محلی آن می باشند، باید با یک سند صادر شده توسط اداره خدمات عمومی یا درخواست از سفارت یا کنسولگری در کشور مبدا، یک ویزای معمول دریافت کند.

برای دریافت این ویزا لازم است که به عنوان متقاضی مدارک زیر را ارائه دهید:

  • گذرنامه معتبر
  • فرم درخواست ویزا
  • یک قطعه عکس
  • رسید پرداخت برای مالیات دولت

سایر مسائل مربوطه عبارتند از :

اسناد و مدارک اضافی که ممکن است مورد نیاز باشد می تواند شامل اسناد هویتی، اسناد و مدارک اثبات کننده تمکن مالی و هدف از اقامت در این کشور باشد.

فرم درخواست ممکن است به زبان گرجی و یا انگلیسی تکمیل شود که هر دو مبلغ 100 لاری هزینه در بر خواهند داشت.

از زمان تکمیل درخواست متقاضی می تواند در طی هفت روز پاسخی درباره آن داشته باشد.

 

اخذ ویزای کاری گرجستان برای سرمایه گذاران

در مورد تجار و بازرگانان خارجی که قصد ثبت شرکت در گرجستان را دارند می توان برای دریافت مجوز کار اقدام کرد. این نوع مجوز می تواند برای هر دو نفری که می خواهند با ثبت شرکت به اقامت برسند استفاده می شود اما همچنین در مورد افرادی که می خواهند فعالیت های آزادانه اقتصادی داشته باشند نیز استفاده می شود.

الزامات اعمال شده در این زمینه به راحتی قابل دستیابی است و متقاضیان باید قابت نمایند که در حساب بانکی خود مقدار کافی یول ( 1700 دلار ) برای صرف هزینه های خود دارند. این مجوز اقامت برای مدت 6 ماه تا یک سال صادر خواهد شد.

افرادی که این مجوز را کسب کرده اند می توانند درخواست فرمت 5 ساله نمایند و خوب است بدانید که این نوع مجوز کار اجازه می دهد که خارجی ها برای درخواست اقامت دائم پس از 6 سال از زمان دریافت مجوز اقدام نمایند.

 

گرجستان مجوزهای اقامت زیر را صادر می کند:

  • اجازه اقامت کار برای افرادی که برای فعالیت های کارآفرینی و یا کارگری به گرجستان منتقل می شوند
  • مجوز اقامت تحصیلی برای افرادی که برای تحصیل در موسسات آموزش عالی مجاز این کشور به گرجستان می آیند.
  • مجوز اقامت برای احیای خانواده که به اعضای خانواده فرد خارجی که در گرجستان اقامت دارد اعطا می شود.
  • منظور از اعضای خانواده عبارتند از : همسر، فرزند و والدین، همچنین یک فرد زیر سن قانونی که به طور کامل وابسته و یا تحت مراقبت آن خانواده باشد
  • اجازه اقامت به یک شهروند سابق گرجستان به شهروندی خارجی که تابعیت گرجستان او متوقف شده است اهدا می شود
  • اجازه اقامت دائم به همسز، والدین و فرزند فردی که شهروندی و تابعیت گرجستان را دارد اعطا می شود.

 

نیروی کار در گرجستان

برای اخذ ویزای کاری گرجستان خوب است در مورد شرایط نیروی کار این کشور نیز اطلاعاتی را بدست آورید.

جالب است بدانید که مهم ترین بخش های تجاری در گرجستان و همچنین کسانی که بیشتر فرصت های شغلی را ارائه می دهند، در بخش صنعتی و تجاری هستند.

کارکنان گرجستان عمدتا در بخش های مذکور کار می کنند اما بخش های دیگر نیز تعداد زیادی از کارکنان را تقاضا می کنند. برخی از  بخش های کسب و کار که سطح بالایی از سرمایه گذاری مستقیم خارجی را در گرجستان جذب می کنند نیز در امور مالی و ارتباطی نیز فعالیت دارند.

در انتها ضمن تشکر و قدردانی از مطالعه مقاله اخذ ویزای کاری گرجستان، امیدواریم توانسته باشیم مطالب مفیدی هر چند اندک، در خدمت شما عزیزان قرار داده باشیم.

مفتخریم عنوان نماییم که وکلای مجرب و زبده ی مهاجرت در موسسه حقوقی و مهاجرتی سفیران سروش سعادت همواره در تلاشند تا آخرین مطالب مربوط به مهاجرت و اقامت را برای شما عزیزان تهیه نمایند. لذا صمیمانه دعوت می نماییم تا در صورت نیاز به مشاوره و کسب راهنمایی در مورد مهاجرت به سراسر دنیا با موسسه ما تماس حاصل فرمایید تا مشاورین ما پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشند.