اخذ ویزای کار در اتریش

اخذ ویزای کار در اتریش

اخذ ویزای کار در اتریش ، یکی از روش‌های اخذ روادید و ویزا برای سفر و مهاجرت به کشور اتریش است.

ویزای کار در اتریش بر اساس سیستم امتیاز بندی است، در ادامه با نحوه امتیاز دهی آشنا می‌شوید.

جذب نیروهای تحصیل کرده در رشته‌های مختلف از جمله پزشکی، علوم پایه، انسانی، مدیریت و رشته‌های مهندسی مورد علاقه کشور اتریش است. همچنین به دلیل امکانات رفاهی خوب، صنعت و اقتصاد قوی، امنیت اجتماعی و درآمد بالا از طریق کار، این کشور مورد علاقه بسیاری از مهاجرین قرار گرفته است. پس از اتمام دوره مدرسه در کشور اتریش، از سن 15 سالگی می‌توان مشغول به کار شد.

 

ویزای کار در اتریش و راه‌های اخذ آن

سه روش برای اخذ ویزای کار در اتریش وجود دارد که عبارتند از:

ویزای کار در اتریش از طریق پیشنهاد کار، ویزای کار از طریق تحصیل و ویزای کار از طریق ویزای جست و جوی کار

برای اخذ ویزای کار در اتریش از طریق پیشنهاد کار، نیاز به یک پیشنهاد کاری از سوی یک کمپانی یا شرکت اتریشی می‌باشد. برای جذب نیرو ابتدا باید به مدت سه ماه در اتریش، اگهی شود. در صورت عدم جذب نیرو به مدت سه ماه دیگر در اتحادیه اروپا آگهی شود. اگر باز هم نیروی جذب نشد، شرکت یا سازمان مورد نظر این بار می‌تواند خارج از اتحادیه برای جذب نیرو اقدام نماید. برای متقاضی کار، داشتن مدرک تحصیلی معتبر، تحصص و مهارت لازم، واجب و ضروری است.

برای اخذ ویزای کار از طریق تحصیل، فرد متقاضی براحتی می‌تواند از طریق تحصیل وارد کشور اتریش شود. بر اساس قانون کشور اتریش، متقاضی دانشجو بعد از پایان تحصیلات، به مدت یک سال فرصت دارد به جست و جوی کار مناسب بپردازد.

درصورت پیدا کردن کار و شغل مناسب، متقاضی می‌تواند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار تبدیل نماید و براحتی در کشور اتریش مشغول به کار شود.

ویزای جست و جوی کار در اتریش از طریق سیستم امتیاز بندی PBS و به مدت شش ماه است. برای بدست آوردن این ویزا، متقاضی باید از 100 امتیاز ممکن، 70 امتیاز کسب نماید. بعد از کسب امتیاز کافی می‌تواند وارد کشور اتریش شود و مشغول به کار شود.

 

ویزای کار در اتریش و مدارک مورد نیاز

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در اتریش که باید به زبان آلمانی ترجمه شده باشد به شرح زیر است:

  • تکمیل دقیق فرم‎هایویزای جست و جوی کار اتریش و تحویل آن به سفارت اتریش
  • دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ با زمینه سفید و بدون روتوش برای حداکثر ۶ ماه گذشته
  • شناسنامه
  • پاسپورت و تصویر تمام صفحات آن
  • بیمه نامه ۶ ماهه تا مبلغ ۳۰۰۰۰ یورو
  • تاییدیه عدم سوء سابقه کیفری و ترجمه آن
  • اصل مدارک کلیه مقاطع تحصیلی و ریز نمرات (۳ سال دبیرستان، دیپلم، پیش دانشگاهی و مقاطع دانشگاهی) و ترجمه آن
  • رزومه معتبر از سوابق تحصیلی و کاری
  • اجاره نامه ۶ ماهه
  • تسلط به زبان آلمانی در سطح A2 یا آیلتس ۵ برای مصاحبه سفارت
  • نامه اشتغال به کار
  • پرینت تمکن مالی

 

همچنین مدارک فوق باید به تأیید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد.

 

کارت قرمز سفید قرمز و ویزای کار اتریش

در سال 2011 قانونی مبنی بر اعطای امکانات و امتیازاتی برای اقامت یا کار به افراد با ویژگی و شرایط خاص، تصویب شد. همچنین بر طبق این قانونی کارتی تحت عنوان قرمز سفید قرمز به این افراد تعلق گیرد که مدت اعتبار این کارت 24 ماه است.

کارت قرمز سفید قرمز به افراد واجد شرایط زیر تعلق می‌گیرد:

  • نیروی کار ماهر و متخصص
  • نیروی کار متخصص در مشاغل خاص و کمیاب
  • نیروی کار در مشاغل مهم و کلیدی

 

فرد متقاضی با داشتن شرایط زیر نیز می‌تواند خواستار این کارت باشد:

  • در صورت فارغ التحصیل شدن در دانشگاه‌ها، کالج‌ها و مراکز آموزش عالی در کشور اتریش با رشته مرتبط
  • در سال حقوق دریافتی وی معادل حقوق مدیر ارشد باشد.
  • سابقه پروژه‌های تحقیقاتی داشته و همچنین برنده جوایز معتبر علمی باشد.
  • تجربه کاری داشته باشد و همچنین تسلط کافی به زبان آلمانی یا انگلیسی داشته باشد.

در صورت اخذ ویزای کار در اتریش و دریافت کارت قرمز سفید قرمز، متقاضی برای اخذ اقامت خانواده خود هیچ مشکلی نخواهد داشت.

درخواست کارت قرمز سفید قرمز پلاس برای خانواده همراه در صورت ورود به کشور اتریش، امکان پذیر خواهد بود.

 

امتیاز دهی متخصص و نیروی کار ماهر

برای متخصص و نیروی کار ماهر، نحوه امتیاز دهی در جدول زیر نشان داده شده است.

کسب حداقل 70 امتیاز برای متقاضی لازم است، در صورت موفقیت در کسب امتیاز لازم، قادر خواهد بود برای ویزای جست و جو کار اقدام نماید.

امتیاز عنوان
تحصیل و مهارت : حداکثر 40 امتیاز
20 لیسانس و فوق لیسانس
30 رشته‌های فنی،کامپیوتر و زیر مجموع رشته‌های علوم تجربی
40 مدرک تحصیلی دکترا یا مدرک تحصیلات توانبخشی
20 انجام کارهای تحقیقاتی
20 داشتن جوایز رسمی یا ثبت اختراع
درامد ناخالص فرد در جایگاه مدیر ارشد با کمپانی که در لیست تبادل بورس باشد یا کمپانی ای که در تجارت خارجی اتریش سابقه مثبت در زمینه فعالیت بازرگانی داشته باشد
20 50000 الی 60000 یورو
25 60000 الی 70000 یورو
30 بیش از 70 هزار یورو
وضعیت شغل : حداکثر 20 امتیاز
2 امتیاز به ازای هر سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی
20 سابقه کار بیش از 10 سال
10 سابقه کاری شش ماهه در اتریش
وضعیت مدرک زبان : حداکثر 10 امتیاز
5 زبان آلمانی یا انگلیسی ( مبتدی A1)
10 زبان آلمانی یا انگلیسی ( متوسط A2)
وضعیت سن
20 20 الی 35 سال
15 تا 40 سال
10 تا 45 سال
تحصیل در کشور اتریش
5 داشتن مدرک کاردانی برای دانشجویان تبادل شده از دانشگاه‌های اتریش

 

 

امتیاز دهی نیروی کار متخصص در مشاغل خاص و کمیاب

در این روش، متقاضی کار باید یک پیشنهاد از یک شرکت اتریشی داشته باشد و حداقل باید 55 امتیاز کسب نماید. نحوه امتیاز دهی برای نیروی کار متخصص در مشاغل خاص و کمیاب در جدول زیر نشان داده شده است:

 

عنوان امتیاز
شرایط ویژه و مهارت‌ها : حداکثر 30 امتیاز
سپری نمودن یک برنامه حداقل 3 ساله در یک موسسه آموزش عالی 30
داشتن شرایط مطلوب برای ورود به دانشگاه 25
دیدن آموزش حرفه‌ای در مشاغل کمیاب 20
سابقه کار متناسب با مهارت : حداکثر 10 امتیاز
سابقه کار به ازای هر سال 2
سابقه کار به ازای هر سال در کشور اتریش 4
مدرک زبان : حداکثر 15 امتیاز
مدرک آلمانی سطح A2 و مدرک انگلیسی سطح B2 15
مدرک آلمانی سطح A1 و مدرک انگلیسی سطح B1 10
داشتن ابتدایی از زبان آلمانی سطح A1 5
شرایط سنی : حداکثر 15 امتیاز
تا 30 سال 15
تا 40 سال 10

 

 

امتیاز دهی نیروی کار در مشاغل کلیدی

در این روش، متقاضی کار باید پیشنهاد کار از یک شرکت اتریشی داشته باشد و کارفرما باید در ماه میزان حقوق حداقل 3000 یورو برای افراد بالای 30 سال و حداقل 2500 یورو برای افراد زیر 30 سال را تضمین نماید.

کسب حداقل 55 امتیاز برای متقاضی، لازم و ضروری است.

 

عنوان امتیاز
شرایط ویژه و مهارت‌ها : حداکثر 30 امتیاز
سپری نمودن یک برنامه حداقل 3 ساله در یک موسسه آموزش عالی 30
داشتن شرایط مطلوب برای ورود به دانشگاه 25
دیدن آموزش حرفه‌ای در مشاغل کمیاب 20
سابقه کار متناسب با مهارت : حداکثر 10 امتیاز
سابقه کار به ازای هر سال 2
سابقه کار به ازای هر سال در کشور اتریش 4
مدرک زبان : حداکثر 10 امتیاز
مدرک آلمانی سطح A2 و مدرک انگلیسی سطح B2 5
مدرک آلمانی سطح B1 10
شرایط سنی : حداکثر 15 امتیاز
تا 30 سال 15
تا 40 سال 10
امتیاز دریافت جایزه برای ورزشکاران و مربیان ورزشی حرفه‌ای 20

 

 

نتیجه گیری:

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای کار در اتریش و دیگر راه‌های اخذ ویزا و روادید کشور اتریش می‌توانید با وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.