اخذ ویزای کار در مجارستان

اخذ ویزای کار در مجارستان

اخذ ویزای کار در مجارستان کار ساده ای نمی باشد و شما باید شانس بالایی برای کسب روادید کاری
این کشور اروپایی داشته باشید.

مهاجرت روش های مختلفی دارد؛ اما به یاد داشته باشید که برای اخذ اقامت یا تابعیت کشور مجارستان،
روش تولد در مجارستان به طور کلی ممکن نمی باشد.

اما شما عزیزان می توانید برای ادامه ی تحصیل و یا کار به این کشور اروپایی پیشرفته سفر کنید.

اخذ ویزای کار در مجارستان به شما این امکان را می دهد که بتوانید در بین کشور های اروپایی سفر کنید و
وارد معامله های بازرگانی و تجاری مختلف شوید.

هموطنان عزیز با تحصیل در مجارستان، می توانند پس از فارغ التحصیلی، شغل مناسب در این کشور پیشرفته
پیدا کنند.

پس از یافتن شغلی با درآمد مطلوب، می توانید بعد از چندین سال برای دریافت اقامت اقدام کنید.

همانطور که می دانید زندگی در کشور مجارستان شرایط آسان تری نسبت به زندگی در سایر کشور
های اروپایی دارد.

در این مقاله هدف کارشناسان و متخصصان موسسه سفیران سروش سعادت آشنایی ایرانیان عزیز با
شرایط اخذ ویزای کار در مجارستان می باشد.

وضعیت بازار کار مجارستان

 

Work Permission ( مجوز کار )

ورود به بازار کار در مجارستان تقریبا شبیه ورود به بازار کار در سایر کشور های حوزه اتحادیه اروپا میباشد.

افرادی که مقیم و تابع مجارستان هستند میتوانند به راحتی در این کشور کار کنند و درآمد خوب داشته باشند.

شایان ذکر است که مردم کشور هایی که عضو حوزه اتحادیه اروپا نیز بدون نیاز به پرمیشن کاری
قادر ان در کشور اروپایی مجارستان مشغول به کار شوند.

به طور کلی اتباع خارجی ( غیر از کشور مجارستان و کشور های اتحادیه اروپا ) برای کار در مجارستان،
نیاز به پرمیشن کاری دارند.

تمامی مراحل پروسه دریافت پرمیشن کار تحت نظر اداره مهاجرت و اداره کار کشور مجارستان سپری می شود.

 

روادید کاری

کسب روادید کاری در کشور های حوزه اتحادیه اروپا کار ساده ای نمی باشد زیرا اولویت جذب نیروی
کار، از مردم و شهروندان اروپایی می باشد.

دریافت روادید کاری و به عبارتی اخذ ویزای کار در مجارستان به چند بخش تقسیم می شود:

❶ ارائه پیشنهاد کاری در کمپانی معتبر یا کارفرمایی که قادر به پشتیبانی متقاضی باشد.

❷ شغل مورد نظر نود روز در کشو مجارستان آگهی خواهد شد.

❸ سپس در صورت عدم وجود نیروی کار، شغل پیشنهادی باید نود روز دیگر در کشور های اتحادیه اروپا آگهی شود.

❹ در صورتی که عدم وجود کار در مجارستان و اتحادیه اروپا، کارفرمای شما امور مجوز کاری را بر عهده میگیرد.

پس از عدم وجود نیروی کار، کارفرما با انجام کار های لازم، برای شما دعوت نامه می فرستد.

اما معمولا این امر بسیار سخت و پیچیده می باشد و درصد کمی از افراد در این پروسه موفق می شوند.

داشتن مهارت خاص در یک رشته ای که در آن نیروی کار به ندرت پیدا می شود، می تواند شما را
در این امور به موفقیت برساند.

همچنین شما باید زبان رسمی کشور مجارستان که زبان مجاری می باشد را تا حدودی بلد باشید.

داشتن مدرک رسمی زبان مجاری، امتیاز مثبتی برای اخذ ویزای کار در مجارستان می باشد.

 

اقامت دانشجویی

Part Time work

همانطور که قبلا گفته شد، از راه مهاجرت تحصیلی به مجارستان نیز می توانید پرمیشن کاری این کشور
را بدست آورید.

دانشجویان مراکز تحصیلی مجارستان می توانند در کنار تحصیل، هفته ای بیست ساعت کار کنند.
این امر باعث کم شدن هزینه های دانشجویان یا به طور کلی پرداخت تمام مخارج آن ها می شود.

Post Study Work

به طوری که با تمام کردن دوره های تحصیلی در مجارستان، شما باید نوع روادید خود را تغییر دهید.

افرادی که از دانشگاه های معتبر مجارستان فارغ التحصیل می شوند، در صورتی که بخواهند مقیم این
کشور اروپایی شوند، باید از راه های زیر اقدام کنند:

سرمایه گذاری در زمینه های مختلف تجاری که باعث پیشرفت اقتصادی کشور مجارستان شود.

تاسیس کمپانی های مفید برای مردم و ایجاد اشتغال برای شهروندان مجارستانی و اروپایی.

تبدیل روادید تحصیلی به روادید کاری و ورود به بازار کار مجارستان به عنوان نیروی کار.

 

مخارج سکونت در مجارستان

هزینه ها و مخارج زندگی و سکونت در کشور مجارستان به طور کلی به چند مورد بستگی دارد:

محل سکونت

محل سکونت در صورتی که شما دانشجو نباشید، معمولا خانه و یا یک مسکن اجاره ای خواهد بود.

هزینه ی خانه و مسکن اجاره ای بستگی به شهر و متراژ ملک دارد.

لازم به ذکر است که دانشجویان نیز می توانند در خانه های شخصی مستقر شوند، اما
هزینه خوابگاه های دانشگاه بسیار کم تر و مقرون به صرفه تر می باشد.

شرایط متقاضی

  • دانشجویان

اگر متقاضی دانشجو باشد، علاوه بر هزینه های زندگی، باید شهریه ی مورد نیاز دانشگاه را نیز بپردازد.

کاهش هزینه تحصیلی در صورتی ممکن خواهد بود که دانشجو بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی کس کند.

دانشجویان با سکونت در خوابگاه های دانشگاه و یا خانه های مشترک، می توانند هزینه هایشان را کاهش دهند.

 کارگران

کارگران با در نظر گرفتن میزان درآمد خود، باید خانه ای مناسب اجاره کنند.

هزینه ی افراد بستگی به عادات و تغذی و مسکن آن ها دارد.

همچنین افرادی که به همراه خانواده خود مقیم مجارستان هستند، حتما هزینه های بیشتری خواهند داشت.

 

به طور کلی میزان مخارج کلی زندگی در مجارستان به صورت ماهانه از هفتصد تا هزار یورو می باشد.

این مبلغ ممکن است با تغییر سبک زندگی متقاضیان، کم یا زیاد شود.

 

سایت کاریابی در مجارستان

بهترین سایت های کاریابی در کشور مجارستان به ترتیب عبارتند از:

  • hu
  • hu
  • hu
  • hu
  • hu

 

اخذ ویزای کار در مجارستان

اسناد مورد نیاز برای کسب روادید

برای اخذ ویزای کار در مجارستان، مدارک و اسناد مشخصی باید به طور کامل و بدون نقص ارائه شوند.

این اسناد و مدارک بسیار مهم و اصلی عبارتند از:

پرمیشن کاری که به صورت قانونی و رسمی کسب شده باشد.

مدارک لازم برای اثبات عقد قرارداد با کمپانی معتبر یا کارفرمایی که قبلیت پشتیبانی از شما را دارد.

گذرنامه.

داشتن محل سکونت در مجارستان و اثبات آن با ارائه سند ملک.

دارا بودن اسپانسر و توان مالی و اثبات آن با ارائه مدارک لازم.

کامل کردن فرم سفارت.

پرداخت همه ی مخارج مربوطه.

کسب بیمه پزشکی و درمانی.

 

به طور کلی اگر می خواهید به کشور های اروپایی مهاجرت کنید و هدف شما تحصیل، کار یا سایر موارد می باشد،
موسسه سفیران سروش سعادت انجام کار های پرونده شما را با کمال افتخار به عهده خواهد گرفت.