اخذ پذیرش در اسلوونی

اخذ پذیرش در اسلوونی

اخذ پذیرش در اسلوونی و تحصیل در این کشور امر آسانی نمی باشد اما بسیاری دارد.

شرایط تحصیل در اسلوونی و اخذ پذیرش در اسلوونی در این نوشتار نوشته شده است.

فرهنگ غنی کشور اسلوونی موجب جذب مهاجران زیادی به این کشور شده و مهاجرت به اسلوونی
از طریق شیوه های گوناگون امکان پذیر خواهد بود.

کشور اسلوونی دارای بیش از هزار و هشتصد دانشجو میباشد که در دانشگاه های این کشور مشغول به تحصیل میباشند.

درباره اسلوونی

کشور اسلوونی یک کشوری می باشد که حکومت آن از نوع جمهوری است.

پایتخت این کشور لیوبلیانا نام دارد و اکثر مردم این کشور در این شهر ساکن هستند.

کشور اسلوونی در سال هزار و نهصد و نود و یک مستقل شد.

امور بازرگانی این کشور از واحد پول یورو پیروی می کنند و لازم به ذکر است که اکثر
افراد این کشور به زبان اسلوونیایی تسلط کامل دارند زیرا این زبان زبان اصلی کشور اسلوونی می باشد.

اخذ پذیرش در اسلوونی در رشته های پایین تر نیازی به مدرک زبان خاصی ندارد.

ادامه تحصیل در اسلوونی

در جدول زیر، بخشی از اطلاعات تحصیل در مقاطع مختلف کشور اسلوونی ذکر شده است.

مدت زمان تحصیل شهریه تحصیل زبان تحصیل دوره تحصیل
چهار سال تحصیلی دو هزار یورو زبان اسلوونیایی لیسانس
دو سال تحصیلی دو تا سه هزار یورو انگلیسی و اسلوونیایی فوق لیسانس
پنج هزار یورو پنج هزار یورو انگلیسی و اسلوونیایی دکترا

 

داشتن مدرک زبان برای ورود به دانشگاه های اسلوونی الزامی نمی باشد.

جهت اخذ پذیرش در اسلوونی باید مدارک مورد نیاز را تحویل دهید.

در نظر داشته باشید که نمرات مدرک تحصیلی پیشین شما در ورود به دانشگاه های اسلوونی موثر خواهند بود.

 

 

مخارج سکونت در اسلوونی

شما عزیزان اگر می خواهید در کشور اسلوونی ساکن شوید، باید اطلاعات کافی داشته باشید.

تمامی هزینه های زندگی در اسلوونی به طور کلی از پانصد تا هفتصد یورو می باشد.
این مخارج شامل موارد زیر می شوند:

← حمل و نقل.

مسکن و اجاره آن. ←

خوراک. ←

پوشاک. ←

مخارج مسکن در هر کشوری بستگی به امکانات آن دارد.

در کشور اسلوونی، خانه های مبله چهل و پنج متری، حداقل پانصد و چهل و یک یورو به صورت ماهانه
هزینه دارند.

همچنین هزینه ی خانه هایی که امکانات ویژه دارند، داقل هفتصد یورو در ماه می باشد.

در واقع شما هرچقدر به دنبال خانه های پیشرفته تر و بهتر بروید، باید هزینه های بیشتری پرداخت کنید.

 

مراکز آموزشی اسلوونی

با اخذ پذیرش در اسلوونی، می توانید وارد بهترین دانشگاه های این کشور شوید.

دانشگاه های معتبر و با کیفیت اسلوونی عبارتند از:

٭ دانشگاه های لیوبلیانا.

٭ ماری بور.

٭ پریموسکا.

دانشجویان دانشگاه های لیوبلیانا باید هر ساله حداقل پنج هزار دلار صرف هزینه های تحصیلی کنند.

 

روادید تحصیل در اسلوونی

دریافت روادید تحصیلی کشور اسلوونی، باعث ادامه ی تحصیل متقاضیان محترم در این کشور می شود.

دانشگاه های اسلوونی سطح بالایی دارند و به همین دلیل افراد زیادی برای ورود به این دانشگاه های و ادامه تحصیل
در رشته ها و مقاضطع مختلف، اقدام به کسب روادید تحصیلی اسلوونی کنند.

روادید کشور اسلوونی باعث می شوند تا متقاضی بتواند در سراسر اروپا به راحتی سفر کند.

اسناد موثر و لازم در دریافت روادید تحصیل در اسلوونی به چند بخش تقسیم می شوند.

← تکمیل کردن تقاضا نامه دریافت روادید.

نسخه ی اصلی کارت شناسایی، ملی و شناسنامه همراه با ترجمه رسمی. ←

نسخه اصلی گذرنامه. ←

ثابت کردن داشتن پول کافی برای پرداخت هزینه های مختلف. ←

اثبات نداشتن بیماری خاص. ←

هشت تا پانزده قطعه عکس پاسپورتی. ←

نداشتن سوابق کیفری نیز از مهم ترین فاکتور های این مورد به حساب می آید. ←

 

وضعیت تحصیل در اسلوونی

٭  تحصیل در دوره های مختلف در دانشگاه های اسلوونی

وضعیت تحصیل در اسلوونی به طوری می باشد که متقاضی باید برای ورود به دانشگاه های این کشور برای
ادامه ی تحصیل در دوره ی کارشناسی، مدارک و اسناد دوره ی متوسطه و پیش دانشگاهی خود را ارائه دهد.

این مدارک باید حاوی ریز نمرات و ترجمه ی رسمی از دفاتر مترجمی باشند.

همچنین برای تحصیل در مقطع کارشناسی، متقاضی باید مدرک زبان اسلوونیایی داشته باشد.

دوره ی کارشناسی در کشور اسلوونی حداقل سه سال و حداکثر چهار سال به طول می انجامد.

شایان ذکر است که بدون مدرک زبان این کشور نیز می توانید مشغول به تحصیل شوید؛
اما حداقل برای کار های روزانه و یا ارتباط برقرار کردن با مردم، باید کمی زبان بلد باشید.

دانشگاههای این کشور رتبه بالایی دارند و اقامت در اسلوونی راه سفر به اروپا را برای متقاضیان باز خواهد کرد.

اخذ پذیرش در اسلوونی می تواند باعث تجربه کردن زندگی جدید و یافتن دوستان جدید در این کشور شود.

٭ مقاطع فوق لیسانس و دکترا

افرادی که قصد تحصیل در مقاطع دکترا و فوق لیسانس در دانشگاه های اسلوونی را دارند، می توانند
با داشتن مدرک زبان انگلیسی، موفق به اخذ پذیرش در اسلوونی و تحصیل در دانشگاه های این کشور شوند.

مقاطع دکترا و فوق لیسانس در کشور اسلوونی حداقل دو سال و حداکثر سه سال به طول می انجامند.

 

موارد لازم روادید تحصیلی

موارد و اسناد لازم برای اخذ پذیرش در اسلوونی و دریافت روادید تحصیلی این کشور، به چند مورد تقسیم می شوند.

به طور کلی اگر قصد تحصیل در خارج از کشور ایران را دارید، کسب روادید تحصیلی آن کشور الزامی و امری
ضروری محسوب می شود.

بعد از اتمام دوره های تحصیلی، متقاضیان می توانند با داشتن شرایط لازم، روادید خود را تبدیل کنند.

٭ موارد لازم برای دریافت روادید تحصیلی کشور اسلوونی

  • تحویل گذرنامه معتبر و اصلی.

کامل کردن فرم تقاضای روادید و سپس امضاء کردن آن که این مورد باید توسط متقاضی محترم انجام شود. •

تحویل دو الی پنج عکس گذرنامه با زمینه ی سفید و بدون زمینه های فانتزی. •

شرایط مالی متقاضی باید با پرینت های بانکی ثابت شود. در این مورد داشتن توان مالی بسیار مهم می باشد. •

تحویل مدارک مورد نیاز برای اثبات سلامت کامل. •

تحویل تمامی مدارک شخصی مانند کارت شناسایی، کارت ملی، آیدی کارت و شناسنامه. •

تحویل مدرک نداشتن سوابق کیفیری همراه با ترجمه رسمی به زبان انگلیسی. •

اخذ پذیرش در اسلوونی توسط دانشگاه مورد نظر، مهم ترین شرط تحصیل در این کشور اروپایی می باشد. •

موارد مثبت تحصیل در اسلوونی

تحصیل در اسلوونی مانند تحصیل در سایر کشور های اروپایی، موارد مثبتی دارد.

❶ امکان ادامه تحصیل به زبان انگلیسی در دانشگاه های اسلوونی وجود دارد.

❷ ورود به دانشگاه های این کشور در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد نیاز به مدرک زبان ندارد.

❸ دانشگاه های این کشور در جهان شناخته شده می باشند.

اخذ پذیرش در اسلوونی به معنای کسب گواهی شهروندی اروپاست.

❺ با داشتن شرایط لارم می توانید با خانواده خود در این کشور مقیم شوید.

❻ از خدمات درمانی و بهداشتی در سراسر اروپا بهره من خواهید شد.

 

اخذ پذیرش در اسلوونی

اخذ پذیرش در اسلوونی و تحصیل در دانشگاه های معتبر این کشور نیاز به مدارک خاصی دارد.
این مدارک به چند بخش تقسیم شده اند:

٭ تحویل تمامی مدارک تحصیلی پیشین

برای مثال اگر متقاضی اخذ پذیرش در اسلوونی قصد تحصیل در دوره ی لیسانس را دارد، باید مدرک ←←
پیش دانشگاهی و یا مدرک دیپلم خود را ارائه دهد.

در صورتی که فرد بخواهد در مقطع فوق لیسانس مشغول به تحصیل شود، تحویل مدرک دوره ی لیسانس ←
و همچنین ریز نمرات به همراه ترجمه رسمی امری ضروری می باشد.

تحویل مدرک فوق لیسانس برای ادامه ی تحصیل در دوره ی دکترا به همراه ریز نمرات و ترجمه رسمی. ←

← تحویل گذرنامه قانونی و معتبر.

 

به طور کلی اخذ پذیریش در اسلوونی می تواند عامل موفقیت در زندگی متقاضیان باشد.

برای کسب آگاهی بیشتر، کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت آماده ی ارائه اطلاعات می باشند.