ازدواج در انگلستان

ازدواج در انگلستان

همانطور که می دانید ازدواج در انگلستان  یکی ازروشهای موفقیت آمیز برای کسب اقامت دائم این کشورمی باشد.

اگر شما هم به دنبال مهاجرت نمودن به این کشور از روش ازدواج در انگلستان هستید.

با خواندن این مقاله می توانید اقدام به تکمیل نمودن اطلاعت خود نمایید.

اشخاص متقاضی ازدواج در انگلستان که خواهان ازدواج با شهروندانی که دارای تابعیت  انگلیسی باشند.

در این حالت منجر به دریافت نمودن  اقامت این کشور می شود.

شرایط کلی ازدواج در انگلستان

هر دو شخص ملزم به اثبات واقعی بودن و همچنین صوری نبودن ازدواج خود می باشند.

و با استفاده نمودن  از یکی از موارد زیر اقدام به اثبات  کردن رابطه بین خود و همسرشان کنند.

  • این اشخاص ملزم به اثبات نمودن ازدواج خود می باشند.
  • این اشخاص ملزم به اثبات نمودن رابطه نامزدی با یکدیگر می باشند.
  • این اشخاص ملزم به اثبات نمودن زندگی کردن با یک دیگر به میزان دو سال تمام می باشند.

 انواع ویزای ازدواج انگلستان

انواع ویزا در این کشور به دو دسته اصلی تقسیم می شود که عبارتند از:

  • ویزای ازدواج
  • ویزای نامزدی

و در هر دو  دسته اشخاص متقاضی ازدواج در انگلستان  ملزم می باشند که از چند روش مختلف و گوناگون سفارت خانه وهمچنین مراجع قانونی را قانع کند.

 شرایط مالی برای دریافت ویزای ازدواج

از حیث مالی می توان گفت که شرط  کمترین میزان ممکن از حقوق  محاسبه شده به ازای هر سال ۱۸۶۰۰ پوند ویژه همسرانی که فرزندی ندارند می باشد.

با این توضیح که اثبات نمودن  این میزان درآمد با رو ش های گوناگونی میسر می باشد.

از جمله این روش ها می توان به این موارد اشاره نمود:

  • اثبات در آمد از روش استخدام
  • اثبات در آمد از روش وجه نقد در بانک
  • اثبات در آمد از روش داشتن کار آزاد

با این توضیح که شرایط و مقرراتی که بیانگر داشتن  توانایی مالی  ویژه هر یک از پرونده ها  می بایست به صورت تفکیک شده و  مجزا مورد بررسی قرار گیرد.

هردو  شخص ملزم به اثبات نمودن واقعی بودن رابطه و ازدواجشان می باشند.

و همچنین ملزم به اثبات هدف خود  از ازدواج  می باشند.

در مدت زمانی که به میزان شش  ماه تمام از تاریخ ویزای صادر شده این اشخاص بگذرد.

هر  دو شخص نام برده در ویزای نامزدی  به میزان این مدت زمان وقت دارند که با یکدیگر ازدواج نمایند.

اشخاص متقاضی ازدواج در انگلستان که مجوز لازم برای درس خواندن یا همچنین کارکردن دراین کشور را داشته باشند یعنی با به همراه داشتن  ویزای دانشجویی  و یا ویزای کاری که برای بیشتر از شش ماه دارای اعتبار باشد.

قادر هستند که ویزای موقت  مربوط به خود را  خود را در این کشور  به این ویزا تبدیل نمایند.

شرایط لازم برای اخذ ویزا انگلستان

 

  • سن قانونی اشخاص متقاضی ازدواج در انگلستان باید  بیشتر از ۱۸ سال قانونی  باشد.
  • شخص متقاضی ملزم به داشتن شرایط لازم برای اقدام به ثبت نمودن ازدواج خود را به همراه داشته باشند.
  • شخص متقاضی ملزم به داشتن مدرکی می باشد که بتواندو ضعیت مجرد بودن خودر ا به اثبات رساند.

به این دلیل که در کل بریتانیا قانون چند همسری مورد قبول نمی باشد.

  • شخص متقاضی ملزم به اثبات وضیعیت تاهل خود می باشد.

و در صورتی که همسر سابق وی فوت کرده باشد.

و یا از وی طلاق گرفته باشد دراین صورت ملزم یه ارائه مدارک لازم برای اثبات این دو واقعه حقوقی می باشد.

  • شخص متقاضی ملزم به اثبات نمودن این موضوع باشد که قبل از انقضا مهلت ویزا که برای مدت شش ماه می باشد اقدام به ترک نمودن این کشور نماید.
  • شخص متقاضی ملزم به اثبات نمودن این می باشد که در مدت اقامت خود در این کشور بتواند توانایی پرداخت نمودن هزینه های خود را داشته باشد.

مدارک لازم سفارت انگلستان برای اخذ ویزای نامزدی

  • به همراه داشتن پاسپورت جدید و هم چنین پاسپورت قدیم شخص متقاضی
  • به همراه داشتن یک قطعه عکس رنگی به اندازه  ۴٫۵*۳٫۵ که دارای شرایط لازم باشد.
  • به همراه داشتن مدرکی که بیانگر تمکن مالی شخص متقاضی ازدواج در انگلستان باشد.
  • به همراه داشتن مدارکی که بیانگر  برنامه این اشخاص برای  آینده خود دارند.
  • به همراه داشتن مدارکی که بتواند اثبات کننده واقعی بودن  ازدواج و هم چنین داشتن ارتباط پیاپی با همسر خود باشد.
  • به همراه داشتن مدرکی که اثبات کننده جزئیات مراسم ازدواج اشخاص باشد.
  • به همراه داشتن مدرکی که بیانگر پرداخت نمودن قسمتی از هزینه های ثبت ازدواج باشد.

شرایط لازم برای ازدواج در انگلستان

  • یکی از زوجین ملزم می باشند که در حین تسلیم نمودن فرم تقاضانامه در راستای گرفتن ویزا مقامات سفارت خانه این کشور را از هدف  و تصمیم خود برای اقدام به ادامه زندگی در این کشور مطلع سازد.
  • اشخاص متقاضی ازدواج ملزم به رسیدن به سن قانونی ازدواج یعنی هجده سال تمام می باشند.
  • یکی از همسران ملزم به داشتن اقامت قانونی  این کشور می باشند.
  • اشخاص متقاضی ازدواج در انگلستان ملزم می باشند که از منابع مالی و همچنین کلیه کمک های عمومی و دولتی دراین کشور استفاده نمایند.
  • زو جین ملزم به ملاقات نمودن و آشنایی با یکدیگر می باشند.
  • هر یک از زوجین موفق به گرفتن اقامت دائمی خود در این کشور می باشند..
  • هر یک از زوجین ملزم به مشخص و هماهنگ نمودن محل اقامت خود از قبل می باشند.
  • محل سکونت اقامت زوج و زوجه از قبل مشخص شده باشد.
  • هیچ یک از زوجین اقدام به در یافت نمودن کمکهای دولتی وعام المنفعه نکرده باشند.

اقدامات لازم پس از دریافت ویزای انگلستان

در حالتی که زوجین موفق به دریافت نمودن اخذ ویزا در مرحله اول شوند.

و  همچنین موفق به ورود به این کشور شوند.

در این صورت هر یک از زوجین  قادر می باشند که نسبت به تمدید نمودن  ویزا اقدام نمایند.

و مجوز لازم دریافت ویزا  را دریافت نمایند.

اشخاص متقاضی ازدواج در انگلستان  بعد از موفقیت در زمینه دریافت نمودن ویزای ازدواج این کشور

و همچنین موفقیت به ورود به این کشور؛ قادر می باشند که بعد از گذراندن مدتی به میزان ۵ سال اقدام به  تقاضای ویزای دائم این کشور کنند.

و  در نهایت اقدام به تقاضای گذرنامه  مختص به این کشور نمایند.

و از کلیه مزیتهای اقامت در این کشور بهره مند شوند.

سخن پایانی

اگر شما هم با خواندن مقاله ازدواج در انگلستان علاقه مند به این موضوع شدید.

این فرصت را دارید تا با مشاوره حضوری وغیر حضوری با مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به اطلاعات کامل تری در رابطه با ازدواج در انگلستان بدست آورید.