ازدواج در ایسلند

ازدواج در ایسلند

ازدواج در ایسلند بسیار متفاوت با سایر کشور های اروپایی می باشد.
اگر قصد ازدواج در ایسلند را دارید، این مقاله به شما کمک می کند تا سطح آگاهی های خود را
بالا ببرید.

ازدواج در ایسلند باید طبق مقررات و آیین خاصی انجام شود.
این موسسه دارای کارشناسان و متخصصان مجربی میباشد که می توانند شما را در زمینه ی مهاجرت
به ایسلند
کمک کنند و اطلاعات لازم ارائه دهند.

 

درباره کشور ایسلند

ایسلند کشوری با آب و هوای نسبتا سرد می باشد.
کشور اروپایی ایسلند به دلیل نزدیک بودن قطب شمال، شرایط جوی متفاوتی نسبت به سایر
کشور های اروپایی دارد.

شایان ذکر است که به دلیلی نزدیکی این جزیره به قاره اروپا، این جزیره یکی از عضو های حوزه شنگن
می باشد.

پایتخت کشور ایسلند ریکیاویک نام دارد. تقریبا 330.000 نفر در این کشور مقیم هستند.

درصد بالایی از مردم ایسلند مسیحی می باشند و به زبان ایسلندی مسلط هستند.

کرونای ایسلند واحد پولی است که در این کشور برای امور تجاری بکار می رود.

 

کسب اقامت ایسلند از طریق ازدواج

ازدواج در ایسلند موجب اقامت و یا تابعیت در این کشور می شود. اما لازم به ذکر است که
کسب اقامت از این روش، شرایط خاص خود را دارد.

افراد خارجی و یا غیر ایسلندی در صورت ازدواج با یک فرد ایسلندی تبار و با داشتن شرایط خاص،
قادر به اخذ اقامت ایسلند و تابعیت این کشور اروپایی خواهند شد.

 

 

شرایط ازدواج در ایسلند

نکات مهم درباره ازدواج در ایسلند به چند بخش تقسیم می شوند.

مهم ترین نکات قابل ذکر درباره ازدواج در ایسلند عبارتند از:

← داشتن توان مالی کافی و ثابت کرد این موضوع با ارائه و تحویل مدارک و پرینت بانکی.

← داشتن تسلط بر زبان ایسلندی در حد مکالمه و عمومی.

← تحویل مدارک لازم به سفارت ایسلند و اخذ روادید ازدواج در ایسلند.

 

موارد مورد نیاز برای ازدواج در ایسلند

← حداقل سن ازدواج هجده سالگی می باشد.

← ازدواج باید توسط امضا دو شاهد صورت گیرد.

← نداشتن فرزند خوانده و یا ارتباط و نسبت خونی با همسر.

← ارائه فرم کامل شده تووسط شاهدان همراه با امظاء.

← ارائه اسناد طلاق در صورت نیاز.

شایان ذکر است که ارائه مدارک و اسناد ازدواج به دفتر ملی ثبت اسناد ریکیاویک ضروری می باشد.
این مدارک باید دو الی چهار هفته زودتر از ازدواج تحویل داده شوند تا در صورت فقدان اسناد، مدارک تکمیل شود.

وضعیت تاهل خود را باید حتما قبل از ازدواج ثبت کنید.
ارائه مدارک یک ماه زود تر از ازدواج الزامیست.

 

مدارک ورود به ایسلند

متقاضیان قبل از ورود به کشور ایسلند، باید مدارکی را آماده کنند تا تحویل سفارت دهند.
این مدارک عبارتند از:

← کارت شناسایی ( شناسنامه و کارت ملی ).

← گذرنامه معتبر.

← ارائه مدارک برای ثابت کردن وضعیت تاهل.

← ارائه فرم کامل شده شاهدان وهمراه با امضاء.

← تیکت هواپیما.

← دریافت مجوز سکونت در خاک ایسلند.

← ارائه مدارک و اسناد طلاق در صورت نیاز.

← اسناد و مدارک همسر قبلی ( در صورت بیوه بودن یا فوت همسر ).

 

بررسی پرونده متقاضیان از یک الی دو ماه به طول می انجامد.
ارائه مدارک به صورت کامل موجب سریع تر شدن پروسه ازدواج در ایسلند متقاضیان خواهد شد.

 

مهاجرت از راه ازدواج به ایسلند

ازدواج در ایسلند می تواند روش مناسبی برای مهاجرت به این کشور زیبا باشد.

در نظر داشته باشید که اگر می خواهید به این کشور مهاجرت کنید و روش ازدواج را
انتخاب کرده اید، باید توان مالی کافی داشته باشید.

یادگیری زبان ایسلندی کار شما را بسیار راحت خواهد کرد.
شما می توانید برای دریافت روادید ازدواج در ایسلند به سفارت این کشور مراجعه کنید.
قبل از مراجعه به سفارت، مدارک لازم را به طور کامل آماده کنید تا امور مهاجرتی شما زودتر انجام شود.

شایان ذکر است که مهاجرت به ایسلند از روش های مختلفی ممکن است.

راه های مهاجرت به ایسلند عبارتند از:

ازدواج در ایسلند.

ویزای تحصیل در ایسلند.

سرمایه گذاری در ایسلند.

کار در ایسلند.

 

دانشگاه های کشور ایسلند بسیار معتبر می باشند و در سطح جهانی کیفیت بالایی دارند.
مدرک دانشگاه های ایسلند نیز در جهان دارای اعتبار بالایی می باشد.

 

تابعیت ایسلند

ازدواج در ایسلند باعث می شود تا شما بتوانید تابع این کشور شوید.
همچنین ازدواج در ایسلند با فرد ایسلندی موجب دریافت تابعیت برای فرزند مشترک شما خواهد شد.

  • سیستم دریافت تابعیت کشور ایسلند طبق آزمایش های خونی می باشد.
    • افرادی که فرزند والدین ایسلندی باشند، بدون نیاز به انجام کار خاصی تابع کشور ایسلند میشوند.

 

  • در صورتی که با یک فرد ایسلندی ازدواج کنید و فرزند شما در ایسلند به دنیا بیاید،
    فرزند شما تابع ایسلندی محسوب می شود.

 

  • در صورتی که با یک فرد ایسلندی ازدواج کنید و فرزند شما در ایسلند به دنیا نیاید، می توانید تا
    قبل از سن هجده سالگی فرزندتان اقدام به دریافت تابعیت برای وی کنید.

 

  • اگر شما با یک فرد ایسلندی ازدواج کنید، می توانید پس از سپری کردن دوره سه ساله، تابع این کشور شوید.

 

شرایط اخذ تابعیت

 

شرایط اخذ تابعیت از طریق ازدواج در ایسلند طبق آخرین امور مهاجرتی به این کشور به صورت زیر است:

 

  • فرد ایسلندی که با او ازدواج می کنید، بیش از پنج سال مقیم و تابع ایسلند باشد.

 

  • چهار سال متوالی با همسر ایسلندی خود در این کشور ساکن باشید.

 

 

 

ازدواج در ایسلند

قوانین و مقررات خاصی برای ازدواج در ایسلند وجود دارد. این مقررات به چند بخش تقسیم شده اند:

داشتن سن قانونی.

داشتن فقط یک همسر.

نداشتن پاتنر برای ازدواج در ایسلند.

ارائه مدارک اصلی همراه با ترجمه رسمی زبان انگلیسی یا ایسلندی.

ارائه مدارک یک ماه قبل از ازدواج الزامی می باشد و متقاضیان باید به صورت کامل مدارک خود را ارائه دهند.

 

نتیجه گیری

به طور کلی اگر می خواهید به کشور ایسلند مهاجرت کنید راه های زیادی وجود دارد.

شما می توانید از راه های تحصیل، کار، تاسیس کمپانی، ازدواج و سرمایه گذاری وارد کشور ایسلند شوید.

ایسلند وضعیت مطلوب سیاسی، اقتصادی و اجتماعی دارد اما مهاجرت به این کشور نیاز به داشتن
توان مالی کافی دارد.

کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت در خدمت شما هستند تا بهترین راه را برای مهاجرت به کشور
ایسلند
را انتخاب کنید.