ازدواج در بلژیک و گرفتن پاسپورت بلژیکی

ازدواج در بلژیک و گرفتن پاسپورت بلژیکی

این روزها افرادی که قصد ازدواج با تبعه های بلژیکی را دارند همواره به دنبال ازدواج در بلژیک و گرفتن پاسپورت بلژیکی می باشد.

 در صورتی که شما هم علاقمند به داشتن اطلاعاتی در زمینه ازدواج در بلژیک و گرفتن پاسپورت بلژیکی هستید.

 می توانید در ادامه این نوشتار همراه ما باشید.

 

شرایط لازم برای  ازدواج در بلژیک

شرط اول:

یکی از شروط اصلی ازدواج دراین کشور این می باشد.

 که یکی از زوجین حث اقامت یا حق تابعیت این کشورراداشته باشند.

شرط دوم:

 در صورتی که یکی از زن و شوهر پیش از اقدام به ازدواج نمودن از روش  قانونی  برای مدت زمانی  بیشتر از  سه سال یا مدتی بیشتر از این مدت در این کشور سکونت داشته باشند.

پس از گذشت این مراحل شرایط ازدواج انجام می شود.

مکان ثبت ازدواج در بلژیک

در  حین انجام مراسم ازدواج، یکی از  زوجین ملزم به گرفتن حق اقامت این کشور می باشند.

تا موفق به ثبت و تایید نمودن رسمی ازدواج  در شهرداری شهر مورد نظرمی باشند.

 در صورتی که یکی از زوجین  حق اقامت این کشوررا نداشته باشند.

 مکان ثبت و تایید نمودن ازدواج  این نوع از زو جین در شهرداری شهر محل سکونتشان می باشد.

شرایط لازم برای ثبت اشخاص متقاضی ازدواج در بلژیک

·         یکی از زوجین ملزم می باشد که در این کشوربه دنیا آمده باشد.

·         یکی از زوجین ملزم می باشد که در این کشور  اقامت داشته باشند.

·         اقوامی که دارای فامیلی  نصبی از نوع درجه یک  می باشندو از یکی  زوجین باشند که حق اقامت در این کشور را داشته باشند.

لازم به ذکر می باشد که در صورت عدم  شرایط بالا، ازدواج اشخاص  متقاضی ازدواج در بلژیک و اخذ پاسپورت بلژیکی می توانند اقدام به ازدواج  در شهرداری شهر بروکسل این کشور صورت می گیرد.

شرایط لازم زوجینی که قصد ازدواج در خارج از بلژیک را دارند

·         این اشخاص ملزم به رسیدن به سن قانونی  18 ال تمام رسیده باشند.

·         این اشخاص ملزم می باشند که قبلا اقدام به ازدواج  نکرده باشند.

·         این اشخاص ملزم می باشند که بعد از اقدام به  ازدواج نمودن ، دیگر ازدواج مجدد نکنند.

·         این اشخاص ملزم به داشتن رضایت کامل برای اقدام به ازدواج نمودن در این کشورکنند.

·         این اشخاص ملزم به برگذار نمودن مراسم ازدواج خود به صورت  رسمی و تشریفاتی می باشند. که قادر می باشند از قوانین اصلی این کشور استفاده نمایند.

شرایط ازدواج در بلژیک و اخذ پاسپورت بلژیکی

شامل موارد زیر است:

ملزم به زندگی نمودن به مدت سه سال با یکدیگر و همچنین  به صورت مشترک می باشند.

در صورتی که شخص متقاضی ازدواج در بلژیک و اخذ پاسپورت بلژیک  یک شخص که دارای تابعیت خارجی باشد.

 ملزم می باشد که برای مدت زمانی که بیشتر از سه سال متوالی باشد.

 حتما در بلژیک اقامت داشته باشند.

 در صورت داشتن شرایط بالا می توانند اقدام به انجام  ازدواج در  این کشور کنند.

 

 مراحل لازم برای فرایند  گرفتن تابعیت بعد ازدواج در بلژیک

اشخاص متقاضی که دارای تابعیت خارجی می باشند.

 و موفق می شوند با شهروندان این کشور ازدواج کنند.

توانایی این را دارند که با پشت سر گذاشتن مراحل خاص بتوانند تابعیت این کشور را بدست آورند.

 اشخاصی که توانسته اند تابعیت خارجی  را بدست آورند.

ملزم می باشند که بر طبق شرایط خود و همچنین نوع روابط زناشویی برای درخواست تابعیت،  برای مدت زمانی سه سال بعد از ازدواج خود در  این کشورزندگی  نمایند.

 بیان این نکته حائز اهمیت می باشد.

که زمان شروع نمودن زندگی مشترک با همسری که دارای تابعیت این کشور باشد و همچنین  در این کشور زندگی کرده باشد، بسیار مهم و  تاثیر گذار می باشد.

 نحوه ازدواج  ویژه اشخاص خارجی در بلژیک

 

برای اقدام به ازدواج نمودن دراین کشور ، لازم می باشد.

که یکی از این زوجین در حین اجرای مراسم ازدواج یکی از شهروندان این کشورحضورداشته باشند.

اشخاص متقاضی ازدواج در بلژیک و اخذ پاسپورت بلژیک ملزم می باشند.

سکونت سه ماهه در این کشور واجب می باشد.

و این اشخاص  قادر می باشند که برای  مدت سه ماه اقامت اقامت این کشور را بدست آورند.

از جمله راه های اثبات این موضوع همراه داشتن مدارک زیر می باشد.

·         به همراه داشتن مدرک اجاره نامه که بیانگر قصد اقامت این افراد می باشد.

·         به همراه داشتن بلیط هواپیما اشخاص که بیانگر مصصم بون این اشخاص برای مهاجرت می باشد.

·         به همراه داشتن کلیه مدارک اداری که  به وسیله مقامات ذکر شده در بالا  بالا صادر  شده باشد.

 ناگفته نماند که سایر روش های دیگر برای انجام این کار وجود دارد.

موارد مورد نیاز برای دریافت نمون روادید ازدواج در بلژیک

·         به همراه داشتن گذرنامه دارای اعتبار

·         به همراه داشتن مدارک مورد نیاز برای اثبات نمودن رابطه هریک از زوجین که می بایست بیانگر این باشد که برای مدت زمان شش ماه زندگی کنند.

·         به همراه داشتن مدرکی که بتواند اثبات کننده توان مالی برای مخارج مختلف باشد.

·         به همراه داشتن مدرک بیمه درمانی که برای ارزش سی هزار یورو در سال باشد .

·         به همراه داشتن مدارک شناسایی به انضمام رونوشت این مدارک.

·         به همراه داشتن مدرکی که بیانگر جواز اقامت همسر شخص باشد که دارای تابعیت بلژیکی باشد.

·         به همراه داشتن مدرکی که درراستای اثبات نمودن سن زوجین باشد.با این توضیح که سن این اشخاص  باید بالا بیست سال  تمام باشد.

·         به همراه داشتن گواهی که بیانگر عدم بیماری های خاص و خطرناک مانند ایدز باشد.

·         به همراه داشتن گواهی عدم سوئ پیشینه که بیانگر مرتکب نشدن هیچ جرمی از جانب اشخاص متقاضی باشد.

·         به همراه داشتن مدرکی که بیانگر  اثبات توان مالی همسر بلژیکی این شخص  برای تضمین نمودن  آینده زوجین باشد.

·         اقدام به تکمیل نمودن فرم درخواست در زمینه روادید این کشور باشد.

توصیه وکلا موسسه ما

با توجه به پایان رسیدن این نوشتار و دانستن اطلاعاتی در زمینه ازدواج در بلژیک و اخذ پاسپورت بلژیکی می توانید

 با مراجعه نمودن به سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت

  و همچنین با مشاوره حضوری و غیر حضوری با مشاورین این موسسه به اطلاعات دقیق تری در رابطه با به ازدواج در بلژیک و اخذ پاسپورت بلژیکی دست یابید.

ازدواج در بلژیک

ازدواج در بلژیک

ازدواج در بلژیک چگونه انجام می شود؟ برای ازدواج در بلژیک داشتن چه مدارکی الزامی می باشد؟
چه کسانی می توانند در بلژیک ازدواج کنند؟ آیا بلژیک کشور مناسبی برای ازدواج می باشد؟ آیا به فکر ازدواج در
کشور بلژیک هستید؟ این کشور برای خارجی ها چه مقررات و قوانینی تعیین کرده است؟

شرایط ازدواج در بلژیک چگونه است؟

ازدواج در کشور بلژیک در صورتی انجام می شود که یکی از زوجین مقیم بلژیک یا تابع این کشور باشد.
همچنین اگر یکی از زوجین قبل از ازدواج قانونی به مدت سه سال یا بیشتر از سه سال در بلژیک سکونت داشته باشد،
ازدواج صورت می گیرد. این شرایط برای همجنسگرایان نیز یکسان می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ازدواج در بلژیک و شرایط آن، ما توانید با مشاورین و وکلای مجرب موسسه حقوقی
بین المللی سفیران سروش سعادت در تماس باشید.

درباره کشور بلژیک

کشور بلژیک حکومتی پادشاهی دارد. این کشور در قسمت غربی اروپا واقع شده است که در بخش شرقی آن کشور آلمان، در بخش جنوبی آن کشور فرانسه، بخش شمالی آن هلند و همچنین در قسمت شمال غربی این کشور دریای شمال واقع شده است.

پایتخت کشور بلژیک بروکسل نام دارد که تقریبا در وسط این کشور واقع شده است.
جمعیت این کشور به یازده میلیون نفر می رسد که هشتاد و شش درصد از این جمعیت بلژیکی هستند.
زبان رسمی این کشور به سه بخش هلندی، آلمانی و فرانسوی تقسیم می شود.
پادشاه فیلیپ حاکم این سرزمین است و نخست وزیر وی شارل میشل نام دارد.
بیشتر مردم بلژیک به زبان هلندی صحبت می کنند و تقریبا چهل درصد جمعیت این کشور به زبان فرانسوی مسلط هستند.
این کشور اروپایی که مرز بین ژرمن ها و رومی زبانان می باشد، در سال 1830 به رسمیت شناخته شد.

محل ثبت ازدواج در بلژیک

در زمان ازدواج، یکی از دو زوج باید مقیم بلژیک باشد تا ازدواج رسمی آن ها در شهرداری شهر مورد نظر ثبت و تایید شود.
اگر زوجین مقیم و اهل بلژیک نباشند، ازدواج آن ها در شهرداری شهر سکونتشان تایید و ثبت خواهد شد.

شرایط ثبت ازدواج متقاضیان اهل بلژیک که در کشور های غیر از بلژیک ساکن هستند به صورت زیر می باشد:

یکی از زوجین در بلژیک به دنیا آمده باشد.

یکی از زوجین قبلا در بلژیک مقیم بوده باشد.

اقوام خونی درجه یک یکی از زوجین در بلژیک مقیم باشند. ( برادر، والدین و … )

در صورت نداشتن شرایط بالا، ازدواج متقاضیان در شهرداری بروکسل صورت می گیرد.

شرایط اصلی زوجین جهت ازدواج خارج از بلژیک چگونه می باشد؟

داشتن سن قانونی برای ازدواج. ( 18 سال سن  کامل)

نداشتن تجربه ی ازدواج.

پس از ازدواج، ازدواج مجدد نداشته باشید.

داشتن رضایت کامل برای ازدواج.

اجرا مراسم رسمی و تشریفاتی که از قوانین اصلی بلژیک می باشد.

ازدواج در بلژیک

متقاضیانی که قصد ازدواج در کشور بلژیک را دارند، می بایست سه سال با یکدیگر به صورت مشترک زندگی کنند.

اگر فرد خارجی بیشتر از سه سال در بلژیک اقامت داشته باشد و همچنین با همسرش به مدت شش ماه
زندگی مشترک در بلژیک داشته باشد، دارای شرایط ازدواج در بلژیک خواهد بود.

شرایط اخذ تابعیت بعد ازدواج در بلژیک چگونه است؟

متقاضیان خارجی که با شهروندان بلژیکی ازدواج می کنند، میتوانند با پشت سر گذاشتن مراحل خاص تابعیت این کشور را دریافت کنند.
افراد خارجی بر اساس شرایط خود و رابطه زناشویی برای درخواست تابعیت، می بایست به مدت سه سال بعد از ازدواج
خود در بلژیک زندگی کنند.

همچنین لازم به ذکر است که مدت زمان زندگی مشترک با همسر بلژیکی در بلژیک بسیار تاثیر گذار در موضوع اخذ تابعیت
بلژیک می باشد.

مشاورین موسسه حقوقی بین المللی سفیران سروش سعادت می توانند شما را از سایر شرایط ازدواج در بلژیک، اخذ روادید ازدواج و راه های مهاجرت به بلژیک آگاه سازند و به کمک وکلای مجرب، بهترین راه مهاجرت را برای شما انتخاب کنند تا آینده ی شما تضمین شود.

 ازدواج برای خارجی ها در بلژیک چطور انجام می شود؟

برای ازدواج در بلژیک، لازم است یکی از زوجین در زمان مراسم ازدواج شهروند این کشور باشد.

همچنین لازم به ذکر است که سه ماه در بلژیک اقامت داشته باشد که می تواند این سه ماه اقامت را توسط اجاره نامه، بلیط هواپیما، مدارک اداری که توسط مقامات بالا صادر می شوند و سایر روش ها اثبات کند.

چه مواردی برای دریافت روادید ازدواج در بلژیک لازم است؟

گذرنامه معتبر.

داشتن پرونده برای ارائه دلیل درخواست.

داشتن مدارک لازم برای اثبات رابطه شش ماهه با همسر آینده خود.

اثبات توان مالی برای مخارج مختلف.

بیمه درمانی به ارزش سی هزار یورو.

کارت شناسایی همراه با کپی.

مجوز اقامت همسر بلژیکی.

داشتن مدرک جهت اثبات سن زوجین. ( باید بالا بیست سال سن باشند )

گواهی نداشتن بیماری های خاص و خطرناک مانند ایدز.

نداشتن جرائم کیفری.

مدرک اثبات توان مالی همسر بلژیکی برای تضمین آینده زوجین.

می باشد.  C کامل کردن فرم درخواست روادید بلژیک که از نوع

برای اطلاعات بیشتر با موسسه حقوقی بین المللی سفیران سروش سعادت در تماس باشید تا برای آینده خود برنامه ای مناسب
داشته باشید.