ازدواج در هلند

ازدواج در هلند

در این مقاله سعی بر این شده تا در مورد شرایط  ازدواج در هلند به شما عزیزان اطلاعاتی داده شود، اگر شما هم متمایل به داشتن اطلاعاتی در رابطه با مو ضوع ازدواج در هلند هستید با مطالعه نمودن این مقاله می توانید به اطلاعات جامعی در رابطه با این موضوع دست پیدا نمایید.

یکی از چندین راه های مختلف برای موفقیت در گرفتن  اقامت  این کشور اقامت از روش ازدواج درهلند می باشد. این نوع  از روش گرفتن اقامت در کشورهایی که امکان  مهاجر پذیر بودن را ندارند وجود ندارد .

بررسی قوانین ازدواج کشور هلند

 

لازم به ذکر است که در راستای گرفتن اقامت این کشور , قوانین سخت گیرانه ای وضع شده است تا اینکه  از ایجاد بیشتر ازدواج های صوری ممانعت شود. برای موفقیت درمهاجرت نمودن به این کشور آنهم از روش ازدواج و هم چنین گرفتن  تابعیت این کشور,  اشخاص متقاضی ازدواج در هلند  ملزم به این می باشند که اقدام به ازدواج با تبعه این کشور نمایند.

 

بررسی مدت زمان لازم برای اخذ ویزا ازدواج در هلند

هم چنین  از مرحله ازدواج تا صدور ویزا  این امکان وجود دارد که برای  شش ماه الی یک سال زمان نیاز دارد . که بر اساس قوانین مهاجرت به  این کشور از  روش ازدواج, می بایست از زمان ازدواج به مدت سه سال بگذرد تا اقامت و هم چنین  تابعیت دائم به این  شخص داده شود.

نکته حائز اهمیت برای شروع نمودن درخواست گواهی این می باشدکه بر اساس آشنایی زوجین, رابطه و تمام مدارکی که نشان دهنده رابطه واقعی بین این دو میباشد ضروری می باشد . و در مدت زمان سه سالی که  زوجین با هم ازدواج کرده اند,  به صورت کامل تحت نظر میباشد تا اینکه ازدواج آنها موردتایید قرار بگیرد . در طی این  مدت  شخص متقاضی ازدواج در هلندمی توانند  اجازه کار کردن و تحصیل نمودن در این کشور را داشته باشند.

 

مدارک لازم برای  گرفتن اقامت هلند از طریق ازدواج

  • تحویل دادن گواهی نامه بانکی برای اثبات تمکن مالی شخص
  • تحویل دادن مدارکی که بیانگر زمان آشنایی زوجین و هم چنین تحویل دادن مدارکی درراستای اثبات نمودن دوران نامزدی و ازدواج و آشنایی این اشخاص با همسرانشان می باشد.
  • نشان دادن مدرکی که قادر به اثبات نمودن محل زندگی مناسب زو جین باشد.
  • مدت زمان لازم برای ایجاد رابطه می بایست دست کم به میزان ۱۲ ماه قبل از درخواست نمودن  ویزا  صورت گرفته باشد.

 

بررسی شرایط ویژه برای مهاجرت به کشور هلند

 

مهاجرت نمودن  به این کشور از روش ازدواج نیاز به شرایط خاص و مختص به خود را دارد با این توضیح که ازدواج انجام شود و اقامت صادر شود این شرایط عبارتند از :

  • اشخاص متقاضی ازدواج در هلند می بایست به سن 18 سال تمام رسیده باشند
  • اشخاص متقاضی ازدواج می بایست مجرد باشند .
  • در صورتی که شخص متقاضی ازدواج مدعی فوت همسر خود و هم چنین تجرد خود شود ملزم به تحویل دادن مدارک دارای اعتبار گواهی فوت همسر خود می شود .
  • ودر صورتی که شخص متقاضی ازدواج مدعی مجرد بودن به واسطه طلاق نماید ملزم به تحویل مدارک قانونی تجرد مختص به خود می باشد.

 

مکان هایی که می توانند اقدام به ثبت ازدواج نمایند

از جمله مکانهایی که برای ثبت نمودن ازدواج در هلند دارای صلاحیت می باشند. می توان به شهرداری و یا کلیسا و یا  سایر مکانهای عمومی اشاره نمود .

البته فراموش نشود که در هر حالتی ثبت ازدوج در شهرداری ضروری می باشد . در صورتی که اشخاص متقاضی ازدواج در هلند قصد ثبت نمودن ازدواجشان در شهرداری می باشد ملزم به این می باشند که از قبل  تاریخ ازدواجشان را مشخص و  تعیین نمایند و اقدام به رزرو نمودن نوبت ازدواج خود کنند. با این توضیح که  ثبت نام  می بایست حداقل برای مدت  14روز قبل از تاریخ ازدواج انجام شود.

 

تعداد شاهد مورد نیاز برای ازدواج رسمی

 

  • وجود دست کم دو شاهد که ملزم به امضا نمودن گواهی ازدواج می باشند با این توضیح که امکان وجود چهار شاهد هم می باشد
  • رسیدن به سن 18تمام برای همه شهود
  • شاهدان نباید کارمند شهرداری این کشور باشند
  • شاهدان ملزم به داشتن ملیت می باشند با این توضیح که نوع ملیت آنها می توانند متفاوت باشد.
  • تحویل دادن گذرنامه هر دوزوج در شهرداری ضرورت دارد.

 

نحوه انتخاب نام خانوادگی پس از ازدواج در هلند

در صورتی که زوجین به صورت قانونی اقدام به ازدواج در کشورهلند نمایند.این فرصت را دارند که از روشهای زیر برای انتخاب نام خانوادگی اقدام نمایند که این روش ها عبارتند از:

الف –  زوج پس ار وقوع ازدواج  قادر به گرفتن نام خانوادگی زوجه میباشد و بالعکس

ب – زوجین قادر به استفاده نمودن از نام خانوادگی خود می باشند

نحوه انتخاب نام خانوادگی برای  فرزندان پس ازازدواج

 

الف-  فرزندان قادر به این می باشند که نام خانوادگی یکی از والدین خود را انتخاب نمایند.

ب –  بعد از اقدام به انتخاب نمودن  نام خانوادگی مورد  تایید ، همه فرزندان والدین ملزم  به انتخاب نمودن یک نام خانوادگی می باشند.

ج – در صورتی که پدر فرزند به  صورت قانونی فرزند خود را به رسمیت  نشناسد ، وی می تواند  نام خانوادگی مادر خود را  به همراه داشته باشد.

نحوه ازدواج یک شخص هلندی با یک شخص غیر هلندی

 

در صورتی که یک شخص با تابعیت  غیر هلندی باشد و اقدام به ازدواج نمودن با یک شخص هلندی نماید. شخصی که دارای تابعیت  غیر هلندی باشد ملزم به تکمیل نمودن یک اظهارنامه شخصی می باشد . با این توضیح که هر دو شخص ملزم به  تکمیل نمودن تعهد نامه می باشند و می بایست به شهرداری اعلام نمایند . دراین صورت شهرداری درخواست مربوط به آنها  را مورد برسی قرار می دهد بررسی کرده و برای ثبت نمودن  عقد به این اشخاص وقت مقرر را مشخص می کند.

بررسی وظیفه پلیس و اداره INDکشور هلند

 

لازم به ذکر می باشد که ادارهIND که وظیفه مشخص نمودن وضعیت اقامت  شخصی که دارای تابعیت غیر هلندی می باشد  را مورد  بررسی  قرار می دهد و پلیس اقدام به شروع  تحقیقات می کند تا از این طریق بتواند  اطمینان  لازم را بدست آورد و از نوع  رابطه اطلاع یابد که آیا این نوع رابطه   به صورت واقعی می باشد یا به صورت صوری می باشد.

 

  توصیه موسسه ما

در صورتی که شما هم با خواندن این مقاله به موضوع ازدواج در هلند  علاقه مند شدید این امکان را دارید تا با با مراجعه به سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت و همچنین مشاوره با وکلا و مشاوین مجرب این موسسه که در زمینه گرفتن اقامت کشورهای مختلف  و کلیه امور مهاجرتی دارای تخصص می باشند از اطلاعات جامعی در زمینه این امور بهره مند شوید.

و همچنین این فرصت را دارید که برای کسب اطلاعت بیشتر به مقاله اقامت پس از تحصیل در هلند که در سایت این موسسه موجود می باشد مراجعه نمایید.