ازدواج در پرتغال

ازدواج در پرتغال

همان طور که می دانید یکی از روش های گرفتن تابعیت این کشورروش ازدواج در پرتغال می باشد درصورتی که شما هم متمایل به داشتن اطلاعاتی در زمینه ازدواج در پرتغال هستید می توانید با خواندن این مقاله از اطلاعات جامعی در این زمینه بهره مند شوید.

نحوه انتقال تابعیت زوجین از روش ازدواج در پرتغال
به طور معمول در کلیه نظام های مهاجرتی موجود در کشورهای دنیا انتقال تابعیت از روش ازدواج نمودن که به وسیله همسر انتقال می یابد . لازم به ذکر است که در نظام مهاجرتی موجود در کشور خودمان گرفتن تابعیت فقط ازجانب مرد به زن ممکن می باشد.
هم چنین درصورتی که یک شخص با تابعیت غیر ایرانی با یک زن ایرانی ازدواج کند نمی تواند تابعیت کشور ایران را بدست آورد و هم چنین ازدواج کردن با یک زن با تابعیت ایرانی نمی تواند دلیل بدست آوردن تابعیت کشور ایران شود.

کشورهایی که از طریق ازدواج، تابعیت اعطا می کنند
درمیان کشورهای دنیا ازدواج راهی برای کسب اقامت و هم چنین منجر به گرفتن تابعیت می شود و هیچ تفاوتی نمی کند که یک شخص با زن یا مردی که دارای تابعیت یا اقامت یک کشور ازدواج کند.

بررسی مراحل مورد نیاز
فرایند زمانی که شخص برای گرفتن اقامت ملزم به سپری کردن این دوره ها می باشد بستگی به این دارد که با یک شخص که دارای تابعیت باشد ازدواج نماید یا با شخصی که توانسته اقامت این کشور را بدست آورد.
ازدواج در این کشور یک روش ممکن برای کسب نمودن اقامت این کشور می باشد و شخصی که موفق به ازدواج شود بعد از اقدام به ازدواج نمودن دراین کشور و پس از سپری نمودن این فرایند می تواند اقامت این کشور رابدست آورد.
بعد از سپری نمودن کلیه مراحل ازدواج در این کشور شخص این فرصت را دارد که برای اقامت کشور پرتغال درخواست کند و اقدام به تکمیل نمودن فرم های مخصوص به درخواست کند و هم چنین اقدام به ضمیمه نمودن نمودن مدارک مورد نیاز خود می باشد.

شرایط شخص متقاضی اقامت پرتغال از روش ازدواج
شرط اول:
شخصی متقاضی اقامت این کشور که برای ازدواج اقدام میکند ملزم به این می باشد که هیچ گونه منع قانونی برای وارد شدن به این کشور را نداشته باشد و می تواند از طریق ویزای نامزدی اقدام به ورود این کشورنماید.
لازم به ذکر است برای بررسی نمودن مدارک و هم چنین گرفتن ویزای نامزدی این کشور می توانید با مشاورین مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.
شرط دوم:
شخصی که هدف ازدواج نمودن با یک شخص که دارای تابعیت و هم چنین دارای اقامت کشور پرتغال می باشد را دارد. ملزم به درخواست نمودن از روش قانونی خود و هم چنین برای گرفتن ویزای نامزدی و ازدواج با شخص مورد نظر ارائه دهد به علاوه مدارکی که نشان دهنده مجرد بودن شخص است.
شرط سوم:
شخصی که متاهل باشد در هیچ صورتی نمی تواند درخواست ویزای نامزدی یا ازدواج با شخصی که دارای تابعیت باشد را ارائه دهد.
شرط چهارم:
اگر این شخص از همسرش جدا شود ملزم به تحویل دادن مدارک طلاق خود می باشد.
شرط پنجم:
وی ملزم به تحویل دادن مدارکی که بیانگر وجود رابطه با شخص مورد نظر برای ازدواج می باشد که در بر گیرنده عکس و یا سایر موارد لازم که بیانگر این موضوع می باشد که ازدواج بر اساس روابط عاطفی و هم چنین داشتن شناخت کافی می باشد نه این که ازدواج از نوع غیر واقعی و صوری باشد.
شرط ششم:
شخصی که دارای تابعیت می باشد ملزم به تحویل دادن پاسپورت و هم چنین آدرس محل زندگی خود و مدارک مالی می باشد که بیانگر این می باشد که برای گرفتن محل اقامت و هم چنین مخارج و هزینه های همسر خود را مورد پوشش قرار می دهد.
شرط هفتم:
اگر شخص متقاضی ازدواج در این کشور نتواند تا قبل از اقدام به ازدواج نمودن و هم چنین وارد شدن از روش قانونی به این کشور داشته باشد و می تواند در کشور ثالث اقدام به ازدواج بین المللی کند.

شرط هشتم:
پس از موفقیت در گرفتن ویزا ی ویژه دوران نامزدی و هم چنین ازدواج نمودن موفق به گرفتن اقامت این کشور شده و بعد از گذشتن سه سال تابعیت این کشور را بدست آورند.

بررسی سایر روش های گرفتن اقامت کشور پرتغال
لازم به ذکر است که برای گرفتن تابعیت کشور پرتغال راه کارهای دیگری وجود دارد از جمله روش های دیگر می توان به روش سرمایه گذاری و خرید نمودن ملک در کشور پرتغال و یا می توان به روش گرفتن ویزای تحصیلی کشور پرتغال اشاره نمود.
البته روش های دیگری هم مانند روش گرفتن اقامت این کشور از طریق پناهندگی درپرتقال وجود دارد که همان طور که می دانید امکان ریسک و خطر در این روش وجود دارد.

اصلی ترین مزیت گرفتن اقامت کشور پرتغال
با دریافت نمودن اقامت این کشور توسط شخص قادر می باشد که به راحتی در تمام کشور هایی که عضو حوزه شنگن باشند و بدون نیاز داشتن به روادید رفت و آمد و یا سکونت کردن در این مناطق بپردازد.

مقاطع تحصیلی موجود در کشور پرتغال
این کشور درهمه مقاطع تحصیلی یعنی لیسانس فوق لیسانس و هم چنین مقطع دکتری فرصت تحصیل نمودن با زبان انگلیسی را به اشخاص متقاضی که دارای تابعیت خارجی باشند را می دهد . و می تواند تسهیلات بسیار خوب و ویژه ای را برای اشخاصی که موفق به فارغ التحصیل شدن را فراهم می کنند.

توصیه موسسه ما
در صورتی که شما هم با خواندن این مقاله به موضوع ازدواج در پرتغال علاقه مند شدید و متمایل به داشتن اطلاعات دقیق و جامع تر در رابطه با موضوع ازدواج در پرتغال هستید می توانید با مراجعه به سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت و هم چنین مشاوره نمودن به صورت حضوری یا غیر حضوری با و کلا و مشاورین زبده این موسسه که در زمینه گرفتن اقامت کشورهای مختلف و هم چنین کلیه امور مهاجرتی دارای تخصص می باشند از اطلاعات بیشتری در زمینه ازدواج در پرتغال بهره مند شوید.