اعزام دانشجو به استرالیا

در سال‌های اخیر، تقاضای زیادی برای مهاجرت به استرالیابه منظور تحصیل و یا اقامت دائم در این کشور وجود داشته  است. همچنین اعزام دانشجو به استرالیا با روند چشمگیری مواجه بوده است. از همه نقاط دنیا، تعداد زیادی از دانشجویان متقاضی تحصیل در این کشور بوده اند. دلیل آن هم این است که این کشور از زیبایی های خاصی برخوردار است. علاوه براین، سبک زندگی آمریکایی و توسعه اقتصادی بالایی که در استرالیا وجود داردمورد توجه دانشجویان قرار گرفته است.

علاوه بر این موارد،  نیاز این کشور به نیروی کار  موجب شده که دانشجویان تمامی کشورها، خواهان آن باشند که در این کشور  تحصیل کنند و به تبع آن بتوانند ویزای تحصیلی استرالیارا بگیرند تا بتوانند در این کشور اقامت کنند.

در سال 2018 شرایط خاصی برای اعزام دانشجو به کشور استرالیا به‌وجود آمده است که این شرایط را در این مقاله شرح می دهیم. به علاوه شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا را  بیان کرده و بررسی میکنیم.

 

شرایط مورد نیاز ویزای دانشجویی استرالیا

پیش از آن که برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام شود ، باید شرایط زیر رعایت گردد:

  1. دانشجو در یکی ازآموزشگاه های معتبر استرالیا به طور تمام وقت ثبت نام کند.
  2. برای دانشجو یا دانش آموزی که زیر18 سال می باشد، بایدقبل از سفر، برنامه ریزی لازم جهت تامین هزینه های زندگی انجام شود .

مدت اعتبار ویزای دانشجویی استرالیا

طبق مدت اعتبار ویزا ، ویزای دانشجویی استرالیابه صورت زیر است:

مدت زمان تحصیلات دانشجو  زمان ارائه ویزا به دانشجو
بیش از 10 ماه تحصیل معمولا تا ماه مارچ سال بعد
بیش از 10 ماه و پایانآن تا اکتبر سال بعد بیش از 2 ماه بعد از پایان تحصیل
کمتر از 10 ماه تحصیل معمولا یک ماه بعد از تحصیل

مدت زمانی که طول میکشد ویزا صادر شود

به طور معمول، 4 هفته طول میکشد تا روی پرونده های دانشجویی تصمیم گرفته شود.  اضافه شدن این زمان ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد. از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. مدارک لازم تکمیل نباشد و یا اینکه مدارک مربوطه کم و ناقص باشد.
  2. درصورتی که مدارک بیشتری ازسوی افسر بررسی کننده پرونده درخواست شود.
  3. درصورتی که افسر پرونده درخواست انگشت نگاری آزمایشات پزشکی بدهد.

چند نکته در رابطه با اعزام دانشجو به استرالیا

  1. طبق میزان زمانی که تحصیل در استرالیا به طول می انجامد، مدت زمان صدور ویزای دانشجویی نیز می تواند تا 5 سال متغیر باشد.
  2. برای یکسری از رشته ها زمان تحصیل متفاوت می باشد . به عنوان مثال برای دانشجویان پزشکی یا معماری تقریبا 6 سال یا بیشترطول میکشد تا تحصیلات خود را به پایان رسانند.
  3. باید به این نکته نیز توجه کرد که درزمان گذراندن دوره تحصیلی،یک پیشرفت منطقی حکم فرما باشد. یعنی یک درسی پیشنیاز درس دیگر قرار گیرد.

ثبت نام مورد قبول در استرالیا

دانشجو باید در یکی ازدوره های CRICOSکه مورد قبول قرارگرفته است ثبت نام کرده باشد و پذیرفته شده باشد.

بعلاوه،اگر شخص خارج ازکشور استرالیا اقدام کرده است،باید تاییدیه CoE نیزگرفته باشد.

ویزای تحصیلی با دوره زبان

متقاضی می تواند پکیج هم داشته باشد، یعنی زمانی که بخواهد در دو یا چند دوره همزمان ثبت نام کند و و ویزا را دریافت کند.در این صورت نیز تاییدهCoE لازم می باشد.  معمولا مدت زمان  اینویزاحداکثر 5 سالهاست.

ویزای تحصیلی برای دانش اموزان زیر 18 سال

همان گونه که گفته شد برای اعزام دانشجو به استرالیا برای سنین کمتر از 18 سال، باید ثابت شودکه تمام هزینه های تحصیل و زندگی آن ها از قبل فراهم میشود و برای آن برنامه ریزی انجام شده است. مثلا اگر پدر و مادر دانشجو یا دانش آموز هزینه را تقبل میکند، باید مدارک آن ارائه شود.

هزینه ویزای تحصیلی استرالیا چقدر است؟

در کشور استرالیا، هزینه لازم برای ویزای تحصیل به صورت زیر است:

  1. مبلغ ۵۵۰ دلار استرالیا برای هر متقاضی اصلی
  2. مبلغ 410 دلار برای همراهان وی( بالای18سال)
  3. مبلغ 135 دلار برایهمراهان زیر 18 سال

نکته مهم این است که این مبالغ به هیچ وجه برگردانده نمی شود.

بررسی هدف واقعی متقاضی برای اخذ ویزای همراه استرالیا یا (GTE)

بررسی نمودن این امر که فرد برای اقامت میخواهد ویزای تحصیلی استرالیا را اخذ کند یا برای تحصیل، بر عهده ی افسر های اداره مهاجرت استرالیا می باشد. از طریق روندGTE این امر صورت می پذیرد. این احتمال  نیز وجود داردکه اگر افسر پرونده متوجه شود که شخص قصد مهاجرت و اقامت در استرالیا را دارد( قصد او برای تحصیل نیست)،ویزای او رد گردد.

اخذ ویزای تحصیلی استرالیا و مدرک مورد نیاز زبان انگلیسی

در صورت عدم ارائه مدرک زبان، گرفتن ویزا امکان پذیر نیست.

نمره معادل 5.5 ایلتس حداقل نمره  قابل قبول در بیشتر مراکز تحصیلی استرالیا  می باشد .

دانشجو باید این آزمون را حداکثر 2 سال قبل از اپلای کردن انجام داده باشد.

اگر در آزمون  نمره دانشجو 5 باشد، بایدیک دوره 10 هفته ای را بگذراند.

درصورتی که درآزمون نمره دانشجو 4.5شود، بایدیک دوره 4.5 را بگذراند.

آزمایشات پزشکی جهت دریافت ویزای دانشجویی استرالیا

برای آن که اعزام دانشجو به استرالیا صورت پذیرد، آزمایشات پزشکی ویژهای توسط پزشک معتمد انجام می شود. این آزمایشات برای خود دانشجو الزامی است.اگرافیسر درخواست اینآزمایشات را برای همراهان متقاضی بدهد، باید همراهان نیز انجام دهند. در غیر این صورت انجام آزمایشات برای همراهان الزامی نیست.مبلغ این ازمایشات نیزبستگی به آنکه در کدام کشور انجام می پذیرد، متفاوت خواهد بود.

گواهی عدم سوء پیشینه

گواهی عدم سوء پیشینه از جمله مدارکی است که دانشجو باید آن را  ارائه کند.

اگر این گواهی به زبان غیر انگلیسی است، باید به زبان انگلیسی ترجمه شود.

اگر دانشجویکسال به بالا در دیگرکشور هایدنیا اقامت داشته باشد،  بایداین گواهی را از آن کشورها نیز دریافت کند.

هزینه های زندگی در استرالیا چفدر است؟

هزینه های زندگی در کشور استرالیا از تاریخ ۱ جولای ۲۰۱۶  اینگونه تعریف شده است:

  1. مبلغ 20 هزار دلار استرالیا به منظور هزینه های زندگی باید کنار گذاشته شود.
  2. مبلغ 10 هزار دلار استرالیابرای همسر و برای هر فرزند تقریبا3000 دلار باید به سفارت ارائه شود.
  3. مبلغ 8 هزار دلار برای فرزندی که قصد تحصیل دارد نیز باید درنظر داشت.

قصد ما بر این بوده است که در این مقاله موضوع اعزام دانشجو به استرالیاو شرایط و قوانین اخذ ویزای تحصیلی استرالیا را به طور کامل برای متقاضیان محترم توضیح دهیم. امید است که مطالب گفته شده برای شما عزیزان مفید بوده باشد.

متقاضیان محترم اگر در زمینه ی اعزام دانشجو به استرالیا سوالی دارند، می توانند با موسسه سفیران سروش سعادتتماس گرفته و از مشاورین ما در موسسه راهنمایی بگیرند.