اعزام دانشجو به سوئیس

اعزام دانشجو به سوئیس

سوئیس در صدر کشورهای توسعه یافته و امن دنیا قرار دارد و تحصیلات در این کشور و اعزام دانشجو به سوئیس بسیار ارزشمند است.

اگر جهت اعزام دانشجو به سوئیس سوالاتی در ذهن دارید در این مقاله با ما همراه باشید.

مقاطع تحصیلی در سوئیس، رشته های مختلف دانشگاهی سوئیس، چگونگی اخذ ویزای دانشجویی سوئیس، امکان داشتن همراه در حین تحصیل در سوئیس و موضوعاتی از این قبیل در این مقاله بررسی خواهد شد.

 

تحصیل در سوئیس

گام اول برای تحصیل و  این است که بدانیم آیا برای ورود به سوئیس به ویزای سوئیس نیاز داریم یا خیر.

اگر شهروند کشورهای عضو اتحادیه اروپا و EFTA، ژاپن، مالزی، نیوزلند و سنگاپور باشید نیازی به دریافت ویزا برای ورود به سوئیس ندارید.

ملل سایر کشورها برای ورود به سوئیس باید ویزا اخذ نمایند.

سطح تحصیلات در سوئیس بالا است.

سوئیس در حال حاضر نهمین کشور از 65 کشور OECD / PISA  است که از نظر استانداردهای آموزشی 15 ساله رتبه بندی شده است.

در سوئیس دروس به زبان آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی یا رومانیایی تدریس می شود.

از ابتدای دوران تحصیل دانش آموزان بجز انگلیسی یکی دیگر از زبان های رسمی سوئیس را هم یاد می گیرند.

دانشگاه های سوئیس طیف گسترده ای از دوره های تحصیلی را در همه سطوح (لیسانس، کارشناسی ارشد و دکتری) در موسسات عالی آموزش عالی (دانشگاه های آکادمیک، دانشگاه های علوم کاربردی و هنر، دانشگاه های آموزش معلمان) و در زبان های مختلف (آلمانی، فرانسوی ، ایتالیایی، انگلیسی) دارند.

وب سایت های دانشگاه ها اطلاعاتی در مورد دوره ها و معیارهای پذیرش ارائه می دهند.

 

اعزام دانشجو به سوئیس

اعزام دانشجو به سوئیس جزو خدمات تحصیل رایگان در اروپا نیست اما در مجموع ارزانتر از هزینه تحصیل دانشجویان در ایالات متحده و بریتانیا است.

زیرا این سیستم تقریبا به طور کامل بر بودجه عمومی کانتونها و شهرداری های محلی تکیه دارد.

لازم به ذکر است که 90٪ کل هزینه های عمومی سوئیس در زمینه آموزش و پرورش هزینه می گردد.

12 دانشگاه دولتی شامل دو دانشکده فدرال فن آوری خارجی است که در زمره رهبران جهان در علوم و مهندسی قرار دارند.

همچنین هفت دانشگاه دولتی علوم کاربردی و 17 دانشگاه تربیت معلم در نظام آموزش عالی سوئیس قرار دارند.

دانشگاه های سوئیس دارای رتبه های خوبی در گزارش رتبه بندی دانشگاه تایمز و شانگهای جیائو تنگ هستند.

هشت دانشگاه علوم کاربردی در سوئیس وجود دارد که از سال 1997 تاکنون از حدود 70 مدرسه فنی پیشرفته تشکیل شده اند.

دانشگاه های علوم کاربردی تحت شعار “استانداردهای برابر، رویکرد متفاوت” کار می کنند.

به بیان دیگر، آنها یک وظیفه آموزشی مشابه با آموزش حرفه ای عمومی دارند.

 

دانشگاه های علوم کاربردی

آموزش حرفه ای مبتنی بر علم را فراهم می کند.
تحقیقات و توسعه کاربردی انجام می دهند.
بازیکنان کلیدی در ترویج دانش و انتقال تکنولوژی هستند.
مطالعات تخصصی تحصیلات تکمیلی برای حرفه ای ها به عنوان بخشی از یادگیری درازمدت ارائه می کنند.

 

جهت اعزام دانشجو به سوئیس ابتدا تصمیم بگیرید که میخواهید در کدام دانشگاه و در چه رشته ای ورود کنید.

قبل از آغاز فرایند ویزا باید این مورد را تعیین نمایید.

پس از دریافت پذیرش از دانشگاه مدنظر، نامه پذیرشتان را جهت اخذ ویزا ارائه دهید.

 

انواع ویزای تحصیلی

دو نوع ویزای تحصیلی در سوئیس وجود دارد.

ویزای نوع C برای دوره های کوتاه مدت، مدارس تابستانه و مدارس زبان که حدود سه ماه طول میکشد.

ویزای نوع D برای دوره های تحصیلی بلند مدت بیش از سه ماه.

الزام خاصی برای زبان مشخصی جهت اخذ ویزای تحصیلی سوئیس وجود ندارد.

همینقدر که بتوانید اثبات نمایید تا حدی تسلط نسبی به یکی از زبانهای رایج در دانشگاه مدنظر دارید کفایت

می کند و این مورد می تواند از طریق مصاحبه کوتاه شفاهی یا کتبی که در سفارت سوئیس برایتان درنظر می گیرند انجام پذیرد.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی سوئیس

تکمیل تقاضای ویزای نوع D
چهارقطعه عکس پاسپورتی
پاسپورتی که حداقل سه ماه اعتبار داشته باشد
نامه پذیرش از دانشگاه سوئیسی
کپی و اصل مدرک پرداخت هزینه های ثبت نام و شهریه دانشگاه
مدرک تمکن مالی مبنی بر اینکه در زمان دانشجویی هزینه های زندگی و تحصیل در سوئیس را می توانید تامین

نمایید. این مدرک باید نشان دهد که شما قادرید 21000 فرانک یا 19200 یورو در سال جهت پوشش هزینه هایتان تامین

نمایید.
رزومه
انگیزه نامه
تعهد ترک سوئیس پس از اتمام تحصیلات

دانشجوهای بین المللی اجازه کار پاره وقت 15 ساعته در هفته در حین ترم تحصیلی دارند و می توانند در ایام تعطیل

بصورت تمام وقت کار کنند.

این مجوز کار در صورتی به دانشجویان بین المللی سوئیس اعطا می شود که حداقل 6 ماه در سوئیس زندگی کرده

باشند و کار کردن مزاحمتی برای تحصیلشان فراهم نکند.

فارغ التحصیلان دانشگاههای سوئیس می توانند 6 ماه پس از اتمام تحصیلاتشان در سوئیس بمانند و به جستجوی

کار بپردازند.

همسر و فرزندان زیر 18 سال دانشجویان بین المللی سوئیس می توانند ویزای همراه دریافت کنند.

 

برای دریافت ویزای همراه مدارک زیر مورد نیاز است

پاسپورت با حداقل سه ماه اعتبار
نامه تقاضا
نامه درخواست دانشجو برای اجازه اقامت همسرش
مدارک ازدواج
مدارک تولد فرزند
همراهانی که بیش از 5 سال مستمر در سوئیس زندگی کنند می توانند اجازه اقامت C دریافت کنند.

کودکان زیر 18 سال نیز مستقیما اجازه اقامت C دریافت می نمایند.

 

پزشکی در سوئیس

ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی در سوئیس محدود است.

تعداد قبولی های هر سال رشته پزشکی در سوئیس توسط سطوح فدرال تعیین میگردد.

همین موضوع رقابت برای کسب جایگاه تحصیلی پزشکی را دشوارتر می نماید.

این رقابت برای آزمون دروس پیش پزشکی که در سال اول مطالعه می نمایند می باشد.

دانشجویان پزشکی سوئیس با دروس علوم پزشکی عمومی مثل آناتومی و بیولوژی شروع به تحصیل می کنند و

سپس وارد دروس تخصصی می شوند.

تحصیل پزشکی در سوئیس در رشته های پزشکی انسانی، کایروپراکتیک، دندانپزشکی و دامپزشکی بسته به

دانشگاه و نوع برنامه تحصیلی که انتخاب بفرمایید 5 تا 7 سال طول می کشد.

هزینه تحصیل پزشکی در سوئیس ارازنتر از سایر نقاط اروپاست و سالانه بین 4000 تا 5250 فرانک هزینه دارد.

آغاز ترم تحصیلی در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری پاییز می باشد.

زمان ثبت نام تحصیل پزشکی در سوئیس برای سال 2018 تا تاریخ 15 فوریه بوده است.

ما در  این مقاله تلاش کرده ایم  که الزامات اعزام دانشجو به سوئیس را بررسی نماید.

در این مقاله جایگاه دانشگاه های سوئیس در جهان بررسی شد.

ملاحظه فرمودید که تحصیل در رشته ها و مقاطع مختلف تحصیلی در سوئیس امکانپذیر است.

تحصیل پزشکی، کایروپراکتیک، دندانپزشکی و دامپزشکی در سوئیس نسبت به سایر کشورهای اروپا و حتی آمریکا

سهل تر بوده و هزینه پایینتری نیز دارد.

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران موسسه  تماس حاصل فرمایید.