اعزام دانشجو به لیتوانی

اعزام دانشجو به لیتوانی

نظام آموزش لیتوانی توسط قانون آموزش و پرورش تعریف شده است. طبق قانون، نظام آموزشی لیتوانی شامل آموزش رسمی و غیر رسمی است. برای عزیزانی که در فکر اعزام دانشجو به لیتوانی هستند خوب است تا از شرایط مربوط به مدارک و اسناد مورد نیاز مطلع شوند.

لیتوانی به عنوان کشوری واقع در قاره اروپا که عضو این اتحادیه و همچنین عضو کشور های حوزه شنگن است نظام آموزشی استانداردی را رعایت می کند.

در واقع کشور های این حوزه غالبا طبق معاهده ای که وجود دارد به صورت یکسان، سیستم آموزشی واحد و استانداردی را ارائه می دهند.

در نتیجه، دانشجویان با تحصیل در این دانشگاه ها می توانند در تمام اروپا اشتغال ورزند.

در ادامه در رابطه با اعزام دانشجو به لیتوانی در این مقاله در خدمتتان خواهیم بود.

 

نظام آموزش کشور لیتوانی

در ابتدا برای اینکه با نحوه آموزش و روند تحصیل در این کشور آشنا شویم مطالبی در این خصوص را خدمت شما عزیزان بیان خواهیم نمود.

آموزش رسمی در کشور لیتوانی شامل دروس دوره ابتدایی، متوسطه، و فنی حرفه ای است.

آموزش غیر رسمی شامل آموزش پیش دبستانی و سایر آموزش های غیر رسمی برای بزرگسالان است.

طبق قوانین جمهوری لیتوانی، هر کودک حق تحصیلات ابتدایی، متوسطه و فنی حرفه ای را در لیتوانی دارد.

تحصیل و آموزش و پرورش در لیتوانی رایگان است

پیشینه آموزشی لیتوانی

سیستم آموزشی لیتوانی در قرن شانزدهم توسعه یافت. در گذشته هیچ موسسه آموزش عالی در این کشور وجود نداشت، بنابراین دانش آموزان برای تحصیل از دانشگاه های اروپای غربی استفاده می کردند.

در سال 1579 اولین دانشگاه محلی در این کشور به نام دانشگاه ویلینویز تاسیس شد. این دانشگاه قدیمی ترین دانشگاه در شرق اروپا است.

یکی دیگر از دانشگاه های معروف این کشور دانشگاه کانوس است که در سال 1922 تاسیس شد.

 

مراحل تحصیلی کشور لیتوانی

برای تحصیل و اعزام دانشجو به لیتوانی قصد داریم تا مراحل تحصیلی این کشور را از نظر  بگذرانیم

سیستم آموزش و پرورش لیتوانی شامل تحصیلات عالی و تربیتی است. تحصیلات ابتدایی در لیتوانی به چهار مرحله تقسیم می شود:

  • آموزش پیش دبستانی
  • آموزش ابتدایی
  • آموزش راهنمایی
  • آموزش متوسطه

اعزام دانشجو به لیتوانی و ویزای تحصیلی

دانش آموزان بین الملی که قصد سفر تحصیلی به این کشور را دارند باید ویزا و اقامت تحصیلی خود را از سفارت لیتوانی دریافت نمایند. در ادامه به انواع ویزا و پروسه اخذ ویزا برای اعزام دانشجو به لیتوانی خواهیم پرداخت.

 

شرایط اخذ ویزای کشور لیتوانی

برخی از دانشجویان نیازی به دریافت ویزا برای ورود به کشور لیتوانی نخواهند داشت. این کشور ها معمولا شامل کشورهای حوزه شنگن و اتحادیه اروپا می شود که نیازی به اخذ ویزا نخواهند داشت.

همچنین کشور هایی چون سوئیس و کشور های حوزه شنگن نیز به همان صورت خواهد بود و نیازی به این ویزا نخواهند داشت.

لذا همه دانشجویان بین المللی خارج از اتحادیه اروپا و کشور های عنوان شده بایستی برای ویزای شنگن و یا ویزای بین المللی تایپ D  کشور لیتوانی از طرف سفارت این کشور یا مامور دیپلماتیک اقدام نمایند.

متقاضیان بایستی مستقیما از کنسولگری یا سفارت این کشور برای ویزای لیتوانی درخواست دهند.

 

شرایط و مدارک مورد نیاز برای اعزام دانشجو به لیتوانی

مدارک مورد نیاز برای پاسپورت شامل:

  • پاسپورت یا گذرنامه معتبر

ویزای معتبر و امضا شده برای حداقل 6 ماه اقامت در لیتوانی که حداقل 2 صفحه از آن خالی باشد. صفحات اصلاح شده در پشت گذرنامه برای ویزای لیتوانی مناسب نیستند.

  • درخواست ویزای لیتوانی

فرم اصلی درخواست ویزای لیتوانی که باید تکمیل گردد. پس از قرار سفارش خود، فرم درخواست را که در کیت ویزا ارائه شده است ارائه نمایید.

  • عکس مورد نیاز

عکس جدیدی که در 6 ماه گذشته گرفته شده باشد. عکس 2*2 پاسپورت یکسان، رنگی، از نمای جلو و با پس زمینه ساده و روشن باشد.

  • پذیرش رسمی

یک پذیرش رسمی از طرف دانشگاهی در لیتوانی که به زبان انگلیسی صادر شده باشد

  • دعوت نامه رسمی

این دعوت نامه باید به زبان اصلی لیتوانیایی صادر و امضا شده باشد

  • مدارک پزشکی مورد نیاز

مدارک مربوط به بیمه یا نامه از شرکتی که شما در آن بیمه هستید یا سیاست جدید از طرف شرکت بیمه که شماره بیمه نامه آن نشان دهنده موارد تحت پوشش بیمه است.

در این بیمه نامه موارد ذیل بایستی عنوان شده باشد: نام، آدرس و شماره تلفن شرکت بیمه، نام کامل فرد بیمه شده، مقدار مبلغ تحت پوشش، مدت زمان قرارداد، سیاست پوشش منطقه ای، رویداد های خارج از پوشش بیمه

  • اثبات دارایی های کافی

بیانیه یا پرینت حساب از بانک مرکزی یا کارت های اعتباری بین المللی حاکی از این است که متقاضی دارائی و سرمایه کافی برای مدت زندگی در لیتوانی را خواهید داشت. همچنین نشان دهنده این است که مبلغ کافی برای بازگشت به کشور مبدا را خواهید داشت

  • ملزومات دیگر

اثبات محل اقامت یا اثبات امکانات کافی برای پوشش دادن محل اقامت در طول مدت اقامت

  • دستورالعمل های ویژه

اگر متقاضی قصد اقامت برای مدت بیش از 90 روز را داشته باشد بایستی درخواست مجوز اقامت موقت خود را در ادامه ارائه دهد.

اگر متقاضی از کشوری که نیاز به اخذ روادید ندارد به این کشور آمده باشد نیازی به درخواست ویزای اقامت طولانی مدت از قبل نخواهد بود و فرد می تواند با سفر به این کشور مستقیما درخواست مجوز اقامت دهد.

  • برای ارائه این درخواست نیاز است تا به کنسولگری این کشور مراجعه شود. توصیه می شود تا با نزدیک ترین کنسولگری به محل زندگی خود به طور مستقیم در تماس باشید تا مدارک لازم را تایید نمایید.

زمان پردازش ویزا

وقتی که کنسولگری ها نیاز به برقراری یک قرار ملاقات داشته باشند ممکن است مدتی به میزان 4 تا 6 هفته به زمان نیاز داشته باشند. پس از تایید نیز ممکن است 1 الی 4 هفته دیگر به طول انجامد.

این موارد مطالبی مربوط به اعزام دانشجو به لیتوانی است که در این مقاله در اختیار شما عزیزان قرار داده شده است.

در پایان نیز ضمن سپاس از مطالعه این مقاله دعوت می نماییم تا در هر موردی که در امور مهاجرت نیاز به ارائه مشاوره و راهنمایی بیشتر داشتید با مشاورین مجرب موسسه سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.