اعزام دانشجو به یونان

اعزام دانشجو به یونان

شرایط، ویژگی ها و نحوه اعزام دانشجو به یونان در سال 2019 به چه روشی است و چطور می توان دانشجویان را برای تحصیل به یونان اعزام نمود؟ در رابطه با کشور یونان در سال های اخیر اخبار و اطلاعات زیادی به سمع و نظر ما ایرانیان رسیده است و شاید یکی از کشور هایی باشد که در این سال ها عده ای به آن به چشم دروازه ای برای خوشبختی و ورود به اروپا نگاه می کردند.

اما کم کم با تغییر سیاست های این کشور و گرفتاری ها و مصائبی که برای پناهجویان این کشور به وجود آمد جذابیت و دید مثبت خود را برای برخی از ما ایرانیان از دست داد.

اما با این حال روال قانونی مهاجرت و تحصیل در یونان ممکن است پروسه ای متفاوت و حتی مناسب برای ما ایرانیان باشد. لذا نیازمند بررسی بیشتر است تا بدانیم اعزام دانشجو به یونان چه شرایطی دارد و چه کسانی می توانند برای تحصیل به این کشور وارد شوند.

لذا پیشنهاد ما این است که برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه، این مقاله را مطالعه فرمایید.

برای اعزام دانشجو به یونان ابتدا بررسی می نماییم تا بدانیم چه کسانی به ویزا برای تحصیل در این کشور احتیاج خواهند داشت.

برای دانش آموزان و دانشجویانی که قصد تحصیل به مدت بیش از 90 روز را در کشور یونان دارند ذکر این نکته حائز اهمیت است که برای دوره های آموزشی با مدت زمانی بیش از 3 ماه نیاز  است که ویزای اقامت دانشجویی و یا مجوز اقامت تحصیلی را کسب نمایند.

این مجوز به آن ها کمک می کند تا در طول دوره تحصیل با مشکلات اقامتی مواجه نشوند و صرفا دست به گریبان مسائل درسی و آموزشی باشند.

در مورد سیستم اموزش عالی در یونان و دیگر کشورهای اروپایی که عضو حوزه شنگن هستند این مسئله وجود دارد که تمامی این کشور ها به دلیل مننعقد نمودن پیمان بولونیا از  یک سیستم آموزشی خاصی پیروی می کنند.

این پیمان بیان می کند که سیستم آموزش عالی در تمامی کشور های حوزه شنگن از یک سطح استاندارد مطلوب و متحد الشکل و یکپارچه ای باید برخوردار باشند.

روند اعزام دانشجو به یونان:

اگر  شهروند کشوری خارج از اتحادیه اروپا هستید نیاز به دریافت یک ویزای دانشجویی و یا تحصیلی ( ویزای تایپ D ) از سفارت و یا کنسولگری یونان در کشور خود دارید.

اطمینان حاصل کنید که ارتباط شما با سفارت یا کنسولگری محلی یونان در تماس هستید تا اطلاعات به روز شده و جزئیات پروسه تحصیلی ویزای دانشجویی را به درستی دریافت نمایید ( 8 تا 12 هفته قبل از ورود خود )

به طور معمول برای اعزام دانشجو به یونان باید مدارک ذیل را تهیه نمایید:

·       فرم درخواست ویزا برای اقامت بلند مدت در یونان به طور کامل تکمیل شده و امضا شده باشد ( فرم درخواست برای افراد زیر 18 سال باید توسط هر دو والدین یا سرپرست قانونی امضا شود ).

·       یک قطعه عکس رنگی در قطع گذرنامه که اخیرا گرفته شده باشد

·       گذرنامه شما باید دارای شرایط ذیل باشد:

تا 3 ماه بعد از اعتبار ویزای صادر شده گذرنامه معتبر باشد.

در ده سال گذشته صادر شده باشد

حداقل دو صفحه خالی در گذرنامه وجود داشته باشد

·       گواهی عدم سوء پیشینه و یا سوء سابقه کیفری که اخیرا دریافت شده باشد

·       گواهی نامه پزشکی و سلامت

·       داشتن بیمه درمانی مسافرتی

اسناد اضافی مورد نیاز برای اعزام دانشجو به یونان شامل:

·       نامه ثبت نام یا پذیرش که توسط کالج یا مدرسه صادر شده و هزینه های آن پرداخت شده است.

·       اثبات دانش کافی از زبان انگلیسی

·       اثبات بودجه کافی برای پوشش هزینه های زندگی، هزینه تحصیل و بازگشت به کشور ( از جمله کمک هزینه تحصیلی )

نکته های قابل ذکر در این زمینه:

·       اسناد اصلی و گذرنامه های ارسال شده باید با یک کپی همراه باشد.

·       تمام اسناد ارائه شده باید به زبان انگلیسی همراه شود.

·       از متقاضی ممکن است اسناد اضافی درخواست شود. ضمن این که ممکن است برای مصاحبه به سفارت یا کنسولگری یونان دعوت خواهید شد.

·       هزینه ویزا در صورت رد شدن درخواست شما قابل بازگشت نیست

مدت زمان لازم برای پردازش ویزای شما باید طی شود و این مدت بستگی به محل درخواست شما خواهد داشت.

رد درخواست ویزای تحصیلی کشور یونان

اگر نتوانید الزامات مورد نیاز را فراهم نمایید و اسناد حمایتی لازم ثبت نشده باشد همان طور که در قانون ملی یونان آمده است اداره کنسولگری یونان ممکن است از صدور ویزا امتناع نماید.

نکته اینجاست که اگر چه شما حق درخواست تجدید نظر در مورد این تصمیم ( رد ویزا ) را دارید، این اقدام یک پروسه اداری طولانی مدت و پر هزینه در برابر دادگاه صالح خواهد بود لذا این رو توصیه نمی شود.

اگر تصمیم شما در مورد این ویزا تغییر کرد و یا ویزای شما رد شد کالج ها شما را مستحق به بازگشت پول خود می دانند و مبلغ دریافت شده را به حساب شما عودت می دهند.

 اما هزینه های اداری که مبلغی در حدود 150 یورو می باشد غیر قابل بازگششت خواهد بود.

شما باید یک درخواست کتبی برای بازپرداخت از طریق پست الکترونیکی به اداره بین المللی همراه با نامه ریجکتی ویزای خود از طرف کنسولگری ارسال نمایید

مجوز اقامت بلند مدت:

ظرف مدت 40 روز پس از ورود به یونان، باید برای اجازه اقامت به اداره مهاجرت درخواست دهید. مدارک ذیل معمولا مورد نیاز است:

·       فرم درخواست مجوز اقامت

·       گواهی بیمه پزشکی، صادر شده توسط شرکت بیمه پزشکی یونان

·       پرداخت هزینه مجوز اقامت ( پرداخت در اداره خدمات عمومی صورت می گیرد )

·       فتوکپی گذرنامه

·       بیانیه بانکی که نشان می دهد دانشجو مبلغ کافی در حساب بانکی برای پوشش هزینه های زندگی را دارد.

تجدید مجوز اقامت به صورت سالیانه صورت می گیرد و همه دانش آموزان از طریق دفتر بین المللی برای صدور و تجدید مجوز اقامت خود اقدام می کنند.

در انتها ضمن سپاس و قدردانی از شما عزیزان بابت مطالعه مقاله اعزام دانشجو به یونان امیدواریم مطالب مفیدی در این خصوص برای شما عزیزان فراهم نموده باشیم.

خرسندیم ابراز نماییم که وکلای مجرب امور مهاجرت ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت همواره در تلاشند تا آخری اخبار مربوط به مهاجرت را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.

لذا صمیمانه از شما دعوت می نماییم تا در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی بیشتر در زمینه اعزام دانشجو به یونان و یا امور دیگر مهاجرتی با موسسه ما تماس حاصل فرمایید تا مشاورین ما پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشند.