ویزای افراد خاص

ویزای افراد خاص

ویزای افراد خاص ،نخبگان، هنرمندان و ورزشکاران امریکا به نام ویزای eb1 می باشد.

کشور امریکا این نوع ویزای eb1 را برای این در نظر گرفته که افرادی را جذب کند که اصطلاحا در زمره افراد نامی و اصطلاحا به درد بخور خواهند بود.

از این رو این نوع ویزا را به اشخاصی ارائه می نماید که برای جامعه امریکا مفید فایده باشند.

ویزای افراد خاص چگونه ویزاییست؟

ویزای eb1 امریکا چقدر شانس موفقیت دارد؟

ویزای eb1 امریکا چه مقدار زمان لازم دارد؟

 

شرایط صدور و اخذ ویزای افراد خاص

دسته اول از متقاضیان اخذ اقامت از طریق تمکن مالی دائم و روادید آمریکا یا EB-1A نسبت به باقی ویزاها از اولویت استخدام از سوی کارفرما برخوردار می باشند ولی دارای شرایط ممتاز و درجه یکی هستند.

اهم آن ها این می باشد که احتیاجی به کارفرما یا شرکت آمریکایی ندارند و می توانند بدون اینکه نامه عادی شغل داشته باشند جهت اخذ ویزا اقدام کنند.

همچنین به این صورت است که متقاضیان گرفتن ویزای آمریکا جهت اقدام باید از ۱۰ مورد ذکر شده زیر حداقل ۳ مورد یا بیشتر را دارا باشند.

(اگر بیش از سه مورد از ابن موارد را داشته باشند شانس بیشتری خواهند داشت)

 

موارد مورد نظر برای ویزای افراد خاص

  • ارائه مدرکی مبنی بر دریافت جوایز داخلی یا بین المللی
  • ارائه مدرکی مبنی بر عضویت متقاضی اخذ ویزای کشور آمریکا در نهادهای مربوطه به رشته خود، که برای عضویت در آنها برخورداری از داشتن امتیازات ممتاز ضروری است.
  • ارائه مدرک نشر مقاله ها و مطالبی درباره متقاضی در نشریات و شبکه های حرفه ای یا دیگر رسانه های گسترده، البته ذکر این نکته اساسیت که به صورت مکرر باشد نه موردی.
  • ارائه مدرک داوری و یا قضاوت متقاضی اخذ ویزای آمریکا درباره فعالیت دیگران در رشته مورد نظر خودش، حتی اگر این داوری به صورت انفرادی باشد و یا به صورت گروهی، البته به این مفهوم که فرد متقاضی به شرایط قضاوت و داوری رسیده است.
  • ارائه مدرک نمایان کننده خدمات علمی، دانشگاهی، هنری، ورزشی، فرهنگی یا تجاری و مالی کشوری در رشته مورد نظر خود فرد.
  • ارائه مدرکی تألیف شده مقاله های دانشگاهی و علمی صرف در نشریات معتبر و حرفه ای و رسانه های گسترده.
  • ارائه مدرک حاکی از نمایش آثار مکتوب یا کسب شده متقاضی اخذ ویزای آمریکا در نمایشگاه ها و همایشها و کنفرانس ها.
  • ارائه مدرک تصدی گری مدیریتی بارز یا نقشی کلیدی در نهادهای برجسته، منظور ارگان های فوق معتبر می باشد.
  • ارائه مدرک نمایان کننده برخورداری و کسب از درآمد بالا که نسبت به درآمد دیگران در رشته مورد نظر، بیشتر باشد، مانند یک ورزشکار حرفه ای که قراردادی متفاوت برای ارائه دارد.

 

چگونگی شرایط گرفتن ویزای EB1 آمریکا

دسته دوم از متقاضیان و داوطلبان مهاجرت به آمریکا و اخذ ویزای EB1 آمریکا جهت اخذ green card، EB-1B یا EB-OR باید به این نکته دقت داشته باشند که برای گرفتن این ویزا دو دسته مدارکی را باید آماده کنند:

دسته اول دانشگاه آمریکایی

دسته دوم فرد متقاضی اخذ ویزای کشور آمریکا می باشد.

این فرد باید مدارکی را مبنی بر داشتن سابقه کار در رابطه با رشته مورد نظر به میزان سه سال و یا آموزش در دانشگاه به همین میزان ارائه دهد.

در عین حال وی باید در نظر داشته باشد که تمامی مدارک ارائه شده باید بتواند توانایی ایشان را من باب توانایی فوق العاده خود نسبت به سایر همکاران نشان دهد تا بتواند از امتیازات اخذ ویزای آمریکا بهره مند شوند.

متقاضی ویزای EB-OR باید مدارکی ارائه دهد که ثابت کند از ۵ شرط زیر، حداقل از دو شرط برخوردار است.

  • ارائه مدرک دریافت جوایز معتبر برای دستاوردهای ممتاز شخص متقاضی اخذ ویزای آمریکا.
  • ارائه مدرک عضویت در نهادهایی که برای عضویت در آنها، دستاوردهای بزرگ و ممتاز ضرورت دارد.
  • ارائه مدرک نشر و چاپ شده از مقاله هایی که دیگران درباره دستاوردهای علمی متقاضی اخذ ویزای آمریکا در رشته مورد نظر نوشته اند و در نشریات حرفه ای منتشر شده است.
  • ارائه مدرک دستاوردهای علمی و دانشگاهی در رشته مورد نظر.
  • ارائه مدرک تألیف و نوشته شده کتب یا مقالات دانشگاهی (در نشریات پژوهشی تحقیقاتی که در سطح اول جهانی توزیع می شوند) در رشته خویش.

 

شرایط اخذ ویزای افراد خاص

دسته سوم مختص متقاضیانی می باشد که می خواهند در یک شرکت یا موسسه آمریکایی مشغول به کار و شغل شوند.

در واقع این ویزا و روادید زیر مجموعه ویزاهای کاری محسوب شده و شرایط و ارکان آن به این نحو می باشد که یک شرکت آمریکایی اگر بخواهد کسی را استخدام کرده و مشغول به کار کند که وی یک شخص خارجی میباشد

(خارج از ایالت اتحادیه امریکا) باید مدارکی و شواهدی را مبنی بر وجود رابطه میان این شخص حقیقی با آن شرکت ارائه کند.

رابطه به این معنیست که آن شخص حقیقی یا به عنوان زیر مجموعه و عضوی از آن و یا به عنوان سهامدار یا امثالهم مشغول به فعالیت و کار بوده باشد.

 

استادان برجسته و محققان نامی

بخاطر داشته باشیم که اساتید برجسته و محققان و پژوهشگران بین المللی برای نیل به دستاوردهای علمی برجسته و برتر در یک زمینه خاص شناخته و مشهور شده اند و می توانند از طریق ویزای افراد خاص برای ورود به کشور آمریکا اقدام نمایند.

علاوه بر این نیز، استاد برجسته و یا محقق علمی باید دارای حداقل سه سال تجربه و تفحص در زمینه تحقیق و پژوهش و یا تدریس در منطقه دانشگاهی و علمی خاصی داشته باشد.

چرا که برای ورود به کشور آمریکا و ایالات متحده در یک دوره تصدی گری، در دوره تصدی گری تدریس، موقعیت پژوهشی و فرهنگی در یک یا چند دانشگاه و یا دیگر موسسات آموزش عالی و برتر و با استخدام در یک شرکت خصوصی به مدت سه سال و یا حتی بیشتر برای افراد اهل علم و محققان تمام وقت نیز خواهد بود.

تجربه علمی و کاری در بخش نظام آموزش و یا پژوهش برای کسانی که مشغول به کار بر روی آن درجه پیشرفته می باشند در نظر گرفته شده است.

اگر افراد به چنین درجه ای برسند و فرد و متقاضی بیگانه نیز مسئولیت کامل برای تدریس در کلاس را بر عهده گرفته و یا در زمینه پژوهش و تحقیق به عنوان شخصی برجسته و برتر در نظر گرفته شود

می توان گفت قادر به گرفتن این ویزای کاری آمریکا خواهد بود.

 

مدارک و شرایط لازم برای ویزای افراد خاص

بخاطر داشته باشید که بدون صدور کارنامه های بین المللی و گواهینامه ها امکان فعالیت و کار کردن وجود ندارد و پیشنهاد کاری نیاز نمی باشد.

افراد تحت این گروه ملزم به ثابت کردن حرفه و شغل خود از طبیعت مقدماتی خواهند بود.

علاوه بر موارد مذکور در بالا بدست آوردن اعتبار مشخص در رشته دانشگاهی و علمی برجسته نیز ضروری می باشد.

متقاضیان باید به اثبات پیشنهاد کاری و شغلی برای استخدام و جذب نیز بپردازند.

همچنین کارفرما باید یک آگهی را با بیان شرایط استخدام و اشتغال به ویژه در موقعیت های تدریس، مشاغل علمی پژوهشی و یا تصدی گری آهنگ ضمیمه نماید.

 

مدارک لازم

شواهدی وجود دارد که استاد و یا محقق برجسته در گرایش های علمی به رسمیت شناخته شوند که شامل موارد زیر میشود:

  • ارائه مدارکی مبنی بر دریافت جوایز اصلی و یا جوایزی برای دستیابی به موفقیت های برجسته
  • مدارکی مبنی بر عضویت در انجمن هایی جهانی و خود ساخته که نیاز به اثبات دستاوردهای برجسته داشته باشد.
  • ارائه مدارکی مبنی بر مواد منتشر شده در نشریات جهانی و حرفه ای که توسط دیگران در مورد کار بیگانگان و در زمینه های دانشگاهی و اکادمیک نوشته شده باشد.
  • ارائه مدارک و اسنادی مبنی بر شواهد موجود در شرکت و حضور که در یک پانل و یا به صورت جداگانه ارائه شده باشد.
  • ارائه ی قرائن و شواهدی که به عنوان یک قاضی داور از کار و ارائه دیگران در زمینه های علمی و یا همان متحد قضاوت نماید.
  • حضور وکمک به تحقیقات اکادمیک وعلمی و یا علمی- پژوهشی درعرصه های مختلف.
  • تالیف کتب علمی و یا مقالات جهانی (در مجلات علمی با گردش بین المللی) در این زمینه.