اقامت آفریقای جنوبی

اقامت آفریقای جنوبی

اقامت آفریقای جنوبی به طرق مختلفی به دست می آید.

ما در این مقاله سعی می کنیم اطلاعاتی را در اختیار شما جهت دریافت اقامت این کشور و راه های موجود

ارائه دهیم.

آفریقای جنوبی یکی از کشورهای متنوع و جذاب است.

ترکیبی عجیب و غریب از طبیعت، مردمان، تاریخ و فرهنگ و سنت  و… هر ساله مهاجران زیادی را جذب خود

می نماید.

اخذ اقامت کشور آفریقای جنوبی از طرق متفاوتی به دست می آید و به صورت کلی این راه ها شامل مهاجرت

و اخذ اقامت از طریق ازدواج، سرمایه گذاری، کار، تحصیل، پناهندگی و… می باشد.

در ادامه کلیه راه ها را به اختصار شرح می دهیم.

 

اخذ اقامت آفریقای جنوبی از طریق ازدواج

ازدواج یک شخص از اتباع خارجی با یک شخص که تابعیت آفریقای جنوبی را دارد، می تواند منجر به اخذ

اقامت شود و برای اخذ اقامت از این طریق باید شرایط و ضوابط آن را رعایت فرمائید.

متقاضی برای ازدواج با یک شخص که شهروند آفریقای جنوبی است یا اقامت دائم دارد می تواند در ابتدا

یک ویزای دو ساله دریافت نماید و این ویزا معمولا 2 یا 3 سال اعتبار دارد.

با توجه به این که آفریقای جنوبی از سال 2007 تا 2010 بیش از 7000 ازدواج جعلی را ثبت کرده است و

بنابراین شرایط اخذ این ویزا را بسیار سخت نموده است و شما باید مدارکی را جهت اثبات ازدواج رسمی

خود ارائه دهید.

برای این که بتوانید اقامت خود را به بلند مدت تغییر دهید باید 5 سال از ازدواج شما با شخص تبعه خارجی

گذشته باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا از طریق ازدواج شامل موارد زیر می باشد:

  • گواهی شهروندی و یا کارت اقامت دائم در آفریقای جنوبی
  • گواهی ازدواج که برای دولت قابل قبول باشد
  • اثبات مدارکی جهت اثبات وضعیت مالی مناسب شما
  • فرم تکمیل درخواست اقامت
  • نامه و یا دعوت نامه ای از سمت همسر شما

 

اخذ اقامت کشور آفریقای جنوبی از طریق سرمایه گذاری

یکی دیگر از راه های مهاجرت به کشور آفریقای جنوبی و دریافت اقامت، از طریق سرمایه گذاری و یا

اخذ ویزاهای تجاری می باشد.

دریافت یک ویزای موقت، راهی می باشد که یک شخص می تواند به آفریقای جنوبی وارد شود و یک

اقامت موقت را دریافت نماید و در این کشور به زندگی خود ادامه دهد.

این ویزا و اقامت برای مدت زمانی بین 12 تا 48 ماه صادر می شود و بسته به نوع درخواست شما

متفاوت است.

ویزای تجاری موقت برای دوره های زمانی که معمولا  از یک دوره 12 ماهه شروع می شود، اعطا

می شود و بسته به اهداف متقاضی می تواند متفاوت باشد.

ویزای موقت مخصوص اشخاص بازنشسته که مطابق با شرایط مالی مهاجرین صادر می شود و

حداکثر 4 سال است.

برای کسانی که مایل به بازنشستگی در آفریقای جنوبی هستند، نیازی به حداکثر یا حداقل سن

نیست و معیار اصلی بیشتر به تمرکز بر این است که آیا فرد قادر به حمایت از خود و خانواده خود

از نظر مالی باشد.

برای درخواست ویزای بازنشستگی متقاضی باید ثابت نماید که درآمد ماهانه ای دارد و این درآمد

باید حداقل 3000 یورو باشد.

 

اخذ اقامت کشور آفریقای جنوبی از طریق ویزای کار

اشخاصی که اقدام می کنند برای اخذ این ویزا باید واجد شرایط باشند.

از دو طریق می توانند برای اخذ ویزای کار اقدام نمایند در حالت اول شما می توانید در صورت داشتن

یک کارفرما و پیشنهاد شغلی برای اخذ اقامت 2 ساله اقدام نمائید.

در حالیکه اگر شما کارفرما یا پیشنهاد شغلی نداشته باشید می توانید برای ویزای جست و جوی کار

اقدام نمایید این ویزا فرصت میدهد در مدت زمان مشخصی در کشور حضور داشته باشید و با توجه به

مهارتی که دارید در جست و جوی کار باشید و در صورت یافتن کار می توانید برای دریافت اقامت بلند

مدت درخواست دهید.

برای اخذ این ویزا شما باید واجد شرایط باشید و باید مدارکی را جهت اثبات مهارت خود ارائه دهید.

در این کشور اگز بتوانید به زبان آن کشور مسلط باشید بسیار راحت تر می توانید کار را دریافت نمائید.

داشتن مهارت های خاص به شما کمک می نماید که سریع تر به کار مورد نظر خود دسترسی یابید.

بعد از 5 سال کار کردن در این کشور و پرداخت مالیات می توانید برای دریافت اقامت بلند مدت همانند

اقامت گرجستان اقدام نمائید.

بیش ترین رشته هایی که برای اخذ ویزا ار طریق کار می توان اقدام نمود رشته های آی تی و مخابرات،

فنی و مهندسی، مدیرت و … می باشد.

 

اخذ اقامت آفریقای جنوبی از طریق ویزای دانشجویی

اگر کسی قصد ادامه تحصیل در این کشور را داشته باشد می تواند برای دوره های کارشناسی، کارشناسی

ارشد و دکترا اقدام نماید.

البته برای ادامه تحصیل در این کشور باید واجد شرایط بود و هزینه تحصیل را نیز باید داشته باشید.

شما در دانشگاه های انگلیسی زبان می توانید تحصیلات خود را ادامه دهید و به همین دلیل باید مدرک زبان

خود را بر اساس نیاز دانشگاه مورد نظرتان و همچنین بسته به رشته و مقطع تحصیلی خود ارائه دهید.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا

مدارکی که شما ارائه می دهید بسته به نوع اقامتی که درخواست می نمائید متفاوت است ولی به صورت

کلی مدارکی که باید ارائه دهید شامل موارد زیر می باشد:

  • فرم درخواست اقامت
  • پاسپورت شما که دارای اعتبار باشد
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گزارش های سلامت پزشکی شما
  • مدارک هویتی شما از جمله شناسنامه، کارت ملی و…
  • دو قطعه عکس

برای اطلاعات بیشتر در خصوص مدارک مورد نیاز شما متناسب با شرایط خود با موسسه سفیران سروش

سعادت تماس حاصل فرمائید.

در این مقاله تمام سعی خود را بر این مبنا قرار دادیم که کلیه اطلاعات را در خصوص اخذ ویزا و مهاجرت و

در انتها دریافت اقامت آفریقای جنوبی برای شما متقاضیان ارائه دهیم و پیشنهاد ما این است که قبل

از این که اقدام به مهاجرت نمائید و هزینه ای را محتمل شوید با مشاورین ما در این زمینه مشورت نمائید.

موسسه سفیران سروش سعادت با توجه به سال ها تجربه در زمینه مهاجرت و اخذ ویزا این افتخار را دارد

که در تمام مسیر راهنمای شما باشد و شما را در تمام مراحل و مسیرهای موجود راهنمایی نماید.