اقامت اتریش

اقامت اتریش

برای دریافت اقامت اتریش ، راه‌های زیادی وجود دارد. که می‌توان به اقامت کشور اتریش از طریق تمکن مالی، اقامت این کشور از طریق ثبت شرکت، اقامت از طریق کار و غیره اشاره کرد.

در ادامه در مورد راه‌های اقامت کشور اتریش توضیحات مفصلی خواهیم ارائه خواهیم کرد.

 

اقامت اتریش از طریق ثروت مالی

کسانی که ثروت مالی زیادی داشته باشند، می‌توانند به توجه به شرایط ذیل اقامت اتریش را دریافت نمایند.

در صورتی که سرپرست خانواده بتواند هزینه‌های خود، همسر و فرزندانش را پرداخت نماید، واجد شرایط اقامت کشور اتریش از طریق تمکن مالی خواهد بود. هزینه ماهیانه برای سرپرست 1800 یورو، برای همسر 900 یورو، برای هر فرزند زیر 18 سال 300 یورو می‌باتشد.

درآمد ثابت سرپرست خانواده باید به یکی از روش‌های زیر اثبات شود:

سود سپرده بانکی، اجاره نامه مالک، حقوق بازنشستگی، سود سهام شرکت‌ها

مبلغ درآمد ماهیانه توسط سرپرست یا متقاضی برای یک سال، باید در حساب بانکی خود در کشور ایران موجود باشد. این نکته بسیار مهم می‌باشد و بعد از گذشت پنج سال از دریافت اقامت، می‌تواند برای درخواست اقامت دائم اقدام نماید.

 

مزایای اخذ اقامت اتریش از طریق تمکن مالی

  • ساده ترین روش برای دریافت مجوز اقامت شینگن اروپا است.
  • معاف از پرداخت سالیانه مالیات
  • محدودیت سنی وجود ندارد.
  • رفت و آمد در کشورهای عضو شنگن
  • تمدید مجوز اقامت اروپا یا شینگن آسان خواهد بود.
  • به ثبت شرکت یا سرمایه گذاری در اروپا نیازی نخواهید داشت.
  • استفاده از بیمه‌های پزشکی و درمانی معتبر

 

مدارک جهت اخذ اقامت از طریق تمکن مالی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت کشور اتریش از روش تمکن مالی به شرح زیر است:

  • مدارک تمکن مالی سرپرست خانواده شامل گواهی سود سپرده بانکی، اجاره نامه رسمی، حکم بازنشستگی و فیش حقوقی، گواهی سود سهام بورس
  • پاسپورت تمام اعضای خانواده
  • گواهی شغلی سرپرست خانواده
  • شش قطعه عکس تمام اعضای خانواده
  • شناسنامه تمام اعضای خانواده
  • گواهی عدم سوء پیشینه تمام اعضای خانواده

 

اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

برای اخذ اقامت کشور اتریش به طور همزمان برای دو خانوده می‌توان از طریق ثبت شرکت اقدام کرد. بر طبق قوانین مهاجرت کشور اتریش، مدیر عامل و سهامدار با ثبت یک شرکت، می‌توانند به همراه خانواده خود برای اخد اقامت اقدام نمایند.

برای سهامداران شرکت، داشتن مدرک دانشگاهی لیسانس و دیگر مدارک بالاتر از لیسانس مانند فوق لیسانس، الزامی است. حداقل 35 هزار یورو باید سرمایه اولیه شرکت ثبت شده باشد، نصف این مبلغ به حساب کشور اتریش واریز شده و بعد از اخذ اقامت، قابل برداشت است.

کسب و کاردر اتریش، از بهترین گزینه های مهاجرت به اروپا محسوب می شود. این کشور با توجه به شرایط اقتصادی عالی و مالیات مناسب، گزینه خوبی برای مهاجرت به اروپا است.

 

مزایای اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت

مزایا و بهره مندی از امکانات اخذ اقامت کشور اتریش از روش ثبت شرکت، به شرح زیر است:

  • امکان دریافت اخذ اقامت اروپا برای سهامداران به همراه خانواده به طور همزمان
  • تا 25 درصد مالیات بر درآمد در اتریش در هر سال
  • عدم محدودیت سنی متقاضی اقامت کشور اتریش
  • امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در تمام کشورهای حوزه شنگن
  • تمدید مجوز اقامت اروپا یا شینگن آسان خواهد بود.
  • امکان بهره مندی از معافیت‌های مالیاتی
  • ستفاده از بیمه بازنشستگی و درمانی

 

راه‌های مهاجرت و اخذ اقامت اتریش

اخذ اقامت کشور اتریش از روش‌های ازدواج، نامزدی، کار، پناهندگی، سرمایه گذاری و تحصیل امکان پذیر خواهد بود.

مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج: در این روش، پس از ازدواج مدارک هویتی، سند ازدواج و مدارک مورد نیاز دیگر باید به سفارت اتریش ارائه شود. پس از سپری شدن مراحل قانونی درخواست ویزا، متقاضی می‌تواند اقامت کشور اتریش و سرانجام تابعیت اتریش را اخذ نماید.

 

مهاجرت به اتریش از طریق نامزدی: تفاوت اصلی با روش ازدواج، عدم وجود سند ازدواج است و این مورد شانس اخذ ویزا به این روش را پایین می‌آورد.

زیرا مدارکی که به افسر ویزا ارائه می‌شود، مدارکی مانند اس ام اس های دو نفره، عکس‌های دو نفره و عکس‌هایی از فضای چت روم و مکالمات آنها می‌باشد. این مدارک هیچ قطعیت و سند محکمی مانند سند ازدواج نخواهد بود.

 

مهاجرت به اتریش از طریق کار: قوانین کار و اخذ اقامت از این روش در کشورهای اروپایی یکسان است. ابتدا کارفرما باید به مدت سه ماه در اتریش آگهی نماید و در صورت عدم جذب نیرو در این مدت به مدت سه ماه در اتحادیه اروپا آگهی نماید.

اگر در این سه ماه هم نیروی کار پذیرش و جذب نشد، برای کسانی که در خارج اروپا به دنبال کار هستند امکات اخذ ویزای کار خواهد بود.

اگر متقاضی کار در اتریش مشغول به کار شود و مالیات پرداخت نماید، می‌تواند اقامت کشور اتریش از طریق کار را اخذ نماید.

 

راه‌های دیگر مهاجرت و اخذ اقامت اتریش

مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی: شرایط اخذ اقامت کشور اتریش از این روش بسیار سخت می‌باشد. کسانی که برای این روش اقدام می‌نمایند باید دلایل خود برای پناهندگی را اثبات نمایند. اداره مهاجرت برای سررسی درخواست آنها مصاحبه‌های حضوری انجام داده و بعد گذشت چند ماه نتیجه درخواست را اعلام می‌نماید.

 

مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری: ابتدا متقاضی باید از طریق کشور ثالث وارد اتریش شوند و در این کشور اقدام به ثبت شرکت نمایند. بعد از ثبت شرکت باید طرح مورد نظر ارائه شود و در صورت توافق دولت با این طرح، سرمایه مورد نظر وارد کشور اتریش می‌گردد.

بعداز انجام این مراحل اقامت کشور اتریش اخذ و تجارت و بیزینس آغاز می‌شود. بعد از گذشت حدود پنج سال، سرمایه گذار باید اثبات نماید که مالیات‌ها را پرداخت کرده و مشکلی در این مدت در شرکت نداشته باشد. بعد از اثبات این موارد، اقامت موقت شخص سرمایه گذار به اقامت دائم تبدیل می‌شود.

سرمایه گذاران باید مراقب باشند تا در دام کلاه برداران قرار نگیرند و سرمایه خود را از دست ندهند، در مجموع این راه، امن و مطمئن برای اخذ اقامت کشور اتریش نخواهد بود.

 

مهاجرت به اتریش از طریق کار: اتحادیه اروپا شامل 28 کشور می‌باشد و کشور اتریش نیز جزو کشورهای عضو شینگن می‌باشد. در رابطه با اخذ اقامت از طریق کار، کشورهایی مانند آلمان، اتریش، دانمارک و غیره، متقاضیان زیادی دارند که هدف اصلی متقاضیان، کسب درآمد بالا و اقامت در اروپا می‌باشد.

کسانی که موفق با اخذ ویزای تحصیلی می‌شوند، بعد از اتمام تحصیل از شانس بیشتری برای پیدا کردن شغل و اخد اقامت کشور اتریش از طریق کار خواهند داشت. متقاضیان در صورت کار کردن به مدت چهار سال و پرداخت مالیات در این مدت، می‌توانند برای اخذ اقامت دائم کشور اتریش اقدام نمایند.

 

نتیجه گیری:

در خصوص اقامت اتریش ، برای دریافت مشاوره رایگان می‌توانید با وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.