اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش

اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش

مهاجرت به اتریش طرق گوناگونی دارد. از راه های پرطرفدار مهاجرت به اتریش اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش می باشد. اقدام متقاضیان جهت اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش مستلزم داشتن اطلاعات زیادی است. حضور یک وکیل برای اقدام جهت اخذ  اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش ضروری است.

 

در مقاله اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش به موارد زیر می پردازد:

  • مراحل اقدام جهت اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش
  • نحوه اقدام جهت اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش
  • مدارک لازم برای اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش

 

بطور کلی «اقامت اتریش» از راه های مختلف قابل اخذ می باشد.

ثبت شرکت یکی از راه های «سرمایه گذاری در اتریش» می باشد.

«اقامت اتریش ازطریق خرید ملک» نیز از راه های سرمایه گذاری در اتریش می باشد.

 

مراحل ثبت شرکت در اتریش

 

ثبت شرکت در اتریش با انجام مراحل زیر امکان پذیر می باشد:

  • مرحله اول

اخذ مشاوره از وکیل دادگستری درباره قوانین ثبت شرکت و قوانین اقامت در اتریش.

  • مرحله دوم

عقد قرارداد رسمی بین موسسه و وکیل برای پیگیری امور شرکت در اتریش.

  • مرحله سوم

تهیه مدارک و ارسال پستی یا الکترونیکی برای وکلیل حاضر در اتریش.

این مدارک باید ترجمه و تایید شده باشند.

  • مرحله چهارم

تنظیم طرح تجاری کسب و کار و اخذ تاییدیه توجیه اقتصادی طرح .

  • مرحله پنجم

پرداخت هزینه های معین.

انجام امور اجاره و افتتاح حساب بانکی.

  • مرحله نهایی

اقدام جهت اخذ وقت از سفارت.

ارائه مدارک مرتبط با خروج

پس از ورود به اتریش متقاضیان ملزم به مراجعه به اداره پلیس می باشند.

این مراجعه جهت فعال سازی کارت اعتباری و سایر مدارک می باشد.

 

 

مدارک لازم جهت ثبت شرکت

 

لیست مدارک لازم در فرآیند ثبت شرکت در اتریش و مورد نیاز سفارت به شرح زیر می باشد:

  • پاسپورت متقاضی و سایر اعضای خانواده همچون: همسر و فرزندان
  • شناسنامه و کارت ملی متقاضی و همه ی اعضای خانواده
  • الزام ارائه عقد نامه برای اثبات ازدواج
  • تکمیل فرم مخصوص و ارائه آن به اداره مهاجرت اتریش.
  • الزام ارائه مستنداتی درباره عملکرد شرکت ثبت شده در ایران که نشان دهنده عملکرد 2 ساله متقاضی باشد.
  • الزام ارائه گواهی ثبت برند و یا اختراع (ارائه گواهی شغلی به سفارت به صورت ضمیمه در پرونده)
  • ارائه مدارک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و مقاطع بالاتر با ریز نمرات.
  • الزام ارائه مدارکی که دال بر پرداخت های به موقع مالیات و هزینه بیمه.
  • ارائه مدارک گواهی عدم سوء پیشینه متقاضی و سایر اعضای همراه
  • ارائه اسناد و مدارک جهت اثبات استطاعت مالی و گردش حساب ۶ ماهه اخیر
  • ارائه مدارک نشان دهنده اسناد ملکی و میزان دارایی های متقاضی در کشورش
  • الزام ارائه طرح تجاری، طرح توجیه اقتصادی و هزینه های مشخص شده در این مسیر

 

 

اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش

 

متقاضیان برای اقدام در جهت اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش باید شرایط خاصی داشته باشند:

یکی از این شرایط امکان تداوم فعالیت شرکت تا مدت زمان  خاصی می باشد.

در نهایت با اثبات این موضوع متقاضی قادر به تمدید 1 ساله اقامت خود می باشند.

در سال های بعد متقاضی با اثبات عملکرد مثبت خود قادر به تمدید اقامت خود و همراهانش می باشد.

اخذ این اقامت امکان برخورداری تحصیل رایگان، خدمات درمانی و اجتماعی رایگان برای متقاضی و همراهان فراهم می نماید.

این نکته قابل ذکر می باشد که سهامداران و مالکان این شرکت ها قادر به انجام کار در شرکت دیگر نمی باشند.

در این شرایط باید شرکت ثبت شده منحل گردد.

 

 

ثبت شرکت و مالیات

 

متقاضیان برای ثبت شرکت در اتریش باید از قوانین مالیاتی برای شرکت های متنوع آگاهی داشته باشند.

نرخ مربوط به اخذ مالیات برای شرکت های متنوع متفاوت می باشد.

کاهش نرخ مالیات در سال های اخیر باعث شده سرمایه گذاران زیادی به اتریش جذب گردند.

متقاضی بعد از 5 سال فعالیت شرکت و پرداخت مالیات قادر به اقدام برای اخذ اقامت دائم می باشند.

با گذشت 5 سال از اخذ اقامت دائم متقاضی قادر به اخذ پاسپورت اتریش می باشد.

متقاضی برای اقدام به اخذ پاسپورت ملزم به ارائه مدرک زبان آلمانی می باشد.

در کشور اتریش عموما نرخ مالیات شرکت ها 25 درصد می باشد.

 

 

ثبت انواع شرکت در اتریش

 

در اتریش می توان شرکت های متفاوتی ثبت نمود.

عموما شرکت ها با نوع مسئولیت محدود فعالیت خود را شروع می نمایند.

شرکت با مسئولیت محدود (GMBH) در اتریش پرطرفدار می باشد.

 

 

انواع شرکت در اتریش

 

  • شرکت با مسئولیت محدود
  • شرکت سهامی خاص
  • تشکیلات شرکتی مطابق با قوانین اتحادیه اروپا

 

 

انواع تشکیلات شرکتی

 

  • شرکت با تشکیلات باز
  • تشکیلات شرکتی متشکل از افراد حقیقی و حقوقی
  • تشکیلات شرکتی با مشارکت در سرمایه گذاری
  • تشکیلات شرکتی با مشارکت افراد حقیقی یا حقوق با وظیفه اجرای مفاد قرارداد منعقد شده

 

 

ثبت شرکت با مسئولیت محدود

 

  • شرکت خصوصی

این نوع شرکت الزاما دارای 1 سهامدار می باشد.

سهام این شرکت نمی تواند در بورس اوراق بهادار وارد شود.

مبلغ سرمایه اولیه این شرکت 35,000 یورو می باشد.

 

  • شرکت دولتی

این نوع شرکت نیز حداقل باید 1 سهامدار داشته باشد.

سرمایه اولیه برای این شرکت70,000 یورور می باشد.

سهام این شرکت ها در بورس می تواند مورد سرمایه گذاری قرار گیرد.

 

 

مزایای ثبت شرکت در اتریش

 

  • متقاضی بدون شریک قادر به مالکیت صد در صدی شرکت می باشد.
  • متقاضی با ثبت شرکت و اخذ اقامت دائم قادر به سفر در تمام کشورهای حوزه شینگن می باشد.
  • امکان افتتاح حساب شخصی و شرکتی در اتریش برای متقاضی وجود دارد.
  • متقاضی قادر به اخذ آسان ویزای سایر نقاط جهان می باشد.
  • استفاده از برند تجاری برای متقاضی امکان پذیر است.

 

 

اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش

 

همانطور که پیشتر هم گفته شد؛ مهاجرت به اتریش از طریق دیگری جز ثبت شرکت امکان پذیر است.

یکی از «روش های مهاجرت به اتریش» خود حمایتی یا تمک مالی می باشد.

در این روش متقاضی قادر به اخذ ویزا بدون سرمایه و پرداخت مالیات می باشد.

متقاضی در ابتدا اقامت موقتی با اعتبار 1 سال در یافت می نماید که این اعتبار قابل تمدید می باشد.

در این روش باید استطاعت مالی اثبات گردد.

این اثبات استطاعت مالی به قصد توانایی پرداخت «هزینه زندگی در کشور اتریش» و سربار دولت نبودن می باشد.

همچنین افراد مجوز کار در اتریش را از این طریق حداقل در سال ابتدایی نخواهند داشت.

 

 

کلام پایانی

 

نکات مهمی در مقاله اقامت از طریق ثبت شرکت در اتریش عنوان گردید.

براساس این نکات حضور یک وکیل در این فرآیند الزامی می باشد.

شما برای اخذ مشاوره و دسترسی به وکیلان مجرب قادر به مراجعه به موسسه سفیران سروش سعادت می باشید.

موسسه سفیران سروش سعادت در نحوه ارائه مدارک و اقدامات لازم شما را همراهی می نماید.