اقامت از طریق کار در سوئیس

اقامت از طریق کار در سوئیس

بدست آوردن اقامت از طریق کار در سوئیس با کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت ممکن می باشد.

این کشور در غرب قاره اروپا واقع شده و تقریبا نه میلیون نفر در سوئیس ساکن می باشند.

برای کسب گواهی اقامت از طریق کار در سوئیس ایرانیان عزیز می توانند امور پرونده خود را به متخصصان
ما بسپارند.

موسسه سفیران سروش سعادت تجربه ی بسیاری در انجام امور مهاجرتی دارد و با افتخار اعلام آمادگی برای
به عهده گرفتن پرونده های شما عزیزان می کند.

پایتخت سوئیس برن نام دارد و از مهم ترین شهر های این کشور می باشد.

سوئیس کشوری غنی و توسعه یافته می باشد و شرایط تحصیل در سوئیس بسیار مطلوب می باشد.

سیستم آموزشی کشور سوئیس در سطح جهانی شناخته شده می باشد و جزء برترین سیستم های آموزشی
محسوب می شود.

مردمی که در کشور سوئیس ساکن هستند، معمولا به زبان های فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی و رومانی صحبت می کنند.

مهم ترین زمینه های اقتصادی در کشور سوئیس عبارتند از:

Banking.

Insurance.

Tourism.

شایان ذکر است در سوئیس کمپانیهای بسیار معتبر دارند که در قسمت زیر نام برخی از آنها ذکر شده است.

 

Glencore.

Gunvor.

Nestlé.

Novartis.

Hoffmann-La Roche.

ABB.

Mercuria Energy Group.

Adecco.

اگر می خواهید اقامت از طریق کار در سوئیس را تجربه کنید، باید کار مناسبی پیدا کنید و
نیروی کار داخلی برای شغل مورد نظر شما وجود نداشته باشد.

اقتصاد کشور سوئیس

تولیدات بزرگترین قسمت اقتصاد کشور سوئیس می باشد.

این تولیدات به چند بخش تقسیم می شوند:

مواد شیمیایی ویژه. •

مواد بهداشتی و دارویی. •

ابزار اندازه گیری علمی. •

ابزار موسیقی. •

با اینکه هزینه های زندگی و سکونت در سوئیس بالا می باشند، اما مردم و کارکنان این کشور
حقوق بسیار بالایی نیز دریافت می کنند.

بیش از شصت درصد مردم کشور پیشرفته سوئیس شاغل هستند و درآمد های مطلوبی دارند.

مهاجرت به سوئیس می تواند راهی برای کسب گواهی اقامت از طریق کار در سوئیس باشد.

 

کسب روادید کاری

معمولا روادید کاری در کشور سوئیس به افرادی ارائه میشود که بخواهند در شغل های زیر مشغول به کار شوند:

مشاغل مهندسی.

فناوری اطلاعات.

بیوتکنولوژی.

مشاغل حسابداری.

مشاغل بانکی.

مشغال مرتبط با بیمه.

توریسم.

ساخت، فروش و امور مرتبط با دارو های نختلف.

تحلیل، ارزیابی و سنجش سیستم.

و سایر مشاغل مرتبط.

در صورتی که بخواهید در سوئیس مشغول به کار شوید، حتما باید دعوت نامه کسب کنید.

شرایط کار برای افراد اهل اروپا و افراد خارجی یکسان و مشابه نمی باشد.

متقاضیان اروپایی برای مشغول به کار شدن در سوئیس و یافتن شغل مناسب می توانند حداکثر سه ماه در
سوئیس ساکن باشند.

افرادی که خارج از کشور های اروپایی زندگی می کنند، اگر قصد کار در سوئیس را دارند، باید توان مالی کافی
داشته باشند و این موضوع را با ارائه مدارک و اسناد بانکی مورد نیاز ثابت کنند.

دریافت مجوز و گواهی اقامت از طریق کار در سوئیس از طرف دولت سوئیس به کارکنان بین المللی ارائه میشود.

اگر می خواهید وارد بازار کار سوئیس بشوید، حتما باید از یک کمپانی و یا کارفرما معتبر پیشنهاد داشته باشید.

تارنما هایی که در بخش زیر نام برده شده اند، منبع کار یابی بسیاری از متقاضیان می باشند:

  • expatica.com
  • datacareer.ch
  • randstad.ch
  • jobwinner.ch
  • stellenzug.ch
  • tyco-healthcare.ch
  • gecareers.com
  • dicomgroup.com
  • futurewatch.ch
  • efinancialcareers.ch
  • jobserve.com
  • glassdoor.com
  • jobscout24.ch

 

 

شرایط یافتن کار

یافتن کار در کشور های اتحادیه اروپا بسیار سخت میباشد و شما نمیتوانید به راحتی در این امر موفق شوید.

در صورتی که می خواهید از کارفرمای معتبر پیشنهاد کاری دریافت کنید، باید شغل مورد نظر شما به مدت صد و
هشتاد روز در اروپا و سوئیس آگهی شود.

در صورتی که نیروی کار داخلی پیدا نشد، شما می توانید با کمک کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت،
کار های دریافت روادید کاری سوئیس را انجام دهید.

به یاد داشته باشید که در صورت عدم وجود نیروی کار داخلی، کافرمای شما برای استخدام کردن شما باید
تمامی امور کاری شما را در اداره مهاجرت و کار سوئیس به عهده بگیرد.

کارفرمای شما باید اسپانسر شما نیز باشد و شما را از لحاظ مالی ساپورت کند.

مهم ترین موارد یافتن کار در سوئیس به صورت زیر می باشند:

داشتن مهارت و توانایی کاری خاص.

نداشتن رزومه کاری در کشور سوئیس.

داشتن مدرک دوره کارشناسی ( حداقل ) برای مشغول به کار شدن در سوئیس.

 

 

کسب گواهی کار در سوئیس

گواهی و مجوز کار در کشور سوئیس چهار حالت دارد.

L Work Permission

این مجوز تنها یک سال معتبر می باشد.
در موارد ویژه، متقاضیان قادر خواهند بود تا آن را تمدید کنند.

B Work Permission

افرادی که این گواهی را کسب می کنند، نمی توانند از ایالت مربوطه خارج شوند و به عبارتی به ایالت های دیگر
نقل مکان کنند.

مجوز نوع “بی” یک سال معتبر می باشد و شایان ذکر است که شما می توانید این مجوز را تمدید کنید.

C Work Permission

افرادی که بیش از ده سال در خاک کشور سوئیس مستقر بوده اند، قادر اند این گواهی را بدست آورند.
شایان ذکر است که متقاضیان کانادایی و آمریکایی قادر اند پس از پنج سال این مجوز را کسب کنند.

G Work Permission

این نوع از مجوز کاری برای افرادی تعیین و ایجاد شده که در منطقه های مرزی زندگی می کنند.

 

چه مدارکی لازم است؟

برای کسب یکی از مجوز های کاری در کشور سوئیس، شما نیاز به ارائه و تحویل مدارک زیر دارید:

 

٭ داشتن پاسپورت رسمی و قانونی که بیش از یک سال اعتبار داشته باشد.

٭ چهار الی هشت عدد عکس.

٭ پرونده سوابق شخصی ( کاری و تحصیلی ).

٭ کامل کردن فرم های درخواست کار و امضای آن ها.

٭ عقد قرارداد با کمپانی و یا کارفرما معتبر و تایید شدن این قرارداد توسط سازمان های مربوطه.

٭ عدم وجود نیروی کار داخلی و ثابت کردن این موضوع با ارائه مدارک مورد نیاز.

٭ ارائه تمامی مدارک تحصیلی به همراه ترجمه های رسمی، ریز نمرات و فتو کپی.

٭ ارائه مدارکی که نشان دهد چه توانایی ها و مهارت هایی دارید.

 

مشاغل دانشجویی

دانشجویان دانشگاه های سوئیس می توانند در زمان تحصیل، مشغول به کار شوند.

تایم کاری دانشجویان دوره های مختلف در جدول زیر ذکر شده است:

 

تایم کاری در زمان تحصیل دوره تحصیلی
بیست ساعت در هفته فوق لیسانس
بیست ساعت در هفته لیسانس
سی ساعت در هفته دکترا

 

 

 

 

اقامت از طریق کار در سوئیس

 

اقامت از طریق کار در سوئیس بستگی به هدف شما دارد و روادیدی که کسب می کنید تعیین می کند
که شما چند وقت می توانید مقیم سوئیس باشید.

پیشنهاد کاری باعث کسب گواهی اقامت از طریق کار در سوئیس می شود و به شما اجازه می دهد تا
پس از چند سال مقیم همیشگی این کشور پیشرفته با طبیعت بی نظیر شوید.

به طور کلی مهاجرت به سوئیس مزایای بسیاری دارد و شما می توانید برای ورود به خاک این کشور
از تیم مهاجرتی ما کسب اطلاعات کنید.

همواره کارشناسان ارشد موسسه سفیران سروش سعادت در اختیار شما هستند.