اقامت از طریق کار در یونان

اقامت از طریق کار در یونان

اقامت از طریق کار در یونان یکی از روشهای اقامت در یونان می باشد.

یونان از جمله کشورهای مناسب برای کار و زندگی در اروپا محسوب می شود.

همه ساله مهاجرین زیادی از ایران برای کار، یونان را مقصد مهاجرتی خود قرار می دهند.

اولین گام در این مسیر، بحث اقامت از طریق کار در یونان می باشد.

در مقاله حاضر، ما تلاش میکنیم که اقامت از طریق کار در یونان را شرح دهیم.

در همین راستا، ما به شرح جزییاتی درباره روادید اقامت، شرایط و انواع آن می پردازیم.

 

روادید اقامت یونان

در مورد روادید اقامت یونان چه می دانید؟ چه کسانی مشمول اخذ روادید اقامتی یونان هستند؟

آیا اقامت از طریق کار در یونان امکانپذیر است؟  انواع روادید اقامتی یونان کدامند؟ نحوه درخواست به چه صورت است؟

اینها و سوالات متعدد دیگر، ممکن است که در ذهن شما نقش بسته باشد.

ما در این مقاله ابتدا به تعریف روادید اقامت یونان و انواع آن می پردازیم.

در ادامه مبحث، اقامت از طریق کار در یونان را برای شما شرح می دهیم .

که اصلا اقامت از طریق کار در یونان از چه نوع اقامتی است و شرایط و مدارک لازم برای اخذ آن چیست.

تعریف روادید اقامت یونان

روادید اقامت یونان به خارجی ها امکان اقامت در خاک یونان و مسافرت آزادانه در کل ناحیه شنگن را می دهد، اما حق کار را تهیه نمی کند.

 

انواع روادید اقامت

انواع متعدد روادید اقامتی بسته به شرایط متقاضی وجود دارد (خود-اشتغالی، مشاور،کارمند و مدیر).

اشخاص علاقه مند به اخذ روادید اقامت در یونان می توانند یکی از روشهای کلی زیر را انتخاب کنند:

 

ü    روادید اقامتی برای اشخاص مستقل مالی.

گزینه اول اخذ روادید اقامتی یونان برای اشخاص مستقل مالی در دسترس است که معیارهای زیر را تامین کند:

۱- ویزای خاص از کنسولگری/سفارت یونان اخذ کرده باشند.

توسط آن بتواند شواهد اعتبارات کافی (EURO 2000 در ماه) را در شکل درآمد سالانه سازگار نشان دهد.

۲- پوشش بیمه سلامت کامل منتشره از یک سازمان  بیمه خصوصی را داشته باشد.

۳-روادید اقامتی اخذ شده توسط شخص  مستقل مالی برای دوسال معتبر است و هر سه سال تمدید می شود.

 

ü    روادید اقامتی برای سرمایه گذار املاک

روادید اقامتی اخذ شده بر مبنای تملک های املاک برای شخص سرمایه گذار در املاک موجود است اگر:

۱- ویزای خاص از کنسولگری/سفارت یونان اخذ کرده باشند.

قانونا مالک ملک مستقر در یونان با ارزش حداقلی (EURO 25000) باشد.

۲- پوشش بیمه سلامت کامل منتشره از یک سازمان  بیمه خصوصی را داشته باشد.

۳-روادید اقامتی اخذ شده بر پایه تملک های املاک برای پنج سال معتبر است .

مادامیکه شهروند غیراتحادیه اروپایی مالکیت ملک یا قراردادها را حفظ کند.

 

ü    روادید اقامتی برای موسس بیزینس خارجی

گزینه سوم ثبت شرکت یا تاسیس شعبه ای از یک شرکت خارجی را در یونان فرض می کند.

در این مورد، متقاضی بایست که:

۱- ویزای خاص از کنسولگری/سفارت یونان اخذ کرده باشند.

استعداد هیئت مدیره، سهامدار، مدیر اجرایی، مدیر عامل شرکت،را نشان دهد.

۲- پوشش بیمه سلامت کامل منتشره از یک سازمان  بیمه خصوصی را داشته باشد.

۳-این نوع روادید هم به مدت ۲ سال معتبر است و ممکن است که با قبول تداوم شرایط تمدید شود.

 

اقامت از طریق کار در یونان

آیا می توان از طریق کار اقامت یونان را اخذ کرد؟ جواب، بله است.

در صورتیکه شما خویش- کارفرما باشید، لازم است که گواهی از ادارات مالیاتی را ارایه دهید.

این گواهی برای نمایش این امر است که شما قصد راه اندازی کسب و کاری را در یونان دارید.

و یک گواهی از دادگاه محلی  تهیه می کنید.

این گواهی نشانگر آنست که شروع به کار بیزینس تان قانونی بوده و اعلام شده است.

اگر کارتان شامل تهیه غذا یا کار با کودکان باشد، شما بایست که همچنین گواهی پزشکی معتبری را هم ارایه بدهید.

 

روادید کار

اخذ روادیدهای اقامت/کار برای شهروندان غیر اروپایی خیلی مشکل است.

یک زمانی روادیدها از هم جدا بودند، اکنون روادید کار و اقامت همگی یکی هستند.

این بدان معناست که روادیدهای اقامتی می تواند شامل حق کار هم باشد

 

انواع روادید کار برای غیر اروپایی ها

روادیدهای کار در یونان برای شهروندان خارجی عبارتند از:

  • روادید خاص – کارفرما (اگرچه می تواند استثنائاتی وجود داشته باشد).
  • روادید خاص-محل.

 

مراحل درخواست اقامت از طریق کار در یونان

یک کارگر غیراروپایی برای اقامت از طریق کار در یونان بایست که۲ مرحله زیر را تا اخذ اقامت یونان طی کند.

  • ویزای ورود یا Entry visas
  • روادید کار Work permit/ روادید اقامت Residence permit

 

 

نوع ویزا شرایط            نیازمندی مدارک
Entry visas

ویزای ورود

 

(نوع D)

بایست ویزایی برای کار برای هر ملیت غیراروپایی اخذ شود که قصد دارد تا ۹۰ روز در یونان بماند و کار کند.

این ویزا قبل از ورود به یونان از کنسولگری یونان اخذ می شود.

ü      پاسپورت معتبر

ü      قرارداد کار

ü      بیمه درمانی کامل

ü      عدم سوسابقه کیفری

روادید کار Work permit

و روادید اقامت Residence permit

در عرض ۳۰ روز از ورود به یونان، دارنده ویزا بایست که شخصا روادید اقامت/کار را در شهرداری محلی اخذ کند.

قبل از درخواست مجوز اقامت، اخذ شماره مالیاتی و شماره تامین اجتماعی الزامی است.

 

ü      ویزا

ü      پاسپورت به اضافه فوتوکپی ها

ü      گواهی بیمه درمانی

ü      مدرک آدرس محلی

ü      مدرک توانایی ساپورت شغل-خود یا منابع خود

ü      مدرک پرداخت هزینه لازم به اداره مالیات ملی

 

امتیازات اخذ روادید اقامت در یونان

  • زندگی در یونان بدون محدودیت ها در طی مدت اعتبار روادید بدون  تعهد و الزامی به تبدیل شدن به مقیم مالیاتی ش.
  • مسافرت آزادانه در داخل ناحیه شنگن و زندگی در قلمروش به مدت ۹۰ روز هر شش ماه.
  • دارا شدن از خدمات بهداشتی و درمانی در یونان

هزینه صدور روادید

نوع روادید هزینه / یورو
Entry visa € 180
روادید اقامت پنج ساله € 500
روادید اقامت الکترونیک € 16

 

توصیه وکلا:

در راستای اقامت از طریق کار در یونان، گردآوری مدارک، آماده سازی فرم های لازم، و تحویل آِنها به نهادهای مربوطه بخشی از فرآیند اخذ اقامت یونان است.

مشاورین مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بر پایه دانش به روز مهاجرتی و اقامتی خود، یاریگر شما در هر مرحله از کارتان می باشند.