اقامت انگلستان از طریق ازدواج

اقامت انگلستان از طریق ازدواج

مبحث ” اقامت انگلستان از طریق ازدواج” ، یک مبحث حقوقی- مهاجرتی می باشد.

پس، لازم است تا از طریق دو دیدگاه حقوقی و مهاجرتی، به مسئله نگریسته شود.

اما در زمینه اقامت انگلستان از طریق ازدواج، یک سوال محوری وجود دارد که تمرکز اصلی مقاله حاضر است.

آیا با ازدواج با تبعه انگلیسی می توان اقامت انگلستان را اخذ کرد؟

امیدواریم مقاله حاضر در آخر بتواند به سوال اصلی و سوالات دیگری که در ذهن تان است، پاسخ مناسبی دهد.

 

شرایط افراد مقیم انگلستان

افراد مقیم انگلستان که بالای سن 18 سال هستند و بطور دایمی مقیم انگلستان هستند یا آنهایی که برای زندگی به آنجا می آیند ممکن است که همراه خودشان همسرشان را هم بیاورند.

افراد مقیم انگلستان با بیش از یک همسر تنها ممکن است که یکی از آنها را  برای زندگی با خودشان به انگلستان بیاورند.

 

مجوز ورود چیست؟

برای ورود همسر یا شوهر فرد مقیم انگلستان، اخذ مجوز ورود Entry Clearance امری الزامی است.

این مجوز می بایستی که قبل از ورود آنها به خاک انگلستان و در خاک کشورشان درخواست شود.

 

شرایط اقامت از طریق ازدواج در انگلستان

به منظور کسب اقامت به عنوان همسر یا شوهر یک تبعه انگلستان، همسر خارجی بایست که شرایط ادارات مهاجرتی مربوطه را رعایت کند.

یعنی بعبارتی، آنها قانونا به ازدواج هم در بیایند و بخواهند در انگلستان زندگی کنند.

بعلاوه آنها لازم است، ثابت کنند که :

  • آنها حداقل 18 ساله باشند.
  • آنها در اخذ اقامت  انگلستان، بطور دایمی در آنجا زندگی خواهند کرد.
  • آنها واقعا شرایط فرد مقیم انگلستان را دارا باشند.
  • همراه با اقامت انگلستانی، آنها بتوانند از خودشان ساپورت مالی کرده و خانه تهیه کنند.
  • همچنین آنها ممکن است که وابستگان خود را بدون اتکا به کمک از بودجه های عمومی نگهداری کنند.

 

وضعیت مهاجرت همسر یک مقیم انگلیس

در اکثر موارد، همسر/ یا شوهر فرد مقیم انگلستان به لحاظ قانونی مجاز است که در انگلستان زندگی و کار کند.

این اجازه برای زندگی و کار در انگلستان برای یک دوره اولیه 2 ساله است.

اگر زوجین در انتهای دوره دو- ساله مذکور هنوز باهم باشند، همسر/ شوهر/یا نامرد فرد مقیم انگلستان ممکن است که درخواست کارت اقامت دایمی انگلستان را بدهد.

در مورد زوجینی که عرفا باهم ازدواج کرده و حداقل 4 سال باهم بوده اند، ممکن است که به محض اینکه به انگلستان برسند وضعیت اقامت دایمی اعطا شود.

با این همه، زوجین بایستی ثابت کنند که آنها:

  • آنها 4 سال از زندگی شان را مشترکا باهم زندگی می کنند.
  • و اینکه آنها حالا به انگلستان برمی گردند تا بطور دایمی در آنجا ساکن شوند.

کارت اقامت دایمی انگلستان چیست؟

در صورتی شما می توانید “کارت اقامت دایمی انگلستان” را درخواست دهید که شما به مدت 5 سال در انگلستان زندگی کرده باشید.

با این همه، شما کارت اقامت دایمی انگلستان را برای تایید وضعیت اقامت تان در انگلستان نیاز ندارید  مگر در 3 مورد:

  • شما عضو خانواده کسی باشید که شهروند ناحیه اقتصادی اروپا یا سوئد باشد و خودتان غیر اروپایی باشید.
  • شما بخواهید که درخواست تابعیت بریتانیایی بدهید.
  • شما بخواهید درخواست ویزای همسرتان را تحت قوانین مهاجرتی اسپانسر کنید.

 

ازدواج در انگلستان

Fiance، fiancee، یا نامزد (خارجی) و یک شخص مقیم انگلستان که بطور دایمی در انگلستان زندگی میکند، یا برای زندگی دایمی به انگلستان برمی گردد.

ممکن است که آنها در انگلستان به هم ملحق شوند اگر بتوانند ثابت کنند:

  • آنها قصد ازدواج قانونی یا نامزدی در “دوره منطقی” پس از ورود به انگلستان را دارند. دوره منطقی معمولا شش ماه لحاظ می شود.
  • آنها قصد زندگی در انگلستان را با اقامت دایمی داشته باشند وقتی که با هم ازدواج کردند.
  • آنها قانون اقامت انگلستان را رعایت کنند.
  • آنها ازدواج یا نامزدی را بخاطر جایی که می خواهند  زندگی کنند، به تعویق بیاندازند.

آنها بایست که برای مجوز ورود نامزد پیشنهادی / fiancé یا ویزا قبل از سفر به انگلستان درخواست دهند.

هزینه فعلی درخواست این مجوز  500  £ می باشد.

در صورتی که زوجین شرایط فوق را رعایت کنند، آنها به مدت شش ماه اولیه در انگلستان زندگی و کار بکنند.

وقتی که آنها ازدواج کردند،  می توانند درخواست اقامت بیشتر دهند.

درصورتی که به درخواست زوجین پاسخ مثبتی داده شود،  می توانند درخواست اقامت دایمی دهند.

این هم در صورتی ممکن است که آنها هنوز باهم در انگلستان زندگی کنند.

ما پروسه ” اقامت انگلستان از طریق ازدواج” را به صورت شکل زیر نشان می دهیم:

مدارک لازم

  • گواهی ازدواج ثبتی و اصیل.
  • 2 قطعه عکس پاسپورتی.
  • 1 قطعه عکس پاسپورتی برای همسر/شوهر.
  • هر دو ئاسئورت اصلی.
  • صورت حساب های بانکی یا فیش حقوقی برای همسر.
  • تاییدیه استخدام پر شده و امضا شده توسط کارفرمای مربوطه در شرکت یا سازمان محل کار.

مدارک به همراه فرم درخواست تکمیل شده بایست که در اولین فرصت به سفارت/کنسولگری انگلستان تحویل داده شود.

 

تاییدیه برای ازدواج

در برخی موارد، ملیت های خارجی در انگلستان که خواهان ازدواج هستند، برای انجام چنین کاری درخواست تاییدیه می دهند.

ملل خارجی که حالا مجوز اقامت شش ماهه انگلستان یا بیشتر را دارند ممکن است که درخواست تاییدیه دهند.

آنها بایستی قبل از ثبت ازدواج این درخواست را انجام دهند.

در حقیقت، اخذ تاییدیه تنها مرحله اولیه در اخذ مجوز ازدواج و زندگی در انگلستان است.

حق الزحمه غیرقابل استرداد این تاییدیه 295£ می باشد.

اما افرادی که در کلیسای انگلستان ازدواج می کنند نیازی به داشتن این تاییدیه ندارند.

 

توصیه کارشناسان

شاید بتوان گفت که “اقامت انگلستان از طریق ازدواج” راحتترین و بی دردسرترین نوع مهاجرت به انگلستان و اخذ اقامت است.

پروسه اقامت انگلستان از طریق ازدواج در واقع زمانبر و سه مرحله ای است. شما پس از احراز صلاحیت قانونی و تهیه مدارک  و اسناد لازم می توانید اقامت تان را اخذ کنید.

نوع اقامتی که از این طریق به فرد متقاضی اهدا می شود در حین ورود از نوع  موقتی و بعد از مدتی اقامت شش ماهه تا دوساله و دست آخر اقامت از نوع دایمی می باشد.

وکلای برجسته و معروف “موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت” می توانند در کلیه مراحل اخذ اقامتی تان مشاور مطمئن و تضمینی تان باشند.