اقامت انگلستان از طریق ازدواج

اقامت انگلستان از طریق ازدواج

مبحث ” اقامت انگلستان از طریق ازدواج” ، یک مبحث حقوقی- مهاجرتی می باشد.

پس، لازم است تا از طریق دو دیدگاه حقوقی و مهاجرتی، به مسئله نگریسته شود.

اما در زمینه اقامت انگلستان از طریق ازدواج، یک سوال محوری وجود دارد که تمرکز اصلی مقاله حاضر است.

آیا با ازدواج با تبعه انگلیسی می توان اقامت انگلستان را اخذ کرد؟

امیدواریم مقاله حاضر در آخر بتواند به سوال اصلی و سوالات دیگری که در ذهن تان است، پاسخ مناسبی دهد.

 

شرایط افراد مقیم انگلستان

افراد مقیم انگلستان که بالای سن 18 سال هستند و بطور دایمی مقیم انگلستان هستند یا آنهایی که برای زندگی به آنجا می آیند ممکن است که همراه خودشان همسرشان را هم بیاورند.

افراد مقیم انگلستان با بیش از یک همسر تنها ممکن است که یکی از آنها را  برای زندگی با خودشان به انگلستان بیاورند.

 

مجوز ورود چیست؟

برای ورود همسر یا شوهر فرد مقیم انگلستان، اخذ مجوز ورود Entry Clearance امری الزامی است.

این مجوز می بایستی که قبل از ورود آنها به خاک انگلستان و در خاک کشورشان درخواست شود.

 

شرایط اقامت از طریق ازدواج در انگلستان

به منظور کسب اقامت به عنوان همسر یا شوهر یک تبعه انگلستان، همسر خارجی بایست که شرایط ادارات مهاجرتی مربوطه را رعایت کند.

یعنی بعبارتی، آنها قانونا به ازدواج هم در بیایند و بخواهند در انگلستان زندگی کنند.

بعلاوه آنها لازم است، ثابت کنند که :

  • آنها حداقل 18 ساله باشند.
  • آنها در اخذ اقامت  انگلستان، بطور دایمی در آنجا زندگی خواهند کرد.
  • آنها واقعا شرایط فرد مقیم انگلستان را دارا باشند.
  • همراه با اقامت انگلستانی، آنها بتوانند از خودشان ساپورت مالی کرده و خانه تهیه کنند.
  • همچنین آنها ممکن است که وابستگان خود را بدون اتکا به کمک از بودجه های عمومی نگهداری کنند.

 

وضعیت مهاجرت همسر یک مقیم انگلیس

در اکثر موارد، همسر/ یا شوهر فرد مقیم انگلستان به لحاظ قانونی مجاز است که در انگلستان زندگی و کار کند.

این اجازه برای زندگی و کار در انگلستان برای یک دوره اولیه 2 ساله است.

اگر زوجین در انتهای دوره دو- ساله مذکور هنوز باهم باشند، همسر/ شوهر/یا نامرد فرد مقیم انگلستان ممکن است که درخواست کارت اقامت دایمی انگلستان را بدهد.

در مورد زوجینی که عرفا باهم ازدواج کرده و حداقل 4 سال باهم بوده اند، ممکن است که به محض اینکه به انگلستان برسند وضعیت اقامت دایمی اعطا شود.

با این همه، زوجین بایستی ثابت کنند که آنها:

  • آنها 4 سال از زندگی شان را مشترکا باهم زندگی می کنند.
  • و اینکه آنها حالا به انگلستان برمی گردند تا بطور دایمی در آنجا ساکن شوند.

کارت اقامت دایمی انگلستان چیست؟

در صورتی شما می توانید “کارت اقامت دایمی انگلستان” را درخواست دهید که شما به مدت 5 سال در انگلستان زندگی کرده باشید.

با این همه، شما کارت اقامت دایمی انگلستان را برای تایید وضعیت اقامت تان در انگلستان نیاز ندارید  مگر در 3 مورد:

  • شما عضو خانواده کسی باشید که شهروند ناحیه اقتصادی اروپا یا سوئد باشد و خودتان غیر اروپایی باشید.
  • شما بخواهید که درخواست تابعیت بریتانیایی بدهید.
  • شما بخواهید درخواست ویزای همسرتان را تحت قوانین مهاجرتی اسپانسر کنید.

 

ازدواج در انگلستان

Fiance، fiancee، یا نامزد (خارجی) و یک شخص مقیم انگلستان که بطور دایمی در انگلستان زندگی میکند، یا برای زندگی دایمی به انگلستان برمی گردد.

ممکن است که آنها در انگلستان به هم ملحق شوند اگر بتوانند ثابت کنند:

  • آنها قصد ازدواج قانونی یا نامزدی در “دوره منطقی” پس از ورود به انگلستان را دارند. دوره منطقی معمولا شش ماه لحاظ می شود.
  • آنها قصد زندگی در انگلستان را با اقامت دایمی داشته باشند وقتی که با هم ازدواج کردند.
  • آنها قانون اقامت انگلستان را رعایت کنند.
  • آنها ازدواج یا نامزدی را بخاطر جایی که می خواهند  زندگی کنند، به تعویق بیاندازند.

آنها بایست که برای مجوز ورود نامزد پیشنهادی / fiancé یا ویزا قبل از سفر به انگلستان درخواست دهند.

هزینه فعلی درخواست این مجوز  500  £ می باشد.

در صورتی که زوجین شرایط فوق را رعایت کنند، آنها به مدت شش ماه اولیه در انگلستان زندگی و کار بکنند.

وقتی که آنها ازدواج کردند،  می توانند درخواست اقامت بیشتر دهند.

درصورتی که به درخواست زوجین پاسخ مثبتی داده شود،  می توانند درخواست اقامت دایمی دهند.

این هم در صورتی ممکن است که آنها هنوز باهم در انگلستان زندگی کنند.

ما پروسه ” اقامت انگلستان از طریق ازدواج” را به صورت شکل زیر نشان می دهیم:

مدارک لازم

  • گواهی ازدواج ثبتی و اصیل.
  • 2 قطعه عکس پاسپورتی.
  • 1 قطعه عکس پاسپورتی برای همسر/شوهر.
  • هر دو ئاسئورت اصلی.
  • صورت حساب های بانکی یا فیش حقوقی برای همسر.
  • تاییدیه استخدام پر شده و امضا شده توسط کارفرمای مربوطه در شرکت یا سازمان محل کار.

مدارک به همراه فرم درخواست تکمیل شده بایست که در اولین فرصت به سفارت/کنسولگری انگلستان تحویل داده شود.

 

تاییدیه برای ازدواج

در برخی موارد، ملیت های خارجی در انگلستان که خواهان ازدواج هستند، برای انجام چنین کاری درخواست تاییدیه می دهند.

ملل خارجی که حالا مجوز اقامت شش ماهه انگلستان یا بیشتر را دارند ممکن است که درخواست تاییدیه دهند.

آنها بایستی قبل از ثبت ازدواج این درخواست را انجام دهند.

در حقیقت، اخذ تاییدیه تنها مرحله اولیه در اخذ مجوز ازدواج و زندگی در انگلستان است.

حق الزحمه غیرقابل استرداد این تاییدیه 295£ می باشد.

اما افرادی که در کلیسای انگلستان ازدواج می کنند نیازی به داشتن این تاییدیه ندارند.

 

توصیه کارشناسان

شاید بتوان گفت که “اقامت انگلستان از طریق ازدواج” راحتترین و بی دردسرترین نوع مهاجرت به انگلستان و اخذ اقامت است.

پروسه اقامت انگلستان از طریق ازدواج در واقع زمانبر و سه مرحله ای است. شما پس از احراز صلاحیت قانونی و تهیه مدارک  و اسناد لازم می توانید اقامت تان را اخذ کنید.

نوع اقامتی که از این طریق به فرد متقاضی اهدا می شود در حین ورود از نوع  موقتی و بعد از مدتی اقامت شش ماهه تا دوساله و دست آخر اقامت از نوع دایمی می باشد.

وکلای برجسته و معروف “موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت” می توانند در کلیه مراحل اخذ اقامتی تان مشاور مطمئن و تضمینی تان باشند.

 

 

اقامت انگلستان

اقامت انگلستان

کشور انگلستان به پایتختی لندن از جمله کشورهای بریتانیای کبیر می باشد که در سال های متوالی توانسته است بیش ترین میزان پذیرش مهاجر برای اخذ اقامت انگلستان را به خود اختصاص دهد.

انگلستان جزء آن دسته از کشورهای قدری می باشد که سالیانه عوامل زیادی در خصوص پذیرش

مهاجر از اتحادیه اروپا و ملل دیگر مورد توجه قرار گرفته است.

طبق آمار گرفته شده از سایت های مهاجرتی در خصوص مهاجرت، کشور انگلستان جزء 10 گزینه

اول در خصوص مهاجرت می باشد که توانسته است مورد توجه دانشجویان بین المللی زیادی در

این زمینه قرار گیرند. افرادی که قصد ادامه تحصیل در انگلستان دارند می دانند که می توانند در

سطح بین المللی به خوبی بدرخشند و بتوانند از بازار کار در سطح بالا برخوردار شوند.

انگلستان رهبر جهان در خصوص آموزش و پروش ، کسب و کار است .که توانسته است در خصوص

صنعت مدرن و جذب نیروهای فارغ التحصیل شده از این کشور، شرایط مناسبی را رقم بزند.

در این مقاله بنا را بر این گذاشته ایم که اطلاعاتی در باب اقامت انگلیس در اختیار متقاضیان

مهاجرت قرار دهیم و یشنهاد می شود که قبل از هر گونه اقدامی با موسسه ما تماس بگیرید.

 

اقامت انگلستان از طریق پناهندگی

اقامت کشور انگلیس از طریق پناهندگی از جمله راه های مهاجرت به انگلستان می باشد که به دلیل

عدم اطلاعات کافی در این باب توانسته ذهن یکسری از افراد را به خود مشغول نماید.

پروسه پناهندگی از طرقی می باشد که در کشور انگلستان با سختی های خاصی مواجه می باشد.

درخواست پناهندگی در انگلستان از بدو ورود انجام پذیر می باشد و متقاضیان می بایست به محض

اینکه به نحوی وارد این کشور شدند درخواست و دلیل درخواست پناهندگی و نحوه ورود به کشور را

به افسر ویزا ارائه دهند که پس از این درخواست متقضیان در بازداشتگاه های اختصاص خانم ها و

اقایان سپری می کنند تا جواب افسر ویزا مشخص شود.

اکثریت درخواست های پناهندگی در انگلستان رد می شود و یا حتی در شرایطی متقاضیان مجبور به

ترک بریتانیا می باشند.

 

اقامت انگلستان از طریق تولد فرزند

تولد فرزند در انگستان از دیگر راه های مهاجرت واخذ تابعیت و اقامت می باشد که در این نوع مهاجرت

بیشتر نظام تابعیت کشور مشخص کننده می باشد که در انگلیس نظام حقوقی کامن لا، سیستم خاک

بوده است است که در حال حاضر به سیستم خون تغییر پیدا کرده است.

 

اقامت انگلستان از طریق ازدواج

اقامت این کشور از طریق ازدواج از جمله طرق مهاجرتی می باشد که دارای شریک زندگی در

انگلستان باشند. در این نوع مهاجرت متقاضی می بایست اثبات نماید که هدف از مهاجرت اخذ

اقامت انگستان نمی باشد و متقاضیان قصد ازدواج را دارند.

از پارامترهایی که می بایست در خصوص ازدواج در انگلستان مورد توجه قرار گیرد اثبات مواردی

نظیر اثبات هزینه های زندگی به میزان 18600 پوند برای یک سال در باب هزینه های زندگی

شریک زندگی می باشد.

ویزای ازدواج در انگلستان به دو نوع روادید تقسیم بندی می شوند که شامل ویزای نامردی و

ویزای ازدواج می باشد. در ویزای نامزدی در ابتدا امر یک ویزا 6 ماهه داده می شود که در این

مدت متقاضیان می توانند ازدواج را در انگلستان به ثبت برسانند پس از ازدواج به متقاضی ویزا

3 ساله داده می شود که برای متقاضیان ایرانی مقدور نمی باشد.

ویزای ازدواج در انگلستان ابتدا به مدت 33 ماه به متقاضیان ارائه می گردد که پس از اتمام این

مدت به مقدار 33 ماه دیگر ویزا تمدید می شود و در این مدت می توان ازدواج خود را به ثبت

برسانند.

 

اقامت کشور انگلستان از طریق تحصیل

یکی از طرقی که در باب مهاجرت به انگلستان شناخته شده است اقامت تحصیلی می باشد

که در انگلستان به دلیل شرایط عالی تحصیل و بازار کار برای فارغ التحصیلان این کشور مورد

توجه قرار گرفته است.

از دیگر پارامتر های که توانسته است نقش مهمی در خصوص اقامت انگلستان ایفا نماید زبان

انگلیسی می باشد که می توان تحصیلات را از مقطع ابتدایی تا مقاطع دانشگاهی ادامه داد.

مدرک زبان انگلیسی یکی از مدارکی می باشد که در خصوص تحصیل در مقطع کارشناسی،

کارشناسی ارشد و دکتری حائز اهمیت می باشد و این برای متقاضیانی می باشد که از شرایط

سنی بالای 18 سال برخوردار می باشند اما برای دانشجویان زیر 18 سال این پروسه بدون مدرک

زبان و پذیرش در دوره های A-level ،Foundation  و GCSE انجام پذیر می باشد.

هزینه های تحصیل در انگلستان از دیگر موارد می باشد که می بایست مور توجه متقاضیان در

خصوص مهاجرت تحصیلی قرار گیرد که در انگلستان این هزینه ها به مقدار 25000 پوند به بالا

می باشد.

انگستان از جمله کشورهایی می باشد که از نکته های قابل توجهی در خصوص مهاجرت و اخذ

تابعیت و اقامت برخوردار می باشد که می بایست مدنظر قرار گیرد. ما در موسسه حقوقی سفیران

سروش سعادت این امکان را مهیا نموده ایم که با مشاوره ای تخصصی این اطلاعات را در اختیار

شما قرار دهیم.

 

اقامت کشور انگلستان از طریق کار

یکی دیگر از طریق که در باب اقامت انگلستان همانند اقامت گرجستان حائز اهمیت می باشد

مهاجرت از طریق کار می باشد که همان طور که می دانید از محبوبیت خاصی در میان متقاضیان

برخودار می باشد.

ویزای کار در انگلستان تحت عنوان ویزای Tier 2 شناخته شده است که متقاضیان این ویزا میبایست

از شرایط لازمه برخودار باشند که بتوانند اقادامات لازمه را داشته باشند.

از پارامترهایی که می بایست مورد توجه متقاضیان کار در اروپا بخصوص انگلیس قرار گیرد ارائه دعوت

نامه کاری یا همان Job offer می باشد که افراد می بایست صرفا از یک کارفرما در انگلیس این نامه

را داشته باشند و شرط آگهی برای این آگهی این است که کارفرما میزان درآمد و بیمه شخص

متقاضی را در حساب شخصی خود نشان دهند.

ناگفته نماند که افرادی که از انگلیس فار التحصیل شده اند نیز می توانند براحتی برای ویزای کار

انگلیس اقدام داشته باشند.

در انتها متخصینی که قصد دارند در زیمنه کاری مهارجت نمانید نیز می توانند به سمت کشورهای

با حداقل نرخ بیکاری مهاجرت نمانید و شرایط کاری و اقامت را برای خود رقم زنند.

 

سرمایه گذاری در انگلیس

سرمایه گذاری در انگلیس از راه های پرهزینه و پرریسک در خصوص مهاجرت می باشد که در انگلستان

با دو نوع ویزا کارآفرینی و سرمایه گذاری انجام پذیر می باشد. در کارآفرینی می توان با سرمایه 50 و

200 هزار پوندی این کار را انجام داد. در هر یک از این سرمایه گذاری ها افراد می بایست از شرایط

خاصی برخوردار باشند به عنوان در ویزا 50 هزار پوندی متقاضیان می بایست در انگلستان تحصیل کرده

باشند و بتواند اثبات نماید که این هزینه را از طریق کسب و کار در انگلستان بدست آورده است.

از دیگر ویزا های سرمایه گذاری در انگلستان سرمایه گذاری 2.000.000 پوندی می باشد که این نوع

روادید امتیاز بندی می باشد.

در هر کدام از این نوع ویزاها ارائه مدرک زبان و سن مناسب پارامتر محسوب می شود که می بایست

مورد توجه قرار گیرد.

کشور انگلستان از جمله کشورهای بریتانیای کبیر می باشد که توانسته است برتری خاصی در کشورهای

انگلیسی زبان را به خود اختصاص دهد اما در باب اقامت انگلستان و تابعیت می توان گفت که در این

کشور همانند سایر کشورهای اروپا سهل نمی باشد.

اقامت دائم در انگلستان بعد از مدت زمان 5 سال زندگی در این کشور و ارائه مجوز اقامت انجام پذیر

میباشد که پس از مدت زمان 10 سال متقاضیان می توانند درخواست پاسپورت نمایند.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از جمله موسسات برتر حقوقی می باشد که مفتخر میباشد

این مقاله در باب اقامت کشور انگلستان برای متقاضیان نگرش نماید.