اقامت بعد از تحصیل در اوکراین

اقامت بعد از تحصیل در اوکراین

اقامت بعد از تحصیل در اوکراین یکی از بهترین راه های مقیم شدن در این کشور می باشد.

متقاضیانی که در این کشور فارغ التحصیل می شوند، می توانند با دریافت مجوز کاری، مقیم اوکراین شوند.
افراد زیادی به فکر اقامت بعد از تحصیل در اوکراین می باشند، اما اطلاعات کافی ندارند.

هزینه های زندگی در اوکراین نسبت به سایر کشور های مستقل همسود بسیار کم تر می باشد.

شما می توانید از راه های دیگری برای مقیم شدن در کشور اوکراین استفاده کنید.
با ما همراه باشید تا درباره مهاجرت و اقامت بعد از تحصیل در اوکراین اطلاعات لازم را کسب کنید.

 

چرا اوکراین؟

اوکراین از لحاظ هزینه های زندگی و تحصیلی، بسیار ارزان می باشد.
این موضوع موجب مهاجرت افراد خارجی به این کشور شده است.

اوکراین به غیر از این که کشور ارزانی می باشد، سیستم آموزشی بسیار مطلوبی دارد.

سیستم آموزشی و دانشگاه های اوکراین در قبلا شهریه ناچیز، خدمات بسیار زیادی ارائه میدهند.

تقریبا بیست و پنج دانشگاه پزشکی در این کشور وجود دارد.

متقاضیان به دلیل وجود شرایط خوب تحصیلی در اوکراین، به این کشور سفر می کنند.

با اتمام دوره ی تحصیلی در دانشگاه های اوکراین، دولت این کشور یک سال اجازه ی اقامت به فارغ التحصیلان میدهد.
در این مدت، متقاضیان می توانند اقدام به دریافت اقامت بیشتر کنند؛ اما این امر شرایط خاص خود را دارد.

اقامت بعد از تحصیل در اوکراین در سال های اخیر رواج بسیاری داشته است.

 

 

 

 

 

آموزش و پرورش اوکراین

سیستم آموزشی در اوکراین به صورتی می باشد که تمام شهروندان این کشور باید دوره آموزش هی پایه را سپری کنند.

شهروندان اوکراین باید از سن شش تا ده سالگی در مدارس ابتدایی، از ده تا پانزده سالگی در مدارس دوره متوسطه
و بعد وارد دوره پیش دانشگاهی سپس دانشگاه شوند.

در دوره ی ابتدایی، دروس علوم پایه ارائه می شود.

در نظر داشته باشید که دوره ی پیش دانشگاهی در کشور اوکراین چهار سال به طول می انجامد.

تایم تحصیلی در دوره های مختلف در دانشگاه های اوکراین به صورت زیر می باشد:

← دوره کارشناسی: چهار ساله.

← دوره کارشناسی ارشد: یک الی دو ساله.

← دوره دکترا: سه ساله.

مهاجرت و اقامت در اوکراین

مهاجرت به اوکراین و اقامت در اوکراین با روش های گوناگونی امکان پذیر می باشد.
هر ساله متقاضیان زیادی با اهداف متفاوت وارد کشور اوکراین می شوند تا به اهداف خود برسند.

مهاجرت به اوکراین

مهاجرت به اوکراین به چند بخش تقسیم می شود:

  • مهاجرت تحصیلی به اوکراین.
  • مهاجرت برای سرمایه گذاری در اوکراین.
  • مهاجرت برای ازدواج در اوکراین ( با فرد اوکراینی ).
  • مهاجرت کاری به اوکراین.
  • مهاجرت برای خرید مسکن در اوکراین.

 

اقامت در اوکراین

اقامت در اوکراین به چند بخش تقسیم می شود:

  • اقامت بعد از تحصیل در اوکراین.
  • تغییر روادید تحصیلی به روادید کاری در اوکراین.
  • اقامت توسط ازدواج با فرد اوکراینی.
  • خرید ملک و خانه در اوکراین.
  • سرمایه گذاری در اوکراین.

 

 

 

شروط مقیم شدن بعد از تحصیل در اوکراین

تیکی از مهم ترین شروط اقامت بعد از تحصیل در اوکراین، این است که متقاضی باید وارد کار شود.

با پرداخت عوارض مربوطه و داشتن شرایط مناسب، فرد می تواند اقدام به دریافت اقامت در اوکراین شود.ا

 

موارد مثبت اقامت بعد از تحصیل در اوکراین

متقاضیانی که بعد از تحصیل در اوکراین، مقیم این کشور می شوند، از موارد مثبت این امر نیز بهره مند خواهند شد.
این موارد مثبت و مزایای فوق العاده به صورت زیر می باشند:

← وجود امکان تقاضای دریافت گواهی شهروندی در کشور اوکراین.

← قادر بودن به استفاده و به کار گرفتن امکانات ئ خدمات بانکی مختلف برای مثال دریافت وام.

← ارزان بودن تحصیل و سکونت در کشور اوکراین برای همه ی مردم کشور اوکراین.

← داشتن اجازه جهت متقاضی بودن برای دریافت روادید کشور های اروپایی و آمریکایی و همچنین استرالیا.

← تمامی حقوق و امکانات شهروندی به این متقاضیان تعلق می یابد ( بجز رای ).

← مهتبر بوردن مدارک موسسات، آموزشگاه ها و دانشگاه های کشور اوکراین در اکثر نقاط جهان.

← وجود رفاه و آسایش اجتماعی و همچنین استاندارد و کیفیت بالای زندگی در کشور اوکراین.

 

 

 

 

خرید حق شهروندی اوکراین

با خرید حق شهروندی، متقاضیان می توانند در کشور اوکراین مقیم شوند و از امکانات شهروندی بهره ببرند.
مبلغ حق شهروندی صد هزار یورو می باشد و باید به طور کامل بدون وجود شرایط اقساط پرداخت شود.

 

ازدواج با فرد اوکراینی

ازدواج با یک فرد اوکراینی و یا شهروند اوکراینی، موجب دریافت گواهی اقامت می شود.

این روش دارای شرایط خاصی می باشد و بلافاصله بعد از ازدواج به متقاضی گواهی اقامت داده نخواهد شد.

شرایط دریافت اقامت از طریق ازدواج با فرد اوکراینی به صورت زیر می باشد:

٭ حداقل چهار سال زندگی مشترک در خاک اوکراین.

٭ داشتن توان مالی کافی برای پرداخت هزینه های ازدواج و سپس زندگی.

٭ ارائه مدارک لازم به صورت کامل و به موقع.

 

 

پیشنهاد کاری از اوکراین

داشتن پیشنهاد کاری از یک کمپانی و یا کارفرمای معتبر می تواند موجب اقامت متقاضیان شود.
کارفرما نخست باید به مدت شش ماه شغل مورد نظر را آگهی کند، سپس در صورت عدم وجود نیروی کار،
می تواند برای فرد متقاضی دعوت نامه کاری بفرستد.

 

سرمایه گزاری و تاسیس کمپانی

سرمایه گذاری می تواند موجب دریافت گواهی اقامت اوکراین شود.

سرمایه گذاری نیازی به داشتن مدرک تحصیلی بالا ندارد. متقاضیان می توانند با داشتن توان مالی مناسب،
در زمینه های مختلف در کشور اوکراین سرمایه گذاری کنند.

تاسیس کمپانی و کارآفرینی در کشور اوکراین می تواند موجب اقامت شود.
با سرمایه گذاری در اوکراین، شما می توانید خانواده و فرزندان خود را همراه خود به این کشور ببرید.

در نظر داشته باشید که در کنار امور سرمایه گذاری و تاسیس کمپانی، متقاضی باید عوارض و مالیات
کاری پرداخت کنند و سپس با سپری کردن دوره ی چند ساله، مقیم اوکراین شوند.

اقامت بعد از تحصیل در اوکراین با سرمایه گذاری ممکن می باشد اما نیاز به توان مالی بالایی دارد.

.

 

اقامت پس از تحصیل در اوکراین

٭ اقامت بعد از تحصیل در اوکراین با پناهندگی

اقامت بعد از تحصیل در اوکراین از راه های مختلفی ممکن است اما پناهندگی به طور کلی توصیه نمی شود.

اقامت بعد از تحصیل در اوکراین با روش پناهندگی، قانونی نمی باشد و جان متقاضی با این روش به خطر میفتد.

نتیجه گیری

اگر می خواهید اقامت بعد از تحصیل در اوکراین را کسب کنید، بهتر است از راه های قانونی اقدام کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان موسسه سفیران سروش سعادت که بسیار مجرب می باشند، تماس حاصل فرمائید.