اقامت پس از تحصیل اسپانیا

اقامت پس از تحصیل اسپانیا 2019 از جمله موارد قابل توجه برای متقاضیان اخذ اقامت دائم در این کشور می باشد. اخذ اقامت پس از تحصیل یکی از دغدغه های ذهنی دانشجویان فارغ التحصیل از اسپانیا می باشد. امروزه مهاجرت از طریق تحصیل یکی از برترین راه های مهاجرت است که مورد استقبال درصد بالایی از افراد قرار گرفته است. کشوراسپانیا از جمله کشورهای توسعه یافته مستقل اروپایی است. که توانسته است مورد استقبال درصد بالایی از افراد در خصوص تحصیل به زبان انگلیسی قرار گیرد. مادرید و بارسلونا از جمله شهرهای مهم اسپانیا می باشند که جزء 50 شهرهای گران دینا محسوب می شوند.

 

امروزه یافتن مناسب ترین طرق در باب مهاجرت از موارد حائز اهمیت در خصوص بهرمندی از خدمات شهروندی است. ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت این امر را برای متقاضیان فراهم ساخته ایم که با بهره گیری از خدمات ما در قالب انعقاد قرارداد و مشاوره تلفنی رایگان از خدمات ما در این زمینه بهرمند شوید.

 

اقامت پس از تحصیل اسپانیا

اقامت پس از تحصیل اسپانیا از جمله مواردی است که دانشجویان و دانش آموزان فارغ التحصیل از این کشور می بایست مدنظر قرار دهند. برای اخذ اقامت پس از تحصیل راه کارهایی نظیر ازدواج با شهروند اسپانیایی، اقامت از طریق تولد فرزند و پروسه های نظیر ویزای کاری و سرمایه گذاری این امر را ممکن می سازد. اخذ اقامت پس از تحصیل یکی از اصلی ترین موارد تبدیل اقامت تحصیلی به ویزای کاری است که دانشجویان می بایست با داشتن شرایط لازم قدم در این راه گذارند. از اصلی ترین مواردی که در خصوص کار حائز اهمیت است داشتن کارفرما و اقتصاد حاکم بر کشور اسپانیا است.

یکی از اصلی ترین مدارک در خصوص کار در اسپانیا مجوز کاری است. در همین باب می توان گفت که شهروندان اتحادیه اروپا این امکان را دارند که تا ژوئن 2020 بدون نیاز به ویزا کار در اسپانیا مشغول به کار شوند. اما متقاضیان بین المللی و دانشجویان فارغ التحصیل از این کشور میبایست مجوزی دال بر اقامت کاری از کارفرما داشته باشند. یافتن کار در اسپانیا به دلیل شرایط نامساعد اقتصادی امری سخت و دشوار است اما در کل می توان اشاره داشت که شرایط کاری خوبی در این کشور به دلیل رکود اقتصادی برقرار نمی باشد. در صوتیکه شخصی موفق به اخذ نامه کاری گردد می بایست به اداره کار و مهاجرت اسپانیا مراجعه نماید. سن بالای 18 سال برای یافتن کار و بالای 16 سال برای خود اشتغالی از جمله مواردی است که متقاضیان جویایی کار می بایست در نظر داشته باشند.

نامه کاری یا همان Job offer به اداره کار و مهاجرت اسپانیا ارائه می گردد که در این نامه نوع کار، سمت کاری، میزان حقوق ماهیانه ومجموع سالیانه همراه با بیمه قید شده است. طبق قوانین کار اجازه اقامتی که توسط این نامه کاری برای افراد به ارمغان می آورد اقامت یک ساله است. این نوع اقامت کاری قابلیت تمدید سالیانه را دارد. و تا زمانیکه متقاضی واجد  شرایط کار باشد تمدید می گردد. با 5 سال کارکردن و پرداخت بیمه و مالیات توسط کارفرما افراد می توانند برای اقامت دائم اسپانیا اقدام نمایند.

 

قوانین ویزای کاری اسپانیا

متقاضیانی که می خواهند در خصوص اقامت پس از تحصیل اسپانیا اقدام داشته باشند می بایست نوع ویزا خود را تغییر دهند. یکی از عوامل تاثیر گذاری که در همین باب حائز اهمیت است مطالعات گسترده در حین تحصیل، سپری کردن آموزش و پژوهش عالی و موفقیت های تمام کرده از موسسات بدون دریافت کمک هزینه یا یارانه باشد.  بر طبق آخرین قوانینی که در اسپانیا حاکم است افراد نباید هیچ گونه سابقه کیفری و سوء پیشینه ای در کشور خود و یا در اسپانیا داشته باشند. ارائه قرارداد امضاء شده توسط کارفرما و با ذکر تمامی موراد الزامی است. شرایط ذکر شده در نامه کاری می بایست مطابق با آخرین قوانین روز کار در اسپانیا باشد.

به عنوان مثال در صورتی که کار نیمه وقت باشد حقوق ذکر شده توسط کارفرما می بایست برابر یا بیش از حداقل حقوق مقرر برای کار تمام وقت باشد. درخواست کارفرما میبایست با آخرین سیستم های اجتماعی و قانون مالیات و تامین مطابقت داشته باشد. از دیگر موارد قابل توجه برای یافتن کار در اسپانیا مدارک آموزش عالی در خصوص مهارت کاری است که واجدین شرایط می بایست این مورد را رد نظر بگیرند.

 

مدارک مورد نیاز در خصوص اقامت پس از تحصیل اسپانیا

ناگفته نماند که متقاضیان اخذ اقامت پس از تحصیل اسپانیا می بایست یکسری مدارک به اداره کار و مهاجرت در خصوص کار ارائه دهند. فرم درخواست رسمی از جمله مدارک مورد بررسی است که می بایست در دو نسخه تکمیل گردد و از طرف شرکت مورد استخدام یا کارفرما تکمیل گردد. ارائه مجوز ورود و کپی از صفحه پاسپورت و گواهی ثبت نیروی بین المللی از دیگر موراد متقاضیان کار در خصوص واجد شرایط بودن است.

ثبت شرکت در اسپانیا

نوعی دیگر اقامت پس از تحصیل وجود دارد که اشخاص واجد شرایط بتوانند با ارائه مدارکی شرکت به ثبت برسانند. در صورتی که کافرما فردی است می بایست با مدارکی دال بر هویت سیستم تائید و محل اقامت ارائه دهد. اگر کار آفرین نهاد یا حقوقی باشد می باست مدارک دال بر ثبت شرکت، اسناد ثبتی امضاء شده برای درخواست مجوز و ارائه  رضایت بررسی هویت توسط سیستم احزار هویت و نوع اقامت ارائه دهند. قوانین ثبت شرکت در این کشور بدین صورت می باشد که افراد می بایست با ارائه طرح تجاری و اقتصادی این پارامتر را برای خود به ثبت رسانند. که در قیاس با سرمایه گذاری از ایران از هزینه های کمتری برخودار می باشد.

 

پیشنهاد وکلا

همان طور که می دانید قوانین حاکی بر اسپانیا در خصوص بازار کار و اقتصاد با رکورد و شرایط نامساعد برخوردار می باشد. همین امر باعث شده است که این کشور نتواند نیازهای متقاضان خارجی را در خصوص اقامت پس از تحصیل در اسپانیا تامین کند. امروزه کشورهای محدودی در اروپا توانسته اند در خصوص بازار کار و پرورش نیروی انسانی چشمگیر شوند. که توصیه می شود که متقاضیان در ابتدای امر شرایط این کشور را نیز توسط موسسه ما مورد بررسی قرار دهند. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت یکی از موسسات حقوقی معتبر است که با ارائه مشاوره تلفنی رایگان اطلاعاتی دقیق در این باب ارائه میدهد.