اقامت پس از تحصیل در اتریش

اقامت پس از تحصیل در اتریش

از جمله روش­های اقامت پس از تحصیل در اتریش می­توان به اقامت از طریق ثبت شرکت، از طریق کار و … اشاره کرد.

برای مهاجرت به کشور اتریش، متقاضیان معمولا به دنبال امن ترین و بهترین راه هستند. یکی از راه‌های مطمئن برای اخذ اقامت در اتریش، اخذ ویزای تحصیلی است.

با توجه به محدود بودن زمان اقامت تحصیل، متقاضیان به دنبال راه‌هایی برای اخذ اقامت پس از تحصیل هستند. اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری، اخذ اقامت از طریق ازدواج، ثبت شرکت و غیره روش­های اخذ اقامت پس از تحصیل می‌باشند.

در ادامه به بررسی راه‌های اقامت پس از تحصیل در اتریش می­پردازیم.

 

روش­های اخذ اقامت پس از تحصیل در اتریش

·         اقامت پس از تحصیل از طریق اشتغال به کار

·         اقامت پس از تحصیل از طریق ازدواج

·         اقامت پس از تحصیل از طریق داشتن تخصص و تبحر

·         اقامت پس از تحصیل از طریق سرمایه گذاری

·         اقامت پس از تحصیل از طریق ثبت شرکت

 

 

اقامت پس از تحصیل از طریق اشتغال به کار

دانشجویانی که در اتریش مشغول به تحصیل هستند، معمولا مجوز کار در حین تحصیل را خواهند داشت. مجوز کار با توجه به مقاطع تحصیلی محدود می­باشد که به شرح زیر است:

  • مقطع لیسانس ۱۰ الی ۲۰ ساعت در هفته
  • مقطع فوق لیسانس بین ۲۰ تا ۳۰ ساعت در هفته
  • مقطع دکترا بین ۳۰ تا ۴۰ ساعت در هفته

بعد از اتمام تحصیل، متقاضیان فرصت کافی بین 6 ماه تا یک سال را خواهند داشت تا کار مورد نظر را پیدا نمایند.

بعد از پیدا کردن کار مرتبط با رشته تحصیلی خود، به آنها کارت قرمز سفید قرمز اعطا می‌شود.

با کارت قرمز سفید قرمز معمولا به مدت یک سال می‌توانند مشغول به کار شوند.

بعد از گذشت یک سال، کارت شما به مدت دو سال تمدید می‌شود.

بعد از پایان این دوسال، باز هم مجوز اشتغال به کار شما، دو سال دیگر تمدید می‌گردد.

بعد از پایان دو سال، اجازه کار به مدت 5 سال به شما داده می‌شود و می‌توانید به صورت نامحدود در اتریش مشغول به کار شوید.

به دلیل تمدید مجوز کار و در انتها بعد از طی زمان 5 ساله که اقامت دائم به فرد اعطا می‌گردد. این راه، یکی از بهترین راه­های اخذ اقامت پس از تحصیل در اتریش می‌باشد.

 

 

اقامت پس از تحصیل از طریق ازدواج

یکی دیگر از راه‌هایی که دانشجویان پس از تحصیل می‌توانند به اخذ اقامت اقدام نمایند، اقامت از طریق ازدواج است.

ازدواج با یک شخص اتریشی بعد از طی مراحلی که حدود 3 تا 5 سال به طول می­انجامد، به اخذ تابعیت منجر خواهد شد.

یکی از نکات مهم برای ازدواج با یک شهروند اتریشی، تسط به زبان آلمانی است. مراحل اداری و قانونی برای ازدواج در کشور اتریش، واجب و ضروری است.

بررسی تمامی مدارک قانونی و موانع قانونی ازدواج توسط اداره ثبت انجام می‌پذیرد. انتخاب نام خانوادگی بعد از ازدواج باید توسط زوجین در همان مکان اعلام شود.

اکنون در کشور اتریش، قانونی مبنی بر ازدواج همجنس گرایان وضع نشده است، اما زندگی مشترک بدون ازدواج در این کشور به رسمیت شناخته می‌شود.

در کشور اتریش طبق قانون، درخواست سن ازدواج برای زن و مرد، هجده سال است. اگر به سن قانونی نرسیده باشند، در صورت ازدواج باید از شخصی که از وی مراقبت می‌نماید و یا والدین، اجازه ازدواج صادر شود.

 

اقامت پس از تحصیل از طریق داشتن تخصص

در اکثر کشورها به کسانی که تخصص و تبحر در زمینه‌ای داشته باشند، معمولا اقامت اعطا می‌­گردد.

در کشور اتریش، متقاضی در صورت داشتن شرایط زیر می­تواند برای اخذ اقامت بعد از تحصیل اقدام نماید:

  • داشتن یک مدرک دانشگاهی یا مدارک مشابه که قابل تأیید باشد.
  • برای شخص کارفرما، داشن تخصص و تبحر متقاضی بسیار مهم می­باشد.
  • متقاضی باید بتواند در آینده این کار را به عنوان یک شغل جدید معرفی نماید.
  • شغل مورد نظر به عنوانسرمایه گذاری در کشور اتریش باشد.

 

اگر متقاضی بتواند کارفرما را مستقیم پیدا نماید، شانس اقامت خود را بسیار بالا خواهد برد. این مورد یک استثنا در شرایط فوق که ذکر شد، می‌باشد.

با وجود این شرط و بستن قرداد کاری با وی، فرد متقاضی موفق به اخذ اقامت می‌شود.

 

 

اقامت پس از تحصیل از طریق سرمایه گذاری

اقامت از طریق سرمایه گذاری یکی از طرق اقامت پس از تحصیل در اتریش می‌باشد. کشور اتریش، یکی از کشورهای کوچک اتحادیه اروپا است و به سرمایه خارجی نیاز مبرمی دارد.

دولت اتریش از سرمایه گذاران خارجی حمایت و پشتبیانی خوبی می‌نماید.

همچنین شرایط خوبی برای این افراد مهیا می‌نماید، مقدار سرمایه اولیه حدود سه میلیون یورو می‌باشد. این مبلغ در حساب شخصی سرمایه گذار مورد نظر در اتریش قرار داده می‌شود.

در صورت شکست پروژه و عدم نتیجه مطلوب در سرمایه گذاری، این سرمایه توسط خود شخص سرمایه گذار قابل برداشت می‌باشد. برخی هزینه­های مصرفی مانند هزینه کارشناسی، ترجمه و … قابل بازگشت نخواهد بود.

افرادی که از طریق سرمایه گذاری موفق به اخذ اقامت اتریش می‌شوند؛ بعد از حدود 3 الی 5 سال می‌توانند تابعیت اتریش را اخذ نمایند.

 

اقامت پس از تحصیل از طریق ثبت شرکت

یکی دیگر از راه‌های اخد اقامت پس از تحصیل در اتریش ، ثبت شرکت است.

حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت در حدود 30 الی 35 هزار یورو می­باشد. بعد از اثبات پشتوانه مالی، این مبلغ را می‌توانند به حساب شخص متقاضی در اتریش منتقل نمایند.

در مرحله بعدی شخص متقاضی باید برنامه کاری یا طرح اقاتصادی خود را ارائه نماید. دولت اتریش بعد از تأیید طرح پیشنهادی به متقاضی مجوز ثبت شرکت و آغاز فعالیت را صادر می‌نماید.

استخدام حداقل دو شخص اتریشی و پرداخت مالیات، الزامی می‌باشد. معمولا بعد از ثبت شرکت و سرمایه گذاری، بعد از طی بازه زمانی 3 تا 5 ساله به شخص اقامت دائم اعطا می‌شود.

 

نتیجه گیری:

همانطور که مشاهده کردید برای اقامت پس از تحصیل در اتریش ، راه­های بسیاری وجود دارد. یکی از مطمئن ترین و بهترین و امن ترین راه، اقامت از طریق کار است.

با وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت  برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید تماس حاصل نمایید. همچنین می­توایند از مشاوره رایگان بهره ببرید.