اقامت پس از تحصیل در اسلوونی

اقامت پس از تحصیل در اسلوونی

تنها راه برای اخذ اقامت پس از تحصیل در اسلوونی، یافتن کار در این کشور و گرفتن ویزای کار می باشد.

موضوع اقامت پس از تحصیل در اسلوونی که سوال بسیاری از شما عزیران می باشد، در این مقاله شرح داده می شود.

امید است مقاله حاضر که توسط تیم تحقیقاتی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تهیه شده است بتواند مفید واقع شود.

 

 

تحصیل در اسلوونی

در واقع، تحصیل در اسلوونی از ابتدایی تا دبیرستان توسط موسسه تحصیلات ملی جمهوری اسلوونی (ZRSS) تنظیم می شود.

حیطه آموزشی شان شامل برنامه های آموزشی، تربیت، و پرورش می باشد.

در اسلوونی، آموزش ابتدائی و دبیرستان ۸ سال طول می کشد.

مقاطع و دوره های آموزش عالی اسلوونی به سه سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد و PhD دسته بندی میشود.

از مزایای تحصیل در اسلوونی وجود قانون کار دانشجویی و کار ضمن تحصیل است.

پذیرش در دانشگاههای اسلوونی بر اساس شایستگی ها و صلاحیت های فرد می باشد.

 

انواع مجوز اقامت در اسلوونی

دو نوع مجوز اقامتی بسته به مدت تحصیلتان در اسلوونی وجود دارد:

  • مجوز اقامت موقتی Temporary residence permit زمانی برایتان صادر می شود که هدف قابل اثبات اقامت در اسلوونی دارید.

زمانی که شما شرایط را مهیا کردید، مجوز برای یک دوره ثابتی (کمتر از یکسال) صادر می شود.

شما تحت شرایط مشابهی که مجوز برایتان صادر شده، آنرا تمدید می کنید.

 

  • مجوز اقامت دایمی Permanent residence permit زمانی درخواست می شود که یک دوره اقامت قانونی و پیوسته طی شده است.

این نوع مجوز بدون محدودیت در مدت زمان صادر می شود.

و عملا شما نیازی به ارایه هدف از اقامت داایمی در اسلوونی نیازی ندارید.

 

ویزای اقامت-کوتاه (Visa C) ویزای اقامت-طولانی (Visa D)
مبنای قانونی قانون ویزای EU قانون خارجی ها(ZTuj-2)
مدت اعتبار تا 90 روز در مدت ۶ ماه از 91 روزتا 1 سال
مرجع اخذ آن نمایندگی های دیپلماتیک و کنسولگری جمهوری اسلوونی
افراد واجد شرایط؟ هرکسی به شرط تهیه همه نیازمندی ها تنها دسته های خاص (شامل محققان و اساتید)
زمان تحویل درخواست 3 ماه قبل از ورود 3 ماه قبل از ورود
هزینه 6000€ 7700€
مدارک لازم ü      فرم درخواست

ü      مدرک معتبر مسافرتی

ü      عکس (3,5 x 4,5 cm)

ü      مدرک پشتیبان

ü      فرم درخواست

ü      مدرک معتبر مسافرتی

ü      عکس (3,5 x 4,5 cm)

مدرک پشتیبان

 

اقامت پس از تحصیل در اسلوونی

به دانشجویان خارجی که به اسلوونی جهت تحصیل مسافرت می کنند، ویزای تحصیلی و مجوز اقامت موقتی صادر میشود.

اما این مجوزها دارای محدودیت زمانی است.

اعتبار مجوز اقامت دانشجویی تا بهنگام اتمام تحصیلات دانشجو می باشد.

پس چگونه می توان پس از تحصیل در اسلوونی مجوزاقامت اخذ کرد؟

اقامت پس از تحصیل در اسلوونی را می توان به  دو روش زیر بدست آورد:

  • از طریق اشتغال
  • از طریق ازدواج

 

 

اقامت پس از تحصیل در اسلوونی از طریق اشتغال

همانطوریکه اشاره شد، راحتترین راه برای فارغ التحصیلان  جهت اخذ اقامت اسلوونی، از طریق اشتغال می باشد.

برای اخذ اقامت پس از تحصیل، لازم است که فرد واجد شرایط درخواست ویزای کار در اسلوونی بدهد.

خاطر نشان می شود که اقامت پس از تحصیل در اسلوونی بنا به ضوابط و مقررات  از نوع اقامت دائم می باشد.

 

 

مجوز کار دانشجویی

دانشجویان در اسلوونی می توانند از طریق یک شبکه مشخص از موسسات استخدام دانشجویی کار موقتی پیدا بکنند.

کار موقتی دانشجویی مستلزم عقد قرارداد یا سایر موارد برای کارمندان رسمی نیست.

پرداخت حقوق بر حسب ساعت یا پروژه می باشد.

اما شرکت لازم نیست که به صاحبان این نوع کار حق تامین اجتماعی یا سایر هزینه ها را پرداخت کند.

اما سوال اینجاست که شرایط کار پس از فارغ التحصیلی در اسلوونی چگونه است؟

 

 

Single application؛ ساده ترین راه درخواست مجوز

پس از فارغ التحصیلی از دانشگاههای اسلوونی، جهت اخذ اقامت در این کشور، اولین کار یافتن کار است.

درحقیقت، اولین گام در اخذ اقامت پس از تحصیل اخذ ویزای کار است.

شما پس از اخذ مجوز کارتان واجد شرایط برای اخذ اقامت اسلوونی شناخته می شوید.

اما در این راستا، آسانترین روش درخواست استفاده از  Single application یا تک درخواست می باشد.

شهروندان از کشورهای غیر از EU  می توانند روش اخذ ویزای کار و اقامت را با تک درخواست Single applicationانجام دهند.

این روش در حقیقت درخواست مجوز کار و اقامت یکجا می باشد.

Single application  ساده ترین روش برای اخذ اقامت پس از تحصیل در اسلوونی محسوب می شود.

فارغ التحصیلان دانشگاههای اسلوونی می توانند از این طریق  اقامت خود را در اسلوونی تضمین کنند.

براساس قوانین جدید، فارغ التحصیلان جویای کار هم مثل شاغلین دیگر می توانند از این طریق به هر دوی مجور کار و اقامت دست یابند.

 

 

مدارک لازم جهت درخواست

  • پاسپورت معتبر.
  • کپی کارت شناسایی؛
  • ۲ تاعکس رنگی ۳در۴ با پس زمینه سفید.
  • فرم درخواست ویزای تکمیل شده.
  • توصیه نامه از آژانس یا سازمان استخدام کننده.
  • رزرو بلیط پرواز دو-سره به اسلوونی.
  • بیمه درمانی معتبر .
  • اصل مجوز کار صادره از اداره مهاجرت اسلوونی؛
  • مدرک دال بر داشتن ابزارهای معیشت .
  • مدرک دال بر عدم سوسایقه کیفری.

 

اقامت پس از تحصیل در اسلوونی از طریق ازدواج

یکی دیگر از راههای اقامت فارغ التحصیلان در اسلوونی، اقامت اسلوونی از طریق ازدواج می باشد.

اما بر طبق قوانین ازدواج در اسلوونی برای شهروندان خارجی، افرادی که خواستار ازدواج با شهروند اسلوونیایی هستند

می بایستی که قبل از اتمام تحصیلات در اسلوونی ازدواج بکنند.

پس با این توصیفات و با توجه به قوانین، فرد حداقل یک سال قبل از درخواست اقامت بایست با شهروند اسلوونی ازدواج کرده باشد.

 

 

مدارک لازم جهت درخواست

  • فرمهای درخواست تکمیل شده (به زبان اسلوونی).
  • گواهی ازدواج.
  • ترجمه های تایید شده از پاسپورت فرد متقاضی.
  • اصل پاسپورت.
  • اسناد و مدارک از وضعیت قانونی و مالی آپارتمان یا خانه ای که فرد متقاضی ثبت خواهد کرد.
  • نتایج تست پزشکی .
  • عکس های پاسپورتی (به تعداد مورد نیاز).

 

 

نتیجه گیری

این مقاله که با عنوان اقامت پس از تحصیل در اسلوونی  نگاشته شده است.

در این مقاله ما تلاش کردیم که به صورت کلی در مورد اقامت پس از تحصیل در اسلوونی  و نیز ضمن تحصیل به شما اطلاعاتی جامع ارایه دهیم.

در این راستا و با توجه به پیچیدگی پروسه اقامت پس از تحصیل در اسلوونی، ما به شما پیشنهاد می کنیم که با مشاورین با تجربه موسسه حقوقی سفیران یروش سعادت مشورت کنید.