اقامت پس از تحصیل در بلژیک

اقامت پس از تحصیل در بلژیک :

یکی از نگرانی های دانشجویان این است که آیا اقامت پس از تحصیل در بلژیک را دارند؟ کشور بلژیک کشوری اروپایی که با کشورهای آلمان، هلند، فرانسه و لوکزامبورگ هم مرز می باشد. کشور بلژیک از اصلی ترین موسس های اتحادیه اروپایی می باشد. پایتخت این کشور شهر بروکسل است. یکی از راه های مهاجرت به کشور بلژیک دریافت ویزای تحصیلی می باشد.

ویزای تحصیلی در بلژیک :

هزینه های زندگی و تحصیل در این کشور نسبت به کشور های اروپایی دیگر کم تر می باشد. دانشگاه های معتبر زیادی در این کشور وجود دارد که از لحاظ اقتصادی وضعیت مناسبی دارند. زبان آموزش در دانشگاه های بلژیکی به سه زبان می باشد. اول: هلندی دوم: آلمانی سوم: فرانسوی می باشد.به عبارت دیگر در شمال کشور بلژیک مردم به زبان هلندی حرف می زنند و در جنوب کشور بلژیک مردم به زبان فرانسوی صحبت می کند و در سمت جنوب این کشور مردم به زبان آلمانی صحبت می کنند.

لازم به ذکر است که در پایتخت این کشور یعنی شهر بروکسل مردم به دو زبان هلندی و فرانسوی حرف می زنند.

روش های مهاجرت به کشور بلژیک به شرح زیر می باشد:

  1. مهاجرت تحصیلی به بلژیک
  2. مهاجرت کاری به بلژیک
  3. مهاجرت به بلژیک از روش سرمایه گذاری و ثبت شرکت
  4. مهاجرت ازدواج به بلژیک
  5. مهاجرت به بلژیک از روش تولد

اقامت پس از تحصیل در بلژیک :

شرایط تحصیل در دوره کارشناسی :

دانشجویانی که با قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی را دارند می توانند در کشور بلژیک 10 ساعت در یک هفته کار کنند که به ازای هر یک هفته مبلغ 80 تا 100 یورو دریافت می کنند که  هزینه های زندگی و تحصیل کمک می کند. دانشجویان این امکان را دارند که بعد از فارغ التحصیل شدن در دوره کارشناسی به دنیال کار کردن باشند و ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند و بعد از مدت سه سال اقامت خود را اخذ کند.

شرایط تحصیل در دوره کارشناسی ارشد :

دانشجویان در این دوره حتما باید مدرک کارشناسی را داشته باشند. مجوز کار کردن در هر هفته 20 ساعت را دارند که به ازای هر هفته مبلغ 160 یورو تا 200 یورو دریافت می کنند که بعد از فارغ التحصیل شدن در این دوره این امکان را دارند که با پرداخت بیمه و مالیات بعد از مدت سه سال ویزای کاری به دست آورند و در نهایت به ویزای دائم برسند.

شرایط تحصیل در دوره دکترا :

در کشور بلژیک به بیشتر دانشجویان دوره دکترا بورسیه تحصیلی داده می شوند که می توانند این دوره تحصیلی را به صورت رایگان ادامه دهند. دانشجویان دکترا هر ماهی به مبلغ 2000 دلار بابت حقوق ماهانه دریافت می کنند درضمن گفته شود که دانشجویان دکترا باید رزومه حرفه ای و قوی داشته باشند یعنی مقالات بین المللی، تحقیقات علمی و… را دارا باشند که بتوانند بورسیه تحصیلی دریافت کنند. بعد از گذشت سه سال این امکان را دارند که با پراخت هزینه بیمه و مالیات ویزای کاری دریافت کند و در نهایت ویزای کاری خود را به ویزای دائم تبدیل کنند.

مهاجرت به بلژیک از روش کار :

شما این امکان را دارید که با پیشنهاد شغلی که از کشور بلژیک به شما می شود مجوز اقامت کاری بلژیک را بدست آورید و بعد از مدت 5 سال کار قانونی در کشور بلژیک این امکان را دارید که ویزای دائم را دریافت کنید.

سه نوع اجازه کاری وجود دارد :

مجوز کار نوع A : این امکان را به شما می دهد که به صورت نامحدود برای کارفراما خود کار کنید.

مجوز کار نوع B : این امکان را به شما می دهند که برای مدت یک سال برای کارفرمای خود مشغول به کار باشدی.

مجوز کار نوع C : این امکان را به شما می دهند که به صورت موقت ( نیمه وقت) کار کند. و برای هر کدام از کار فرمایان تا مدت یک سال کار کنید.

مهاجرت به بلژیک از روش سرمایه گذاری و ثبت شرکت :

کشور بلژیک بکی از کشور های اروپایی که با داشتن ثبات و تعادل سیاسی و اقتصادی که دارد و حدودا سیستم مالیاتی خوبی را دارد. کسانی که قصد دارند از روش سرمایه گذاری و ثبت شرکت اقامت بلژیک را دریافت کند و بعد از 3 سال این امکان را دارند که برای ویزای دائم اقدام کنند. کسانی اقامت دائم کشور بلژیک را دارند می تواند به کشور های عضو شنگن هستند بدون ویزا سفر کنند.

مهاجرت به بلژیک از روش ازدواج :

چه افرادی که تابعیت بلژیک را دارند و چه افرادی که تابعیت بلژیک را ندارند اگر با یک شهروند بلژیکی ازدواج کنند بعد از مدت سه سال می توانند اقامت و تابیعت کشور بلژیک را بدست آورند. یکی از راحت ترین راه های دریافت ویزای دائم این روش می باشد.

مهاجرت به بلژیک از روش تولد :

قوانین تابعیت و اقامت در بلژیک براساس هم سیستم خاک و هم سیستم خون امکان پذیر می باشد. به عبارت دیگر کشور بلژیک به دو سیستم تابعیت می دهد و در برخی از شرایط تابیعت فرزندان به دنیا آمده در کشور بلژیک از پدر و مادر خارجی بلژیکی به حساب می آید.

  • همچنین فرزند در زمان تولد تابعیت کشوری را ندارد یعنی تابعیتی ندارد.
  • فرد که تابعیت خود را قبل از سن 18 سالگی از بین برده باشد.
  • پدر و مادر فرزند، به دنیا آمده در بلژیک که حداقل 5 سال تا 10 سال از متولد شدن فرزند خود در کشور بلژیک می گذرد.
  • همچنین فرد قبل از سن 18 سالگی به فرزند خواندگی شهروند بلیژگی قرار گرفته باشد.

نکته : از سال 1988 فرزندی که تابعیت بلژیکی از فرزند خواندگی دریافت کرده است همان شرایط فرزندی را دارد که در کشور بلژیک به دنیا آمده است.

نکته : زمانی که شخص بلژیکی در سال 18 سالگی خود به طور خودکار و ارادی تابعیت کشور دریگری را دریافت کند تابعیت کشور بلژیکی خود را از بین می برد.

اقامت پس از تحصیل در بلژیک ، همانطور که در این مقاله توضیح داده شد که بعد از تحصیل چگونه ویزای دائم خود را دریافت کنید. برای اطلاعات بیشتر این امکان را دارید که با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و با مشاوران ارشد و حرفه ای ما به صورت تلفنی و حضوری مشاوره شوید و مشاوران ارشد و حرفه ای ما با توجه به شرایط شما بهترین راه مهاجرت را به شما عزیزان پیشنهاد می دهند.