ویزای کاری

بازار کار رشته پرستاری در هند

بازار کار رشته پرستاری در هند

از قدیم الایام و در هند باستان، امور مربوط به مراقبت های پزشکی صرفا توسط پزشکان صورت می گرفت اما سوشوترا (Sushruta) پدر پزشکی، این موضوع را از سال ها قبل پیش بینی نموده و صحبت هایی انجام داده بود. در همین راستا، امروزه شاهد هستیم که بسیاری از افراد با ورود به بازار کار رشته پرستاری در هند خدمات بسیاری را در این بخش ارائه می نمایند و مشتاق به کار در این زمینه میباشند.

بنابراین می توان این گونه نتیجه گرفت که در حال حاضر دولت هندوستان آماده پذیرش و استقبال از پرستاران بین المللی بوده و برای کمبود نیروی پرستار در کشور خود، شرایط آسان و ویژه ای را برای اتباع خارجی در نظر گرفته است. لذا ورود به بازار کار در رشته پرستاری کاملا ایده آل و مناسب به شمار می رود. در صورتی که جزء پرستاران خارجی هستید و قصد مهاجرت کاری به هند را دارید، موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به عنوان یک موسسه مهاجرتی برتر و معتبر، توصیه بر مطالعه این مقاله دارد.

  • شرایط کار در هند به عنوان پرستار چیست؟
  • آیا بیمارستان های هند به پرستار نیاز دارند؟
  • شرایط مهاجرت پرستاران به هند چیست؟
  • متوسط درآمد پرستاران در هند چقدر است؟
  • آیا پرستاران برای کار در هند باید مدارک خود را معادل سازی کنند؟
  • آیا مدرک پرستاری دانشگاه های ایران، در هند معتبر هستند؟

تاریخچه بازار کار رشته پرستاری در هند

با جستجو در تاریخ می توان دید تا دوره مغول ها، اشاره ای از وجود پرستاران در هند نشده است. چراکه پس از تهاجم انگلیسی ها، این مقوله راه اندازی شد و گسترش یافت. در سال 1854 میلادی، مجوز فعالیت نخستین مدرسه پرستاری در هندوستان توسط دولت انگلیس صادر شد و این مدرسه فعالیت خود را آغاز نمود. ابتدا دوره های پرستاری در هند با ارائه برنامه های 2 ساله آغاز گردید که این برنامه ها در بیمارستان سنت مری در Tantaran در پنجاب برگزار می گردید.

انجمن پرستاران آموزش دیده که تحت عنوان (TNAI) شناخته می شود در سال 1908 میلادی تشکیل گردیده و در سال 1947 میلادی، شورای پرستاری هند نیز با نام اختصاری (INC) به تاسیس رسید. در هند باستان، شغل پرستاری مختص زنانی بود که از زندگی خود متارکه نموده یا بیوه بودند و عنوان یک شغل شخصی داشت. اما امروزه به یک شغل پر درآمد و پرکاربرد در هند تبدیل شده است.

رده رشته پرستاری در هندوستان

طبق آمارهای به دست آمده جهانی، سازمان های بهداشت جهانی، رتبه بندی کشور هندوستان را از لحاظ سیستم های بهداشتی در میان کشورهای مختلف جهان، رتبه 112 دانسته است که این رتبه پس از کشورهای بنگلادش، اندونزی، ایران و عراق به این کشور تعلق گرفته است. طبق پیش بینی های صورت گرفته، انتظار می رود تا سال 2030 میلادی در حوزه مراقبت های ویژه بهداشتی با کمبود نیروی پزشک و پرستار در سطح جهان،‌ بالاخص در کشور هندوستان مواجه شویم.

به طوری که تعداد نیاز به نیروی پزشک به 2 میلیون نفر و نیروی پرستار 6 میلیون نفر تخمین زده شده است. بنابراین چنانچه قصد مهاجرت به هند و ورود به بازار کار رشته پرستاری در هند را دارید، وقت را غنیمت شمرده و هم اکنون اقدام نمایید تا بتوانید در سال های آتی جایگاه ویژه ای در این رشته در کشورهای خارجی مانند هند داشته باشید. چراکه رشته پرستاری در کشور هندوستان در حال مرگ بوده و کمبود شدیدی در این کشور احساس می گردد.

بازار کار رشته پرستاری و مراقبت‌ های ویژه در هند

امروزه بازار کار رشته پرستاری در هند بسیار ایده آل و مناسب پرستاران خارجی است. سازمان بهداشت می تواند به عنوان بزرگترین کارفرما و استخدام کننده نیروی کار بانوان در سطح جهان شناخته شود. بر همین اساس، اخیرا بررسی هایی توسط مشاوران بوستون و ایالت های CII انجام گرفته است که نشان از واقعیتی خوشحال کننده دارد. مبنی بر این که بخش مراقبت های بهداشتی کشور هندوستان در نظر دارد تا سال 2022 اقدام به ایجاد 40 میلیون شغل جدید و زمینه کاری نوین نماید که این امر می تواند موجب بکارگیری افراد زیادی اعم از خارجی و داخلی و ورود به بازار کار رشته پرستاری در هند گردد.

بازار کار رشته پرستاری و مراقبت‌ های ویژه در هند

میزان ارز خارجی در مراقبت های بهداشتی هند

ورود به بازار کار رشته پرستاری در هند و فعالیت در این زمینه شغلی، پدید آورنده درآمد بسیار خوبی برای پرستاران و گروه های پزشکی می باشد. در این زمینه نیز آمار و ارقامی وجود دارد که می تواند این موضوع را به اثبات برساند. طبق ارزیابی صورت گرفته، چنانچه تعداد 5 میلیون پزشک، پرستار و تکنسین آموزش های لازم را ببینند و مهارت کافی را به دست آورند، می توانند پس از ورود به بازار کار گروه های پزشکی، برای بخش مراقبت های بهداشتی، درآمدی به میزان 100.000.000$ (دلار) به صورت سالیانه رقم بزنند. بنابراین کار در هند در رشته پرستاری حقوق و دستمزد بسیار خوبی برای پرستار به همراه دارد.

تحصیل مقاطع مختلف پرستاری در هندوستان

مدت 3 سال طول می کشد تا فرد متقاضی دیپلم پرستاری در هند را اخذ نماید. دانش آموز در این مقطع ملزم به گذراندن 30 الی 60 ساعت آموزش در بخش های میکروبیولوژی، فیزیولوژی، شیمی، آناتومی، تغذیه و غیره می باشد. پس از آن وارد دانشگاه می شود و در کلاس های فشرده آموزش پرستاری شرکت می نماید. دوره های LPN و LVN به ترتیب برای مجوز فعالیت های عملی پرستار و بهیار و کمک پرستار برگزار می گردد که مدت گذراندن آن به صورت یک ساله بوده و در مدارس فنی و حرفه ای انجام می شود. در این دوره ها آموزش هایی در زمینه سنجیدن فشار خون و نبض، استفاده از پانسمان، درجه حرارت و علائم حیاتی بیمار داده می شود.

شرایط ورود به رشته پرستاری در هند

رشته پرستاری در هند متشکل از طبقه ها و سطوح مختلفی است. مواردی که صلاحیت فرد خارجی را برای آموزش پرستاری در هند به اثبات می رساند، شامل موارد زیر می باشد:

  • دارا بودن حداقل سن 17 سال
  • ارائه گواهی نامه پایان تحصیلات متوسطه 12 ساله و یا معادل سازی آن با شرکت در آزمون مربوطه که شامل دروس شیمی، فیزیک و زیست شناسی می شود.

برنامه هایی که در تحصیلات تکمیلی برای دانشجو ارائه می گردد در بر دارنده لیسانس علوم پرستاری B.Sc.(N) (به صورت 4ساله)، پرستاری عمومی (به صورت 3 ساله) و دیپلم مامایی GNM می باشد. موضوع مهم دیگری که در مهاجرت و ورود به بازار کار رشته پرستاری در هند وجود دارد، بررسی هزینه زندگی در هند و اقامت در این کشور است. برای بررسی جزئیات این موضوع با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و اطلاعات دقیق و به روز را به صورت تلفنی یا حضوری به دست آورید.

سوالات پرتکرار در باب بازار کار رشته پرستاری در هند

در این بخش از مقاله بر آن شده ایم تا به برخی از مهمترین سوالات شما عزیزان در خصوص بازار کار رشته پرستاری در هند پاسخ دهیم. مهمترین سوالات شما در این زمینه عبارت اند از:

  • آیا ورود به بازار کار رشته پرستاری در هند تقاضا دارد؟ با توجه به اینکه پرستاران در هند ستون فقرات هر سیستم مراقبت های بهداشتی در این کشور هستند، ورود به بازار کار رشته پرستاری در این کشور همواره پر رونق بوده است.
  • میانگین دستمزد ماهیانه متخصصان در بازار کار رشته پرستاری در هند چقدر است؟ بر خلاف اغلب کشورهای مدرن اروپایی، میانگین دستمزد در بازار کار رشته پرستاری در هند نسبتا بالاتر است و حدود 25500INR (روپیه هند) در ماه می باشد.
4/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *