ویزای کاری

حقوق ماهیانه کار در لیتوانی

حقوق ماهیانه کار در لیتوانی

لیتوانی که یکی از دولت های بالتیک به حساب می آید، در سواحل جنوب شرقی دریای بالتیک قرار گرفته است. نرخ اشتغال در لیتوانی در وضعیت مناسبی قرار دارد و حقوق ماهیانه کار در لیتوانی نیز برای گذران زندگی در این کشور بسیار مناسب است. در مقاله پیش رو تیم ترجمه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، با توجه به جدیدترین منابع به ارائه اطلاعاتی در خصوص لیتوانی پرداخته اند. موضوع ذکر شده، عنوانی است که تمرکز عمده مقاله پیش رو را تشکیل داده و امید است مطالعه آن مفید باشد. این مسئله که بسیاری از متقاضیان مهاجرتی قبل از انتخاب مقصد ابتدائا اکثر کشورها را بررسی می کنند و در نهایت تصمیم گیری می نمایند از اهمیت شایان توجهی برخوردار است چرا که با در نظر گرفتن شرایط تمام کشورها، انتخاب نهایی عاقلانه تر خواهد بود.

  • شرایط کار در لیتوانی چیست؟
  • مزایای دریافت ویزای کاری لیتوانی چیست؟
  • مهم ترین مزیت دریافت اقامت کاری در لیتوانی چیست؟
  • متوسط درآمد در کشور لیتوانی چقدر است؟
  • شرایط دریافت درآمد بالا در لیتوانی چیست؟
  • بالاترین درآمد در کشور لیتوانی مربوط به کدام مشاغل است؟>

شرایط اقتصادی و حقوق ماهیانه کار در لیتوانی

لیتوانی، کشوری است که اقتصاد پیشرفته ای دارد و در نتیجه آن، استانداردهای زندگی، آزادی های اجتماعی و اینترنتی، حکومت دموکراتیک و آرامش، از جمله شاخصه هایی هستند که در سطح بالایی قرار دارند. کشور لیتوانی همچنین عضوی از اتحادیه اروپا، شورای اروپا، حوزه یورو، موافقنامه شنگن و ناتو می باشد. علاوه بر موارد مذکور لیتوانی عضوی از توسعه بانکی نروژی و بخشی از همکاری بالتیک-نروژ است که مختص به کشورهای اروپای شمالی می باشد.

همانطور که پیش تر ذکر شد لیتوانی اقتصاد قدرتمندی دارد و از سوی بانک جهانی به عنوان کشوری با درآمد بالا شناخته شده است. با توجه به آمارهای سال های اخیر بخش عمده تولید ناخالص داخلی لیتوانی مربوط به بخش خدمات با 68.3%، بخش صنعت با 28.5% و بخش کشاورزی با 3.3% است و در نهایت به لحاظ تولید ناخالص داخلی، از میان 137 کشور، لیتوانی چهل و یکمین کشور دنیا است. با توجه به پتانسیل های بالای لیتوانی، این کشور همواره مورد توجه سرمایه گذاران خارجی خصوصا از سوی کشورهای اتحادیه اروپا بوده است. به طور دقیق، سوئد همواره بزرگ ترین سرمایه گذار در کشور لیتوانی بوده و همین امر سبب شده در سال های گذشته لیتوانی بعد از ایرلند و سنگاپور سومین کشور از لحاظ ایجاد فرصت های شغلی تازه به لطف سرمایه گذاری های خارجی بوده باشد.

بررسی حقوق ماهیانه بازار کار در لیتوانی

شرایط کاری در لیتوانی نسبتا خوب است چراکه آمار بیکاری در این کشور تنها 6.40% گزارش شده که بسیار کمتر از آمار بیکاری در کشورهایی همچون فرانسه و اسپانیا می باشد. به لطف اقتصاد به سرعت رو به پیشرفت لیتوانی، متقاضیان کار بیش از گذشته این کشور را مقصد خود قرار می دهند و لازم به ذکر است در رکود اقتصادی ای که در سال های گذشته در کشورهای دنیا از جمله کشورهای اتحادیه اروپا پیش آمد، لیتوانی از جمله کشورهایی بود که بسیار سریع تر از سایرین شرایط خود را بهبود بخشید.

حقوق ماهیانه کار در لیتوانی نیز یکی از عواملی است که نیروهای کار متخصص را به این کشور جذب می کند چرا که با توجه به کاهش سطح مالیات رقم قابل توجهی است. در حقیقت حقوق سالیانه 22.520$ (دلار آمریکا)، حقوق ماهیانه کار در لیتوانی 1.734$ (دلار آمریکا) و حقوق ساعتی کار در این کشور 9.91$ (دلار آمریکا) می باشد. البته لازم به ذکر است مبالغ مذکور، میزان حقوق افراد بدون احتساب مالیات است در واقع حقوق ماهیانه کار در لیتوانی با کسر مالیات 825.51$ (دلار آمریکا) می باشد. هر چند نکته مهم دیگر در این باب، این مطلب است که در شهرهای مختلف نیز میزان درآمد متفاوت است و بالاترین حقوق ماهیانه در ویلنیوس به افراد داده می شود که به طور متوسط حدود 1.991$ (دلار آمریکا) می باشد.

بررسی حقوق ماهیانه بازار کار در لیتوانی

نحوه اخذ ویزای کار لیتوانی

در حال حاضر ورود به لیتوانی مستقیما با ویزای کاری از شانس بسیار کمی برخوردار است چرا که لیتوانی عضوی از اتحادیه اروپا است و مطابق قوانین اتحادیه، اگر کارفرمایی بخواهد به فردی خارج از حوزه کشورهای عضو اتحادیه اروپا، به عنوان مثال یک متقاضی کار ایرانی، پیشنهاد شغلی دهد، می بایست در ابتدای امر کار مربوطه را به مدت سه ماه در کشور خود آگهی کند، سپس سه ماه دیگر آن فرصت شغلی را در کل اتحادیه اروپا آگهی نماید. در نهایت اگر در این مدت شش ماهه فردی با شرایط مورد نیاز کارفرما پیدا نشود، وی می تواند شخصی خارج از اتحادیه را استخدام نماید که همانطور که ملاحظه می شود امری است که هم بسیار زمان بر است و هم به صرف هزینه زیاد نیازمند است.

علاوه بر این ها درصد کمی این احتمال وجود دارد که در این مدت فردی با شرایط مورد نظر کارفرما پیدا نشود در نتیجه این روش عملا شدنی نیست. راه حل این است که فرد متقاضی کار رمز ورود خود را ابتدائا تحصیل در لیتوانی قرار دهد و پس از فارغ التحصیلی ویزای تحصیلی خود را تبدیل به ویزای کاری کند. البته این روش با توجه به این که هم نیاز به صرف هزینه زیادی دارد و هم زمان بر است در غالب موارد مطلوب قلمداد نمی شود در نتیجه متقاضیان به سراغ کشورهایی در اتحادیه اروپا می روند که در ابتدای امر ویزایی تحت عنوان جستجوی کار دارند و این اجازه را می دهند تا متقاضیان کار وارد خاک آن ها شوند و بدون محدودیت شش ماه آگهی، به دنبال کار بگردند.

ویزای جستجوی کار در اروپا

در حال حاضر برخی از کشورهای اتحادیه چنین ویزایی را ارائه می دهند منتهی تنها دو کشور آلمان و اتریش این ویزا را برای ایرانیان نیز صادر می کنند. در واقع مطابق قوانین جدید کار در آلمان متقاضیان می توانند با ویزایی شش ماهه وارد این کشور شوند که لازمه آن داشتن حداقل مدرک لیسانس و سه سال سابقه کار مرتبط است. همچنین داشتن آشنایی با زبان انگلیسی یا آلمانی نیز مورد نیاز است اگر چه کشور آلمان داشتن مدرک زبان را اجباری در نظر نگرفته اما شانس ویزا شدن در صورت داشتن آن طبیعتا بالاتر می رود. اتریش نیز شرایط تقریبا مشابهی با آلمان دارد با این تفاوت که مدرک زبان در اتریش از آن جایی که سیستم امتیازبندی دارد، ضروری است.

در مقاله بالا اطلاعاتی در خصوص حقوق ماهیانه کار در لیتوانی، آمار بیکاری در لیتوانی، شرایط اقتصادی این کشور، قوانین استخدامی و… از سوی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارائه شد که امید است مطالعه آن مفید بوده باشد. همچنین در نهایت به ارائه راه حل های جایگزین که رسیدن به اتحادیه اروپا را ساده تر می کند پیشنهاد شد و متقاضیان می توانند به منظور مطرح کردن سوالات خود به عنوان مثال در خصوص سیستم امتیازبندی اتریش و… با موسسه تماس حاصل فرمایند.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *