ویترین

مهاجرت به کشورهای خلیج فارس

مهاجرت به کشورهای خلیج فارس

در صحبت درباره مهاجرت به کشورهای خلیج فارس میتوان به مهاجرت به پادشاهی بحرین، دولت کویت، عمان، قطر، پادشاهی عربستان صعودی و دولت امارات متحده عربی اشاره کرد. این شش کشور بایکدیگر کشورهای حوزه خلیج فارس (GCC) را تشکیل می دهند. تمامی کشورهای حوزه خلیج فارس برای افزایش رشد و توسعه اقتصادی خود متکی به نیروی کار خارجی می باشند. مهاجرت به کشورهای حوزه خلیج فارس اخیرا افزایش چشمگیری میان متقاضیان ایرانی یافته است. دلیل این علاقه مهاجرت به کشورهای حوزه خلیج فارس عمدتا کمبود نیروی کار کافی و نیز توسعه اقتصادی همه جانبه این کشورها می باشد که لزوم جذب مهاجران را تسریع می کند.

  • شرایط مهاجرت به کشورهای عربی چیست؟
  • چگونه می توان اقامت کشورهای عربی را به دست آورد؟
  • بهترین مسیر مهاجرت به کشورهای عربی چیست؟
  • آیا می توان در کشورهای حاشیه خلیج فارس کار کرد؟

در این مقاله ما به بررسی تفصیلی شرایط و روش های مهاجرت به کشورهای حوزه خلیج فارس و مسائل و موضوعات مربوطه می پردازیم تا به سوالات شما عزیزان در این رابطه بتوانیم پاسخ مطلوبی ارائه دهیم. در واقع، مهاجرت به این کشورها از جمله مهاجرت های پر طرفدار در ایران و کل جهان می باشد و وکلای مهاجرتی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سالها سابقه کار مهاجرتی و اقامتی در این زمینه، همواره آماده ارائه مشاوره های تخصصی در مورد پرونده های مهاجرتی شما می باشد تا بتواند حداکثر رضایت شما عزیزان را جلب نماید.

مهاجرت به کشورهای حوزه خلیج فارس از طریق کار

از راه های پر طرفدار مهاجرت به کشورهای حوزه خلیج فارس مهاجرت کاری به این کشورها است. در کل، اقتصاد همه کشورهای شش گانه حوزه خلیج فارس وابسته به نیروی کار خارجی می باشد. به لحاظ جهانی، کشورهای حوزه خلیج فارس در بین بیست کشور برتری قرار دارند که در آنها تعداد شهروندان خارجی بیشتر از تعداد شهروندان داخلی است. فقط در قطر و امارات، 80% جمعیت کشور را نیروی کار خارجی تشکیل می دهند. بنابراین، بر اساس آمار، 95% از کارگران فعال در بخش های ساخت و ساز و امور تجاری همگی جزو کارگران مهاجر هستند.

 موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در خصوص مهاجرت به کشورهای حوزه خلیج فارس خدماتی ارائه نمی نماید. لطفا در این زمینه تماس نگیرید.

در بین کشورهای حوزه خلیج فارس، امارات به دلیل وجود شرایط اقتصادی عالی با نرخ رشد ناخالص داخلی GDP) 39000) بیلیون دلار و نرخ بیکاری کمتر از 2.85% در سال 2019 جزو بهترین مقاصد مهاجرت کاری به شمار رفته و به تنهایی بیش از 90% کارگران خارجی را به خود جذب می کند. شما برای استخدام و کار در کشورهای این حوزه به یک پیشنهاد از سوی “کفیل” نیازمندید تا کار و اقامت شما در این کشورها وجه قانونی به خود بگیرد.

مهاجرت به کشورهای حوزه خلیج فارس از طریق کار

سیستم کفالت چیست؟

یک مفهوم مهم که نیروی کار مهاجر در کشورهای حوزه خلیج فارس را کنترل می کند، “سیستم کفالت” یا همان سیستم اسپانسری است که مبنای قانونی برای هم اقامت و هم استخدام کارگران مهاجر در کشورهای حوزه خلیج فارس تهیه می کند. سیستم کفالت متکی بر یک شهروند یا یک شرکت است. در واقع کفیل (اسپانسر) در یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس می باشد که استخدام کننده کارگران خارجی است. این تنها روشی است که بر طبق آن کارگران مهاجر می توانند ویزای ورود، روادید اقامت و روادید کار اخذ نمایند. بنابرین، تحت سیستم کفالت، اسپانسر مسئولیت حقوقی و اقتصادی کارگر مهاجر را بر عهده می گیرد.

سیستم کفالت بخش مهمی از قوانین ناظر بر کارگران مهاجر در کشورهای حوزه خلیج فارس است، اگر چه بسیاری از این قوانین در 15 سال گذشته در این کشورها مورد اصلاح قرار گرفته است. وکلا و کارشناسان مهاجرتی با تجربه و حرفه ای موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با اشراف کامل بر قوانین مهاجرتی و کفالت کشورهای حوزه خلیج فارس به راحتی می توانند امور مربوط به مشاوره و اخذ ویزای کار و اقامت شما را انجام دهند.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به کشورهای حوزه خلیج فارس

یکی از جاذبه های سرمایه گذاری در کشورهای حوزه خلیج فارس سیستم معافیت مالیاتی این کشورها برای سرمایه گذاران می باشد که این کشورها را به بهشت سرمایه گذاران تبدیل کرده است. در واقع، بهره وری سرمایه در اینگونه کشورها بازده بالایی برای سرمایه گذاران خارجی دارد از این روی، سرمایه گذاری در این کشورها مورد استقبال شدید سرمایه داران خارجی قرار می گیرد. هموطنان عزیز در نمودار زیر می توانند با برترین کشورهای خلیج فارس جهت سرمایه گذاری با توجه به رتبه GDP آنها آشنا شوند:

مقایسه رتبه های gdp کشورهای خلیج فارس

شما برای سرمایه گذاری در کشورهای حوزه خلیج فارس می توانید از دو روش معروف و پر طرفدار ثبت شرکت یا خرید ملک در این کشورها اقدام نمایید. البته، هزینه تشکیل و ثبت شرکت در کشورهای این حوزه تا حدودی باهم متفاوت است. مثلا هزینه ثبت شرکت در امارات 3 الی 5 میلیون درهم می باشد. شما از طریق سرمایه گذاری و اخذ ویزای سرمایه گذار می توانید به این کشورها مهاجرت کرده و اقامت این کشورها را اخذ نمایید. مدت اعتبار ویزای سرمایه گذار این کشورها حداکثر 3 ساله می باشد. از مزایای سرمایه گذاری در این کشورها می توان به مالکیت 100% سرمایه و سود و معافیت مالیاتی تضمینی اشاره کرد.

مدارک لازم جهت سرمایه گذاری در کشورهای حوزه خلیج فارس

شما برای سرمایه گذاری در کشورهای حوزه خلیج فارس نیازمند اخذ ویزای سرمایه گذار هستید. شما برای اخذ این ویزا به پس انداز 10000 درهمی نیازمندید. همچنین از شرایط مربوط به اخذ این ویزا انجام معاینات پزشکی مربوطه می باشد. هزینه مربوط به اخذ این ویزا درحدود 360 درهم است. مدارک مورد نیاز عبارتند از:

  • اصل و کپی پاسپورت
  • عکس جدید از متقاضی ویزا
  • کپی از اساسنامه شرکت (برای شرکت با مسئولیت محدود LLC)
  • کپی گواهی تجارت
  • فهرست شرکاء (برای LLC)
  • کپی قرارداد شراکت
  • ID امارات شرکای دیگر
  • صورت حساب بانکی برای 6 ماه اخیر

مهاجرت تحصیلی به کشورهای حوزه خلیج فارس

یکی دیگر از روش های معروف برای ورود به کشورهای این حوزه، مهاجرت تحصیلی به این کشورهاست. در سال های اخیر، کشورهای حوزه خلیج فارس سرمایه گذاری های کلانی در زیرساخت های دانشگاهی انجام داده اند و توانسته اند سطح علمی و آکادمیک خود را در رتبه بندی های جهانی بالا آورند. در دانشگاه های این کشورها از دانشجویان خارجی شهریه اخذ می شود که این شهریه ها بسته به دوره و مقطع تحصیلی متفاوت از هم می باشد و به طور متوسط شهریه های اخذ شده در سال بین 700$ الی 15000$ (دلار) می باشد. تحصیل در کشورهای این حوزه اغلب به زبان انگلیسی است و بنابراین یکی از شرایط پذیرش ارائه مدرک زبان است.

بر اساس رتبه بندی های دانشگاهی معتبر، برترین دانشگاه های حوزه خلیج فارس عبارتند از دانشگاه پادشاه صعودی (KSU)، دانشگاه امارات عربی متحده، دانشگاه قطر، دانشگاه آمریکایی شارجه (AUS)، دانشگاه سلطان قابوس (SQU). شرایط درخواست ویزای تحصیلی کشورهای حوزه خلیج فارس عبارت است از :

  • نامه اسپانسری از طرف دانشگاه
  • مدرک تمکن مالی
  • گزارش معاینه پزشکی صریح و آشکار از مرکز پزشکی
  • کپی و اصل پاسپورت معتبر
  • 12 قطعه عکس
  • رسید پرداخت شهریه تحصیلی
  • دیپلم یا گواهی لیسانس

اصولا مهاجرت به کشورهای حوزه خلیج فارس به خاطر رونق کار و سرمایه گذاری در این کشورها بیشتر مورد توجه مهاجران خارجی است و به تبع مهاجرت کاری و سرمایه گذاری در صدر انواع مهاجرتها به این کشورها قرار دارد. اگر شما هم جزو متقاضیان مهاجرت به کشورهای حوزه خلیج فارس می باشید، توصیه می شود که حتما از مشاوره های تخصصی و تضمینی کارشناسان خبره و مجرب ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بهره مند شوید تا موفقیت شما در امور مهاجرتی و اقامتی خود با وکیل مهاجرت تسریع و تضمین شود.

4/5 - (1 امتیاز)

16 دیدگاه برای “مهاجرت به کشورهای خلیج فارس

  1. حميدرضا گفت:

    سلام، من ميخوام براي مهاجرت به يكي از كشورهاي حاشيه خليج فارس (كويت-قطر-امارات-عمان) اقدام كنم. علاقمند هستم دوره تخصصي آشپزي رو در ايران بگذرونم و از اين طريق براي كار در اين كشورها اقدام كنم. ميخوام بدونم اولاً از نظر سن محدوديت دارم يا نه (سن من 51 سال است) و ثانياً تخصصي كه ميخوام دوره اش رو طي كنم بازار كارش در اين كشورها چطوره و ثالثاً هزينه هاي كاريابي و مهاجرت براي من چقدر خواهد بود؟

    1. امیر جلالی گفت:

      سلام
      این محدودیت در کشورهای حاشیه خلیج فارس برای شما کمتر هست ولی باید در نظر داشته باشید که اولویت با افرادی هست که تجربه کاری بالا دارند. شما الان بدون تجربه هستید در این زمینه

  2. صادق گفت:

    سلام و عرض ادب
    در مورد مهاجرت به لبنان می خواستم بدونم اطلاعاتی دارید؟

    1. داوری گفت:

      سلام
      ما خدماتی برای لبنان نداریم دوست من

  3. الهام گفت:

    سلام.
    ببخشید سوالی دارم
    هزینه ارایه خدمات به کشورهای عربی بطور متوسط چقدر هست ؟
    یعنی اگر ما بخواییم خدمات خودمون رو بدون شرکت اونجا ارایه بدیم واین کشورها چقدر بابتش میپردازند؟؟

    1. داوری گفت:

      سلام و عرض ادب
      متوجه منظورتون نمیشم. منظورتون از هزینه ارائه خدمات چیه؟

  4. Dr.Ali گفت:

    سلام و عرض ادب و خسته نباشید…
    سوالی که داشتم از حضورتون اینه که بنده فارغ التحصیل مقطع دکترای حرفه ای عمومی رشته دامپزشکی هستم، دارای مقالات ISI با IF بالا، همچنین امکان گرفتن recommandation از استاد راهنما که از اساتید برتر و نخبه های علمی در ایران و البته سطح جهان هستن، و فعلاً عدم وجود نمره زبان و مشخصاً آیلتس، ترجمه ریز نمرات هم که مشکل ساز نیست برام، در واقع سوال اصلیم از حضورتون اینه که اولاً کدوم کشورها رو توصیه می کنید برای مهاجرت تحصیلی و البته فراهم بودن شرایط کاری حین تحصیل و البته اقبال عمومی در رابطه با رشته ها رو هم بفرمایید، ثانیاً شرایط کدوم کشورها جهت گرفتن پذیرش برای کشور ثالث مثل کشورهای اروپایی مهیاتره، ممنون میشم سوالات رو همراه با جزئیات پاسخ بدید، سپاسگزارم.

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض اذب خدمت شما برای هر کشوری اگر میخواید تخصص بخونید و یا کار کنید باید آزمون معادل سازی و ارزش یابی آن کشور را با زبان رسمی آن کشور شرکت کنید اما اکنون راحت ترین مقرون به صرفه ترین و سریعترین راه ویزای a17 آلمان برای شماست برای اطلاعات بیشتر با شماره های موسسه تماس بگیرید ممنونم

  5. مهدیپور گفت:

    سلام و خسته نباشید، برای مهاجرت کار چه چیزهایی نیازه؟ نیاز به مدرک کاری خاصی هست یا نه؟ ممنون میشم توضیح بدید

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب خدمت شما خیر نیاز مدرک نیست اما دانش باید داشته باشید

  6. سبحان گفت:

    سلام من چندساله کار برق انجام میدم و سرتیفیکیت برق صنعتی و فشار قوی از سازمان فنی و حرفه ای هم دارم زبان انگلیسیم هم تقریبا خوبه میتونم برای ویزای
    کشورهاب عربی اقدام کنم؟
    و ممنون میشم اگه بفرمایید کدوم کشور برای کار من مناسب تره.

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب اگر منظورتو ویزای کار قطر هست باید شما برای اخذ ویزای کار قطر و عمان در ابتدا باید کفیل داشته باشید و ویزای جستجوی کار قطر و عمان بگیرید که بهتر یا به زبان عربی یا انگلیسی مسلط باشید ما برای شما کفیل میگیریم

  7. احمدی گفت:

    سلام واسه کار شیش ماهه میتونم ویزای کار بگیرم زبان عربیم خوبه تقریبا مسلط هستم

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب خدمت شما بله میتونید ویزای جستجوی کار بگیرید

  8. علی اکبر زارع گفت:

    سلام من با۸سال سابقه کار خاهان مهاجرت هستم
    ۳سال سابقه بیمه در کار نقاشی ساختمان
    فوق دیپلم مخابراتم

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب خدمت شما برای اخذ ویزای کار قطر و عمان در ابتدا باید کفیل داشته باشید و ویزای جستجوی کار قطر و عمان بگیرید که بهتر یا به زبان عربی یا انگلیسی مسلط باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *