مهاجرت

پاسپورت نیوزلند

پاسپورت نیوزلند

افرادی که قصد مهاجرت به نیوزلند را دارند، از طریق دریافت اقامت دائم و تابعیت در این کشور و طی شرایط می توانند پاسپورت نیوزلند را اخذ نمایند. نیوزلند جزیره ای است که دارای دو جزیره شمالی و جنوبی و چندین جزیره کوچک می باشد. کیفیت زندگی در نیوزلند باعث گردیده که این کشور بتواند رتبه بالایی را در سطح جهانی به خود اختصاص دهد. مقاله ای که توسط محققان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به رشته تحریر درآمده است را مطالعه نمایید تا اطلاعات بیشتری از این کشور و نحوه اخذ اقامت و پاسپورت کشور نیوزلند به دست آورید.

  • مهم ترین ویژگی پاسپورت نیوزلند چیست؟
  • با استفاده از پاسپورت کشور نیوزلند به چند کشور جهان می توان بدون نیاز به ویزا سفر کرد؟
  • چگونه می توان پاسپورت نیوزلند را به دست آورد؟
  • آیا نیوزلند تابعیت دوگانه را می پذیرد؟

شرایط پاسپورت کشور نیوزلند

در بررسی موضوع پاسپورت نیوزلند، ابتدا می بایست بدانید که اقامت و تابعیت در این کشور دو بحث جدا از یکدیگر می باشند. به عبارت دیگر فردی که اقامت این کشور را دارد الزاما نمی تواند پاسپورت کشور نیوزلند را بگیرد یا از کلیه حقوق شهروندی برخوردار باشد. اما شخصی که تابعیت نیوزلند را دارا است، به آسانی مجاز به اخذ پاسپورت این کشور خواهد بود و کلیه حقوق شهروندی از جمله شرکت در انتخابات نیوزلند به وی تعلق خواهد گرفت. نحوه مهاجرت به نیوزلند و اخذ اقامت از طرق مختلفی امکان پذیر می باشد که شامل راه های تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج و غیره است.

برای دریافت پاسپورت نیوزلند از طریق تولد باید با نظام و سیستم خاک و خون در این کشور آشنا شویم. در مورد سیستم خاک، اگر کودکی در خاک و قلمروی یک کشور به دنیا بیاید، می تواند تابعیت آن کشور را بگیرد. در خصوص سیستم خون نیز بدین صورت است که با چشم پوشی از این که کودک در کجا به دنیا آمده است، یکی از والدین کودک می بایست از اتباع و شهروندان آن کشور باشند.

رنکینگ پاسپورت کشور نیوزلند در 2023

تا پیش از مورخ اول ژانویه سال 2006 میلادی، دولت نیوزلند سیستم خاک را مبنای اعطای تابعیت قرار داده بود. در واقع کودکی که در خاک این کشور به دنیا می آمد، می توانست تابعیت و پاسپورت نیوزلند را داشته باشد. اما پس از تاریخ مذکور تا به امروز، سیستم خون را مبنای اعطای تابعیت قرار داد. بدین معنا که اگر یکی از والدین او از شهروندان نیوزلندی باشند، تابعیت نیوزلند به کودک تعلق می گیرد. در این حالت اهمیتی ندارد که کودک در کدام کشور به دنیا آمده باش با این وجود افراد زیادی از طریق اقامت تحصیلی و کاری وارد نیوزلند می شوند تا پاسپورت این کشور را به دست آورند و به این منظور فرد باید 5 سال و در شرایطی 3 سال در نیوزلند اقامت داشته باشد.

دلیل این که افراد زیادی علاقمند به اخذ پاسپورت نیوزلند هستند، علاوه بر شرایط خوب اقتصادی و اجتماعی این کشور، رنکینگ بالای پاسپورت نیوزلند است که با داشتن آن امکان سفر بدون نیاز به ویزا به بسیاری از کشورهای دنیا امکان پذیر است. در جدول ذیل رنکینگ پاسپورت نیوزلند و تعدادی از کشورهای دنیا بررسی شده است:

رنکینگنام کشورتعداد کشورهایی که بدون نیاز به اخذ ویزا می توان به آن ها سفر کرد
1آلمان134
2سوئد133
3فنلاند، لوکزامبورگ و اسپانیا132
4دانمارک، پرتغال، اتریش، ایتالیا، نروژ و ایرلند131
5هلند، بلژیک، فرانسه، لیتوانی، انگلستان، کره جنوبی و نیوزلند130

روش های اخذ پاسپورت نیوزلند

روش های اخذ پاسپورت نیوزلند

با دارا بودن پاسپورت این کشور قادر خواهید بود بدون دریافت ویزا به 130 کشور جهان سفر کنید. این موضوع باعث گردیده است که شمار زیادی از افراد در سراسر جهان به سمت و سوی این کشور و اخذ پاسپورت کشور نیوزلند جذب شوند. افرادی که به مدت 5 سال مستمر در این کشور اقامت داشته و زندگی کنند، می توانند نسبت به دریافت پاسپورت نیوزلند درخواست دهند. روش های مختلفی برای اقامت و تابعیت این کشور وجود دارد که در ذیل نام برده و در بخش های بعدی مقاله به آن خواهیم پرداخت.

  • اقامت تحصیلی
  • اقامت کاری
  • اقامت از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت از طریق ازدواج
  • اقامت از طریق تولد

اقامت از طریق پناهندگی (این نوع اقامت به دلیل این که خطرات و ریسک های بسیار زیادی دارد، از سوی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت توصیه نمی گردد). افراد با توجه به شرایط فعلی خود و دریافت مشاوره از کارشناسان موسسه مذکور می توانند یکی از روش های فوق را انتخاب نموده و اخذ اقامت و تابعیت نمایند.

اخذ تابعیت از طریق کار در نیوزلند در 2023

برای اشتغال در نیوزلند در سال 2023 می بایست دارای پیشنهاد کاری از شرکت یا کارفرمای نیوزلندی باشید. پس از این که چندین سال به طور مداوم در این کشور مشغول کار باشید، قادر هستید نسبت به اخذ اقامت دائم و سپس طی شرایطی نسبت به دریافت تابعیت و پاسپورت نیوزلند اقدام کنید. برای افرادی که دارای تخصص و حرفه خاصی هستند و قصد مهاجرت به نیوزلند را دارند، موقعیت های شغلی بی نظیری یافت می گردد. ویزای Essential Skills work visas مختص همین افراد صادر می گردد که با تکیه بر حرفه و تخصص خود قصد کار در این کشور را دارند.

افرادی که از دانشگاه های این کشور فارغ التحصیل می شوند به خودی خود نمی توانند اقامت دائم و پاسپورت نیوزلند را بگیرند. بلکه بایستی پس از پایان تحصیلات به دنبال کار باشند. سپس با پیدا کردن کار و اشتغال به کار، ویزای تحصیلی نیوزلند را به ویزای کاری تبدیل نموده و در نهایت پس از انعقاد قرارداد شغلی با کارفرمای مربوطه موفق به اخذ اقامت دائم و پاسپورت این کشور شوند. سیستم آموزشی و دروس تحصیلی در دانشگاه های این کشور به زبان انگلیسی ارائه می گردد که خود می تواند امتیاز مثبتی برای متقاضیان تحصیل و کار در این کشور باشد. تحصیل در کلیه مقاطع در نیوزلند امکان پذیر می باشد.

شرایط اخذ گذرنامه نیوزلند از طریق ازدواج

از دیگر روش‌هایی که می‌توان به پاسپورت نیوزلند دست یافت، ازدواج با یکی از اتباع و شهروندان نیوزلندی است. اما شرایطی در این میان لازم است که برخی از آنها عبارتند از: ارائه مدارک و اسنادی که واقعی بودن ازدواج طرفین را به اثبات برساند. چرا که برخی افراد صرفا با هدف گرفتن پاسپورت کشور نیوزلند اقدام به ازدواج می‌ نمایند. این مدارک می‌تواند شامل عکس های دو نفره و غیره باشد. فرد تبعه نیوزلندی می بایست ثابت نماید که دارای تمکن مالی برای تامین هزینه‌های زندگی با شریک خارجی خود را دارد. متوسط درآمد زنان و مردان در نیوزلند طی سال 2023 به شرح نمودار ذیل است:

متوسط درآمد زنان و مردان در نیوزلند

فردی که اقامت موقت نیوزلند را دارا است، برای شریک زندگی خود می تواند اقامت موقت درخواست بدهد. در این صورت دارا بودن شرایط ذیل الزامی است: طرفین از 18 سال به بالا باشند. در غیر این صورت رضایت والدین یا قیم (سرپرست) مورد نیاز است. زمان آشنایی طرفین با یکدیگر می بایست قبل از تاریخ درخواست ویزای ازدواج باشد. با خواندن این مطالب می توانید تا حدودی به اتخاذ تصمیم در خصوص مهاجرت به نیوزلند جهت اخذ پاسپورت نیوزلند تصمیم گیری کنید. مشاوران با تجربه ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نیز آماده پاسخگویی و ارائه مشاوره از طریق مراجعه حضوری به دفتر موسسه یا تماس تلفنی خواهند بود.

4.2/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *